World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2006. július 1. | írta Hancu

2

Naxx – újra pörög a daráló

Három nap telt el az első reset óta, és újra potyognak a world first killek! Már-már unom leírni, de megint a Death&Taxes jár az élen a bossok gyilkolásában, tegnap este Thaddius (Abomination szárny utolsó ellenfél) és Gothik (halállovag szárny második akadály) lehelte ki a lelkét előttük – némi szépséghiba, hogy utóbbi boss (aki állítólag az eddigi legkeményebb harc Naxx-ban) legyőzésében mintegy 15 perccel (!) beelőzte a srácokat a Fury guild.

Képek: Thaddius, Gothik először, Gothik másodszor.

És az elmaradhatatlan idézetek:

Gothik:

“Amazing fight.”

“crazy fight!”

“Probably the hardest encounter in the zone so far.”

“It requires extraordinary raid DPS, (like many encounters in this zone) really painstaking planning of small details, good effort from tanks, healers, really good execution, much of which is situational, changing every time you pull him based on what the adds do.”

Thaddius:

“Not a very hard encounter, but definitely something that requires everyone to execute. A lot of potential for entertaining wipes and displays of sheer incompetence.”

“4376 Sinister Strike Crit. /flex”

A dolog tehát jelenleg úgy áll, hogy pókos és Abomintaion szárny kipucolva, halállovagoknál a Négy Lovas van hátra, a Plague szárnyban pedig úgy tűnik, Noth után megállt a tudomány és Heingan the Unclean nem nagyon akar elfeküdni, az uccsó boss, Loatheb pedig még meg sem mutatta magát. Jó eséllyel a következő resetig ők is megadják magukat és az első bátor felfedezők benéznek Sapphiron barlangjába…

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


Back to Top ↑