WARCRAFT no image

Készült 2007. május 2. | írta Deathcrow

64

Public Enemy vs. High Astromancer Solarian

Nos tegnap este lement Solarian is (1 este alatt)! Számításaink szerint EU 9. kill (wowwikik és Bosskillers összevetés alapján). Videó is készült, és mivel a híres ‘wrathot a hullának’ exploit nélkül csinátuk igy nyugodt lelkiismerettel adjuk ki. (Ez egy exploit/bug perpillanat, nevezetesen ha hulla mellé állsz a wrath of the astromancer (Skill leírása lentebb olvasható) a hullába megy és nem a legközelebbi élő emberbe. DC)

Egy kiszivárogtatott belsős komment a használjunk-e-exploitot-vagy-sem játékról a kill után:
drunken.jpg
Killshot:
publincenemysolariankicsi.jpg
A boss nem túl nehéz. Olyan puha meleenek, hogy az már vicc. (3k-s shieldslameket toltam bele LOL :D) Maga előtt 180 fokban álló random emberekve nukol 3k dmg-s arcane boltokat folyamatosan, de mivel 3-t lő el zsinórban (Aran style), így ez 9-10k dmg, 2 sec alatt. (Melee hitje kb nincs, 600-700 melee hit nagyon ritkán).

Nagyából 30 secenként tol egy Mark of Solarian nevű skillt, ami egy AOE moonfire-t az egész raidre (2-2.5k arcane dmg) és feltesz egy stackelő minusz arcane reses debuffot. Valamint tol egy wrath of the astromancer nevű skillt egy random emberre kb 30 secenként, ami 10 secig egy 900at tickelő arcane DOT, aztán felrak 45 secre egy stackelő +50,100,150% arcane dmges debuffot az illetőre (magyarul 3 mark mellett a moonfire 1hitel kb, és a DOT is durva); amikor a 10 sec lejár, akkor a legközelebbi emberre átugrik és terjed tovább, mint az infection az Underbogoknál SSCben.

Kb 45 secenként eltűnik a boss, spawnol 3 ‘fénykör’ és kiömlik mindegyikből 6-6-6 add (24k HP, 800 hit tankon), ezeket baromi gyorsan le kell AOEzni, majd ezt követően 15 sec múlva kijön 2 priest (100k HP) 2 körből, a harmadikból meg a boss egyidőben a priestekkel. (random, hogy melyikből melyik). Priestek healt spammolnak egymásra és a bossra is, de interruptolható. Ez a 2 dolog váltakozik 20%ig, amikor átmegy a boss egy bazi nagy voidwalkerbe, innentől a boss már nem csinál semmit, feareli a raidet, és üti a tankot. Kb ennyi, 20% alatt egy nulla.

Vicces, és aránylag élvezetes fight, 2.1be remélem ‘még viccesebb’ lesz.

Sok szerencsét hozzá mindenkinek!

Drunken – Main nub GM of Public Enemy

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , , , ,


Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑