SWTOR no image

Készült 2012. március 23. | írta Hancu

45

Haldoklik?

Tegnap, miközben töltődött le a Panda bétája, leállítottam a SWTOR-előfizetésemet, és eszembe jutott, hogy így bő három hónappal a megjelenés után érdemes lenne körülnézni, ki hogy van ezzel a kérdéssel. Ha már anno az volt az általános verdikt, hogy jó-jó, de nézzük meg, mi lesz belőle fél év múlva, ugye. Ahhoz képest most éppen félidő van, lássuk:

 


(Ja, és ha lehet, most tartózkodjunk a flémtől, mindenféle irányból, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, nagy FS-átlagban kitart-e még a kezdeti lelkesedés)

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


45 komment érkezett a(z) Haldoklik? poszthoz

 1. Cascade mondja:

  Ha a Bioware jelentéseit elfogadjuk, akkor az 1. opciónak kell nyernie 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Khas Dylar mondja:

  Én a "Nem néztem bele, de tervezem hogy majd egyszer" kategória vagyok. A WoW túlságosan leköt még mindig ahhoz, hogy csak úgy otthagyjam. Ha lenne valami normális trial rendszere az SW:ToR-nak, kipróbálnám, de addig várok.

  Ha jósolnom kellene, azt mondanám, amíg nem hozza vissza a fejlesztési költségeket, addig tolják bele a pénzt, hogy maradjon az előfizetői szám olyan 1 misi fölött (btw most épp mennyi kábé?). Ha majd a tulajok úgy látják, hogy lassan nem éri meg gőzerővel fejleszteni, akkor elgondolkodnak majd a free2play-en, de az még szerintem nagyon messze van. A Star Wars egy nagyon erős brand, nem csak mint a filmek miatt felkapott LotR, a ToR meg a hírek alapján nem sikerült olyan katasztrófálisan rosszul, szépen fog tejelni nekik. Tippem szerint egyébként nem csak egyik napról a másikra f2p lesz (olyan két év múlva talán?), hanem valami okosabb, trükkösebb megoldást találnak ki a drága fejlesztők.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. szilcsi mondja:

  nekem a játék maga nagyon tetszik/tetszett. a sztori, a karakterek, párbeszédek, FP-k kidolgozottsága (Kaon pl sokkal szebb, érdekesebb, mint bármi a WoW-ban), de sajnos számomra ez nem end game content 🙁 hardon végig vittem a 2 OP-t, NM nem mozgat, az már mazochizmus és unalmas :)))
  pvp, mintha nem is lenne 🙁 nincs combat log..
  megnézem az 1.2-t, hátha... de addig canceleztem az accountomat és most nincs mmo 🙂
  ettől függetlenül a WoW-ba nem megyek vissza, mert egy SW:TOR feeling után a pandák nekem már túl gyerekes.
  a legfontosabb, amit el tudok mondani az SW:TOR-ról - ez egy felnőtt játék. bár biztos azért látom így, mert Star Warson nőttem fel, akkoriban ('80-as évek) nekünk az volt a csúcs 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Fulembotja mondja:

  Én a később szálltam be és most is tolom opciót választottam, de nem hiszem, hogy sokáig kitart már a lelkesedés. Nem lett rossz végülis, de mégsem az igazi, hiányzik a fantasy körítés. Lehet, hogy a pandáknak sikerül visszacsábítaniuk, de inkább a GW meg a Terra amit most várok. Ettől függetlenül a TOR-t tudom ajánlani, mert korrekt játék lett, nem hiszem, hogy egyhamar bedőlne.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Laslie mondja:

  Elejétől játszottam,de kb 1 hónapja abba hagytam ,2 hónap és 8 ticketet árán cseréltek ki egy itemet,mert véletlen dark lightsabert vettem ki lighsaber helyett commendationért(jó Jedi voltam),a másik ,hogy nagyon szaggatot nekem a játék,az elején még nem zavart,de a végén már agybajt kaptam.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Nahon mondja:

  A béta vége előtt pár nappal jelentkeztem tesztelni (haha), de nem fizettem elő a játékra és meg sem vásároltam azt, a fórumokat meg sem nyitottam, csak a klienst frissítgettem rendszeresen és megpróbáltam időnként bejelentkezni, hátha kimegy a fejükből, hogy nem fizetek, és legalább a karakteralkotással szöszölhetek egy kicsit.

  Nyolc napja kaptam egy levelet, amiben az aktivitásom(?) miatt egy hét ingyen játékot kaptam - anélkül, hogy bárki meghívott volna. Az egy hét tegnap járt le, egy karaktert húztam fel tizenötig, és nagyon tetszett, amíg tartott. Szívesen fizetnék elő legalább a maximális szint eléréséig és/vagy némi csoportos PvE tapasztalat megszerzéséig, csak a pénztárcám jelenleg ezt sajnos nem engedi meg...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. chaos666 mondja:

  A wowos klánunk most jutott arra az elhatározásra hogy a kiüresedett wow-kontent miatt, többen fixen csak a pandáig de rerollor SWToR-ra. Egyelőre még a hét nap trial - szóval biztos tapasztalat nincs de nem tűnik úgy mintha haldokolna, ha az 1.2 beváltja a hozzáfűzőtt reményeket akkor nem hiszem hogy a WAR sorsára jut.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. Capowne mondja:

  Én a mult heti hosszúhétvégés trial lehetőségnek köszönhetően tudtam először belenézni a játékba, és lehet hogy csak azért, mert nagyon rosszra számítottam, egész kellemeset csalódtam: hatalmas fun volt 2 haverommal össze trollkodni a questeken a "stupid aliens" féle válasz lehetőségeken, és tulajdonképpen minden téren felülmulta a várakozásaimat (amit ugyebár nem volt nehéz, tekintve hogy konkrétan egy rosz játékra számítottam) DE a négy nap lejárta után, és a jedi/smugler/sith kezdő területek, illetve a két frakció első flashpointja tapasztalatai alapján arra jöttem rá, hogy akármennyire is szórakoztat a játék, és élvezem a star war köritést, mégsem volt egy deka MMO fílingem se, még úgy se, hogy végig partyban haladtunk.
  Szerintem, ez a játék egy coop funkcióval megspékelt KotOR csomagolásban is ugyan ezt az élményt nyújtotta volna, és NAGYON erős túlzásnak érzem, hogy havi szinten kellene érte fizetnem, ha játszani akarok, tehát én ezért nem leszek előfizető.
  (tudom, hogy most sokan le hurroghatnak, hogy az első 15 szintből megitélem a játékot, miközben nem is láttam az endgamet, de részemről ez az aspektusa azért nem mérvadó a játéknak, mert szerintem alapból nem illik egy Star Wars univerzumban játszódó játéknak, hogy ráhúzzák a klasszikus tank/healer/dps raid rendszert)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. CaptainCM mondja:

  Sziasztok!

  Én nem értem mi ez az agonizálás a WOW és az SW:TOR között, meg hogy várok a GW2-re? Anno nagy WOW-os voltam, beleuntam ennyi...de hogy reroll Star Wars-ra?? Hát nem tudom. Én most a RIFT-et tolom, egyszerűen tökéletes a játék. Szerintem próbáljátok ki tényleg megéri. LVL 20-ig ingyenes.

  Bocsi az OFF-ért.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. Pete mondja:

  @CaptainCM:
  Hát a Rift az minden, csak tökéletes nem, de hát persze ez is csak saját vélemény, másoknak lehet tökéletes 🙂

  Én most kicsit anyagiak miatt szüneteltetem az Sw:tor-t, majd valamikor mindenképp visszatérek =)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. Darden mondja:

  1 plusz opció lehetett volna hogy 1.2 vel visszamegyek:)
  1.2 vel elég sok dolog lesz ami hiányzott már ha így jött volna ki az alapjáték lehet most is tolnám de igy 1.2 re visszamegyek aztán majd meglátjuk .

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. Endyr mondja:

  hehe, a szavazok felenek meg kezdeti lelkesedese sem volt 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. Verminaard mondja:

  Nagyon vártam, early access is volt, de 2 hónap után valahogy elfogyott a lelkesedés. Olvasom, hogy özönlenek a javítások és új featurek, lehet h. még1x nekivágok majd, de per pill a MoP sokkal jobban érdekel, holott a TOR megjelenése előtt, mikor még nem volt ennyi info a MoPról, úgy voltam vele, hogy majd lesz egyszer annyira nem izgat. Most meg TOR acc frozen, és 2 percenként frissítem a battlenet accom h. jön e már a beta inv.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. mokushergelo mondja:

  Nem trollkodás de most ingyenes hétvége próbálom ezt az SWTOR-t, 3-4 óra játékidő alatt és jó pár év GW-n, WoWon túl egyetlen kérdés fogalmazódott meg bennem eddig: Ezért az emberek fizetnek? oO

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 15. SleepWalker mondja:

  Starttól tolom és a 8as raidelés bőven elég egy hozzám hasonló kiégett wowosnak. Egyesek csodát várnak a játékoktól , pedig 1 évvel kijövetel előtt lehetett tudni mit fog nyújtani a game. Van benne fénykard és epix. Kell mellé egy kis d3 bontás és minden pörfekt. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 16. Father mondja:

  Szerintem hianyzik egy olyan szavazati lehetoseg hogy: "mielott megjelent, erdekelt, de release utan mar nem..."

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 17. Zake mondja:

  Én pl. nem vártam semmit a játéktól, tudtam, hogy egy fénykardos pénzcsináló WoW-wannabe lesz, és ha még WoW-oznék, meg se néztem volna. Nem vagyok egy nagy SW fan, de ezt a produktumot SW név alatt eladni szégyen. Ha az SW fanoknak ez tényleg elmegy, mint "A" SW MMO, nem tudom mit mondjak, lehetne némi igényesség az emberekben.

  A legviccesebb, amikor SWTOR fanok szarozzák le a WoW-ot, vagy pl. a GW2-re mondják, hogy WoW-klón. Ilyenkor mindig kinézek az ablakon, hogy ugyanazon a bolygón élek-e, mint az illető.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 18. Horcsogg mondja:

  Igen, az ingyenes 1 hónap és egy 2 hónapos gamecarddal bőven elég volt, remélem azért megér egy kiegészítőt, akkor szívesen visszatérnék megint vagy 3-5 hónapra, persze csak ha van cross server fp és op finder...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 19. Cascade mondja:

  A szavazás állása szerint is kijelenthetjük, hogy az SWTOR a legsikeresebb, legjobb és leggyorsabban növekvő MMO a piacon, több mint 198 millió skill aktivációval naponta 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 20. erdoszellem mondja:

  Kicsit már én is unom a WoW-os pangást, de nem fizetek elő másikra, egyszer megtettem, játszottam a Konannal, de kihaltak mellőlem az emberek. Most Star Trekezem a WoW mellett, nekem az a világ mindig jobban tetszett, sosem voltam oda a Star Warsért. A KotOR viszont tetszett, így budget-árban lehet, ennek az egyszemélyes részét is kipróbálom.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 21. Khetana mondja:

  SWTOR nekem egy wow BC klónnak tűnik, ami jól hangzana, ha nem az SW világára lenne ráerőszakolva és ha élvezném, hogy visszafele lépkedek az MMO fejlődési skálán.
  Szóval nem néztem bele, bár kacérkodtam a gondolattal. EVE megy most, de várom a pandákat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 22. dinka mondja:

  Én most próbáltam ki 7 nap ingyennel 4 karit húztam fel 15re és még 3t 10-s szintekre, azzal a reménnyel, hogy valamelyik majd csak elnyeri a tetszésemet és akkor talán elő is fizetek a játékra, de elég nagy csalódás amit eddig láttam. A jedi sztorik egyenesen laposak és dög unalmasak, egyedül a sith consular/assasin volt ami kicsit érdekesebbnek bizonyult számomra, de azt sem tartottam annyira jónak hogy 15+ezret kiadjak a játékért.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 23. Christelle mondja:

  Mint ahogy már páran említették a "vissza fogok nézni az 1.2-re" opció kimaradt. Körülbelül újításokban meg változtatásokban leginkább az ulduaros patchez tudnám hasonlítani. Én az elejétől fogva tolom és azt kapom amire számítottam, egyáltalán nem annyira rossz mint amennyi flame van körülötte.Egyáltalán nem gondolom hogy haldokolna a játék, attól még hogy 1,5-2 millió előfizetője van csak. Casual játék ki kell mondani és ennyi. A pvp-s commenteket ne haragudjatok viszont nem értem. Vannak hülyeségek mint minden játékban, de ennél normálisabb balanceolást mint amit 1.2-re terveznek még nem láttam - annak ellenére hogy nerfelik a classomat - és jelenleg sincs olyan class ami nagyon alulmaradna. Élvezetes, pörgős a pvp, nem ülsz 20-25percig a BGn azért, hogy vesszél és a jelenlegi balancera nem az a reakciója a biowarenek hogy csapkodja a 30%os nerfeket, totál megbénítva egyes classokat hónapokra. Szóval nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha nektek bejön hogy jó eséllyel 1-2 nagyobb pve content patchenként maint válthattok hogy pvpzzetek akkor hajrá - és ezzel a Wowra céloztam akinek nem esett le.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 24. dinka mondja:

  @dinka: inquisitor bocsánat 😀 a consular az a jedi összekevertem 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 25. Wili mondja:

  1.2 re várok én is. A belépő szintű OP-k elég hamar lementek, remélem a következő tényleg nehezebb lesz, ahogyan azt ígérik. Egyébként ebből a szavazásból csak annyi szűrődik le, hogy a magyar annyira szegény nép, hogy nem tud egyszerre fenntartani több MMO-t, így ha valamit megun azt hanyagolja egy ideig (vagy végleg). Nyugatiak meg kb telibe****ják azt a 10 eurot/hó pénzmennyiséget. 🙂 Szóval ebből a szavazásból levonni azt, hogy haldoklik a SW TOR kicsit túlzás. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 26. Verminaard mondja:

  @Wili: ez elég demagógra sikeredett...Szerintem akinek van 3500 forintja egy játékra, annak van 7000 is. Ha annyira jó lenne akkor egy egység sugarú gamer fizetne több játékot is akár, de ha csak funplay szintet üt meg akkor inkább választanak valami F2P MMO-t. (Én spec DDO-t tolok a WoW mellett, ami tökéletes kikapcs ha kis változatosságra vágyom)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 27. Eredar mondja:

  @Christelle: annyira csaj vagy 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 28. Wili mondja:

  @Verminaard
  Demagóg, vagy nem, de nekem ez a véleményem. Ez elég gyenge érv, hogy ha valakinek van 3500-a játékra annak 7000 is van havonta... Ha erről lenne szavazás, szerintem meglepődnél a végeredményen...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 29. Pete mondja:

  A Bioware féle legújabb facebookos szavazás most erősen odabasz 😀

  Kérdés: Are you going to grab a Weekend Pass free* trial and play with us this weekend?

  Adható válaszok:
  Yes
  I already play SWTOR

  Akármennyire is imádom a Biowaret.. egy no azért csak elfért volna ott a válaszok közt na 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 30. Kukac mondja:

  @Wili:

  De ennyire erővel van legalább 3-4 MMO amire előre lehet fizetni. Tehát akkor most a szavazásból nem az szűrődik le, hogy nem gyenge MMO lett a StarWars, hanem hogy milyen szegények a magyarok, hogy nem fizetnek egyszerre 4 SW accountot. Szerintem a már kiszáltam opció nem azt jelenti, hogy épp nincsen pénzem rá, hanem azt, hogy nem akarok időt pazarolni rá.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 31. asche mondja:

  Megjelenés óta tolom, 6+ év fél HC WoW után kifejezetten kellemes hogy nem kell hónapokat várnom a gear-re. Lenyomjuk a heti Nightmare raidünket 1-2 nap alatt, utána PVP ezerrel, meg altozás. Igen casual, de nem bánom.

  Van sok hibája az igaz, legfontosabb a szerver merge lenne új content-el ami majd jön ugye 1.2-vel. Ha viszont 1.2 nem jön be a népnek és még mindíg nincs szerver merge akkor gondba lesznek sztem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 32. Verminaard mondja:

  @Wili: Nem érv volt hanem vélemény, de a mondandóm lényege nem ez volt, hanem hogy ha annyira jó lenne akkor nem lenne a pénz akadály. Ha valaki annyira szar helyzetben van, hogy egy ilyen plusz kiadás bankruptolná, az egy MMO-ra se költsön. Ha a "legkritikusabb" réteget nézzük, a diákokat, 3500 Ft pontosan 1 nap diákmelóval összeszedhető.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 33. puretroll123 mondja:

  Azért ennél a szavazásnál figyelembe kell venni, hogy FS olvasók nagy részének valószínűleg van wow előfizetése, és 2 havidíjas mmo-t kevesen fizetnek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 34. Delfi mondja:

  @Verminaard: Akkor miért is virágzik a goldért előfizetés? Nálunk a hun csatin nincs olyan óra, amikor nem a hirdetés, hanem a hirdető keresése van, mert goldot összeszedni sima ügy, míg a valós pénzbefizetésre nem telik sokaknak.
  Itt az FS olvasók között is tudok pár embert, aki minden hónapban raffal tölti, szóval ez az előfizetés dolog nem ennyire kerek és hófehér.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 35. Imakandi mondja:

  Nyilván dübörög az SWTOR, ha 4 hónappal launch után kedvezménnyel adják (http://buy.swtor.com/en/) 🙂 (-10 EUR a standard editionre, bár twitteren -20$-t mondtak digital deluxe-re).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 36. Verminaard mondja:

  @Delfi: Azért, mert ha meg tudod spórolni ilyen olyan szürke módszerrel ezt a pénz akkor megteszed. De ez csak akkor lenne releváns az elhangzottak tekintetében, ha azok az emberek akik goldból töltenek nem játszanának, ha nem lenne goldos megoldás. De szerintem ha így nem tudnák megoldani akkor megoldanák pénzből vagy találnának más módszert. (a magyar roppant kreatív ha susmusról van szó:) )Ha valakinek a kenyérre kell a pénz akkor az az első és nem a játék, aki meg nem a legrosszabb helyzetben van az meg tudjon összeszedni 3500 forintot.
  Vagy kicsit Ghostbocisan (nonoffense:)) mondhatnám úgy is, aki nem tud összeszedni ennyi pénzt, vagy megoldani máshogy, az meg sem érdemli, hogy játszon. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 37. Laslie mondja:

  A Hero engine-t optimalizálták már?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 38. Delfi mondja:

  @Verminaard: Jogos, azt nem tudhatom, hogy ha nem lenne ilyen megoldás, akkor fizetnének, vagy abbahagynák.
  Viszont az is lehetséges, hogy pont azért swtorozhatnak a wow mellett, mert egy havidíjat ki tudnak hozni, a wowban pedig megoldja goldból.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 39. zska26 mondja:

  Nem abban kell gondolkozni hogy az emberek miért nem fizetik egyszerre mindkettő játékot.Az swtor akkor jó ha megtudja állni a helyét önálló játékként.Tehát nem wowozol mellette.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 40. Eredar mondja:

  @puretroll123: FS olvasók kb fele nem játszik már WoWot szvsz...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 41. Pete mondja:

  @Eredar: Lehet egy olyan szavazást is ki kéne rakni, engem érdekelne, hogy az olvasók játszanak-e egyáltalán 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 42. Poison Ivy mondja:

  @Eredar Erre én is kíváncsi lennék, mivel csak egy olyan szavazás volt, hogy a Pandában mit fogsz csinálni...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 43. Poison Ivy mondja:

  @Cascade "(Ja, és ha lehet, most tartózkodjunk a flémtől, mindenféle irányból, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, nagy FS-átlagban kitart-e még a kezdeti lelkesedés)"

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 44. morpheo mondja:

  Hali!
  Igazából várni kell még kicsit.
  A játék maga JÓ! Csupa nagy betűvel írom nem véletlenül.
  Vannak hibái, azonban melyik játéknak nem voltak kezdéskor?
  Hasonlíthatjuk a WOW-hoz,de ne feledjük: a WOW hosszú évek fejlődése után ért el arra a szintre, hogy a mostani játékosok döntő többségének "tökéletesnek" tűnjön.Pedig tudjuk,érezzük hogy nem az.
  A döntő momentum ami mégis a monitor mellett tartja a játékosokat - nekem legalább is sokat jelent - a RENGETEG játékos.A sok játékos megtartására találta ki a Blizzard az LFG rendszert pl, így betudta vonni az olyan lusta játékosokat is, akik mondjuk nem tökéletesen beszélik az angolt és nem akartak,tudtak chat-et olvasni, raidszervezésről, meg hc szerveződésről.
  Nos és itt az SWTOR.
  Az én generációm föleg , becsukott szemmmel elhadarja az összes fontos Star Wars szereplőt figurát, helyet,időt stb,ami valaha is feltűnt ebben az univerzumban, mert ez a világ olyan érzelmeket ébreszt az emberben, amit nem lehet átadni olyan embereknek , akik sosem értették magát a Star Wars univerzumot, nem akarták megnézni a filmeket - mert azok olyan gyerekesek , meg hülyeségek - és inkább egy másik játékon lógva, nyomkodják negatív billentyűzetkombinációkkal tele a fórumokat:) (ezt jól megfogalmaztam nem?:D )
  Ezt a világot érezni kell, mert nem szimplán a jó és rossz harcáról szól , hanem feleveníti az emlékeidet, mikor általános iskolában fahusánggal,kerítésléccel a kezedben voltál Jedi lovag, vagy épp a tárasjátékokban csak a zöld figurával szerettél volna lenni, mert a Jedik fénykardja zöld színű volt, és az csak a tiéd lehetett( bizony ilyenek is voltak)
  No de kicsit elkalandoztam.
  Szóval a játék JÓ!
  De az is igaz nincs kész.
  Kiadták mondjuk olyan 60%-osan.
  Amint belekerülnek az emberek, többi online csodajátékon nevelődött játékosok elvárásának megfelelő kiegészítések: akár LFG akár más "apró" játékot megkönnyítő dolgok, tömegével jelennek meg majd az ájuldozó írások: jajj de jó ez a játék, hű de faja stb stb... mert könnyebb lesz az embereknek a jól megérdemelt billentyűzetnyomkodós idejükben játszani 🙂
  Javítanak majd egy két apróságon(PVP, űrcsaták, questbugok,fps ingadozások, kiszolgálás) akkor minden rendben lesz.Mert igazából a játékmenet zseniális, a grafika gyönyörű, a hangok különleges élményt nyújtanak. A tárgyak. felszerelések szépen kidolgozottak, a terűletek pedig - véleményem szerint - óriásiak.
  Ötletes dolog a heroic zóna, ahol igazából két skilles játékos a saját szintjén nyugodtan , megfelelő taktikával megcsinálgathatja a questeket - persze pár vájpcsi belefér 😀 - és komoly quest rewardokat tud a harc végén megszerezni( ellentétben a wow-al ahol nem egyszer értetlenül álltál egy q-sorozat végén,mert ugyan mi a fenét kezdene egy warrior egy szépnek szép, de int-es gyűrűvel? 😀 )
  Szóval türelem , és várjunk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 45. Salen mondja:

  Ehhez az előfizetős témához hozzászólnék én is saját véleményem : Kipróbáltam most a játékot az ingyenes héttel, és láttam benne lehetőségeket, de annyit nem, hogy fizessek érte. És nem azért mert a játék szar, hanem azért mert havi nettó 70,000 Ft a keresetem, ebből fenntartom a lakást és próbálok élni. Ebbe a pénzbe nekem 1 havidíj fér bele ez a Wow volt ( bár most azt se fizetem itt is kihangsúlyozom nem azért mert szar hanem azért mert 3,500-4,000 Ft havonta eurótól függően és nem hoz most annyi élményt ). Szóval de baromira igaza van annak aki azt mondja ha nyugatibb fizetéseink lennének ergo 70,000 helyett 200,000 körül keresnék ugyan azon munkával ( és a kiadások nem sokkal többek már nyugaton - ha többek ) akkor még mindig aktív lenne a wow accom és tolnám unalmas időmben az Swtort is de kipróbáltam volna más játékokat is... és ez most nem a szegény magyar vagyok sírás aki azt olvasná ki a sorok közül hanem csak tény, hogy meggondolom és sokan vannak még így melyik játékra fizessek elő és melyikre ne, de ebből nem az következik szar-e vagy jó-e a játék.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  23 User(s) Online Join Server
  • realbaffle/Quellcrist/Amadino
  • Sergeii_Molotov
  • arkarial
 • KOMMENTEK

  • evoken on Gyilkos! Szörnyeteg! Mészáros! [SPOILER]Lehet hogy hiányosak az infóim, mert nagyjából a BFA egy pontjáig követtem a sztorit, de ha jól értettem a videót
  • csabe on Gyilkos! Szörnyeteg! Mészáros! [SPOILER]Tetszenek ezek a cinamaticok, de a story szerintem nagyon elcseszett lett. Egy másik átvezető videóban van az hogy (spoiler alert)
  • Singulus on PTR patch notesMondom, jövőre már biztosan lesz LGBTQI+ event is ahol cuki szivárványokat lehet majd gyűjtögetni, csillámpóniért... aztán letérdelni achiert mondjuk egy
  • PTR01 on PTR patch notesSzánalom, hova jutott ez a game…
  • Afthraste on Visszatérnek a Class setekEz csak az utolsó mondathoz: amikor működött akkor a tier setek arra (is) voltak jók, hogy content patchenként változatosabb gameplaye
  • Bermuda on Visszatérnek a Class setekMondjuk nekem úgy rémlik, hogy a whine állandó és első számú forrása volt az aktuális class tier set vagy a
  • Adi91 on Visszatérnek a Class setekIgazából meg se kellett volna szűnniük, de a remek fejlesztői döntésekkel ugye nem lehet szembemenni...
  • ben2 on Fekete péntekGondoltam így leárazva befizetek a Shadowlands-re. Aztán úgy voltam vele, hogy meh... A WotLK-nál szálltam ki, de azért leárazáskor az
  • Singulus on A hűség jutalmaSzerintem se. De jol fog mutatni az eves penzugyi beszamolojuk... probalajak enyhiteni az ertekvesztesuket, mondjuk ugy. Sajnalom, hogy elcsesztek. Get
  • csabe on Fekete péntekA sok fizetős armor helyett megcsinálhatnák már végre a maradék fajok heritage armorját....ja nem hát abból nem lesz plusz bevétel...
  • evoken on Fekete péntekAz a durva, hogy ez a szaros stargazer pack amúgy 55 euro normál áron. WTF? Majdnem egy elsőnapos játék ára.
  • tntmaxy on Fekete péntekSzomorú ezeket a véleményeket olvasni, bácsak tudnék ellenérvet mondani, de nem tudok.
  • Makk on Fekete péntekŐszinte leszek, ha van aki megvegye és erre pénzt költ és a cég ebből akarja kivenni a hasznot, ott nem
  • Megyo88 on Fekete péntekZseniális! Minek kiadni egy jó (és nem beta állapotú) játékot ha annak az árát ellehet kérni egy csilli-vili set-ért... És
  • Adi91 on Fekete péntekAz ajánlatok eléggé jók, nagyon jól néz ki ez a Celestial set (főleg egy cloth useren). Viszont valamelyest szomorú az