SWTOR no image

Készült 2012. január 5. | írta Hancu

44

Get down on it

Az sem érdekel, ha mostantól én leszek minden SWTOR-fanboi ősellensége, ez a sztori annyira vicces, hogy muszáj megosztanom. Szóval úgy tűnik, van egy bug a játékban (vagy csak volt, mert nyilván fixálni fogják nagyon gyorsan), aminek hatására, ha benyomja az ember a /getdown emote-ot, és a karaktere győzelmi táncra perdül, az mellékhatásként megszakítja az őt targetelő ellenfelek éppen aktuális képességhasználatát. Beleértve sima mobokat, PvP-ellenfeleket, de még bossokat is. Táncolj az életedért! Így néz ki a tréfa akcióban:

És adunk hozzá egy kis aláfestő zenét is:

UPDATE: egy roppant találó mashup zipi nevű kommentelőnk jóvoltából, gyors egymásutánban nyomd a két play gombot.

YouTube Doubler
Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


44 komment érkezett a(z) Get down on it poszthoz

 1. Vilendor mondja:

  Kíváncsi vagyok ezért majd hány embert bannolnak. Tippre mindenkit aki kipróbálta, vagy 50 kilométeres körzetében tartózkodott annak aki használta 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. frozenmaxdheart mondja:

  az epic pillanat mikor úgy indítod egymás után a 2 videót, hogy pont ritmusra táncol a felső 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Attila mondja:

  Sok szeretettel küldöm a BioWare Q&A csapatának, és mindenkinek, aki szereti.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Stepy mondja:

  Mostani patchben javítják épp..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Swarci mondja:

  Postot nem lehet lájkolni? Mert ezt most belájkolnám mint állat! xD
  Nem azért, mert fúj SWTOR, semmi bajom a gémmel, de ez rohadt vicces. :D:D:D
  Aláfestő zenével üt rendesen! xD

  Edit.: MOAR get down zenét!!! 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. zipi mondja:

  http://bit.ly/y3BoGh

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Hancu mondja:

  @Swarci: segítek 🙂 http://i.imgur.com/n8f46.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. pewpew mondja:

  http://www.youtube.com/watch?v=7movKfyTBII

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. Menorel mondja:

  Az mmofallout csapata szerint a /breakdown command hozza ki ezt a hatást, persze lehet hogy ők tudják rosszul, de mindenesetre már készült a témához egy nagyon jópofa szemléltető karikatúra:
  http://mmofallout.com/2012/01/04/picture-of-the-____-the-old-republic-breakdown/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. Pingback: Táncolj ki a harcból | Star Wars: The Old Republic Hungary

 11. pewpew mondja:

  csak azt várom, hogy utólagosan bannolják az összes játékost aki valaha is véletlenül beírta az emotot a játék kezdete óta

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. Nightstalker mondja:

  A mashup gonosz volt, nem szeretek munkahelyen sirva felrohogni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. evoken mondja:

  Mondjuk nem szép dolog a ban hullámot kötni ehhez a poénhoz de az egyenesen gáz hogy a másik oldal meg a "YOUTUBE 4.2 BUG 1000 TALÁLAT EGY 7 ÉVES JÁTÉKNÁL"-al jön. Ez egy vicces hiba a játékban, pontosan ugyanúgy volt itt FS-en link humoros/érdekes wow bugokról (elkiteolni Jaina-t Thrall-ig ami hirtelen eszembejut konkrét példa).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. Swarci mondja:

  @Hancu: Oh köszi. RSS-ből jöttem a postra ('coz Im an FS fanboi!!!!44!négy! :D) és olyankor már nincs ott a Recommend gomb, csak ha a főoldalról nézem a postokat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 15. Zibuprofen mondja:

  Gondolom nagy elvezettel szolgált ujra beinditani a szardobálást. Persze a SZENT jatekban ilyen soha nem volt, de inkább ne kezdjuk el sorolni, mert az egész nap nem volna rá elég.
  Valamint nem értem minek lett külön swtor rész szentelve a blogon, mikor érdemi info nincs csak a fikázás, ezért fölösleges.
  Attila a karorvendesed szánalmas.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 16. Vilendor mondja:

  @Zibuprofen:

  U mad bro?
  Részvényes vagy a cégben, vagy miért bánt egy kis röhögés, ami a te szent játékodról szól?

  Amúgy a tisztánlátás kedvéért és Zubiprofen megnyugtatására tegyük hozzá a cikkhez, hogy már javították tegnap ezt és nemrég BioWare közölte, hogy hetente várhatók kisebb-nagyobb pecsek a játékhoz, amikben folyamatosan javítják a hibákat és haxokat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 17. Hancu mondja:

  @Zibuprofen: Igen, pont az ilyen humortalan, csőlátású zelóták nem kellenek ide. Miért nem vagy képes nevetni egyet egy vicces dolgon, ahelyett, hogy elkezded reflexből a WoW-ot fikázni? Mi köze van ehhez a WoW-nak? Lazíts már egy kicsit, még gyomorfekélyet kapsz. És persze arról is a WoW tehet majd.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 18. MagonDead mondja:

  A poén/bug jópofa, minek savanyodni.

  @pewpew: Tegnap direkt kiírták twitterre, hogy nem fognak senkit bannolni emiatt, mert persze beindult a hiszti egyből.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 19. Niriel mondja:

  @Zibuprofen: Egyrészt ezt Hancu postolta, másrészről pedig - amint az már jópárszor el lett ismételve - ez egy blog, ami nagyjából definícióból adódóan szubjektív, a szerkesztők azt írnak amit úri kedvük megfelelőnek tart, és ha nem tetszik, arra lehet bezárni az oldalt. ----->

  U.i.: Gondolom a kettővel feletted levő post felett átsiklottál.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 20. velizar mondja:

  lewl. na akkor ezért volt a mai er down. =]

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 21. Kukac mondja:

  @Zibuprofen:
  Mert zsidó hancu.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 22. Ensomhet mondja:

  Az a szerencsétlen kommandós imperiál gerilla meg miért nem menekül el, ha túlerőben bántják négyen? Keresne menedéket vagy futkorászna vagy bármi, akkor nehezebb lenne lelőni szegényt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 23. Charmed mondja:

  /offtopic félig

  Anno (persze nem volt az olyan rég) headstartal kezdtem a Rift-et és amellett hogy semmilyen komolyabb buggal nem találkoztam és kicsivel is nagyon kevéssel, gyakorlatilag (és szó szerint) naponta kaptuk a patcheket. A lényeg az, hogy le a kalappal előttük, mert ott tényleg nem lazsáltak, nem gyűjtögették nagyobb patchekbe a javításokat, nem ptr-eztek, hanem naponta mindig jött valami fix vagy 2 héten keresztül és utánna is ritkábban...miközben én tényleg nem találkoztam javítanivalóval. A realmokat is pár óra alatt megduplázták, mikor az első rohamra bedugultak a szerverek, pedig az ráadásul a jó öreg wowlike open world MMO, nem a szétdarabolt fázisos megoldás. (azt mondjuk nem mondom, hogy egy 50 fős inváziós boss-harc nem csinált diavetítést eleinte (ultra beállításokon), de pont akkor cseréltem processzort és az szépen rendbe tette. (eléggé processzor érzékeny a Rift) Ja és endgame tartalom is volt, de indulás után nem sokkal már a második, majd rá 1-2 hónapra a harmadik raidinsta is elindult, kifejezetten taktikás és nehéz, de szórakoztató harcokkal.

  Ezzel szemben pl. az AoC start ennek az ellenkezője volt és ezek szerint az SWTOR is kicsit ilyen. Egyébként sajnálom a fejlesztőket, hogy a marketingesek által előrehozott start miatt őket szidja mindenki, mert még pár hónap nem ártott volna. Ha most ráfeküdnének nagyon komolyan, még nagyon jó is lehetne.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 24. kimiwakuma mondja:

  Bug Fixes

  Social emotes (like /getdown) can no longer interfere with combat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 25. Darnell mondja:

  @Zibuprofen Csak röhögni tudok rajtad. Menjél szépen lézerkardozni inkább...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 26. Eredar mondja:

  áh de nem is bugos

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 27. Vincentcloud mondja:

  Most komolyan, azon kell vitázni hogy melyik nagyobb darab sz.r? És nem összehasonlítás képen, de nálam a wowbéli hunter bugot amikor annyi peted lehetett amennyit csak akartál, semmi nem tudja überelni. (csak sajnos elég hamar kijavították)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 28. Zirum mondja:

  Youtube comment:
  "No, Neo. I'm trying to tell you that when you dance, you won't have to."

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 29. Verminaard mondja:

  Szerintem meg mindenki játsza azt, amelyikhez kedve van (én akkora eretnek vagyok és párhuzamoson tolom a 2t) és ne próbálja meg megyőzni a másikat arról h. az egyik jobb vagy rosszabb-e.

  A dupla videón meg besírtam 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 30. TCs mondja:

  Az még azt hiszem kimaradt, hogy biztos Magyarország legjobb guildje is így ölte a bossokat 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 31. Dyer mondja:

  @Charmed: /féloff én a Rift miatt hagytam ott a WoW-ot (meg a pandák, illetve a bloodstevenek miatt), és ahogy olvasom itt a SWTOR dolgait, hát megdöbbentő. A Trion elképesztő módon odafigyel a játékra, tényleg ha kell hotfixelni valamit, rögtön jön a fix, content patchek, ugye nemrég jött Ember Isle, na ott hetekre full eltűnhet az ember, iszonyat sok dolog van benne. Még a hozzáállásról. Ugyan én ennek a technikai oldalával nem vagyok tisztában, de egy guildtárs, amikor Kínában volt, proxyt használt a WoW-hoz, hogy ne legyen embertelen lagja, csak a Blizz kiszúrta egy idő után, és 72 óra ban+az account bankkártyás fizetését letiltotta. Ezzel szemben, mivel most megy megint oda pár évre, írt a Trionnak, hogy ez van, proxyt használna, mit szólnak hozzá. A válasz: persze, minden további nélkül, nyomjad csak, semmi gond. Na, EZ már hozzáállás, és megdobja az amúgy is hihetetlen jó játékot.

  A cikkhez: ez az MC Hammeres dual video hangosan röhögős :DD nem szabad ám komolyan venni az SW fanoknak sem...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 32. Abrt mondja:

  @Dyer: a korábbi tapasztalatok alapjána haverod most előre szólt, hogy megy, ugye? a wownál gondolom nem jelentette ezt be. gondolom alapból lopott accnak vették és kapta a bannt, mielőtt visszaélnek vele. lehet hogy a riftes srácoknak is feltűnt volna és kapott volna egy bannt ha nem szól előre...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 33. GnomePaladin mondja:

  Ezen besírtam a röhögéstől, főleg a Hammer time-on! 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 34. Charmed mondja:

  @Dyer:
  Vagy például az hogy indulás után nem sokkal berakták a coin lockot, amihez hasonlóval mai napig egyik nagy nevű MMO-ban sem találkoztam. Az biztos, hogy nagyon jó a hozzáállásuk a témához, igazi követendő példa sok szempontból.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 35. Laposmacska mondja:

  "No, EA is not banning people for dancing in "non-dance zones"

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 36. Santern mondja:

  01.03 - YT Videó születik egy bugról.
  01.05. - Hotfix patcheli a bugot.

  OMG HALDOKLIK AZ SW:TOR

  Egyébként nem értem ezt a WoW vs. SW:TOR ökörséget, WoWban még mindig vannak bugok, nem is kevés, majdnem hetente jönnek ki a hotfixek a drabális mennyiségű content mellé. Mai napig kritelnek a bossok ha DK tankolja őket, míg SW:TOR még alig 2 hete startolt és még ki se jött egy nagyobb patch amivel helyrepofozhatnák a csilliónyi baromságot ami benne maradt. Idő kell a szerencsétlennek na.

  (Hozzáteszem, csak így halkan, az hogy a játékos kihasználja a játék baromságait (Illum lootolás, credit halmozó altok amik eddig többnyire credfarmerek voltak stb.) nem csak a készítők hibája. Lehet talán a WoWnak se kellett egy milliónál játékost moderálnia launchkor és amikor már elkezdtek ekkora embermennyiséggel foglalkozni bizony elsült a banhammer legalább ilyen formában.)

  Játszok még mindig mindkettővel, de azért egy jó pár éve működő megalomán WoW-ot ne hasonlítsunk össze egy 2 hetes szerencsétlenséggel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 37. Dyer mondja:

  @Abrt: Nem a lopott acc votl az ok, hanem a third party srvice...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 38. Brillight mondja:

  Szép post, a videó belekerülhetne egy éves top 10 FS! vicces postba akár.

  Amúgy azért megy a flamewars mert mindenki védi azt a játékot amihez hű. SW:ToR fanok védik azt, mi wowosok meg a wowot. Ezzel semmi gond sincs. DE hozzátenném, hogy Hancu postjaiból megítélve kb. ugyanolyan wow buzi vagyok mint ő és ugyanannyira swtor hater 🙂 Ezzel sincs gond. Csak a WoW 7 éve van kinnt, erről már lehet konkrét véleménye az embereknek, és jön a vérpisti swtoros aki él a rozsaszin hype felhoben és fikazik mindent és swtor az überállat fasza játék, ami lehet hogy egyeseknek az, csak ez a kis vérpisti arra alapozza a véleményét mert a haverja azt mondta és felhuzott egy lvl5ös karaktert torba...
  Na ez az egyik a másik pedig, ezalatt a post alatt ott a pingelt verzio, ami swtor.hu vagy hol van kipostolva. Szerkesztője megjegyezte, hogy FS!ről szedte a postot, amivel nincs gond, hisz blog mind az FS mind az SWTORos honlap. Csak kezdjetek elolvasni a postokat. És rájöttök, hogy azért amit ott írnak kicsit agyilag felbasz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 39. Attila mondja:

  @Brillight: Az swtor.hu-n azt hiszik a srácok, hogy utáljuk az SWTOR-t, pedig ez nem igaz. Az viszont igaz, hogy szeretjük az ilyen mókás bugokat. Mi ezzel a baj? Az SWTOR valami szent dolog? Ugyan már. Ha tényleg utálnánk a játékot és fikázni akarnánk, nem lenne nehéz dolgunk. A YouTube-on és a hivatalos fórumon van anyag bőven. Én örülnék a legjobban, ha ütne ez a játék, szeretném kipróbálni, de amíg ilyen bugos (és nincs egy rohadt LFG), addig hanyagolom.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 40. Jhakakazoll mondja:

  Dettó örültem volna, ha ütne. Sajnos már bétában láttam, hogy nekem nem fog ütni. Akinek ütött, az meg örüljön neki. A nyálfröcsögős fanboy vergődések csak a communityről alkotott negatív képemet erősítik, de legalább lehet jókat röhögni 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 41. Brillight mondja:

  @Attila:
  Nem azért írtam, csak cinkes, hogy a másik blogon ezt a blogot fikázzák.
  Amúgy SWTORral el lehet játszani, csak nekem nem nyújt őjdonságot.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 42. Attila mondja:

  @Brillight: Hadd fikázzák, ha ez okoz nekik örömet. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 43. Brillight mondja:

  @Attila:
  Igazad van. Mondjuk legalább a szerkesztők normálisak, swtor.hu-n.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 44. Sergeii_Molotov mondja:

  :DDD teljesen korrekt mű :DDD

  btw. swtor.hu cikk komentjeit végigolvastam, hát...azon is röhögtem annyit, mint ezen a videón :DDDD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑