World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2006. október 15. | írta Cascade

10

Hellfire Citadell: The Blood Furnace

Az insta alaptézise, hogy a csúnya gonosz ork boszorkánymesterek és egyéb hasonlóan sötét barátaik itt tartják fogva Magtheridont,a Pit Lordot valamiféle über vérmágiával. Nagyon szép insta, ez már hosszabb, mint a Ramparts, az ott megcsinált küldetés második fejezete vezet ide.

Itt már vannak keményebb pullok (2 durva felguard és az idézőjük) és a boss dizájn ha lehet, itt még jobb, mint a Rampartsban. Imádtam ezt az instát, az utolsó 2 boss simán hozza komplexitásban bármelyik 20 fős insta szintjét, nem triviálisak, sőt … az már látszik, hogy a mostanában sokat emlegetett WASD skillre sok szükség lesz.

A hely gyönyőrű, bár sok bugot tapasztaltunk, leginkább “clip” bugok, azaz bizonyos helyeken átlátszóak lesznek a falak (az egyik shoton látni normálisan Magtheridont is alul), eltűnnek a mobok, ilyesmi. Ja igen, az insta végén megkapjuk az első Outlands kulcsunkat, ami a Hellfire Citadell következő szárnyába, a Shattered Hallsba enged szabad ki-bejárást.

Egy nagyon idegesitő dolgot tapasztaltunk, az összes mob dispelleli a buffokat, ezért a papunk nagyon örült, amikor minden pull után staminát kellett osztania az egész csapatnak 🙂 Negatívum még a kicsit sok trash, de egy nem csupa retardált hülyékből álló csapattal sem több az insta másfél óránál.

SPOILER!

The Maker – Naxxból ismerős a modell, ez a boss a szokásos bevezető boss, semmi extra, kis mérgezés, kis mind control, de nagyon jó lootot dob (lásd azt a healer kalapácsot a galériában 🙂 )

Broggok – A beholder. Nagyon király harc, megizzasztott minket, nemtudtuk mire számítsunk. Két fázis, sok-sok add, durva poison debuff, kombinálva egy jó kis méregfelhővel. Legjobb boss fight eddig szerintem.

Kel’dan, the Breaker – Come closer, come closer! 🙂 Ez a fight tartogat meglepetéseket 🙂

A galériát itt találjátok …

Update: galéria link javítva

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


Back to Top ↑