Diablo 2 Resurrected megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2006. október 13. | írta Attila

22

Égetően fontos kérdések és válaszok

Kedvenc blue posterem, Ommra összeállított egy rövid kis F.A.Q.-t. Érdemes elolvasni.

1. What is the proc rate/chance to proc of Seal of Vengeance?

20 procs per min

2. Does Judgement of Vengeance use melee or spell crit rate?

Spell crit.

3. Can Seal of Blood’s Holy damage crit? If so, does it use melee or spell crit rate? Can Judgement of Blood crit? If so, melee or spell crit rate?

Yes, SoB $ JoB can crit using melee crit.

4. The Paladin class was balanced around DS, as said previously by members of the design team. Is AW the answer to DS being dispellable by MD, or was it really that you thought it would be overpowered in Arena combat?

AW is simply designed to give you more flexibility, and would have been made regardless of the dispel change. However, the MD change gives us more freedom to add controlable damage like Crusader Strike.

5. Will Judgement of Wisdom and Light be recieving +damage&healing coefficients?

No, we feel they’re strong enough as-is.

6. Spell-lock has always been the most serious issue for Paladins as the class is defined by having a single school. Is there a chance we’ll be seeing any more additional abilities added which will function outside of spell-lock?

You mean like Crusader Strike? ;]

7. Purge/Dispell has also been a serious issue for members of this class, is there a chance we’ll see any more increased defense against these spells aside from Stoicism? One of my favorite suggestions by another player was to allow Eye for an Eye to silence the caster for a short period of time.

The balance on this one is always going to be on a razor’s edge. Push Stoicism a little too far, and the dispels suddenly feel underpowered. No plans to change this just yet, but always evaluating.

8. Often posted on the board is that Sanctified Crusader is not worthy of a 41 point ability. Obviously you feel differently, but perhaps you can give us a greater understanding of how critical strike mechanics will work (in terms of crit rating) to allow us to reassess our feelings on the talent?

Agreed and solved (hopefully not over-solved at that). ;]

9. Will Dwarves ever get real animations? I mean really, throw them a bone, especially Dwarf Female Paladins…

Hrm, I’ll bring that up with the animators.

10. Will Paladins be recieving racial spells similar to Priests?

No. With the paladin we decided to focus more on adding a little distinction between Alliance/Horde paladins rather than introduce the kind of balance dangers we’ve seen in the priest racials.

11. I’m sure many future Blood Knights would like to know if there will be an equivalent to Verigan’s Fist for them when they reach level 20. So?

We hope so.

12. Gnome Paladins? You know you want them.

Afraid not. 😛

13. Being more serious, now that both Shaman and Paladins are on each side, we’ve seen the two classes (thankfullly) diverge a bit. However, will we be seeing the Paladin class becoming more closely linked to the Warrior class?

With respect to tanking, definitely. We do expect warriors to be able to output a meaningfully higher amount of dps though (as they’re the “tank/dps” hybrid and paladins are the “healer/tank” hybrids… but please don’t infer anything from the order those were listed in).

14. From Flibble: Sanctified Crusader reads “all attacks,” does this mean spells, ranged, and melee attacks or only a subset of these three?

Yes, it includes all types of crit.

15. What are the chances that we’ll get a small mechanics change: that debuff Judgements (JoW, JoL, JotC, JoJ) will be refreshed not only by melee attacks but also DD Judgements?

Not planning on it atm, but won’t rule it out.

16. Can you explain in a little more detail the mechanics of Crusader Strike? Is it physical damage, holy damage, a bit of both?

It’s 100% physical damage.

Link

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  33 User(s) Online Join Server
  • Nesquik
  • arkarial
  • Dirtow
 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • KOMMENTEK

  • Bermuda on LefújvaEz a lefújás szerintem legkevésbé a WoW miatt volt szükséges, az mostanra talán már az egyik leginkább egyenesben levő Blizzard
  • Adi91 on LefújvaMicsoda meglepetés. Valószínűleg nem tudnának mit mutatni a BlizzConline-on, illetve nem akarnak szembenézni a rajongókkal az elmúlt pár hónap atrocitásai
  • Adi91 on Jön a patch!A jelenlegi ütemben? A 9.1 8 hónap után jött ki, messze a leghosszabb idő volt egy release és az első
  • Adi91 on Legion TimewalkingHa nem élvezném nyilván nem játszanám. De az, hogy élvezem nem jelenti azt, hogy vakon tapsolok mindennek. Behoznak egy módot,
  • Hard3n3d on NévváltoztatásÉn az igazi McCree helyében bejátszanám hogy nevet váltok Cole Cassidy. -ra :D
  • Attila on Jön a patch!Nem tudhatjuk, hogy milyen volt a munkamorál nyáron az Activision tisztogatási hadművelete alatt, de azt gyanítom, hogy nem túl jó.
  • Darkpep on Jön a patch!Miért ne lenne 9.3? simán lesz még 9.3, idő van még bőven rá.
  • lelelio on Legion TimewalkingÉlvezed még egyáltalán ezt a játékot, vagy csak megszokásból játszod?
  • Adi91 on Jön a patch!Király! A legnagyobb baj, hogy ami most jön a 9.1.5-ben, annak a már a 9.0-ban így kellett volna jönnie. Hogy
  • Adi91 on Legion TimewalkingAzzal, hogy a Timewalking Mythic+-ban letiltják a régi geareket a FUN-t veszik ki az egészből. Semmivel sem lesz érdekesebb újra
  • Afthraste on A hűség jutalmaAzért szar ez, mert így nem csinálnak contentet. Ha előre megvan az x előfizető akkor nem kell lekötni őket tartalommal.
  • rapbandita on A hűség jutalma@Vordengo @Singulus Azért azt vágjátok hogy vannak akik még mindig játszanak a WoW-al, sőt a mythic progress kellős közepén járnak
  • Singulus on A hűség jutalmaPlusz mindezt azért, hogy az éves pénzügyi jelentésükben jól mutasson a bevétel. Igaz, cserébe nem kapsz semmit csak a 10200.
  • Vordengo on A hűség jutalmaIlyennel előállni akkor amikor már 3 hónapja pörög a 9.1 a következő 9.2 content patch meg még a látóhatáron sincs...
  • ben2 on Friss start"Gyorsabb szintezés, hasonlóan a Burning Crusade-hez." És innentől bukik a mutatvány. Már anno a TBC-nél is tönkretette a vanilla zónákban