WARCRAFT no image

Készült 2007. május 10. | írta Hancu

66

Elfáradtak a szövegírók?

Emlékeztek még, mekkora szövegeik voltak a BC előtti bossoknak? Kezdve mondjuk Majordomóval, a Reckless mortals! None can challange the sons of the living flame!-mel, aztán a párbeszéd a főnökkel, TOO SOON! és By fire be purged!… Aztán BWL; Vael nagyjelenete, Get up little let wyrm és a bocsánatkérés minden karakter halála után; a végén Nef, Let the games begin, és Let’s see how they contend with the true Lord of Blackrock Spire.

Csupa instant klasszikus.

AQ40 C’thun suttogásaival, a Twin Emperors hatalmas felvezető szövegével, There will be pain… oh so much pain. AQ20 Rajaxx szövegeivel, ahogy küldi a mobokat a raidre és Ossirian a Sands of the desert, rise and block out the sun!-nal. Vagy ZG-ben Jin’do, és a Welcome to the great show, friends – step right up to die!

És persze Naxx. Shhh… it will all be over soon. Patchwerk, aki folyton wants to play. A négy lovas beszólogatásai a teljes deathknight szárnyban (Daffodils!).

Szóval jó dumák voltak, igazi aranyköpések. Aztán jött a BC Illidan ultrakirály monológjűval, és a You’re not prepared!-del…

…és ott mintha elvágták volna. A BC-s bossoknak olyan gyér szövegeik vannak, hogy az valami siralmas. A legjobb talán Mr. Time-for-fun SL-ben. Prince-nek van még az a középszar All dimensions, all realities…-e, aztán szevasz. Magtheridon motyogása, hogy mennyire be fogja pwnolni Illidant, egyenesen gyász.

Vagy csak én érzem úgy hogy eltűntek a régi jó übercool dumák?

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑