SWTOR no image

Készült 2011. december 12. | írta Cascade

9

SWTOR: Toborzó #1

Indul a bolhapiac, csekkoljátok a tovább után a guild hirdetéseket, Birodalom és Köztársaság szerint szétválogatva.

Ne feledjétek, hétfőn guild deployment, szóval kiderül az is, hogy hol lesz a magyar közösség nagy része. És most pedig, a klikk után, a klánok:

Birodalom

Fat Bat

Típus: PvE, casual
Kontakt: whoerry kukac yahoo pont de
Raid napok: 2-3
Keresett kasztok: egyenlőre minden

Bemutatkozás:

Klánunk egy zalaegerszegi szerepjáték klub és egy immáron ötödik éve fennálló WoW guild tagjaiból alakult. Szívesen látunk mindenkit, aki egy jó hangulatú baráti társaságban szeretné megismerni az SWTOR kihívásait.

Nemesis

Típus: PvP, HC
Kontakt: mgerihun kukac freemail pont hu
Raid napok: Hetente 5 alkalommal, vasárnaptól csütörtökig, 19:30-tól 24:00-ig lesznek raidek szervezve. Ebből legalább 3-on kötelező részt vennie minden tagnak.
Keresett kasztok:

Az aktuális felvételi lista mindig megtalálható az oldalunkon!

 • BH/Powertech/ Shield Tech : 2 Fő
 • BH/Mercenary/ Arsenal : 1 Fő
 • BH/Mercenary/ Bodyguard : 1 Fő
 • IA/ Operative/ Concealment : 2 Fő
 • IA/Operative/ Medic : 1 Fő
 • IA/Sniper/ Engineering: 2 Fő
 • SI/Assassin/ Darkness: 1 Fő
 • SW/Juggernaut/ Vengeance: 1 Fő

Bemutatkozás:

A Nemesis klán hivatalosan 2010.12.01.-én alapult a Béta előtt. Alapító tagjaink régi mmo motorosok, akik eddig is a kihívásokat keresték. A klán célja, hogy egy jó hangulatú, HC társaságban megismerjük a játék high end content-jét. A Klán fő profilja elsősorban a Flashpointok-Operationok kivégzése normál és HC módban. Nemesis-t a szerver top klánjai között szeretnénk tudni.

Poison Thorns

Típus: PvP, Semi-HC
Kontakt: poisonthorns kukac freemail pont hu
Raid napok: 3/2
Keresett kasztok: egyelőre gyk. bármi

Bemutatkozás:

A cél a content kipucolása heti 3 raiddel, lehetőség szerint normális társasággal. A többség veterán játékos (WoW EU-BS Infection guild), akik már túl leharcoltak a heti 5-6 estés hc raideléshez viszont szeretik látni minél hamarabb a teljes contentet. Ezért a raideken az odafigyelés, felkészülés és hasonló úri huncutságok az alapkövetelményekhez tartoznak.

Pulsatrix

Típus: PvP, HC
Kontakt: fluidpwn kukac pulsatrix-guild pont net
Keresett kasztok: BH, IA (főképp tank / heal)

Bemutatkozás:

Csapatunk tapasztalt MMO és egyéb játékosokból áll. Fő profilunk az endgame content minden rétegének magas szintű végigjátszása. Ebbe a PvE és a PvP is beleértendő. Fontos a közös célok elérése és a haladás. Mindezt reális keretek között. Szeretnénk, ha mindezeket jó hangulatban vinnénk véghez.

Reckless Immortals

Típus: PvE, Semi-HC
Kapcsolat: reckless_immortals kukac t-online pont hu
Raid napok: Kontentől függően 4, vagy 5

Keresett kasztok:

 • 1 fő Operative (healer)
 • 1 fő Operative (dps)
 • 1 fő Mercenary (healer)

Bemutatkozás:

A Klán alapítói tapasztalt magyar mmorpg játékosok, több éves WoW és Aion tapasztalattal. A Reckless Immortals PvE orientált Klán. Célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk a játék mostani és későbbi nagy kihívásainkat teljesítésére és ezeket baráti közösségként éljük meg. 6 éves múltra visszatekintő WoW klánunk a garancia arra, hogy nálunk nyugodt, biztos pontot találsz. Várhatóan 4 (esetleg 5) raidnapunk lesz egy héten és nem szeretnénk 3 – 3.5 óránál többet raidelni egy nap.

The Sith’ari

Típus: PvP, Nightmare Operation (?)
Kontakt: kissvikto.r kukac freemail pont hu
Raid napok: Heti 4 raidnap, minimum részvétel 3 nap

Keresett kasztok: Egyenlőre még nincs pontos lista, játék közben meg van az esélye, hogy valakinek megtetszik egy másik class a végső lista pár héttel kezdés után várható.

Bemutatkozás:

A “The Sith’ari” egy sikerorientált, egyben baráti guild. Az alapító tagok tapasztalt MMORPG játékosok, több év tapasztalattal. Célunk a PvE Endgame content teljes, és minél gyorsabb kiaknázása (Nightmare Content). PvP-ben csak casual szeretnénk játszadozni, de sosem hagyunk ki egy jó kis world pvp-t sem.

Köztársaság

Kessel Runners

Típus: PvE, Casual

Bemutakozás:

Ha kell egy hely ahol játszhatsz, akkor megvannak a guild előnyei. Itt senki nem erőltet rád semmit. Ha kell egy hely, ahol barátokra, kalandozó társakra találsz. Nálunk megtalálhatod. Ha kell egy hely ahol szívesen segítenek neked és számítanak rád. Akkor ez lehet a te helyed!

A jelenlegi tervek szerint a kezdetekben quest-ek és a felfedezés lesznek fókuszban, PvE szerveren. Természetesen szándékunkban áll a játék minden aspektusát kihasználni, de csak a saját tempónkban. Az alapító tagjaink mind 30 év felettiek javarészt családosak, jó munkás emberek. Nem vagyunk elitisták, ha most játszanál először ilyen játékkal, nyugodtan elkezdheted nálunk. Vannak köztünk akik tapasztaltak és átsegítenek a kezdeti nehézségeken. És nem utolsó sorban lesz egy tiszta vérű wookiee is a csapatban.

Jelentkezz bátran, örömmel fogadunk. Hogy jelentkezz nem kell mást tenned, regisztrálsz itt, majd kattintasz erre a linkre és kitöltöd az igen egyszerű, három kérdésből álló kis jelentkezési formunkat. Köszönjük!

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , , ,


9 komment érkezett a(z) SWTOR: Toborzó #1 poszthoz

 1. PhobioN mondja:

  Már itt milyen mókás a köztársaság-birodalom aránya. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Stepy mondja:

  Azért leszünk páran republic oldalon is 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Melondothir mondja:

  @PhobioN: Nagyon sok magyar köztársasági klán van, de a legtöbben már lezárták a tagfelvételüket.

  Saját tapasztalatból - hétvégén óriási roham volt tagfelvételek ügyében, látszik, hogy sokan az utolsó pillanatokra hagyták a választást, vagy döntötték el, akár a béta hétvégék után, hogy kipróbálják a játékot.

  Cascade-nek köszönjük a lehetőséget, remélem ezen toborzó alapján is páran még el tudnak helyezkedni.

  Akik most már nem találnak klánt, ne keseredjenek el : új játék révén lesznek változások a klánoknál és lesznek menet közbeni felvételek is. Ha kinéztél magadnak egy vagy több szimpatikus klánt, érdemes figyelni a honlapjukat az információkról, az swtor.hu-t, vagy az itteni későbbi kiírásokat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Nouse mondja:

  És különben is, minek guild egy single player MMO-ba?

  /troll snicker 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Zibuprofen mondja:

  Akik PVE-t jelöltek meg, azok ilyen típusú szerveren is lesznek, vagy ez csak a fő profiljuk?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. CivDav mondja:

  Az első gondolat ami kapásból beugrott a fejléc olvasásakor:
  FOR THE EMPIRE!!!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. NeWL92 mondja:

  Ahogy nézem a klánok nagy része sajnos HC beállítottságú:( ,de se baj majd megyek olyan szerverre ahol sok a magyar és egy ideig marad a magányos bolyongás:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. Rumil mondja:

  Múltkor láttam swtor.hun egy csodás képet arról melyik klán kit jelölt be mint ellenfél/baráti guild, kb 20 klán volt rajta, remélhetőleg sikerül az BWnek egy szerverre rakni a srácokat, persze figyelelmbe véve a pve/pvp beállítottságot.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. Fecniii mondja:

  az SWTOR.hu és a magyar guild leaderek közreműködédével és egy ma reggeli hirtelen változással az alábbi szerverek lettek megjelölve mint "hivatalos" magyar szerverek:

  PvP szerver: Ahto City
  PvE szerver: Nightmare Lands
  RP-PvE szerver: The Progenitor

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  37 User(s) Online Join Server
  • Hamu
  • Spellbreak
  • feco
 • KOMMENTEK

  • Iblys on Dragonflight Collector’s EditionCsak feltételezés, de talán azért is egyre drágább (már a szar eur árfolyamot leszámítva) mert egyre kevesebbet csinálnak belőle. Minél
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionAlapvetően semmi baj nem lenne egyébként ezzel, de amíg látod, hogy mit adtak régen kevesebbért, és mellé teszed, hogy mit
  • Professor J on Dragonflight Collector’s EditionA Starcraft 2: Legacy of the Void CE volt az utolsó fizikai CE, amit 2015-ben még 22 ezerért vettem. Azóta
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionSőt, most megnéztem, szállítással együtt 147 euróra jönne ki. Mai árfolyamon: 59.000 Ft. (Szállítás nélkül 130 euró, 52.000 Ft) Tudom,
  • lelelio on Dragonflight: Még idénHisztit az r/hungary-n, kérlek
  • Professor J on Dragonflight: Még idénHasznál eurot a magyar is, ha külföldről EU-n belülről rendel, főleg ahol euro a fizetőeszköz. Vagy pl. Steam és társai,
  • Zibuprofen on Dragonflight: Még idénOrosz-Ukrán háború mi? A horváth kuna az euróval szemben 2010 óta 10%-os intervallumon belül van. A magyar aranytallér meg 260
  • Professor J on Dragonflight: Még idénArról, hogy többek közt az orosz-ukrán háború miatt közel 400 forint az euró, átlag halandók semmit nem tehetünk. Ami jóval
  • Darkpep on Dragonflight: Még idénNekem a pofam szakad le, hogy ennyit elkernek erte, egyre dragabb mint az ifos is. Grrrr
  • Zibuprofen on Dragonflight: Még idénNem, mert nem veszem meg :D.
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionTöbb lesz az annál. 129 euró, jelenlegi árfolyamon majdnem 51k. Egyébként rendkívül "kreatív" ajándék a kitűző, a SL után ismét
  • Hard3n3d on Dragonflight: Még idénAki a megjelenés óta játszik az már bele tolt kb 1 millió Ft ot szerintem ez már nem oszt :)
  • Teli on Dragonflight: Még idénTi az idei megjelenésen vagytok kiakadva, nem pedig azon, hogy egy X+1-ik küldetéspatchért 19 700 forintot kérnek el???
  • Attila on Dragonflight: Még idénMeg mertem volna rá esküdni, hogy nem fog megjelenni 23 nyaráig. Ilyen tempó mellett akár már a héten be kellene
  • csabe on Dragonflight: Még idénJó vicc :D Azt akarják beadni hogy 6 hónap alatt lezavarják a bétát és megjelenik idén a Dragonflight??? :D Ha