STARCRAFT dhr3rpm5mxah1480371786739

Készült 2016. december 2. | írta Nuwiel

5

Nova: The Keep

Új Starcraft 2 képregény a Koprulu szektor legdögösebb szőkéjével a főszerepben.

Nemrég egy Amazon hírlevélben figyeltem fel rá, hogy megjelent egy új Starcraft regény, az Evolution, amelynek írója nem más, min Timothy Zahn, aki többek között a híres Thrawn-trilógiát is írta a Star Warshoz. Amit aztán a drága Disney egy tollvonással nem hivatalossá minősített. Majd behozta Thrawn karakterét a Star Wars: Lázadók sorozatba. De ne térjünk el a tárgytól, a Blizzard egyik üdvöskéje, a Starcraft II kapott egy újabb képregényt, amit elolvashattok a Blizzard honlapján, vagy ha a csili-vili animált verziót akarjátok, akkor a Madefire-nél.

A sztori a Nova Covert Ops mission pack eseményei előtt játszódik, a Blizzard Watch szerint pedig több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. Miért pont most adták ki, miért nem a mission pack előtt? A Starcraft: Evolutiont már megvettem Kindle-re, ha elolvasom, majd írok róla valamit. Addig is En Taro Artanis!

Tetszik(8)Nem tetszik(1)


 • zolij

  ez a csili-vili animált verzió marha jó

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Nuwiel

   A Legiont felvezető képregényeknél már eljátszották, csak ne kellene hozzá Flash. Most irtottam le az utolsó gépemről is.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • kw

  off: blizz megint elkúrta a kirin toros emissaryt szóval gyorsan pánikdisable az összesre. how pathetic 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Nuwiel

   It's not a bug, it's a feature!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • kw

    nem bug nyilván. btw 1,5 órával később újra akítvak voltak az emissarik viszont nem számolta bele amiket addig megcsináltam.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑