World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2007. november 23. | írta Roodie

42

Hogyan töltik a hősök a karácsonyt?

Trollok karácsonya

Lassan itt a karácsonyi készülődés ideje – ajándékok, karácsonyfa, tűztoltókészülék és a többi fontos kellék beszerzése körül forognak a gondolatok. A gyerekek várják az ajándékokat, a felnőttek a hatalmas kajálásokat és az ünnepélyes lerészegedést, rég nem látott családtagok találnak egymásra. De vajon mivel töltik az ünnepeket Azeroth hősei?

Tyrande Whisperwind: Egy újabb karácsonyt fogok egyedül tölteni, már megint. A férjem üzleti úton van, bár lassan kezd olyan érzésem lenni hogy a “Rémálom” csak valami szöszi Sin’dorei boszorkány fekete mágusszövetbe öltözve. Na mindegy, amúgy Shandris meg én együtt meglátogatunk valami üdülőhelyet Silithusban. Most majd meglátjuk, igaz-e amit a gnóm pasikról mondanak. Ezt a játékot más is tudja játszani, Furion!

M’uru: Isteni erőm segedelmével LSD-t fogok létrehozni és belevarázsolom az anyagba amit a vérelfek szívnak el belőlem. Ez lesz az én karácsonyi ajándékom magamnak.

Thrall: Nagyi meghívott engem meg a … az egyik barátomat hogy töltsünk el vele egy kis időt Nagrandban. Van még némi munka ami rám vár ugyan, de végeredményben a Szövetséggel kötött egyezményt ott is ugyanúgy meg lehet újítani mint Azerothon, nem? Egy csomó jó dolog történt idén – megtaláltam valódi otthonom, a Horda egy rakás új területet szerzett Draenoron, és a Theramore Őrség még mindig túl ostoba ahhoz hogy megtalálha a teleportot amit Jaina és én hoztunk létre magunknak. Csakis a diplomáciai kapcsolatok miatt, igen…

Maiev Shadowsong: Elune nevére, a karácsony már túlontúl elüzletiesedett manapság. Mintha az egész csak a Árnyékpapsajt Élelmiszerlánc kedvéért lenne, és az emberek elfeledték volna az évszakok változását. Én magányosan fogom eltölteni a napot, étkezéssel meg imákkal, és javaslom hogy te is tedd ezt, különben…

Zul’jin: Én meg a skacok a barátunkkal, Fű Urasággal fogunk lógni, ha érted mire gondolok, haver. Jan’alai megszerezte a Dr. House új szezonját, Akil’zon csinált egy kis sajtos puffancsot, Nalorakk és én meg feldíszítünk pár szellemvidéki fenyőfát. A vérelfek állandóan nyavalyognak hogy halkabban doboljunk, de Malacress azt mondja az összeset békává változtatja ahogy megnéztük ezt a részt.

Sylvanas: Varimathras meg én kirakunk pár karácsonyi égőt Lordaeronban, no meg kisütünk pár törpecombot is, de jobbára munkával fog telni az ünnep. Hajót építünk a northrendi utazáshoz, hatalmas élőhalott sereget alkotunk, és kitalálom hogy egészen pontosan mit is fogok csinálni Arthassal egy forró piszkavas, egy tolómérő és egy gyömbérgyökér segedelmével… Igen, szép karácsony lesz.

Malfurion Stormrage: Először is csinálok magamnak egy pompás karácsonyi vacsorát bogyókból meg még több bogyóból, aztán Cenarius meg én kiaggatunk pár koszorút – bár, tekintve hogy a koszorúkat azokra a fákra meg bokrokra kellene aggatni, AMIKBŐL a koszorúkat csináljuk, lehet hogy ez némileg céltalan időtöltés lesz. Csináltam Tyrandának egy szép medált egy borostyánkőből amit úgy találtam, egy indából ami megpróbált megfojtani, és néhány csepp véremből és könnyemből. Nem tudod hogy van Ő egyébként? Még mindig a Fekete Templomban lófrál? Sajnos mindig ilyen lesz ha túl sok időt töltök a Smaragd Álomban. Ja, és mondjátok meg a testvéremnek, hogy tartsa távol tőle a mancsát, ha nem akarja hogy a démoni hátsóját a természet erői végleg belegyökereztessék egy hangyabolyba!

Illidan Stormrage: A karácsony itt a Külvidéken egy szívás. Tessék, kimondtam. Sosem havazik, kivéve valami fekete vulkanikus hamut; a démonok egyszerűen képtelenek rendesen kiaggatni a karácsonyi égőket a karmaikkal; és ajándékokat kell vennem az EGÉSZ Illidari Tanácsnak. És a kalandozók… állandóan kalandozók jönnek engem farmolni. Hol ronthattam el ennyire? Régebben annyira menő voltam. Bárcsak újra Zin’Ashariban lennék. A fenébe, még abba a sírboltba is szívesebben visszamennék újabb tízezer évre. Maiev olyan szép harisnyákat kötött nekünk… Igaz, az enyémeket skorpiókkal rakta teli, de akkor is, olyan jó volt, hogy számítottam neki.

Cairne Bloodhoof: Egy kicsit szeretnék már távol lenni Thunder Blufftől, így a feleségemmel együtt elutazunk a winterspringi Jégtűz Melegforrás üdülőbe. Nyugis lesz, már ha a yetik nem támadnak meg. Cenariusra, remélem a yetik nem támandak majd… Lelkiismeret-furdalásom van ha szőrös lényeket kell öldösnöm.

Medivh: Naná hogy bulit rendezek az új év tiszteletére. Mindeg rendezek bulikat, de azok az átkozott hősök mindig tönkreteszik. De idén van ám nekik egy meglepetésem. Moroes elveszi a kabátjukat, a Kurátor körbevezeti őket a galérián, hagyom őket győzni sakkban, Maiden felbérel egy vetkőző férfit, és végül nem csak Malchezzarral találkoznak majd, hanem a finom étkekkel is amiket ő maga főzött! Megpróbáltuk rávenni Illhoofot is egy kis zsonglőrködésre, de képtelen volt abbahagyni az obszcén viccek mesélését…

Kil’jaeden: Hogy mit fogok csinálni a micsoda alatt? Helló, én egy démonúr vagyok, és mi nem tartjuk a vallási ünnepeket. Persze a szabadnapot kiveszem, de azzal fogom eltölteni, hogy az emberek megrontásának módszereit tanulmányozzam, új bábot hozzak létre aki elpusztítja majd nekem Arthast, és hogy kitaláljam, a Blizzard miért nem adott nekem még mindig valódi személyiséget.

Jaina Proudmoore: Egy béketárgyalásra megyek Nagrandba, szóval egy újabb munkával töltött karácsony vár rám. Mii? Néha igenis kell egy szép ruhácska hogy jól menjen az egyezkedés. Egy ékszerész sem árt. Meg pár gyertya. Piknik-kosár. És XXXXL méretű boxeralsók.

Kael’thas Sunstrider: Én magam ugyan nem ünneplem a karácsonyt, de nagy hálaadás-napi vacsit tartok a csapatommal. Sok-sok munkaórát öltek a Külvidék lerombolásába meg a démon nagyurak akaratának teljesítésébe, és megérdemlik a jutalmat. Idén köszönetet mondok a kalandozóknak akik lehetővé tették hogy elszökjek a halálom megjátszásával, Ezüsthold város lakóinak hogy ennyire lemaradtak a jelenlegi eseményekről, és Jaina fürdőruhás képének amit akkor csináltam amikor az előléptetését ünnepeltük egy kellemes kis fürdőzéssel Lordamere tavában.

Anduin Wrynn: Énegy pónit akarok ésssegy stormwindes vasútkészletet éssssegy Uther Lightbringer Retri Akciófigurát a Kalapácslendítő speciális támadással éssssegy saját ork rabszolgát! Bolvar bácsi elvisz engem hogy megnézhessem azokat a nagy olvasztó izéket Ironforge-ban, a könyvtáros szerint már elég idős vagyok hogy megnézegessem a lezárt részben tartott könyveket, és Prestor néni meghívott a Theramore melletti otthonába ebédre. Karácsonyra kaptam ám tőle egy üveg barbecue szószt meg egy óóóóirásinagy puskát!

Arthas Menethil: Anub’narak meghívott a bulijába, de még mindig ide vagyok fagyva a trónushoz és nem tudok elmenni. Igazándiból SEHOVÁ nem tudok elmenni. Sylvanas küldött nekem egy kosár finom süteményt, de láttam az eredeti dobozt amiben jött, és esküszöm az volt ráírva hogy “mérgező sütemények”. Ez az egész ünnep úgy vacak ahogy van. De legalább NEKEM nem kell kalandozókkal szórakoznom mint annak a piperkőc Illidannak meg az idióta Kael’thasnak. Hé! Várj csak! Miért vigyorogsz így?

Rend Blackhand: Hellóóóó? Valakiiiii? Engem miért felejtett el mindenki? Annyira fázom és a törpék ellopták a ritka cuccaimat is. Ráadásul azt gyanítom Gyth fel akar engem falni.

( A WowInsider cikkéből fordítva )

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


Back to Top ↑