World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2006. október 23. | írta Deathcrow

5

Outlands-i útikalauz: Nagrand

Röviden ha egy szóval össze kéne foglalnom Nagrandot azt mondanám: gyönyörű. Túlzás nélkül mondom ez jelenleg az egyik, ha nem a legszebb terület a játékban. Sok embernek ez lesz a kedvenc területe annak ellenére, hogy nincs instance itt.

Néhány légi fénykép mely felülről mutatja a tájat. Tájképek: 1 2 3 4 5
Amint leszállunk a földre megismerkedhetünk Nagrand élővilágával is. Hordások gyülekezőhelye az Orkfalu, Garadar (Zugzug), míg az Allisok városa Telaar (Draenei). (Kicsit sok arra a guard meg alli, nem mentem be)

Menjünk ki a vadonba! Találkozhatunk a helyi fauna békés Talbuk (simisimi) nevű gazellaszerűségével, a néha nem annyira békés Clefthoof (Letapos!) változataival és Elekk olifántcsordák támadásától is félhetsz.
Ha nem vadállatok, akkor szörnyek áldozatául is eshet a könnyelmű kalandozó. Megvadult helyi lakosok, ogrék és társai, démonok, elementálok és – ha tényleg vak vagy – a küklopsz Durn the Hungerer esz meg reggelire.

Azerothból átköltözött Outlandsba, azon belül is ide Nagrandba felidézve kellemes/kellemetlen emlékeinket a korai STV időkből Hemet Nesingwary. Bizony itt is felállította vadásztáborát feladatokkal ellátva mindenkit.

Nagrandban bemutatkozik a PvP Város, Halaa. Amíg az egyik fél kezében van 15 őr védelmezi a várost. A támadók 4 helyről Wyvernhátra kapva bombázásokkal ritkíthatják az őröket és az ellenséget, míg aztán egy rohammal beveszik a várost. Elfoglalva Halaat kaphatsz különböző PvP questeket és beválthatod a város környékén PvPvel szerzett tokeneket.

Kóborlásunknak most egy időre vége, a közeljövőben remélhetőleg megnyílnak a zárt területek és akkor Farkasra fel, megyünk!

U.i: Nagrand térképe:

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


Back to Top ↑