SWTOR no image

Készült 2011. december 17. | írta Hancu

3

Időgép

Miközben a preorderes SWTOR-osok már javában játszanak, a nem-preorderesek meg szívják a fogukat, hogy miért is nem preorderesek ők, kaptunk egy tippet, hogyan lehet utólag úgy megbuherálni a téridő-kontinuumot, hogy mégis annak tűnjön az is, aki nem az. Szóval lesz holnap ez a Playitnevű rendezvény a Millenárison, E3 kicsitsárga-kicsitsavanyú kivitelben, és titkos kémeink azt súgták, ott szét fognak osztogatni a nép között 698 darab preorder pakkot. Ami egy olyan cucc, amivel dec 22-ig lehet játszani a játékkal, és ha utána megveszed, akkor kapsz egy xp-gyorsító ingame tárgyat is. Ha meg nem veszed meg utána, akkor sincs semmi. Titkos kémeink a “na és hogy lesz ez az osztogatás, random dobáljátok a nép közé, hadd verekedjenek?” kérdésre is szereztek választ, miszerint: “részben random, részben task, elosztva a nap folyamán végig. nem dobálunk, van sok tombola, lesz olyan hogy valaki csak úgy megjelenik, és oszt 10-et. esetleg bemész a **** ****** * előadásra és ott lesz a széken, ilyenek”.

Titkos kémeinknek nem kell hálálkodni az infóért, erre tartjuk őket.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


3 komment érkezett a(z) Időgép poszthoz

 1. Khas Dylar mondja:

  És ezek a titkos kémek nem akarnak sörért félrerakni egyet-kettőt a szombaton dolgozóknak? Extra bosszantó, hogy a Millenáris itt van két utcányira... És esetleg sörért nem lehet tárgyalni a titkos kémekkel? Mármint sörért. Említettem már, hogy komlókompótért? De konvertibilis valuta még a malátaszörp is. Vagy a búzafacsarék is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Jasen mondja:

  Bocsi a félig offért, most vettem meg originen, beraktam a preorder kódot meg a játék kódját de még mindíg kéri a game time codeot vagy subscriptiont. Nem úgy volt, hogy az originoshoz is jár a 30 nap game time vagy valami?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Nouse mondja:

  @Jasen: Ha csak most vetted meg, akkor nem kapod meg rögtön az Early Access-t. Estére indulnak új hullámok leghamarabb. Addig ez a félreérthető hibaüzenet jelenik meg a launcherben, hogy nincs előfizetésed. Egyébként ha a launcherben klikkelsz a rendszerüzenetekre, akkor kapsz erről infót.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑