World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2008. augusztus 2. | írta Hancu

10

Egy kis matek

Whitetooth, a népszerű Ratingbuster addon alkotója az EJ fórumon közzétette számolgatásai eredményeit arról, hogyan fognak alakulni lvl80 on a különféle ratingek és %-os értékek váltószámai. Részletes eredmények rémisztő táblázatokkal errefelé, a lényeg zanzásítva itt. Az első táblázat azt mutatja, hogy 1 százaléknyi effekthez mennyi rating kell, a második hogy 1% crit mennyi agi után jár, a harmadik ugyanez a spellcrit – intellect tengelyen, a negyedik meg a manaregen formula.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • bithalver

  yamm.

  fincsi modon nonek a szamok, vegulis valahogy el kell ertekteleniteni a lvl70 gear-t ...

  sebaj, lassuk a lvl80 szamokat a gera-eken, addig meg folosleges sirni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fraien

  Itt valami nagyon nem stimmel. Én a fél karomat rátenném, hogy most a druidnak 25agi 1%crit. Ő pedig 40ről beszél. Vagy jön a nerf? Ajjaj.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Genezii

  @2 Igen jön a nerf és a dr00d skálázódás macskában télleg halott lesz 🙁 .
  Ahogy látom ez az egész megint az lesz mint TBC. Lesz relativ könnyü 10 szint aminek a végén végülis olyan mintha a szintedhez képest a ratingek % arány duplázódik. Kedves 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fraien

  @3 Nemá. most socketelhetek át. Mi vagyok én, melee shaman?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • lrdx

  Ehh, úgy oldják meg a gear resetet, hogy minden ratingből lvl 80-on 2x annyi kell, mint lvl 70-en ugyanakkora %-hoz? Elég tescos megoldás..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fraien

  Mért, hogy oldják meg? lvl60->lvl70 közötti különbségeket is így oldották meg. Másképp mindenki 80%crit körül mozogna kékekben Northrenden. Másik lehetőség az lenne hogyha a mobok "resilience"-t kapnának, és akkoris ugyanitt tartanánk. Az egész ratinges rendszer az ilyen szintkülönbséges macerák miatt jött be.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • lrdx

  Nem, 60 -> 70 között csak 1,5x-es a különbség a rating igények között, nem pedig 2,1x-es, mint 70->80 között..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fraien

  Csak a módszerre mondtam nem az arányra.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • lrdx

  A módszer teljesen érthető, de könyörgöm, ne kelljen ezerszer jobb gear ugyanolyan effekthez, mert akkor ugyanabban a gearben a lvl 70-es legyűri lvl 80-ast. (Nem feltétlen PvP-ben, hanem mondjuk DPSben..) Amit akkor se kéne, ha 80-on amúgy is új cuccban leszünk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fraien

  70 és 80 közt, még ha ugyanabban a T6ban is vannak, azért van pár különbség. Kezdjük ott, hogy 80as mobok ellen a 70esnek 110% resistje lesz 😛 kis túlzással. És új spellrankok is lesznek. Szóval dps-ben nagyon nem maradnak le. Ennek függvényében talán logikus hogy csökken a critesély azonos gearben; a 80as epicek meg ezek szerint 2szer olyan durvák lesznek mint a mostaniak. Egyébként most vhogy azt kellett a készítőknek elérniük, hogy a 70es gearben a 80as playerek ne 35%okról kezdjenek crit tárgyában pl, hanem lejjebbről, hogy legyen hova fejlődni. Mint 70en, 60as epicekben jó ha volt 20% crited, stb. Csak Vanilla wowban még sokkal kevesebb stat volt a cuccokon, mint BCben, ezért lesz most 2szeres követelmény, és nem csak 1,5szeres. imho.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑