World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2006. szeptember 21. | írta Hancu

36

Változások a BC talentekben

Új alfa patch, új kiszivárgott infók – lássuk, milyen irányban kalapálták a talanteket a tesztelés tapasztalatai alapján a blizzardos jóemberek (lefordítom, mert jókedvemben találtatok, az eredeti itt van):

* Általános változás: Minden olyan talent, ami a spelldamage bónuszunkat szorozta fel, dupla hatékonysággal működik. (pl. ha a warlock kirakja a Shandow and Flame-et, az nem 110, hanem 120%-ot ad a spelldamage cuccaink után)

* Sámán: A Mana Tide nem előre meghatározott értéket regenerál, hanem a manánk 6%-át tickenként. A Totem of Wrath-nek eltűnt a cooldownja, és 3% critet ad 2 percen át. A Shamanistic Rage nem az erő, hanem az attack power 15%-ának megfelelő manát ad vissza.

* Mage: A vízelementál idézéséhez nem kell anyagi komponens, 3 perc cooldown van rajta, és 45 másodpercig él. A Slow plusz 20%-ot kapott az ellenfél varázslási idejét lassító effekthez.

* Rogue: A Mulitate ezentúl nem +critet ad megmérgezett ellenfelekre, hanem +290 fegyver-sebzést. A Surprise Attack megemeli a meglepett ellenfélre osztott sebzésünket 5%-kal.

* Warrior: A Rampage attack power bónusza megduplázódott, viszont csak 5 tud stackelődni belőle 10 helyett, a cooldownja eltűnt, viszont csak critical ütés után vethetjük be. A Vitality az 5% stamina bónusz mellé 10% erő bónuszt is ad.

* Priest: A Shadowmend instant lett. A Surge of light 25 helyett 50% critical esélyt ad.

* Warlock: Az Improved Howl of Terror az eddigi 1 helyett 1,5 másodperccel csökkeni a varázslási időt.

* Paladin: A Divine Illumination cooldownja kettőről három percre nőtt, a hatóidő 20 másodpercről 10-re csökkent.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


Back to Top ↑