STARCRAFT Screenshot 2015-12-07 13.04.36

Készült 2015. szeptember 13. | írta pirosbicikli

21

Legacy of the Void cinematic

Power overwhelming.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • innokenti

  Bizsergés, ugye te is érzed a bizsergést!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mohrtimer

  Nagyon jó

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ermac

  Ez az eddigi leggyengébb trailer , amit láttam Blizztől.
  Őszinte leszek, nem tudom megmondani, hogy mi hiányzik belőle, de ez nagyon lapos.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • innokenti

  @Ermac: Lehet nincs meg az a kis kapocs.
  1999 ben kezdtem, legelső játékom, még tört zene mentes verzióban toltuk az egyik barátunknál akinek volt pc-je. Aztán nagyobbak lettünk Lan partyon órákig toltuk a hunters game mapot.
  Minden részlete minden hőse, momentuma, szilánkja, cheatje megvan.
  És ennek most vége. Visszatérni oda ahol Tassadar "last act of service" megtörtént, méltó befejezése lesz a játéknak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • DS

  Egyetértek innokentivel, Starcrafttal játszom már 15 éve, azóta hogy láttam Tassadart feláldozni magát, arra vártam hogy lássak Protosst élőben, akcióban.

  Az előzetes minden várakozásomat felülmúlta, márcsak egy kis space battle hiányzott volna és készen lennék

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Daermon

  Na ez is 10/10 videó 🙂
  Várjuk 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Arilian

  Szerintem is gyenge, semmit nem mozdított meg bennem, pedig ha meghallom Tassadart az alap játékban még mindig bizsergek, erre meg rendesen könnyezek 🙂

  Aldaris, I submit myself to the Conclave's judgment. But know this, given the same choices again, I would surely have made them. I have sacrificed all that our world might live. I have sullied my honor, I have discarded my rank and standing, and I have even broken our own most ancient traditions. But never think that I would, for one moment, regret my actions. For I am Templar, and above all else, I have sworn to protect our homeworld 'till the end.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Arilian

  Tipikus Hollywoodi cgi harc sok v sok. Az alap SC2 videóban nem történt semmi, csak felöltöztettek egy embert mégis sokkal jobban bejött...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/turalyon/Sindrakis/advanced Khas Dylar

  @Arilian: Épp mostanában kezdtem el újrajátszani a SC1-et, épp tegnap fejeztem be ezt a pályát, most jön a Trial of Tassadar.

  @cinematic:
  Eszméletlen látványos lett, iszonyat részletességgel. Nem kellett volna ebbe semmi pluszban (najó, space battle talán), épp vissza próbálják foglalni Aiurt, épp most "jön meg a sereg". Ebben a minőségben szívesen megnéznék egy egészestés filmet (tudom, tudom, mondták, hogy nem lesz, macerás lenne megcsinálni), ha a Warcraft film feleilyen szép lesz, már elégedett leszek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dorkins

  "My wife for hire"

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.szopoalarc.hu Bermuda

  Szerintem meg pont a részletesség hiányzik belőle. Kicsit olyan elnagyolt CGI lett ez, a protoss páncél meg az ultralisk is olyan homogén, több egyediséget vártam volna. Egyébként szép meg akciódús nem arról van szó, de WoD cinematicban hiába volt kevesebb harc, jobban össze volt rakva. Persze lehet, hogy csak az hiányzott, hogy valamelyik főhős szerepeljen benne aki beazonosítható, ne csak mezei unitok aprítsák egymást.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  En is a nem tetszik taborban vagyok, szep csatajelenet volt, de nincs storyja meg mogottes mondanivaloja (vagy csak en nem latom).

  Megy a nagy gyakas, leraknak egy proxy pylont aztan jon az utanpotlas. Ennyi. Nekem ez igy keves. Egy atvezeto videonak a kampanyban jo lenne, de egy kieg felvezetestol tobbet vartam.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • innokenti

  @Endyr: Sokkal több van a videóban mint névtelen protoss-ok cgi orgiája. Lehet valakinek hiányzik belőle nevesebb karakter, de szerintem ez pont így éri el a kívánt hatást. Minden Khalai-nak, sőt Nerazim-nak a végső célja hogy a bölcsőjüknek számító Auir-t visszaszerezzék.Egység és önfeláldozás.
  A mögöttes mondanivalóért játszd le sc1 protoss kampányt újra, és megérted mit jelent az útolsó protossnak is ez a bolygó.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Domination

  @Endyr Véleményem szerint aki követte az eseményeket idáig a Starcraft világában, az a csatajelenetet látva nem csak arra jut, hogy szép, de képes átlátni, hogy mi történik. A zerg lepte Aiur felszínén egy kisebb osztag öngyilkos küldetést vállal be (ezért nincs valószínűleg neves protoss köztük), hogy életük árán is megalapozzák az inváziós csapatok kiindulási pontját és remélhető sikerét. És ez csak a dióhéjban verzió.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Derulo

  @Domination:

  És akkor hol egy Zrinyi vagy egy Hunyadi vagy egy Dugovics Titus. Öngyilkos küldetés tagjai is lehetnek nevesek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/turalyon/Sindrakis/advanced Khas Dylar

  @Derulo: Minden bizonnyal elkerülte a figyelmedet az a hős Zealot, aki halált megvető bátorsággal iramodott neki a három (HÁROM!) Banelingnek, amiből egyet levágott, egy felkenődött a plasmapáncéljára és végül az utolsónál lehelte ki (szó szerint) a lelkét. Amúgy pedig Benőnek hívták.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Domination

  @Derulo: Jogos a felvetés, de gondoljuk végig. Számunka, egy magyar számára ezek a nevek sokat jelentenek, egybe forrtak a hősi halállal egy nemes cél érdekében (Hunyadi szegény a pestisével kicsit más tészta, de tettei alapján őt is soroljuk ide). Egy külső szemlélő számára (mint ahogy mi is más nemzetek legnagyobbjairól tanulunk) az ő nevük nem mond semmit, már ha eljut hozzájuk a név egyáltalán (az általad említettek közül Hunyadi nevét ismerhetik külföldön is általánosan). Ezen logika mentén a protoss küldetés résztvevői saját fajuk számára hősök, akik neveit joggal feltételezhetjük, hogy ismerik és mesélik az utódoknak (már ha sikeres lesz a visszafoglalás, az majd kiderül), viszont nem emelkedtek arra szintre, mint például Zeratul, Artanis vagy Tassadar, ezért számunkra "névtelenek"

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Domination

  @Domination: Ezért megfogalmazhatunk egy arany középutat: számunkra névtelen harcosok, számukra viszont névvel rendelkező hősökké emelkedtek, de nem olyan naggyá, mint az általam felsorolt egyedek

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • npi

  @Derulo: A mieink is csak a haláluk miatt lettek híresek. A Tituszt sem úgy fogadták a kocsmában, hogy nicsak, nem te vagy az, aki jövőre leugrik a törökkel a várfalról? 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • $¥$€

  @npi: Azért remélem mielőtt meghalsz majd még rájössz hogy az nem igazi létező személy csak egy borzasztóan amatőr szar mesekönyv szuperhőse.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • npi

  @pénznemek: hidd el, hogy régóta tudom, hogy Dugonics Titusz, csak kitalált figura. De vele jobban hangzott a mondandóm, mivel ettől függetlenül mégiscsak ikonikus hős.

  Azért remélem, hogy legközelebb már építő jelleggel, a ténylegesen létező embertársad halálát nem emlegetve is meg fogod tudni fogalmazni a hozzászólásodat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑