World of Warcraft Classic megjelenés -


STARCRAFT fenixdragoon_sc1_cncpt1

Készült 2017. április 25. | írta Khas Dylar

4

Új co-op hős: Fenix!

Serénykednek a StarCraft 2 fejlesztői is, úgy látszik, a Heroes of the Storm mellett ebbe a játékba is bőven fektet erőforrást kedvenc játéktermelőnk.
Azért is jó ez, mert olyan ritkán adhatunk hírt ilyen minőségű tartalomról, hogy már-már azt hihetjük, a Blizzard kissé el is feledkezett az SC2-ről.

Lássuk, mit kapunk!

Jön egy új co-op commander, a Purifier bundába bújt Fenix, így vele együtt 12-re emelkedik a parancsnokok száma. Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért nem Talandarnak hívják, annak visszakérdeznék: melyik név ismertebb?
Picit meglepő nekem, hogy pont őt hozzák be, így már 5 Protoss hero lesz, ellentétben a Zergekkel, ahol csak 4, illetve a Terranoktól csak 3. Node sebaj, Fenix már az első részben is nagy kedvencem volt, úgyhogy most is szívesen tolok majd vele pár kört.

Három páncélzat között váltogathat majd: egy Praetor, egy Solarite Dragoon és egy Cybros Arbiter formáját öltheti majd magára. Ezek közül természetesen egyszerre csak egy lehet aktív, viszont ha jól vettem ki a videóból, mindháromnak saját HP-ja, shieldje és energiája lesz, tehát ha ügyesen zsonglőrködünk velük, az ellenfélnek három Fenixet kell levernie egymás után!

Hat championt hoz magával a csatába, valamennyien egy-egy alapegység felturbózott változatai: Kaldalis (Zealot), Talis (Adept), Taldarin (Immortal), Warbringer (Colossus), Mojo (Scout), Clolarion (Carrier). Mind a hatan játékban lehetnek, ha pedig elhullanának, semmi probléma: új testet gyártunk nekik és már mehetnek is vissza írtani az enemy-t!

—–

Egyelőre nekem nagyon érdekesnek tűnik ez az új commander, de nagyon keveset StarCraftozom mostanában, úgyhogy nem biztos, hogy valid véleményt tudok róla mondani. A videóban látott mechanikák nem rosszak, súlyos fejvakarásra késztethetik az ellenfeleket.

Van közöttünk SC2 veterán, akinek a kisujjában van a többi commander és a co-op mód? Mi a véleményetek, milyen lesz ez az új hero?

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags: , , , ,


 • Archer

  https://media.giphy.com/media/O38dU2kkQ9sWc/giphy.gif

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • eatmoregold

  Mért van az az érzésem, hogy ez a co-op hősös mókázás valójában a warcraft 4 hős rendszerének tesztelése? 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

   Nem hinném. A co-op commanderes mód nagyjából a Legacy of the Void kampányában a Spear of Adun továbbgondolása: azt sokan szerették, ötletes volt és ezer és egy ötletet lehet ebbe beletenni, mint ahogy tesznek is.
   A WarCraft 4-nél azért ennél jóval több kell, de arra még van jó 10 évük 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • usul

   szerintem, meg inkább a mobákba belezombult egykori SC2 gamerek visszacsalogatása, hogy valaki azért játsszon is a játékkal...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑