World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2006. október 15. | írta Cascade

3

Hellfire Citadell: Hellfire Ramparts

Tegnap megvolt az első pár instance-run, mégpedig a kiegészítő első “bemutatkozó” instáját vettük górcső alá. Először is, ez az insta nagyon rövid. Egy átlagosan felszerelt csapattal maximum 1 óra, aki epixekben érkezik az 30-40 perc alatt végigér rajta. Aránylag sok a trash, de a pullok nem nehezek, 3-4 60-61-es elitnél több nem jön egyszerre. Én a sámánnal voltam és többször is elélveztem az Unleashed Rage nevezetű enchantment istenuniverzumcsászára talent miatt, pedig dual wieldet még nem is próbáltam, csak a jó öreg Sulfurassal püföltem.

A voiceoverek és a hang-emoteok nagyon jók, nem unalmasak. A loot meg … nos, hát nézzétek meg a galériát alul, ott vannak shotok .. eszméletlen. Naxx alatt minden mehet a kukába pár órával Outlandra érkezés után.

Ami nagyon megfogott bennünket, azok a boss fightok. Az első boss kivételével (3 van ebben az instában), mindegyik nagyon ötletes, mozgós, dinamikus, WASD harc volt, bár nagyon könnyűnek tűntek, de ez lehet, hogy a jórészt t2+ csapatanak és a t3 tanknak köszönhető.

SPOILER!

Watchkeeper Gargolmar – Semmi extra, 2 addja van. Kicsit csalódás.

Omorr, the Unscarred – Csúnya proximity debuff, kis hullámvasút fel-le és némi pokolkutya add spawn 🙂 Nagyon tetszik, bár kevés HP-ja van szerencsétlennek.

Vazruden, the Herald – Tűz, adj erőt 🙂 Felépítésében hasonlít a Rend harcra, 2 fázisa van, először a főnök, aztán a mountja. Durva tűz AOE és Zul’Gurub denevérboss szerű tűzlabda köpködés, ami 2 tickre megöl. Sok mozgás, helyezkedés. Első fázisban a kis sárkány messziről néz és “hógolyózik” 🙂

Itt megtaláljátok a képeket …

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


Back to Top ↑