World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


STARCRAFT Screenshot 2015-12-07 13.03.21

Készült 2015. szeptember 16. | írta Astonkacser

2

Legacy of the Void cinematic 2.0

Adatbányászok megtalálták, mélyen a Blizzard fájljai között, a készülőben lévő és hamarosan megjelenő Starcraft 2 Legacy of the Void kiegészítő eredeti cinematic trailer videóját, amit még a megjelenésig nem akartak közzétenni.

Sokan panaszkodtak, hogy a nemrég kiadott videóban nem tűnik fel egyetlen nagy karakter sem. Nekik most nagy örömöt hozhat ezért az új videó, ugyanis visszatér benne Fenix!

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


  • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Gwendir/simple Gwendir

    Ashtonkacser, Attila, Hancu valaki?! 🙂 ne haragudjatok, offolok ismet, irtam emailt meg kommentbe de nem irtatok vissza semmire. Nosztalgia postkent gondoltam betudnatok dobni egy temat, ha van hozza kedvetek hatha meg sok mas embert is erdekelne rajtam kivul: a regi Wowradio adasok amikrol anno ti is hirt adtatok.. meglett mind az 5 elveszett peldany, emailbe elkuldtem a linkjeiket, de ha kell megirom ujra. Multkorjaba mar kereste mas is kommentbe es azet meg sok regi wowos jar fel hozzatok szoval altalatok elobb eljutna mindenkihez aki ujra hallgatana oket. Telleg bocsi tobbszor nem irok mar ezzel kapcsolatbs csak gondoltam hatha erdekelne mast is

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://www.starcraft2.hu/ Astonkacser

    @Gwendir: Légyszi küld el nekem az agoston.fung dzsímélkomra és kirakom. Köszi.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑