WARCRAFT no image

Készült 2006. augusztus 14. | írta Cascade

5

Black Ravens Burning Crusade toborzás

Nos, az új raidcapre készülve, a Black Ravens tobozást hirdet. Mivel a transzfer nem lehetséges, rerollereket keresünk – horda oldalon – a következő kasztokból, Európa egyik legerősebb szerverén, a Neptulonon:

4 Paladin (BC után, helyeket lehet foglalni)
1 Warrior
1 Rugó
1 Sámán
2 Mage
2 Priest

Követelmények: Minimum BWL / AQ40 tapasztalat, ha több jobb. TS kötelező (beszélni is). Normális, stabil hozzáállás és ne legyél túl érzékeny – sértődős 😉

Akivel megállapodunk, az kezd egy karit a Neptulonon, feltolja lv60-ra és felszereli normálisan (nem epic), mivel a BC-ben a sima instákból már jobb cuccok fognak esni, mint a T0-T2 setek, míg a jelenlegi Naxx gear kb. Karazhan szintű lesz, tehát a gear különbségek nullázódnak. Amint kijön BC, nekiállunk zúzni a kisebb instákat és questeket, hogy minél előbb meglegyen a 70 mindenkinek, illetve elkezdjük durva ütemben húzni a paláinkat, hogy gyorsan célbaérjenek ők is.

Ha ez megvan és ki tudunk állítani egy ütőképes 25 fős raidet, akkor kezdjük 2 csapatban Karazhant, majd utána a 25 fős instákat. Heti 5 raid nap, valamilyen fasza dkp rendszer, class leadek, a szokásos. Akit érdekelne a dolog, az dobjon a tarsolya kukac gmail pont comra egy emailt a további egyeztetés végett, vagy érdeklődjön új fórumonkon a toborzás topikban.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑