STARCRAFT ROBMBAWV3C2I1448965960717

Készült 2015. december 2. | írta Astonkacser

7

SC2 – Nova Covert Ops előrendelhető

3 mission packet fognak kiadni, mindegyikben három misszióval, darabonként 7.49€-ért. Ha most előrendeled az egyik árát megspórolod, a bundle csak 14.99€, plusz jár hozzá Nova portrait meg Covert Ops skin a Ghost egységekhez. Nem kell hozzá egyik Starcraft II sem, csak a Starter Edition.

Az első rész 2016. június 19-ig megjelenik, az utolsó december 1-ig. Előrendelés, Sc2 blog poszt.

Na mit szóltok?

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Somnium

  Ötletszinten jó iránynak tartom a DLC-s pályacsomagokat. Szép gesztus, hogy nem szükséges hozzá egyik rész sem. Kicsit kár, hogy 3-3 pályánként adják ki. Azt hittem, már idén kapunk legalább két teljes értékű küldetést. Persze, ha az a három pálya tényleg annyira jó, hogy önmagában megér egy csomagot, akkor rendben van. Remélem, nekik jobban beválik ez az epizodikus megjelentetés, mint a Valve-nak.

  A szezonzárás után viszont egy dobozos verzió is jöhetne. Nova szépen mutatna a polcon.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  Hat ha a mostani kampanyokbol indulok ki, az kb. fel ora / mission. Masfel oraert azert nem olcso a dolog, foleg, h nem valoszinu, h tul sokszor erdemes lesz majd ujrajatszani.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Megyo88

  nem arról volt szó hogy ingyenes lesz?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • szukuro

  Az alapár szerintem irreálisan sok, csomagban határeset, főleg ha az csak előrendelés idejéig érvényes (nem derül ki biztosan a leírásból).
  Továbbra sem örülök, hogy a Blizzard ennyire rámegy az előrendelés/fizetős DLC vonalra...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Skaven/advanced skaven

  @Endyr: londonban egy normalisabb moziban 13£ korul indul egy jegy. popcorn, kola stb meg ezen felul van ugye. ez a bundle 12£, amiert 9 palyat kapsz, a te matekoddal 4 es fel ora jatekkal.
  tudom, magyar szemmel ez nem annyira boldogito, meg sokan amugyis ugy vannak vele hogy van egy csomo ingyenes jatek meg hat csak ugy le is lehet tolteni dolgokat, de ettol ez meg alapvetoen normalis ar sajna.

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • szukuro

  @skaven: A mozis összehasonlítás annyira almát naranccsal. Ennyire erővel a Skyrim (Fallout, stb.) többszáz dollárért is olcsó lenne.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Somnium

  @szukuro:
  Ha laikusoknak kell megmagyarázni, miért akarsz kiadni 5-10k-t valamire ahelyett, hogy letöltenéd, jó példázat. Persze belátom, hogy erős csúsztatás, meg lassan unalmas is mindig ezzel védekezni, valamint ezzel nyugtatgatni a pénztárcánkat, de amíg fel nem nő az a generáció, mely számára a videojáték ugyanolyan természetes, szórakoztató médium, mint egy könyv vagy egy koncert, addig sajnos ilyenekre szükség van. A Hancuéhoz hasonló élménybeszámolók például ezen sokat segíthetnek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑