STARCRAFT Screenshot 2015-12-07 12.57.31

Készült 2015. november 14. | írta Astonkacser

18

Egy millió

Ennyi fogyott idáig a Legacy of the Voidból. Bemmm.

Na most az IGN szerint ez azt jelenti, hogy 24 óra alatt fogyott el 1 millió a Voidból, de a fenti tweet 3 nappal a megjelenés után került ki. Szóval a tuti az hogy 3 nap alatt 1 millió. Összehasonlítás képpen, a Heart of the Swarm anno 2013-ban két nap alatt csinált 1.1 milliót.

Akárhogy is legyen, a Legacy of the Void nagy siker lett. Az pedig, hogy ezt a Fallout 4 megjenelésével egy időben sikerült elérnie, az méginkább irigylésre méltó.

Lassan megjönnek az első tesztek is. A Gamestar szerint az alábbi értékelések jöttek ki a napokban:

Destructoid – 9
GameInformer – 8.75
Softpedia – 8.5
Eurogamer Italy – 9
IGN Spain – 9

Plusz, Metacritic 89. Nem rossz, nem rossz.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • hodobaj

  Jah végülis harmadszorra adják el ugyan azt a játékot ez még a Blizzardtól is kicsit sok.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jushi

  *** Kérlek kicsit több tisztelettel. Köszi. ***

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kvarclovag

  @hodobaj: Csak ép ebben a kiegészítőben annyi új tartalom van, hogy különálló játéknak is elmehetne (végül is az is).
  Sok más játékfejlesztő megirigyelhetné ezt a kidolgozottságot, tartalmat, történetet, minőséget!
  Hetekre, hónapokra leköti az embert és ha multozol is, akkor végtelen időre.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Eredar

  @hodobaj: ne vedd meg oszt kész

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • DS

  SZerintem nagyon jól sikerült a kampány. Tetszik a különböző faction unitok behozása, az orbitális támogatás és a rohadt jól eltalált nehézség. Mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki Brutálon ha szeretne kihívást.

  Co-op is jónak tűnik, bár picit túl kevés a pályák száma, és eléggé repetative.

  Megérte az árát, remek játék

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Makk

  @hodobaj: Pedig azért igazán kiadhattak volna vagy 50 DLC-t kiegészítő helyett! Olyan maradi ez a Blizzard egyszerűen felháborító!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Eredar

  @DS: a szó amit keresel a repetitive

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

  Meg is van a karácsonyi kívánságom. SC2-HotS nekem kimaradt, de ez Protoss, szóval jöhet. 🙂

  Szép szám a millió, de minden bizonnyal nem 24 óra alatt fogyott ennyi, hanem négy hónap alatt, mert volt pre-purchase is, amit mindig megjelenés után szoktak beleszámolni az eladott példányszámba.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ZS

  Annyira nem lett jó, mert még nincs torrenten, bezzeg a Fallout 4 már megjelenés előtt ott volt!
  😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mmslayer

  @ZS: Te se gondolod, hogy ez a Fallout nevű singleplayer only akármi labdába rúghat a Blizzard bármelyik univerzumával szemben? 😀 Bitch please.

  Igen, remek az új kieg is, így tovább! 🙂 Remélem lesz WC4 is valamikor. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://- Insomnia

  Kicsit keserű volt számomra ez a játék. Nem azért mert rossz lenne, csak látszik, hogy mire lennének képesek a többi játékban is és elszomorít, hogy csak a Starcraftot tudták előremutatóan és izgalmasan fejleszteni.

  Én is a Blizzard hitevesztett táborba tartozom, a Hearthstone egy hónapnál tovább nem tudott lekötni, a Hots még a LoLnál is bugyutább, a WoWban kevesebb raidboss volt az egész expansionben mint BC-ben megjelenéskor (persze a mechanikák nem voltak olyan polírozottak de hangulatban Kharazan, TK, Gruul's lair messze lekörözi az összes Wodos raidet). Aztán ott van még a Hypewatch ami újítás a Blizz részéről, de többszöri ránézésre is egy random ingyenes steames játékra emlékeztet. Diablo minden hibájával együtt tetszett csak kevés volt benne az újítás (szvsz Diabloban kellett volna a MOBÁT megvalósítani, így lenne értelme a jobbnál jobb itemek beszerzésének illetve a pvp sem lenne ilyen szánalmas).

  A Starcraftot egy éve kezdtem Orson Scott Card hatására (én is Ender szerettem volna lenni) és teljesen beszippantott. Akkor is megtaláltam benne a kihívást mikor még azt sem tudtam mi az az APM és most is kihívást jelent mert nehéz beletanulni. Remek játék az összes kiegészítő, sallangos, szirupos történettel de mégis lehet szeretni, főleg úgy, hogy izgalmas az összes pálya és mindig valami csavarral kell elvégezni. A legacy of the void azért nem tetszett annyira mert nem szeretem a protoss játékstílusát (túlságosan vespene heavy) de ezen kívül a műfajában 10/10.
  A játékmeneten és multiplayeren egyértelműen látszik, hogy tudatosan elhatárolódtak a macrotól és főleg a micron van a hangsúly ami bonyolítja a játékot de a mostani MOBA dominációnál lehet pont az ilyen microzás fogja meghozni a tömegek kedvét az SC-hoz.

  Tehát a Starcraft jó, aki nem próbálta még szerintem tegye meg, nagyon sok mindent meg lehet tanulni belőle amit való életben is lehet hasznosítani ha egy picit nyitottabb az elménk.

  És bocsi a ventillálásért, lehet szeretni a mobiljáték egyszerűségű Blizzard termékeket is, egyéni vélemény, hogy nekem nem tetszik.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • NecroPedo

  @mmslayer:
  Hahahaha!

  Blizzard univerzum?

  😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sata150

  @Rertez: Ami ugyan így igaz az előző kiegészítőre is. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Skaven/advanced skaven

  fallout 4? starcraft? ugyanmar, mult heten jon ki az uj tomb raider is 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.starcraft2.hu/ Astonkacser

  @Rertez: Most olvasom hogy az egy millióban nincs benne a prepurchase.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

  @Astonkacser: A Wikipedián? Óvatosan, mert ott forrásnak az általad is linkelt IGN post van megadva (28. hivatkozás), ami meg ugye a tweetre hivatkozik. Egyébként nem pre order (ahogy a wiki fogalmaz), hanem pre-purchase volt. A kettő közt van egy kis különbség.

  "Over 1 million warped in." Összesen ennyi a hivatalos forrásból származó adat, amit találtam. Ebből lett szerintem mindenhol a hír, meg a wiki page erre vonatkozó bejegyzése is.

  Van esetleg más forrásod? Nem szeretnék külön kutatómunkába kezdeni emiatt. 😉

  Az előzetes eladásokkal nem nagyon szoktak szórakozni. Általában beleszámolják a nulladik órába, oszt jónapot. Ettől függetlenül lehet, hogy másképp történt. De a millió fölötti eladás mindenképp szép, bárhogy is számoljuk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.starcraft2.hu/ Astonkacser

  @Rertez: Hát ja. Az internet tele van cikkekkel amiben az IGN-t linkelik, ami meg, ahogy mondtad is, csak a tweetet írja forrásként. Vagy lehet ők tudnak valamit, valahonnan, amit nem mondtak el. Biztosat majd a pénzügyi jelentésből tudhatunk meg, előreláthatólag valamikor januárban.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://warcraft4.us dennis12

  Warcraft 4 megjelenés? http://warcraft4.us

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑