WARCRAFT no image

Készült 2006. augusztus 13. | írta Hancu

1

Még néhány BC apróság

Kicsit megkésve, de az IGN és a Gamespy is kijött a maga Burning Crusade előzetesével; nagyjából ugyanazok az infók vannak benne, mint a tegnapi adagban, plusz…

  • Outlandsen minden egyes zónában lesz valami world PvP opció (mint 1.12-ben a silithusi homokgyűjtögetés, vagy az EP-s toronyfoglalgatás).
  • Extra csavar a jewelcrafting szakmában, az ún. metagemek bevezetése; ezek attól függően adnak valami bónuszt, hogy milyen a felszerelésünkben az összes többi gem típusa (pélsának egy olyat hoztak fel, ami minden kék gem után +4 agilityt ad).
  • A két új faj fővárosa, Silvermoon és Exodar az eddigi központok, Orgrimmar és Ironforge (avagy Lagrimmar és Lagforge) terheltségét kívánja csökkenteni, ezért 2-2 AH-val és bankkal lesz felszerelve. Én azért megeglőlegezem nekik a Silverlag és Exolag beceneveket…
  • A debuff limit a mostani 16-ról 40-re nő, ami a 25-ös instance-cappel együtt azt jelenti, hogy végre lehet nyakra-főre dobálni az átkokat, dotokat és egyéb jóságokat, annak veszélye nélül, hogy egy új debuff ledobná valamelyik régit.
Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


1 komment érkezett a(z) Még néhány BC apróság poszthoz

  1. Pucuka mondja:

    exodarba s silvermoonban soha nincs senki XD

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑