World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2008. március 8. | írta Hancu

65

Közkívánatra: BT/Hyjal guide

Rohamléptekkel közeledik a 2.4-es patch élesítése, amivel eljön a Hyjal/BT attunement eltörlése, és tömegek szabadulnak be a tier6 instákba; mint az őrült, ki letépte láncát, vagtat majd a casual Tanarison át, és biztos lehetsz benne, hogy Shadowmoon Valleyval kapcsolatban is tudnék valami hasonlót mondani, ha nagyon akarnék. Mivel mi alapvetően tök jó fejek vagyunk, és kötelességünknek, mi több, szívügyünknek érezzük a progressben kicsit lemaradt felebarátaink felkarolását, ezennel a nagyérdemű elé terjesztjük a csodálatos Mount Hyjal/ Black Temple gyorstalpaló guide-unkat.

(az eredeti itt.)

Javában tart a wipefesztivál Kaelen? Nem akar összeállni a Lady Vashj harc? Egyet se félj, ifjú barátom, nemsokára te is belépsz Black Temple és Mount Hyjal raidelésének csodálatos világába. Pakolj fel jól flaskákkal, most elmondom, mi vár rád ott.

Mount Hyjal csatája

Ebben az izgalmas és dinamikus 25-fős raid zóbánan az lesz a lényeg, hogy leverd a rossz fiúkat és védd meg a jókat. Találkozni fogsz még azzal a határtalanul izgalmas játékmechanizmussal, amit úgy hívnak, nyolc hullámnyi trash a boss előtt. Imádni fogod. És most lássuk a bossokat.

Rage Winterchill:

A nyolc hullámban támadó izgalmas és dinamikus trash levadászása után találkozni fogsz Rage Winterchillel, aki valójában ugyanaz a boss, akit már Scholomance-ban is levertél, csak kicsit kisebbeket üt. Ügyelj arra, hogy legyen legalább egy ember a raidben, aki kábé percenként egyet bandage-el a tankon. Van egy speciális képessége a bossnak, a neve Death and Decay, annyit tesz, hogy megöli a hülyéket, de a raidet nem wipeoltatja be. A másik képessége egy jégkocka, amit random emberre tesz, őt ki kell healelelni, kivéve ha fury warrior, azt nyugodtan lehet hagyni meghalni. Miután begyűjtöttétek a huszadik healinges mail bracert, felkészülhettek a következő bossra, aki…

Anetheron:

Újabb nyolc hullámnyi tömény izgalom és élvezet vezet a második – izgalmas és dinamikus – bosshoz. Van egy területre ható támadása, ami csökkenti a kiosztott healt, szóval álljatok nyugodtan egy csomóba. Van még egy sleep képessége is, de ne aggódjatok, a Bosskillers is megmondta hogy tremor totem és wotf is kiszed belőle. Ja, és néha potyognak addok az égből, akiket ha megölsz, meghaénak. Kábé ennyi. Gyűjtsd be a lilákat, és konstatáld, hogy a bányászok megint nem találtak egy Spinelt se.

Kaz’rogal:

Néhány trash hullám után (csupa öröm, izgalom és dinamizmus!) jön a boss, egy nagydarab csóka Cataclysms Edge-et lóbálva. A harc célja, hogy a casterek minél gyorsabban kifogyasszák a manájukat, és felrobbantsanak mindenkit. Ha nem tragikusan gyenge a raid dps, nyertetek. Következő!

Azgalor:

Az Azgalor trash-t úgysem fogjátok tudni legyőzni, de nem is baj, mert mindig leather healing chestet dob és két Vanquisher tokent. Szóval nem maradsz ki igazán semmiből. Ha véletlenül mégis lement, jöhet Hyjal igazi ura:

Archimonde:

A kulcs a győzelemhez az, hogy a guildedben a gyengeelméjűek hunterrel, sámánnal vagy druidával játsszanak. Ha bárki meghal, aki nem hunter/druida/sámán, az wipe. Izgalmas és dinamikus része a harcnak a “ki a f.sz húzta át a tüzet a raiden?!?!” és a “melyik idióta felejtette el felvenni a kib.szott tears-t?!?!” című minijáték. Remek felkészülés lehet a harcra egy IRL guildtalálkozó, ahol addig rugdossátok tökön egymást, míg mindenki nem zokog a fájdalomtól. Ha Archi meghalt, mindenki begyűjtheti a T6 sapkákat, kivéve a main tankot, mert neki a T4 úgyis jobb.

BLACK TEMPLE

A Fekete Templom Illidan otthona, aki a <The Betrayer> nevű guildben játszik. A főbejárat zárva van, ezért a csatornákon át kell bejutnod, ami ciki. Amíg gyűlik a raid, remek szórakozás repülő mountról beaggrózni Doomwalkert újra meg újra, míg a környéken az összes lvl68-as noob könyörög whisperben, hogy beszálljon a Doomwalker-raidbe, vagy gm ticketeket írnak, mert egy Doomwalker nevű csávó spammeli a general chatet. Ez a szórakozás kitart addig, míg mindenki odaér, visszaportol a bankban felejtett kulcs-nyakláncért, és odaér újra. És máris jöhet az első boss:

A trash Najentus szobájában (tudod, melyik)

Technikailag nem boss, de valójában sokkal nehezebb, mint utána a három ingyenloot-automata összesen. Raid koordináció kell hozzá, erős heal, némi skill a tankoktól, és persze hihetetlenül izgalmas és dinamikus az egész. És zöld XY of Spirit lootokat dob.

High Warlord Najentus:

Ez a csávó kifarmolta a High Warlord címet még BC előtt, amiből fakadóan durván büdös, mert napi 19 órákat küzdött a bg-ken. És most a csatornában él, és egy kagylóhéj van a keze helyén – gondolom, le tudod vonni a megfelelő következtetéseket. A legizgalmasabb és legdinamikusabb része a harcnak a teamspeak hallgatása, a “dobd-dobdmár-DOBDMÁÁÁÁR-DOBDMÁRBZMG-AZÚRISTENITDOOOOOOOBDMÁÁÁÁÁR” népi mondókával. Gyűjtsd be a lilákat, és jöhet is:

Supremus:

A WoW raidelés egyik örökérvényű alapelve és oszlopa: Ne Állj Bele A Tűzbe. A Supremus harcban a Blizzard fantasztikus csavart adott ennek a régi mechanizmusnak: a tűz KÉK SZÍNŰ! Ez könnyen megzavarhatja a harcedzett veterán raidereket is. Állítólag több fázisa is van a harcnak, a lényeg hogy kb hat percig ne állj a tűzbe és nyertél. Jöhet a következő szánal…. ööö… a következő boss.

Shade Of Akama:

Igazából nem is tudom, mi itt a taktika. Nekem mindig beválik, ha ütöm a kis csávókat, aztán ha elfogytak, a nagyot. Tégy te is így. Gyűstsd be az epixet, és mehetsz tovább.

Teron Gorefeind:

Ennek a harcnak a lényege az imádság ereje. Pull előtt minden raidtagnak 15 percig imádkoznia kell szabadon választott istenséghez, azért rimánkodva, hogy a szellem-debuffot ne AZ A FICKÓ kapja. Ha mindenki szívét-lelkét beleadva imádkozott, a harc könnyű, dps-elsz, healelnek, megölöd a szellemeket, felveszed a lootot. Viszont ha nem imádkoztatok elég erősen, előfordulhat, hogy AZ A FICKÓ kapja a debuffot, és rögtön utána AZ A MÁSIK FICKÓ, aminek az a következménye, hogy egy rakat csontváz szétcsapja a raidet. Ilyenkor egyszerű a teendő: imádkozz sokkal jobban! Esetleg az emberáldozat is segíthet. Ha az istenek megelégelték a szivatásotokat, megkapjátok a megérdemelt elesámán totemet és a csodálatos dobófegyvert.

Gurtogg Bloodboil:

Te egy guild tagja vagy. A guildedben vannak sámánok. A sámánoknak van spellbookjuk. A spellbookjukban van egy gomb. A gomb mellé az van írva: Brain Heal. Az ősidőkben a healereknek nagyon nehéz dolguk volt: ki kellett jelölniük, kit akarnak gyógyítani. A modern időkben azonban a sámánok rendelkezésére áll a csodálatos Brain Heal technológia, amit ha elég erősen nyomkodnak, Gurtogg meghal, és te epiceket kapsz. A harc további érdekes (és izgalmas és dinamikus!) jellegzetessége, hogy kapsz Amplify Magicet. Gőzöm nincs mire jó, de mindig megnyugtató, ha van az emberen.

Reliquary Of Souls:

RoS-on a következő dolgok okoznak wipe-ot:

1) Shadow Word Death Crit

2) “bocs, félrement a Kick”

3) “ööö, nem volt nálam HS”

4) Shadow Word Death Crit

5) A harc helyett a raid arra a beszélgetésre figyel TS-en, hogy a RoS melyik arca tulajdonképpen a segge.

6) Nincs elég rage spellreflecthez

7) Shadow Word Death Crit

Mother Sharazrazazzz:

Ez egy öt fázisból álló harc:

Phase 1 – 2-3 hétig tart, és trashfarmolásból áll Heart of Darknessért.

Phase 2 – egy hétig tart, és abból áll, hogy egy leatherworkert felkulcsol a raid, hogy megcraftolja az SR geart

Phase 5 – mindenki felveszi az SR geart és tekergeti a spelldetailt az optionsben

Phase 4 – ?????

Phase 5 – Profit

Illidari Council:

Az egész WoW-os raid karriered alatt valójában erre a harcra készültél! Magmadartól Magtheridonig, Ragnarostól Rage Winterchillig megtanultad, hogy ne állj bele csúnya dolgokba. Nos barátom, ez a sok tanulás most végre meghozza a gyömölcsét, az Illidari Council ugyanis a Rossz Dolgokba Nem Beleállás Superbowl-ja! Egy csomó izgalmas és dinamikus izé lesz, amiben mind nem kell beleállnod: Consecrate, Blizzard, Flamestrike, amage srác környéke, és még sok-sok meglepetés. További csodálatos vonás a harcban, hogy ha valaki meghal, tök mindegy hogy az elkerülhető lett volna, vagy sem, azonnnal meg fog esküdni az anyja életére, hogy cd-n volt a HS-e. Raktározzátok el magatokban ezeket a pillanatokat jól.

Ééés már csak egy lépés választ el attól, hogy a PVE tartalom végére érj! Már csak egy harcot kell letudnod, hogy elmondhasd magadról,, “Én, <ide jön a neved> MEGÖLTEM Illidant!”. A fórumtrollkodási képességeid és az epeened méretének drámai növekedése extra bónusz.

Illidan, első benyomás: Baszki, ez ilyen kicsi?!

Ahhoz képest, hogy az egész nyomorult játék főbossa, Illidan szánalmasan mélynövésű – ez lesz az első reakciód, garantálom. A második az lesz, hogy jé, ez nem reagál a /dance-re, meg a /train-re. Ha elkezdte a kis monológját, beüt a harmadik számú reakció… és itt inkább meg is állok, nyilván azt várod, hogy valami vicceset mondjak azzal kapcsolatbam hogy mennyire vagy felkészülve a végső harcra. Nem, nem fogom ezt tenni, ellenben hadd jegyezzem meg, hogy szörnyen kiszámítható vagy, kedves olvasó.

Phase 1 – Lazulás Ilcsivel

Azonnal észre fogod venni hogy elkezdődött a harc, mert Illidan bazi nagyokat üt. Jól használd ki a phase 1-et annak kiélvezésére, hogy milyen vicces a paraziták elterjedésétől wipeolni! Ha melee dps vagy, észre fogod venni, hogy Illidan magasugró őstehetség, de egyet se félj: ha a levegőt csépeled ott ahol még az előbb volt, ugyanannyit sebez, mintha őt ütnéd. Amint a magek megtalálják a Frost Nova hotkeyt, a tank pedig a Shield Blockot, vége a fázisnak.

Phase 2: Kész a vacsora!

Illidan-séfbácsi a specialitását főzte: két fogásnyi Flames of Azzinoth-tal várja a raidet. Megkóstolása kizárólag full FR-ben ajánlott. A színes fények kedvelői imádni fogják ezt a fázist, ugyanis van benne Neonzöld Tűz, Kék Lézer, és Neonkék Tűz a Kék Lézer nyomában! Egyébként itt annyi tennivalód van, hogy ne állj a tűzbe. Ja, és ez az a pont a harcban, ahol a warlock tank rájön, hogy elfelejtette felvenni az SR geart.

Phase 3: Mint a Phase 1, csak más!

A phase 3 ugyanaz mint a phase 1, csak bejön egy újabb izgalmas és dinamikus játékelem, az Agonizing Flames. Ezt úgy lehet kivédeni, ha szétszóródik a raid, aminek érdekében a raidleader két parancsot fog folyamatosan üvöltözni TSen. Egy “SZÓRÓDJ SZÉT!” Kettő: “SZÓRÓDJ MÁR SZÉT BZM A KRVÉLETBE!” Végül Illidan megunja ezt és elindítja a phase 4-et.

Phase 4: A kicsi Illidan nagyra nő

P4-ben mindenki elszalad Illidantól és reménykedik hogy nem kap démont. Ja, és szét is kell szóródni. (Van olyan harc ebben a játékbvan, amikor nem kell szétszóródni?!) Ha másvalaki kap démont, tök jól szórakozhatsz azzal, hogy csak az utolsó előtti pillanatban ölöd meg. Ha te kapsz démont, fontos, hogy minél hangosabban kiabáld TSen, hogy “démont kaptam, démont kamptam”!

Phase 5: CSAPDA!

Ha Illidan elér 30%-ra, mindenki kap egy bubit, és megjelenik egy hullahoppkarikás őrült, aki egy ideig hülyeségeket beszél, aztán elrohan valami lehetetlen helyre, és ott letesz egy csapdát. Vannak akik szerint a csapdák Illidannak vannak, mert ott nagyobb sebzést kap, de valójában ezek arra jók, hogy összezavarják a pozicionálásodat, és a paraziták bewipeolják a raidet. Sz.rd le a csapdát és öld a bosst.

Phase 6: Afterparty

Gratulálunk a dupla Vanquisher tokenhez + healer cloak spellhaste-tel + Felhunter a bot végén + egy leatherworker recept. Eshet legendary is, kivéve azt az esetet, ha valaki tényleg megérdemelné a raidből. De a loot nem is lényeges, a fő az, hopgy most már hivatalosan is Mr. Király Arc lettél. Igyekezz ne nagyon felidegesíteni a casualokat a két gomb nyomkodásával megszerzett fat lootjaiddal, és mindig tartsd észben, hogy tök mindegy mit értél el, az semmit nem ér, mert már SO LAST YEAR.

Tetszik(3)Nem tetszik(0)


 • Ignore

  5) A harc helyett a raid arra a beszélgetésre figyel TS-en, hogy a RoS melyik arca tulajdonképpen a segge.

  Na jó itt megálttam vagy 10 percre (még a hír sem olyan régi 😀 ). xD

  Edit: "Ha te kapsz démont, fontos, hogy minél hangosabban kiabáld TSen, hogy “démont kaptam, démont kamptam”!" - erről az jut az eszembe, hogy: "Segítség, segítség megbasz a narancs!" xD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rasta

  Nekem az "Ilcsi" verte ki a biztosítékot 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rage

  "A Fekete Templom Illidan otthona, aki a nevű guildben játszik"

  Itt kezdtem el sírva röhögni, ami még mindig tart...istenkirály 😀

  Amikor megláttam a címet, már-már tényleg azt hittem, hogy nub-gyorstalpaló lesz (ami amúgy esélytelen, mer'csak), de szerencsére tévedtem 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kassh

  So last year .. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mandos

  Rofl 😀 Amúgy még BC elején nem az volt betervezve, hogy BTben majd több úton is lehet menni, és milyen változatos lesz? Mert én emlékszem valami ilyesmire...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  lol

  nalam a council es illidan p3 a nyero 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rage

  @3 Valamiért a blogmotor nem szeretheti a kapcsos zárójeleket, mert szerkesztéskor is kihajít...whatever...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sifli

  nagyon tettszik 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kiwi

  Olvastam már angolul de jó. 😀
  @10 Ha az, akiből kijönnek a paraziták rögtön elmegy nem fogják megtámadni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meltoor

  Nem kell Frostnovázni Illidannál mert csak a wipefaktort sokszorozza.

  Ha novázol akkor átmegy a meele rangeben levő targetre, azaz arra akiből kijött a parazite.
  Tegyük fel van 2 mage, 2DB+2Blastwave es meghaltak.

  Amúgy köszi hírt 😎 .

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dinin

  Röhögtem egy jót. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • hagrar

  "Ha novázol akkor átmegy a meele rangeben levő targetre, azaz arra akiből kijött a parazite."
  akibol kikelt legyen annyi esze hogy arreb szalad, nem nagy elvaras. de nem is ertem hogy menne at hogyha le vannak novazva:)

  egyebkent baromi jo 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meltoor

  Kitargetolnak valakit a raidben elkezdenek felé futni, miközben ölöd nem fordul ki rád. Ha novázod és tegyük fel meele rangeben van az ember akiből kijött mert nincs reflexe (de ugyis a mage rovására 🙂 ) megüti mindkettő és ottvan 4 parazita+ami normálisan is jön.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hancu

  Most komolyan nekiálltok egy poén-post alatt azon vitázni, hogy hogyan kell a parazitákat kezelni Illidannál? Az eszem megáll...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • hagrar

  csak eszmet cserelunk Hancu, relax 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meltoor

  Dehogy, ez nem vitázás, ahogy Hagrar is mondta. Amúgy az élet apró szemcsékből áll, mint ez 😎
  És ahogy mondták, tényleg nagyon állat a post.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Keiichi

  emlékeztek arra a poén térképre , amikor még nemhetetett bemenni bt be?
  igen.. az a labirintusos 😀 na most azt jutott eszembe.
  az irás nagyon nagy!

  Ilcsi must die!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zoley

  mit kell azon kezelni? 😮
  odamegy a magekhez, db, fb és kampó.

  keiichi: http://www.dtguilds.com/images/Black%20Temple%20Map.jpg 😀

  Jut eszembe:
  "Ha Archi meghalt, mindenki begyűjtheti a T6 sapkákat, kivéve a main tankot, mert neki a T4 úgyis jobb."
  az MT-nk most Illidan FK-nál cserélte le a t4-ét a 82 staminás fejesre 😮

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tyrannos

  Köszönjük Emese.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dying

  Nagyon jó kis összefoglaló. Aki már próbált T6 bosst ölni annak rengeteg emlék fog beugrani a klasszikus hibákról. Kellő írónia a "HLI" bossokról,és valahogy minden benne van amit tudni érdemes 😀
  Dinamikus és izgalmas! 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • PaJay

  lol már ott sirtam a röhögéstől hogy "annyit tesz hogy megöli a hülyéket"
  XD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Devilyn

  basszameg xDDD "vagy gm ticketeket írnak, mert egy Doomwalker nevű csávó spammeli a general chatet" már ezen is befostam : D

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • bithalver

  ez nagyon jo !

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • twymmio

  Illidan igenis dob legendaryt, erről minden esetben BT ben /1 csatin vagy ismerősők által linkelve fogsz tudomást szerezni. A legtutibb bizonyosságot IF AH hidon találhatod meg többnyire.
  Soha nem fogsz legendaryt esni látni, és ennek örülj, mert nem kell hallgatnod a nem warrior/rugo classok rinyap*na fesztiválját arról, hogy nekik ez miért nem jár...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • FreddyHawk

  "az Illidari Council ugyanis a Rossz Dolgokba Nem Beleállás Superbowl-ja!"

  Ez odavág nagyon, imádom a DNA féle definíciókreálásokat 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Szabinger

  "A Fekete Templom Illidan otthona, aki a The Betrayer nevű guildben játszik." Sírvaröhögős kategória. 🙂
  Ez csúnyát ütött :D:D:D

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • souldefender

  Jujjj, eddig is attunement nélkül be lehetett menni hyjalba és már cheatekkel is le lehetett verni ilyen kis nightelf nyomikkal Arcsimondot!
  Eszméletlen jó btw. Karazhani bossokról kéne ilyet XD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mozes

  NAAAAAAAGYON JÓ VOLT! Thx 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://cryel.uw.hu wildor

  so last year...és so true is egyben 😀 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • bayi

  (Van olyan harc ebben a játékbvan, amikor nem kell szétszóródni?!)

  Hat AQ40, Twinek elotti Trash meteorozo colos allataival valo kuzdelem alatt nemigazan volt egeszseges a szorodas, ami a vicces hogy ott meg osszeallni nem birt a nep....
  Ha szorodni kell egy csapatba all mindenki ha meg pont nemkene szorodni akkor meg osszevissza ez mar csak ilyen 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meltoor

  27# Karazhanba most is bemehet akármilyen kis nyomi mert a questjéhez csak 5fős kell. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Djuice

  Hát ez nagy volt 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • gali

  /OFF

  Ironman run

  Outland, alliance
  Kereken 13 óra, 55 badge, 71 shard
  Paladin tank, holy priest, lock, lock, hunter.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hancu

  Ijesztő, hogy mit indítottam el azzal az ironman-posttal 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • bs

  huhu tok vicces ez a cikk :-))))

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • gali

  Mókás volt de elég sok afkval, mondjuk kb t5 gearelt csapat, szvsz le lehet vinni 12 óra alá.
  Paladin tank rengeteget gyorsít rajta, semmi cc csak full dps.
  Nekem tetszett bár a vége már fárasztó 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tremor

  "Ja, és ez az a pont a harcban, ahol a warlock tank rájön, hogy elfelejtette felvenni az SR geart."

  Hohoho

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Proxybug

  Nagyon jót mulattam ezen az ironikus szösszeneten:D

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Elsharin

  Hajrá Kovács néni!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Oggun

  /off
  csak gondoltam szólok, holnap MMOVIE
  "MMOVIE Episode 1, 03-10-08" (a mi számításunk szerint 2008-03-10)
  /on
  🙂 behaltam ezen a poston :D:D

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Soul Eater

  ''Néha potyognak addok az égből akiket ha megölsz, meghalnak'' 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ThorsHUN

  Sosem fog lemenni nekunk BT meg hyjal:(
  Ventrit hasznalunk es nem TS-t:((((((

  :DDDDDDDDDD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Szteajkragna

  Hát ez ám a szakmai nyelv 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Slorasil

  Háhh ez naon jó volt majd le estem a székről amikor olvastam!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Destru

  "Ha Illidan elér 30%-ra, mindenki kap egy bubit, és megjelenik egy hullahoppkarikás őrült, aki egy ideig hülyeségeket beszél, aztán elrohan valami lehetetlen helyre, és ott letesz egy csapdát" :DDDDDDDDDDDD neeeeee...
  nagyon bejött az írás, elég sok helyen nagyon eltalalta a srac a lenyeget

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • avenron

  @3@7 azé nem szereti a kacsacsőrt mivel azt HTML kódnak veszi 😀 szóval ne is próbálkozz! hmmm ha már beveszi akkor TUDOK SZÍNESEN ÍRNI? ha nem írt színesen akkor csak kicsit nézzetek hülyének!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Shadowdracon

  /off
  Nem tudja valaki melyik az az addon amelyik átváltja a crit ratinget %-ra?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Skorzeny

  @47 RatingBuster

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://tenorx.myminicity.com tenorx

  "Te egy guild tagja vagy. A guildedben vannak sámánok. A sámánoknak van spellbookjuk. A spellbookjukban van egy gomb. A gomb mellé az van írva: Brain Heal. Az ősidőkben a healereknek nagyon nehéz dolguk volt: ki kellett jelölniük, kit akarnak gyógyítani."
  Priest Circle of Healing> all 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Shadowdracon

  /off

  @48 Thanks:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.fluffybunnies.be/ Attila1234

  @40

  Rajta vagyok az ügyön. Eredetileg tegnap kellett volna megjelennie, de áttolták hétfőre. Remélem, hétő este már postolhatom. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Energizer

  Én akkor kezdenék el nagyon röhögni, ha írna nektek egy fószer, hogy "Köszi szépen a tippeket, tényleg beváltak..." 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Drunken2005

  Aki ezt irta, az nem csak raerzett ezekre az instakra, de van stilusa is...

  Jo lett nagyon

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://dsad Horcsog

  valami uj dark legacy esetleg?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • taranis

  Dinamikus, izgalmas.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Xulldam

  Tudom, hogy nem ide tartozikk meg már biztos kérdezték páran de mikor lesz fórum?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zoley

  #56
  attól hogy nincs kint a link, van fórum
  http://ps.blackravens.net/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • rockandroll

  ezt is csak a szánalmas HC-k találták ki :o)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bono

  Már mindenki a South Parkból lopja a poénokat? 😀
  http://www.kepfeltoltes.hu/view/080309/787597943bscap000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ptk

  59 : aszittem hogy valami bloodscalpos cucc lesz (bscap) 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Termiborg

  Gyerekek nekem fáj a vesém annyit röhögtem! Ha találsz még ilyeneket akkor belinkelhetnéd érdekelne...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Oggun

  @51 ok 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hatba

  Mi a f*sz ez az "izgalmas és dinamikus" cucc?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ptk

  63, http://en.wikipedia.org/wiki/Joke

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • lyd

  64, tulbonyolitod 😉

  http://hu.wikipedia.org/wiki/Vicc

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑