World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2006. október 20. | írta Hancu

3

Deathcrow jelentkezik Terokkar erdejéből

A szokásos, képekkel jelentős mértékben megtűzdelt élménybeszámoló, már adom is át a szót:

A Terokkar Erdő (Terokkar Forest)
Hellfire Peninsula sivár (ám démonokkal teli) és Zangarmarsh mocsaras lápos (+szúnyogok és csúnya mocsárlények) területe után a mai nap Terokkar Erdejébe látogatunk. Földrajzilag Hellfire Peninsulától délre található, de van egy keskeny úton kapcsolata a mocsárral is.
Jellegzetessége a sok hatalmas bonsai-fának kinéző, hm.. nos – szóismétlés rulez – fa. “Színessége” a területnek nem nagyon van, nagy részben félhomályos-zöldes árnyalatban látszik minden, de vannak szép helyek ahonnan hajnalfényben láthatod az erdőt.
Amikor belépsz még csak elvétve látsz a terület fáiból.

De aztán elszaporodnak.

Még néhány tájkép melyeknek főszereplői legfőképpen a fák! De azért van kivétel is (1,2,3,4,5,6,7,8,9).

Amint láthatjátok a félhományban erdőlakó törzsek és vadállatok lapulnak. Természetesen lehet, hogy nem látjátok a képeken mert egyszerűen elbújtak. Az óvatlan kalandozót megcsípheti egy Pók (Aúú), megharaphatja egy hatalmasra nőtt Denevér (Sszrcs), kővé változtathatja egy Baziliszkusz (Brr) de legrosszabb esetben le lesz sokkolva egy erdőlakó sámán által (Owned).

Természetesen van civillizált szálláshely és menedék a környéken. Hordások a terület közepén lévő Stonebreaker Holdba. Allisok meg az Allerian Stronghold nevű helyen húzhatják meg magukat.

A két említett helyen kívül Törp és Ork leülhet sörözni együtt Shattrath városban. Ez egy [Sanctuary] területen lévő város (Jó fekvése van, az istenit), azaz a városban mindkét félnek tilos a PvP és mindenki semlegesnek néz ki (Igen az idegesítő gnómok is). Egyetlen baja van: kiba* nehéz leírni a nevét, az ember mindig elírja. Szolgáltatásai:
– Kaja, Pia, Kovács- és egyéb mesterségek
– Teleport az összes elérhető fővárosba! A Draenei nép Űrutazás Technológiája elérhetővé tette a városokba történő utazást egy szempillantás alatt!
Néhány kép a proto -upsz- , szóval draenei városról: 1,2,3,4,5.

Terokkarban van még egy terület melyet feltétlenül be kell mutatnom, nevezetesen Auchindoun kísértetjárta vidéke.
A hely, ahol élőhalottak, szellemek és csontik várnak szeretettel ölelő karjaikba. Amely körülveszi Auchindount, ez a Bone Wastes. (1,2,3)

És maga Auchindoun, a sok csonti között magasodó kriptahalom! Mesés kincsek (purpz rulz) és bossfightok várhatók! (1,2,3,4)

U.i.: Következő írásunkat már Nagrand csodálatos területéről jelentjük.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


Back to Top ↑