World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2006. június 17. | írta Cascade

0

“I kill two dwarfs in the morning …”

Több, mint egy évvel a rilíz után, a Blizzard úgy gondolta, ideje a játékosokat felvilágosítani a horda egyik játszható fajáról, a trollokról. A jobb későn, mint soha mottót szem előtt tartva összedobtak egy aloldalt, ami csak és kizárólag eme, leginkább az ínyenc játékosok vágyait megtestesítő – persze a sok “omg a horda milyen ronda és paladin sem lehet” kölyköket leszámítva – fajról szól. Némi kivonatolás a tartalomból:

Méret
Általában 7 láb magasak és 200 fontot nyomnak. Ez centire és kilóra átszámítva: 230-240 centi és 80-100 kiló. Ezen szabályok alól csak a Drakkari és a Zandalari trollok a kivételek (és pár magányos bulimiás kannibál testvér), ezekről bővebb infot a Szörnyszerű trollok szekcióban találhatsz.

Egészség
Minden troll nagyon egészséges. De mi mást várhat a tauren, amikor az étrend csupa finomságokból – ember, gnóm, puha elfek – áll ugye. Mindezek mellett még természetes életerő regenerálódással is rendelkeznek.

Kannibalizmus
A troll lét sava-borsa. A leginkább ínyencek a Mossflayer és a Vilebranch törzs tagjai. A vadon élő trollok közül az összes jég- és a homoki trollok nagy része sem veti meg a fent már említett, illetve a saját fajtájuk húsát sem. Persze, mint mindenhol, itt is vannak kivételek. A rendes, “nem esszük meg a barátainkat” trollok közé tartoznak a Zandalar és a Revantusk törzsek, és a hordához való csatlakozás után a Darkspearek is feladták eme szupe…ehm, szörnyű szokást.

Voodoo
Hehe. Csak nézzetek be Zul’Gurubba és rájöttök, hogy mit akarok ezzel kapcsolatban mondani. A Voodoo legalább annyira elterjedt, mint a kannibalizmus, ha nem jobban.

Ennyi elég is ma reggelre, részletes infot a fentiekről és még sok más mindent – beleértve a trollok történelmét is – az alábbi linkre látogatva találhattok.

Hivatalos troll aloldal

(thx Harlek)

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


Back to Top ↑