World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2006. június 27. | írta Hancu

0

Patchwerk, a brutális – mozi és taktika

A nyilvánvaló módon valami durva kemikálián élő Death and Taxes után tegnap még három klán lemészárolta Naxx eddigi legkeményebbnek tűnő ellenfelét, Patchwerket, konkrétan a szimpatikus nevű Vodka, a Vicious Cycle és a Vis Maior. Utóbbi megkönyörült a fórumokban stratégiát követelő, és összeesküvés-elméleteket (dr00d-tank, evasion-tank, doomguard-tank, chain-iceblock-tank, chain-resurrected-pet-tankok, bubble-tank – és voltak még vadabb ötletek is…) szövögető tömegen, és közzétett egy videót a jeles eseményről. Mint láthatjuk nincs semmi különösebb trükk, “csak” valahogy életben kell tartani a 8-9000-et sebző Hateful Strike-ok záporában a tankot, és agyonverni az állatot, mielőtt letelik az ötperces limit, és elkapja az Enrage. Jó vicc…

További adalékok: Chuck Norris vs. Patchwerk elmélkedés, és a részletes stratégia a D&T-től:

“Patchwerk does two things and only two things. Melee hit and Hateful Strike. He is the most simple boss in the whole instance and is just a gear check. If your guild can’t mitigate the damage, doesn’t have the HP for the hits, doesn’t have the mana regen to last the fight, doesn’t have the DPS for the enrage timer, your not going to do it.

There are no little gimmicks. There are no secret strats. There is nothing. This is just Patchwerk and his Hateful Strike. Figure that out, get the gear, and you win.”

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


Back to Top ↑