WARCRAFT no image

Készült 2009. december 11. | írta Attila

69

Hot és bugfixek – december 10.

Nem csupán bugöket javítottak az éjjel, de bekerült három izgalmas hotfix is, amiket újabbak fognak követni. A fórumok alapján a Death Knightok némiképp elégedetlenek a Scourge Strike nerffel..

 • Onyxia will now move at a normal speed when performing a Deep Breath.
 • Onyxia has been cut off from the magic that sustained her invulnerable state.
 • Players will no longer die while zoning into Icecrown citadel as the Gunship event resets.
 • The Battered Hilt will show it’s appropriate faction-racial restrictions.
 • Hunters, Rogues, and Shaman will once again be able to roll need on off-hand weapons when the need before greed looting system is active.
 • Earthen Power now properly removes snare effects.
 • Hunger for Blood now increases a rogue’s damage by 10% down from 15%.

We wanted to increase Assassination rogue damage, and we were succesful, but we overshot the mark. We buffed Hunger for Blood back when Assassination needed a damage boost, so we’re more than happy that this talent won’t account for such a huge dps increase. Because of the nature of hotfixes, it is unlikely the tooltip will change to 10% right away.

 • The Ephemeral Snowflake trinket now has a very short cooldown to prevent it from restoring inappropriately large amounts of mana.
 • The Shadow damage from Scourge Strike will no longer be able to critically strike. The physical component will continue to be able to critically strike.

The Shadow portion of the damage cannot separately crit. We wanted to keep the double crit mechanic as a way of making Scourge Strike do more than just being an attack that hits for equal part physical and Shadow damage. The change just proved to be too bursty in PvP and provide too much sustained damage in raids. The Shadow portion Scourge Strike will continue to be increased by effects that currently boost Shadow damage.

 • You are now able to recast Mind Flay after missing with the spell without receiving a “This spell is not ready yet” message.
 • Rolling Corruptions no longer use the initial haste value indefinitely.

This is really more of a bug fix than a nerf. The problem here was that players could inflate the initial cast of Corruption and have the spell tick for that damage indefinitely as long as it was refreshed. This resulted in some “jaw dropping” damage. Technically this was a tricky one to fix but we wanted to keep the Glyph of Quick Decay and were able to ultimately find a solution. When this fix goes live, the hasted Corruption should correct itself to your current haste within a tick or two of the spell being refreshed.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


69 komment érkezett a(z) Hot és bugfixek – december 10. poszthoz

 1. Valandil mondja:

  Most akkor 15ről 10%ra nerfelték HfB-t,mert a poison változás miatt tùl imba volt vagy félreértettem vmit?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Nardhuur mondja:

  Kicsit túllőttek a célon.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. 32karakter mondja:

  tény és való, hogy tegnapi raid alapján icipicit elmérték a rugókat... senki meg nem tudta közelíteni őket kitolt sebzésben

  viszont gunship battle gyönyörűen bebugolt nekünk, harc után nem ment tovább, ottmaradt a harc helyén, úgyhogy kénytelenek voltunk csoportos öngyilkot elkövetni

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Kelepelekné mondja:

  hmm igen a rugókat télleg nem lehetett utolérni... gondolom ezért nerfelték

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Vilendor mondja:

  A tegnapi epic drop nerf olyan jól sikerült, hogy 10 instából (3 karival mindhárom kipucolva + 1x randommal berakott) 0 db epic esett trashből... 6 db battered hilt kellene, nem lesz egy se ahogy nézem 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Cascade mondja:

  @3 Gunship detto nálunk is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Faraleth mondja:

  "Rolling Corruptions no longer use the initial haste value indefinitely."
  pedig miket olvastam...black magicet feltenni hastes fegyóra, ellőni pár sbt, aztán ahogy beproccolt a 250 haste,beinni haste potit, ellőni -ha van- haste trinket, engi kesztyű, majd visszaváltasz sp enchantolt fegyverre, és haunttal frissítve végig ~1500 hastel számolta corruptiont 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. Lehel mondja:

  @3 @6 Ja, itt is megvolt.
  Meg a bezónázós meghalás is: második boss ment le szerdán, állunk az insta elejében, egyszer csak feldob gunship elé és fekszünk. Ezt vagy nyocszor egymás után. Nagyon nem vágtuk hogy akkor most mi, azt hittük a teleporter bugos..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. MooExpert mondja:

  @8 Nekünk saurfang tűnt el, de szerencsére azt már hotfixelték.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. Klapiklapp mondja:

  #3 Gunship Battle az tenyleg vicces volt.
  Jo 10 percet tanakodtunk mit csinaljunk:D:))

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. Ano mondja:

  Érdekes ez a Corruption változtatás, mert részben emiatt vették ki a SWP-t a hasteből, erre SWP-t ugyanúgy elfelejtik spapnak. Ne mondják nekem, hogy a bug nélkül elszállt volna az spap emiatt lol.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. Gate mondja:

  Scourge Strike nerf? Már ha az nerfnek számít, hogy nem 8kt hanem 15kt ütök vele raid környezetben, ha meg megint a pvp miatt megy a sírás akkor abból már nagyon elég, hogy a hülye pvp miatt variálják össze-vissza a DK-kat. Túlélik ha nemfognak mindent 2 hitelni és ezt DK-ként mondom.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. SuLtAN mondja:

  Ez az első, és lehet az utolsó beírásom ide, de az első sokk után, amit a 12-es comment okozott, próbálom moderálni magam és nem személyeskedni. Kezdjük az elején. Az új SS önmagában nerf volt pve környezetben pvp-ben pedig kiváltképpen (ne menjünk bele, hogy clothra és platre mért critek között olykor 4-5k különbség volt). Azzal, hogy az SS shadow része (50%-a) nem critel nem hiszem hogy magyarázatra szorul. Gate nem tudom milyen guildben van milyen játékos vagy, de hogy halvány lila gőzöd sincs a dkhoz az tuti. A DK kaszt emblematikus figuráit bannolták Ghostcrawlerék az utóbbi percekben mert felemelték a szavukat ez ellen a borzalmas és kegyetlen kivégzés ellen, amit a Blizz mért ránk. Egy szóval eltüntetnek minket arénából és száműznek a top 5 dpsek közül egy mozdulattal, annak okán, hogy OP az új (nerfelt) ss.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. SuLtAN mondja:

  Azt pedig nem is kommentálom, hogy idézem: "Túlélik ha nemfognak mindent 2 hitelni és ezt DK-ként mondom." mindent elmond arról, hogy arénában milyen gyakran mozogsz és milyen magas ratingen. Félre ne értsétek, és sem vagyok gladiator, se Ensidia-s dk, de tájékozódom folyamatosan a legprofibbaktól, és mivel egyezik az én véleményem is velük megosztom itt is

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 15. Xerion mondja:

  12# 13# Én nem vagyok nagyon penge DKból, de igazából úgyis mindegy, hogy mi itt mit tanakodunk, mert úgyis ott "fent" vannak az okosak.
  Én azt nem értem (már lehet kiveséztétek, nem volt manapság időm olvasgatni FS!-t, és tudom hogy már 2 napja live a 3.3), hogy mi a vérért kellett Will of the Forsaken-re tenni 45 sec shared CD-t tenni trinkettel és fordítva.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 16. SuLtAN mondja:

  15. Persze, hogy effektíve semmit nem ér, hogy mi itt tanakodunk, csak lásson az is tisztán akinek nincs dkja.
  Mert túl OP-nak tartottak röviden ennyi hosszan meg lehet keresni GC írta.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 17. Proxybug mondja:

  ez azért úgy lenne az igazi, hogy a beíró avatárja egyben armory link is lenne 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 18. zero977 mondja:

  Unholy DK vagyok, ugyanúgy 4000 dps-em volt tegnap a próbababán, mint a patch előtt hétfőn. Én nem vettem észre semmilyen drámai változást. Az SS felkerült az első helyre a damage-n belül, a Death Coil meg lejjebb ment.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 19. Proxybug mondja:

  #18 az instákban próbababák vannak? nemár:) (réti nyulakba szórt dmg sem ér)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 20. SuLtAN mondja:

  17: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Skizzor
  18: Az első nerf valóban leginkább pvp-ben mutatkozott meg (igen van olyan aki ezért játszik ezzel a játékkal) bár azért pve-ben is, de most ezzel az új "hotfixxel" próbáltad már? Mert én 1.5 órát ütöttem a próbababát, és siralmas eredmények jöttek ki.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 21. zero977 mondja:

  19

  Ez igaz, de ha olyan durva nerf lenne, azért kijött volna a próbababán is, főleg mivel a rota 2/3-a SS.ből áll 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 22. zero977 mondja:

  20

  este megnézem ...

  Engem csak az zavar, hogy az Elitjerksen "ajánlott" rota a Glyph of Diease-sel nem működik, nem tudod a Pestilence-ce fenntartani a Diseaseket ...

  http://elitistjerks.com/f72/t72364-unholy_dps_3_3_crash_burn/#Single_Target

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 23. Shongi mondja:

  Hát 2 napig volt király UH DKnak lenni, én instákban 14-15ks Shadow criteket ütöttem és melette mindíg ottvolt a 4-5ks fizikal is, csak épp az a baj hogy pár DK lement TotCba és Twineken ment pár 95ks crit...ez ugye rögtön bejelzett a blizz imba mérőjén és bumm nerf...nah persze a tonnányi PvPs sírás a fórumokon is tehet rólla talán...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 24. Proxybug mondja:

  20 már azt hittem engineer, de köszi.
  mininggel megalázni egy dkt:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 25. SuLtAN mondja:

  24. Kezdetben tanknak indult, és akkor még nem jött rosszul, de most már igen-igen **** csak lusta vagyok engineert felhúzni.

  Amúgy van egy újabb blue post, ami egy magyarázat miért nerfelték az SS-t.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 26. Cheofang mondja:

  "You are now able to recast Mind Flay after missing with the spell without receiving a “This spell is not ready yet” message." - Ezt a Demoralizing Roar-nal is kijavithatnak vegre.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 27. Cascade mondja:

  "Kegyetlen csapást mért ránk a Blizzard"

  Hudejó. /popcorn 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 28. Hancu mondja:

  legyünk pontosak: "a borzalmas és kegyetlen kivégzés, amit a Blizz mért ránk."

  ennek simán ott a helye az "ezer alatt lesz", a "földig érő köppeny", a "nem tipp", a "kapd be a cájgom", a proffeszionális játékostársak meg a chain warstomp mellett a FS örökbecsű aranyköpései között 😀

  De vajon KISZEDI vagy sem?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 29. Chardonnay mondja:

  Tényleg Hancu, mikor fogod publikálni a megverésedről készült fotókat? Vagy elmaradt? 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 30. Attila1234 mondja:

  @28

  Illetve a már klasszikus: "A warrior class sosem sírt. Tényeket közölt."

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 31. Gate mondja:

  @13 SuLtAN áruld már el, hogy a jó életbe lett volna az SS változás nerf? EJ is megírta, hogy nagy buff, 3.3 előtt még a reaping se volt talent mert 2 blood strike jobban megérte 1 SSnél. 1 SS crit raiden 3.3 előtt volt 8k, 3.3 után 12k és az ideális talent is ennek megfelelően változott. Akkor áruld már el nekem, hogy jön le neked, hogy ez nerf volt? És ezzel a mostani változással is mérföldekkel jobb marad a pre 3.3as SSnél.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 32. Goldfire mondja:

  Hehe, a hajó nálunk is bebuggolt, én fennmaradtam a többiek lenn a loot pedig a hajón... vicces volt (RL nem így gondolta) 🙂 Jah és fenn senkivel nem lehetett beszélni, hogy ugyanmár mi lenne ha kikötnénk :S

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 33. Abe mondja:

  Gunship: Nah nálunk ez vicces volt, a taxot kicsit elnéztük, úgyhogy pár wipe után sikerült az
  I'm on a Boat achivementes változatot megcsinálni. A vicces az volt, hogy a kill pillanatában mindenki instant meghalt, és leteleportált a gunshipről (holtan). Ezek után lootolni nem lehetett, úgyhogy se badge se shiny epixx. Ez volt szerda este, a ticketemet azóta vizsgálgatják a GMek...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 34. Oldern mondja:

  31: Perception!

  Ha nerfelték volna két napra, majd jött volna a mostani változtatás hotfixben, most örömkönnyeket ejtene minden Unholy DK. Így... adj, majd vegyél el, és szarul érzi magát, miközben gyakorlatilag többet adott, mint amennyit elvett a Blizz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 35. Halfhorny mondja:

  #28
  pontosítanék
  pve szempontból nem lesz annyira "katasztrofális" a nerf mint ahogy beállítják egyesek
  viszont pvp-t nézve már más a helyzet
  a hiba ott volt az egész képletben, hogy a 3.3-as patch-el behozott ss a cloth-ban lévőket kb oneshot-olta, mivel a fizikai rész után skálázódott a shadow dmg, de ha egy plate/mail/pajzsos emberen próbáltad akkor már nagyon durván lecsökkent
  ebből adódtak tegnap vicces helyzetek "ott egy mage ololol 18k ss boom" viszont egy palát meg üthettem napestig, meg sem érezte

  a mostani változtatással elérték, hogy a magasabb armorral rendelkező classok egyszerűen kiröhögik a dk-kat amikor ütnek beléjük egy ss-t

  szóval a baj az egész koncepcióval volt, eleve rossz döntés volt ilyen módon szétválasztani a fizikai és shadow sebzését a támadásnak, amit most ráadásul nagyon rosszul próbáltak meg fixelnie

  remélem elegendő tényközlés volt a mondandómban 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 36. csubasz mondja:

  az assa nerf nem valami durva, -5% damage az szerintem semmi, így is sokkal nagyobb dps-t lehet assa-n csinálni, mint combaton

  kicsit nevetséges is, hogy az új DK bosson ilyen gearben> http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Csubasz 9k+-t tolok, közben meg a t25hc-ból gearelt guild társam, aki combat meg 8k+-t...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 37. tpedro mondja:

  Ha már bug.

  Észrevettétek, hogy ha alt+tab -bal kiléptek akkor az adott craftolás szünetel és visszalépéskor onnan folytatja ahol abbahagyta?
  Ugyanez történik, ha pl. AH-ba akarok berakni cuccokat.

  Vagy csak nekem szórakozik?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 38. smok84e mondja:

  Hozzászólva a dk nerfhez pve dk-ként. Még nem tapasztaltam a változtatás negatív hatását. De tegnap volt egy 20k-s critem csak a shadow dmg részéből saurfangon. A lényeg hogy dps első voltam mind a 4 fighton icc-ben, és 1 - 1.5k-val vertem a másodikat. A nerf óta nem jártam raiden vasárnap megyek legközelebb, de 5 fősben voltam, ott csak annyi változást vettem észre, hogy nem jöttek a 10k fölötti critek. Nem tudom komoly nerf lesz e 25-ös raiden, de az tuti hogy picit el volt szállva a dmg, mert rajtam tegnap nem volt 245-ösnél magasabb item és voltak bőven mögöttem több 258-as itemmel felszerelt emberke is. A 3 dk-ból egyedül én voltam unholy, és lazán aláztam őket. Hogy most mi lesz mondom nem tudom, de valami balance kell, bár ezt a nerfet elnézve most megint a ló másik oldala lesz és mehetek vissza bloodra.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 39. Etrius mondja:

  13: hát ez rohadt de drámaira sikerült:DDDD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 40. ghostwolf mondja:

  Pvp szempontból szerintem ne sírjatok. sokszor az az érzésem, hogy a DK egy plate-be öltöztetett Lock. Igazán, talán csak cement sámi az ami megszívazhat titeket, ha közel rántjátok, de elementál, vagy resto meghalt. Nem is beszélve hogy autotarget is csak a zombi petet targetolja. egérrel meg ráklikkelni bg-n amikor a tömegben rohangál ugyan felejtsük el. Azon sírni hogy most x k-val kevesebbent üt. Van mellette egy rakat más spelletek, amivel kiszúrhattok a másikkal. Gyakoroljátok azt.
  De bízom benne hogy a többség itt Hordás, azért ez tényleg kibasz, hogy a hordára is érvényes. szivassák csak az Ally-t 😛

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 41. SuLtAN mondja:

  27-28-30: Végre híres leszek! Amúgy lehet nektek szórakoztató mivel , ha nem tévedek egyikőtök main karija sem dk, de aki eddig neadjuristen pvpézett dkval komolyan, mert élvezte (és most nem az überproagyonverek mindenkit s5 dk hanem a 3.2-es dk-ra gondolok) annak ez igenis súlyos nerf. Mellékesen nem tudtam, hogy ha valaki választékosan fogalmaz az ciki ez pont tőled Hancu kicsit visszás.
  31: Az első mint mondtam kevésbé volt nerf pve-re pvpre inkább, de az új SS-el voltál már raidelni? Mert ha igen, és még mindig áll amit mondasz akkor kérek egy recountot és mea culpa mea culpa.
  35: You right men
  39: Mert pvp szempontból az is.
  40: Eddig talán az volt, de most ....
  Ha valakit érdekel a véleményem akkor azt mondom a 3.2-es SS tökéletes volt de ez a shadow és psyh damage szétválasztása ez bravó qq bb BLizz!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 42. Darab mondja:

  Végre megérte átmenni frostról unholyra, erre egyből nerf. Jó, kicsit tényleg elszállt az unholy, de szerintem ezzel a nerffel túlzásba esnek. Meglátjuk mi lesz raiden, tegnap ez volt pl Saurfangon: http://www.worldoflogs.com/reports/rt-1ym02f4qzbw6ztim/sum/damageDone/?s=11022&e=11403

  Ja és diseases rota tökéletesen működik, csak odafigyelős. Szerencsére froston már megszoktam 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 43. Darab mondja:

  41# Haha, pont linkeltem is neked egy logot, tessék, 3.3 ss nagyon durva lett 3.2-eshez képest. Blizz valahogy nem tudja eltalálni ss kapcsán a pve-pvp balancot, messze ez a legtöbbször változtatott skillünk, volt már többször imba, volt, hogy obli jobban megérte unholyn, volt, hogy 2 bs jobb volt, most nerfelt disease glyphet is megérte berakni az extra ss miatt.. ki tudja mi lesz itt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 44. SuLtAN mondja:

  42: Láttam köszi, akkor bocsánat mindenkitől visszavonom akkor csak mától van gond pve-ben 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 45. Jormund mondja:

  Haha, Snowflake nerf. Nincs többé végtelen mana a druidáknak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 46. csubasz mondja:

  wtb edit: PvE rogueként azt mondom, hogy az assasination nerf jogos, tényleg elszálltunk egy kicsit:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 47. Noiirr mondja:

  #28 Hancu néha egész jókat szoktál írni de..... könyörgöm inkább ne szólj hozzá valamihez ha fingod sincs róla. igenis jól írta, teljesen használhatatlan lett a dk pvpben magas ratingen, eddigi 2,5k hit 4,5k critből csináltak egy olyan sst hogy clothba is max 3,5kt critelek, platebe meg 1,5-1,8k körül CRIT. 30 meccsen keresztül mértem recountal, a végére az jött ki hogy átlag 1,05k hit és 2,1k crit a scourge strike és nem, nem zöldekben vagyok hanem 4/5 relentless t2es axel, de egy hateful geares healert nem vagyok képes ledpselni, gondolhatod hogy nem véletlenül írtak olyanokat a top pvp-s dk-k kockáztatva a jópár 100.000-et érő accjukat hogy sokat bannoltak is érte.
  #Gate neked is akartam írni de rájöttem hogy értelmetlen, egyszerűen túl hü... szóval úgyse értenéd meg, igaza van Sultannak, az alapján amiket írsz életedben nem voltál és nem is találkoztál még dkval 1800+

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 48. Hancu mondja:

  47 - Látom, a szövegértelmezés nem nagyon megy. Az a "borzalmas és kegyetlen kivégzés" annyira teátrális és modoros szöveg, hogy nem lehet nem röhögni rajta. Tök függetlenül attól, hogy az a nerf nerf vagy buff, és pvp vagy pve.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 49. Noiirr mondja:

  pvpben nem volt jó az új ss "hotfix" elött sem. iszonyat rng függő volt, néha becritelt egy 10k-t de volt hogy 2k-t se ütöttem vele, abszolút nem volt élvezetes így játszani, lehet hogy összességében erősebb lett volna arénában mert fél percig darálom a healert semmi dmget nem kap, elbízza magát becritelek 2 10k-t és meghalt, de nem jó ilyen rng függően játszani.. ezzel a mostani "hotfixel" elérték hogy ne legyen rng függő mert szépen kiszedték a 10k-s criteket amik nagyon ritkán összejöttek és maradt az átlagos 2k. és NEM PVEről beszélek, ott van a pveseknek a blood, ott a frost, ne basszák már szét az unholyt mert a pveseknek nem elég a 2 talent....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 50. Hancu mondja:

  Én ezt készséggel elhiszem neked, de mondom még egyszer: nem a tartalomra, hanem a formára reagáltam.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 51. Noiirr mondja:

  #48 az "ezer alatt lesz"-hez (ami egy óriási nagy baromság volt) hasonlítottad azt amit mondott a dk pvpvel kapcsolatban csak azért mert ugyan igaz de mégis csak túlzás ilyen szavakkal kifejezni mivel ez csak egy játék, ezért írtam, hogy ne vegye már mindenki ilyen vicces kis hülyeségnek amit mondott..

  aki még mindig azt mondja hogy mekkora buff pvpre a dkknak plz olvasson egy kis pvp forumot mondjuk az arenajunkieson ahol dk részlegen az első 10ből 8 post arról szól hogy mi a franc lesz most a dkval pvpben

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 52. Noiirr mondja:

  #50 jó így más, hogy hozzáteszed, hogy a kifejezésre és nem a tartalmára mondod, de kicsit nem úgy hangzott elsőre szerintem

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 53. Hancu mondja:

  Hm, tulajdonképpen igazad van, tényleg nem voltam egyértelmű. A szövegértelmezős részt ezennel visszavonom a 48-as kommentből.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 54. Noiirr mondja:

  #53 akkor már csak Ghostcrawlert kell jobb belátásra bírnom és mára végeztem:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 55. Shongi mondja:

  54: Én szurkolok de nagyon!:D

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 56. steaksauce mondja:

  #54 GC most durcit játszik és bunkó mindenkivel, függetlenül attól, hogy QQ vagy értelmes a post ScS-kal kapcsolatban. Igaz, sok a lámi nerd kommentelő a fórumon, de kezelhetné professzionálisabban a szituációt, imho.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 57. Noiirr mondja:

  #56 tudom, én is nézegetem/hallom miket csinál, rengetegen írtak jó javaslatokat hogy hogyan lehetne balanceolni a dk pvpt és teljesen értelmes dolgokat írnak, abszolút nem földtől elrugaszkodott "kapjon egy .kill-t" féle hülyeségeket de azokat is leoltja. nem tudom mi lesz ebből..:-/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 58. steaksauce mondja:

  Hát szerintem 2 opció lehetséges:
  - dodgeolják a QQkat napokig, hetekig és kitartanak a döntés mellett
  - visszaállítják a patch előtti helyzetet
  Kétlem, hogy vmi teljesen újat találnának ki.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 59. Noiirr mondja:

  a dodge qqval az a gond hogy így nem hagyhatják mert nem lesz dk 2200+ az arénában, maximum valami nagyon agyament setuppal amivel senki se találkozott még és nem is tudnak vele mit kezdeni hirtelenjében, tehát elöbb utóbb tenniük kell valamit.
  a visszaállítással az a gond hogy szerintem még nem volt rá példa és mintha valami korábbi dologgal talán a wf totemmel vagy a warri mace stunnal kapcsolatban lett volna egy blue postban, hogy visszacsinálni nem is fognak soha semmit, pedig ez nem lenne most egy rossz lépés de nem is a legjobb.
  az a baj most alapvetően a dkval hogy unholyn eszméletlen dot függő, kb annyit sebzek a dotjaim nélkül mint egy affli lock dotok nélkül pl shadowbolt spamolva és ennek ellenére, nincs egy unstable unholy nevű spellünk ami megvédeni a dotokat, pedig szerintem teljesen normális dolog lenne, hogy egy dotfüggő kaszt/talent képes legyen megvédeni a saját dotjait. ezért kellett az hogy nagyot sebezzen az ss mert feltettem a 2 dotomat, gyorsan tudtam ütni párat úgy hogy még talán fent voltak és azzal azért sebeztem valamennyit, esetleg levittem annyira a healert hogy castolásra kényszerítsem cleanse spam helyett, de most ezzel az új ssel ez megszűnt és tulajdonképpen maradt egy deathcoilom ami sebez, de az mégiscsak nevetséges hogy a mostani dmg mellett arénában én kb 20 sec runic power gyüjtögetés után el tudjak lőni 3db 3k hit 5k critet sebző spellt

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 60. Noiirr mondja:

  btw így utánaolvasgatva ennek az egésznek nekem az jött le hogy még a blizz se tudja hogy milyen lett ez az új ss mert egyszer bizonygatják hogy ez mennyire jó meg mekkora buff meg örülnünk kéne neki, egyszer meg próbálják megmagyarázni a nerf miértjét

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 61. Valandil mondja:

  36- én is tapasztalat alapján azon a véleményen vagyok, h az assa nagyobb dmg pont azért is amit írtál..de ha megnézed a wwseket amiketa top guildek produkálnak mind1ik rugo combaton van iszonyat dpsekkel....vmi oka csak van:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 62. Vikthor mondja:

  Kis érdekesség.
  Tegnap 10-es Jaraxxus. Mage kifagyott, de a karija bent maradt. Ő állt a legközelebb a bosshoz, természetesen úgy kezdődött a fight, hogy lecsapta. Fight után tudott visszajönni. Insta után postaláda, benne egy levél az Emblem-ekkel amiket az instában nem kapott meg. Mindenféle GM ticket nélkül.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 63. Darab mondja:

  59# ajánlom a virulence nevű tier1 talentet.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 64. Noiirr mondja:

  #63 rég 3/17/51es talentel megyek kb amióta berakták az sst is a talentbe, de ez miben is segít a 2100as ss criteken?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 65. Noiirr mondja:

  #63 á bocs összekevertem másikkal, most már értem mire gondolsz.. szerinted ezt eddig egy dk sem vette észre aki pvpzik? 30% dispell resis megvédi a diseaseket a cleanse spamtól? nem hinném..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 66. Darab mondja:

  Nem védi meg, de neked egy gcd 2 diseaset feltenni, neki 1gcd alatt 70% esélye van egyet leszedni. Hosszú távon te nyersz, nem is beszélve arról, hogy közben healelnie is kell. A baj soasem a diseasekkel volt, hanem azzal, hogy nem tudják az ss-t belőni, hogy használható legyen pvpben és pveben is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 67. Noiirr mondja:

  hosszú távon én nyerek? mit nyerek? azt hogy fent lesznek a diseasjeim? na, akkor máris megnyertük ezzel a meccset, cool. és amúgy 10 secenként 2x tudok feltenni 1 fajta diseaset vagyis hosszútávon mégse én "nyerek" ha kicsit jobban utánaszámolsz. de amúgy ha nekem nem hiszed el olvass egy kicsit forumot mondjuk AJn, a kicsit is magasabb ratingen lévő dk-k nagy része nem is az ss visszaváltoztatása miatt sír hanem hogy a diseasekkel kezdjenek valamit mert ezzel az új ssel most még disease függőbb lett a class

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 68. Darab mondja:

  "mert ezzel az új ssel most még disease függőbb lett a class"
  Akkor mégiscsak az ss-el van a gond 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 69. Noiirr mondja:

  ááá:D

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  38 User(s) Online Join Server
  • Omi
  • Myti
  • ender
 • KOMMENTEK

  • Singulus on PTR patch notesMondom, jövőre már biztosan lesz LGBTQI+ event is ahol cuki szivárványokat lehet majd gyűjtögetni, csillámpóniért... aztán letérdelni achiert mondjuk egy
  • PTR01 on PTR patch notesSzánalom, hova jutott ez a game…
  • Afthraste on Visszatérnek a Class setekEz csak az utolsó mondathoz: amikor működött akkor a tier setek arra (is) voltak jók, hogy content patchenként változatosabb gameplaye
  • Bermuda on Visszatérnek a Class setekMondjuk nekem úgy rémlik, hogy a whine állandó és első számú forrása volt az aktuális class tier set vagy a
  • Adi91 on Visszatérnek a Class setekIgazából meg se kellett volna szűnniük, de a remek fejlesztői döntésekkel ugye nem lehet szembemenni...
  • ben2 on Fekete péntekGondoltam így leárazva befizetek a Shadowlands-re. Aztán úgy voltam vele, hogy meh... A WotLK-nál szálltam ki, de azért leárazáskor az
  • Singulus on A hűség jutalmaSzerintem se. De jol fog mutatni az eves penzugyi beszamolojuk... probalajak enyhiteni az ertekvesztesuket, mondjuk ugy. Sajnalom, hogy elcsesztek. Get
  • csabe on Fekete péntekA sok fizetős armor helyett megcsinálhatnák már végre a maradék fajok heritage armorját....ja nem hát abból nem lesz plusz bevétel...
  • evoken on Fekete péntekAz a durva, hogy ez a szaros stargazer pack amúgy 55 euro normál áron. WTF? Majdnem egy elsőnapos játék ára.
  • tntmaxy on Fekete péntekSzomorú ezeket a véleményeket olvasni, bácsak tudnék ellenérvet mondani, de nem tudok.
  • Makk on Fekete péntekŐszinte leszek, ha van aki megvegye és erre pénzt költ és a cég ebből akarja kivenni a hasznot, ott nem
  • Megyo88 on Fekete péntekZseniális! Minek kiadni egy jó (és nem beta állapotú) játékot ha annak az árát ellehet kérni egy csilli-vili set-ért... És
  • Adi91 on Fekete péntekAz ajánlatok eléggé jók, nagyon jól néz ki ez a Celestial set (főleg egy cloth useren). Viszont valamelyest szomorú az
  • tsirche on A hűség jutalmaA dolgok jelen állása szerinte az se garantált, hogy még meglesz a cég 6 hónap múlva...
  • Singulus on We’re sorryPlusz ez a játék is el lesz terelve egy woke irányba természetesen. Ne legyen igazam, de lesznek még itt cudar