STARCRAFT 1470358808452_1_100042

Készült 2016. augusztus 8. | írta Astonkacser

5

Starcraft HD

starcrafttoplistaMeg nem erősített források szerint a Blizzard idén felújítja régi Starcraft játékát, amely Dél-Koreában a mai napig a top10-ben van a legpopulárisabb játékok listáján (pontosabban jelenleg a 7-edik).

Egy koreai lap értesülései szerint akár már Szeptemberben megtörténhet a bejelentés, és további részleteket tudhatunk majd meg a projektről Novemberben a Blizzconon.

A dolog lényege egyébként, hogy a Starcraft megtartja teljes játékmenetét, viszont nagyobb felbontást kap és egy teljesen új, modern felhasználói felületet.

Today, multiple sources with knowledge of Blizzard internal plans said that Blizzard will reveal StarCraft HD to the public this September. The StarCraft HD remastered version will retain the original gameplay and is said to have improved graphics resolution and user interface (UI).

Az ügyfől a Kotaku is beszámolt már, így hát kiváncsian várjuk mi fog történni Szeptemberben!

Tetszik(5)Nem tetszik(0)


 • Hatba

  Ez elég régóta sejtett, a Bnet launcherbe voltak erre utaló jelek 🙂

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 • Daermon

  W3 + FT is kéne és, hogy launcherből inditható legyen.

  Tetszik(6)Nem tetszik(0)
  • majk

   nagyon +, ha már nem hajlandóak új warcraftot kiadni, legalább 1 remastert pörgessenek már ki

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
  • http://www.szopoalarc.hu Bermuda

   Van, csak az nem Blizzard official munka, Armies of Azeroth néven keresd. Szerintem amúgy ez a Starcraft remake is SC2 modként fog megjelenni, szóval csodákat nem kell várni. Mondjuk ahhoz képest, hogy milyen problémás lett az engine, már a sokadik játékot komponálhatják alá, pedig azt várná az ember, hogy most már leváltják.
   Szerk.: Sőt, a Diablo 2 modot is kalapálják már, azt meg Curse of Tristram néven találod meg.

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Damno

  Diablo 1 vagy 2 HD is lesz, valamit valahol olvastam erről. Szerintem Blizzconon ezt is bejelentik. Tuti lesz mindhárom klasszikusból remake. Szívem vágya egy normálisan kinéző Warcraft 3, amihez letöltök egy magyar feliratot.(hangot nem). 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑