World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2007. augusztus 24. | írta Attila

13

Lipcsei locsi-fecsi

Jeff “Tigole” Kaplan és cimborája, Chris Robinson meglepően bőbeszédűek mostanában. Az Actiontrip-nek és az eGames-nek adott interjúkból szemezgetek most.

Naxxramas – Azt eddig is tudtuk, hogy visszahozzák “entry level” nehézségű fokozaton, de azt nem, hogy valószínűleg nem csak a bossokat hozzák vissza, de a tier3-as seteket is.

World PVP – Elismerték, hogy még fejlődnik kell ezen a téren, de Lake Wintergrass tuti hely lesz, igazi epikus csatákkal, mozgatható ostromgépekkel. Ami szerintük igazán cool dolog lenne, ha a racial cityket is meg lehetne ostromolni. Igaz, az elvi lehetőség most is adott, de ad1 jelenleg nem sok értelme van, ad2 a mostani feltételek mellett egy nagyobb raid általában egyenlő a server restarttal.

Ashbringer – Lesz. Majd. Valamint tervezik, hogy visszahozzák az Atiesht is egy upgradelt verzióban.

Attunement questek – A jövőben is lesznek, de nem lesznek annyira durvák mint a mostaniak. (Kérdés az, hogy kinek mi a durva.)

Sunwell Plateau – Az öt fős szárnynak természetesen lesz normál és heroic verziója is.

Szó esett még arról is, hogy a Burning Crusade raid tartalma túl hardcore lett, ezért egy kicsit visszafognak a tempóból. Azért gondolom, Naxxramason túl lesznek olyan 25 fős raid instance-ek, amelyek elsősorban a HC játékosoknak készülnek. Hiányozna a sírás a fórumokról… 🙂

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


Back to Top ↑