STARCRAFT Screenshot 2015-12-07 12.58.21

Készült 2015. november 12. | írta Attila

10

Mi van a dobozban?

Ugyan a StarCraft II nem tartozik épp a blog fő profiljába, de mindenféleképp meg kell említenünk, hogy megjelent a játék második, és egyben utolsó kiegészítője, a Legacy of the Void. Jó szórakozást kívánunk!

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • Eredar

  Annyira nem hogy a noobcraft c. dolgot 2 poszt után abbahagytátok

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.starcraft2.hu/ Astonkacser

  Mi az a noobcraft?

  Anno a Wings of Libertyhez fasza usb memory sticket kaptam. Azota is megvan. Omgomg régen minden jobb volt, de szar ma minden, haldoklik a wow, pfuj pfuj, meeee.

  Ha szeretnétek szívesen írok egy Legacy of the void rivjút. Persze nem lesz egy Hanula™ minőség de hát kici pénz kici futball.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kvarclovag

  Sajnos a doboz tartalma elég szegényes. Még az állandó egérpad is kimaradt 🙁
  Viszont a játék maga az valami lenyűgöző! Eddig egyik SC2 résszel sem játszottam egyhuzamban több órát, de itt most úgy magával ragadott a sztori, hogy csak egyet aludtam a végigjátszás közben 🙂
  Megéri a CE és a sima is az árát, mert iszonyú jó játék!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Daermon

  A LotV egyszerűen fantasztikus! 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jushi

  En megvettem mind3 CE-t, es az igazsag az, hogy se a pendrive, sem az egerpad, sem az elozo artbookok a kozelebe sem ernek ennek a Field Manualnak. Engem megvettek vele kilora. Igenyes, szep, tartalmas, vicces.

  Lehet hogy csak nekem tetszik ennyire, de elorelathatolag majdnem annyi idot el fogok tolteni az olvasgatasaval, mint amennyibe tartott vegigtolni a kampanyt egyszer, szoval emelem kalapom.

  A story, meg az egesz nalam az elokelo harmadik helyet nyerte el elso vegigjatszas utan. Engem a HoTS es a WoL is jobban beszippantott, illetve a vegen is "tobbet" ereztem. Szoval nalam a HoTS 10es, a WoL 9,5-es, és akkor a LoTV egy 9,25-os mondjuk 😀 (de lehet hogy csak elfogultsag a zergek irant)

  Viszont egy dolog ami engem zavar, hogy a doboz nem illeszkedik a masik kettohoz kialakitasaban. Biztosan megvan az oka, hogy nem nezett ki jol azzal a designal egy P tema, amivel a T meg a Z igen, de ranezek a 3 dobozra a polcon es egy pici szalka ott van bennem. Valszeg csak engem zavar 😀

  Osszessegeben ggwp, megerte megvenni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Eredar

  amúgy vicces hogy a Fallout 4 és az SW Battlefront mellett a net kb el is felejtette hogy ez a játék meg fog jelenni

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Eredar

  @Astonkacser: valaki a bővebb szerkesztői körből (talán Roodie.... na de ki a fene az a Roodie?) elkezdett egy profi tanácsaival megtanulni profin SC2-zni, és ezt dokumentálta

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/turalyon/Sindrakis/advanced Khas Dylar

  Nem tudom, ki hogy van vele, de én eddig konkrétan lefostam a bokámat a LotV-tól. 😀

  Még nem játszottam végig a kampányt, de már eléggé a végén vagyok. Eddig a sztori nagyon tetszik, bár amolyan jó Blizzardosan van összerakva: túl sok meglepetésre nem szabad számítani, mert innen-onnan lett összeollózva / összelopkodva (kinek melyik tetszik), de azért egy-két helyen akad esemény, amin először csak vakartam a fejemet, hogy ki van kivel - direkt fogalmazok ilyen nyakatekerten, mert nem akarok spoilerezni 😉

  Az előző két instance-ban is elég sok cutscene és átvezető volt, itt viszont a játékidő kábé így oszlik meg: 1/4-1/3 idő NPC-kkel dumálás, egységtutujgatás, RP-zés, után 2/3-3/4 rész effektív játék, amit még így is csomószor szakít meg pár kisebb ingame cutscene. Aki csak pusztán az ölés-gyilkolás-hentelés-pusztítás érdekel, annak ez unalmasan, sőt zavaróan hangozhat, de nekem kábé ötpercenként áll fel a fa... kisujjam. Most is minden mission közben vannak extra questek, amik eleinte baromi könnyűek, később viszont már néha a main quest is veszélybe kerül miattuk - persze azért nem kell megijedni, még így is megcsinálhatóak. Külön tetszik, hogy az űrhajónkat mission közben is használhatjuk, sokszor dönti el a csatákat egy jól irányzott ŰrSugár(TM).

  A látványra szerintem egy szava se lehet senkinek, eddig is jó volt, most még tovább csiszoltak rajta és még jobban figyeltek az apróságokra - kis spoiler: miután a protossok levágják a csápjaikat, utána a zealot és a high templar egységeknek se lesz, ez pont olyan apróság, ami engem bosszantott volna, ha nem figyelnek rá.
  A Spear of Adun fedélzetén mászkálva igazából csak egyet szerettem volna még: hogy egyszer a WoW-nak is ilyen grafikája legyen.

  Nosztalgikus, hogy ha akarnám, a régi SC1-es egységek SC2-esített változatát is használhatnám és nagyon feelinges volt, amikor a Tal'darimmal csaptam össze, akkor nem Nerazim Stalker vagy Corsair jött, hanem régi Dragoon és Scout (legalábbis eleinte, aztán már jött minden csőstül).

  Elviseltem volna, ha a CE-hez adnak valami apróságot még. Az obligát egérpad most ugye kimaradt valami érthetetlen ok miatt, szomorú is vagyok miatta, de valami szir-szar beleférhetett volna igazán, amivel lehet vagánykodni a haveroknak, mint mondjuk anno a WoL-os pendrive-al (amit valakinek kölcsönadtam, de már elfelejtettem kinek...) vagy a Diablo III-as szoborfejjel, ami még a mai napig is a monitorom mellett figyel. Az artbook és a szép doboz mellett a hozzáadott cucc miatt veszek CE-t és lehet, hogy korábban túlságosan el lettünk kényeztetve, de emiatt egy kicsit morcos vagyok a Nagy Kék Viharra.

  Összességében kurvára megérte a játékra várni, nagyon faszán összerakták, van elég achievement, hogy még hetekre lekösse a szabadidőmet. Ideje volna már egy Warcraft IV-nek, mert sztori van bőven, az engine gyakorlatilag kész és én nagyon kíváncsi vagyok, mit hozna ki a Blizzard a másik ős-franchise-ból a mostani technológiai színvonalon - remélem, jók lesznek az eladások. Igazából most annyira meghozta a Legacy of the Void a kedvemet a starcraftozáshoz és a világához, hogy ha egy Diablo-szerű hack&hack&hack&slashslash-t csinálnának belőle, abból egyből vennék két CE-t is meg még négy plüss zerglinget, hozzájuk egy 10 inches Artanis szoborral.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kvarclovag

  Lenne egy technikai kérdésem!
  Jó rég játszottam az SC2-vel és akkor még a mentéseket a gépen tárolta, amik persze el is vesztek szép lassan és WoL küldetések nincsenek is bent az archívumban 🙁
  Ez még nem is baj, mert újraakarom játszani azt is,
  Viszont jelenleg hogy működik a rendszer? A gépen tárolja most is, vagy már b.neten?
  Ki kell menteni a mentéseket, vagy már nem kell/nem is lehet?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/turalyon/Sindrakis/advanced Khas Dylar

  @Kvarclovag: Én nem emlékszem olyanra, hogy az SC2 bármikor a gépedre mentette volna az aktuális állást, legalábbis nekem megvan a kezdetek kezdete óta mindenem a BattleNeten.
  Namindegy, lehet, hogy valamiért nagyonrég így volt... a lényeg, hogy mostmár tuti a BNet tárolja a campaing progress-t, szóval ha mondjuk újratelepíted a géped valamiért, akkor se kell előlről kezdened.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑