WARCRAFT no image

Készült 2006. június 14. | írta Hancu

5

Frost resistance – mert megérdemlem

Olybá tűnik, Naxx-ban elkél majd a frost resistance (valószínűleg Sapphironhoz, esetleg Kel’thuzadhoz a végén), lévén egyre-másra igen emberes FR cuccok tünedeznek fel a tesztszerveren. Van quest-jutalom, recept, sima loot, meg minden, ahogy az alábbiakban látható. A cloth cuccokkal kezdjük, mert cloth noobnak áll a világ. A szet neve Glacial, és a következőkből áll:

Argent Dawn exalted reputáció kell hozzá, és meghegeszti nekünk egy Omarion nevű NPC Lights Hope Chapelben. Nem is kér sokat érte, csak 5 Frozen Rune-t (ezt Naxx-ban lehet beszerezni), 4 Bolt of Runecloth-t, 2 Essence of Watert, 4 Ironweb Spider Silket, meg 200 aranyat.

Ugyancsak a csepeli NPC-től kapjuk meg, Argent Dawn revered állásnál, 5 Frozen Rune, 4 Bolt of Runecloth, 4 Essence of Water, 4 Ironweb Spider Silk az ára.

Ezt a szimpatikus nevű Gothik the Harvester dobja, aki a második boss a halállovag szárnyban, és tartotik hozzá valami mókás event is, amit elvileg ma tesznek fel a tesztszerverre.

Szintén Csepelről való anyag, a hozzávalók 2 Frozen Rune, 2 Essence of Water, 2 Blue Sapphire és 30 arany.

Ezt Grobbulus dobja, az Abonination szárny második bossa.

AD exaltednél kapjuk meg Csepelen 7 Frozen Rune, 8 Bolt of Runecloth, 6 Essence of Water, 8 Ironweb Spider Silk áron.

AD revered, Csepel, 4 Frozen Rune, 2 Bolt of Runecloth, 2 Essence of Water, 4 Ironweb Spider Silk.

Ez így összesen 220+ frost resistance ami legalábbis sűrű csuklásra készteti az embert, amikor elképzeli, mi vár rá annál a bossnál, ahová ennyire felkészítik a játékosokat relatíve könnyen összefarmolható cuccokkal…

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑