World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2010. február 2. | írta Attila

20

Valóra vált egy álom

Ez igen! Slorkuz jelenti, hogy hamarosan az Armoryn és iPhone-o/iPodon keresztül is hozzáférhetünk majd az Auction House-hoz! Hát mi folyik itt Gyöngyösön, kérem szépen? Már évek óta megy a sírás, hogy de jó lenne, ha a játékon kívül is hozzá lehetne férni az AH-hoz, erre tessék. Mondanom se kell, hogy azért még nem holnap fog elindulni ez az új feature, kell még némi polírozás, de hamarosan valamelyik PTR-en már lesz mód a kipróbálására. Csak az ad okot némi aggodalomra, hogy Slorkuz célozgatott bizonyos “prémium” funkciókra is, ez pedig az esetek nagy részében azt jelent, hogy tejelni kell.

Since the launch of the World of Warcraft Armory, we’ve been regularly releasing updates and new features designed to help players stay connected to the game even when they’re not logged in. Today, we wanted to give you a heads-up about a new service now in development that will let players access the Auction House directly through the Armory website or Armory App for iPhone or iPod touch.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Csülök

  premium fizetős változatban is?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://- Insomnia

  ez nem rossz de miért csak iphone vagy ipod touch?:S

  http://rishabhsakhlecha.files.wordpress.com/2009/03/iphone-stone-htc-touch-hd.jpeg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Attache

  Fenomenális,de megcsinálhatnák többféle telefonra is ^^

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Shirin

  megcsinálhatnák win mobilera is, mondjuk htc hd2re?:P

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.revolutionea.com superrox

  megcsinálhatják... de nem fogják 🙂

  kiváncsian várom a stuffot

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Aryx

  Csak nem gondoljátok, hogy bármi programozási akadálya lenne annak, hogy megírják bármi másra? Egy java-s kliens még egy 5ezer forintos telefonon is működne. Vagy akár csinálhatnának htmles AH-t. Az iphoneos megvette a telefont, fizetni fog ezért is. Ronda kapitalizmus így működik.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=S%C3%B3her MooExpert

  Hmm szép szép. Lehet visszaszokok az AHzásra, bár minek? Így se tudok mit kezdeni a pénzemmel...
  Ennek ellenére hasznosnak látszik, de félek ettől a "prémium" funkciótól.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormreaver&cn=Sherly&gn=Aftermath Attila1234

  Az a sejtésem, hogy csak az AH nézegetése lesz ingyenes, és akkor kell fizetni, ha kereskedni is szeretnénk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=S%C3%B3her MooExpert

  @8 Nekem is ez az érzésem. Mondjuk így is hasznos lehet, ha lusták vagyunk elmenni a városba / átloggolni AHs altra ha eszünkbe jut valami farmolás közben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zizzencs

  A játékon belül az AH-nál megoldották, hogy ne nagyon lehessen automatizálni semmit - pl. nem scannelheted alt-tab mellett az AH-t, nem vehetsz legalább egy kattintás nélkül tárgyakat, meg ilyenek. Nem is lehet ilyen addonokat fejleszteni már sajnos.

  Ehhez képest webes AH? Ahol teljesen esélytelen kontrollálni, hogy hogyan automatizálja a jóember a tranzakcióit?

  Hiszi a piszi 🙂

  (eddig csak 2 karakterem van gold limiten, most lesz 10 😀 )

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Imakandi

  \o/ raid közbeni AHzás. Örülünk Horgh? 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Delfi

  Alapjában sem jó az ötlet, mert eddig nem volt a játékban semmi olyan fizetős mechanizmus ami a szimpla játékosokat háttérbe szorítaná, és igazából elképzelni sem tudom miképpen oldanák meg a tárgyak kirakását.
  Ha pedig csak annyit nyújt, hogy nyomogathatod a bid opciót, arra nem hiszem, hogy sokan kifizetnének extra pénzt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Solisar

  @2 szeretem az ilyen összehasonlításokat, mióta beszereztem egy iPodot én is nagy Apple fanboy lettem, ugyanakkor látom objektíven is az üzletpolitikát, emellé a kép mellé berakhatnál egy iPjone GS-t na meg az árát és meglátod mi is az Apple célja

  @6 igen csinálhatnának, de mégiscsak jobb az nekik, ha veszel egy drága kütyüt, ha vmi kis okosságot akarsz, nem?

  Olyat tud mondani valaki, hogy mondjuk otthon bekapcsolt gépem képernyőjét a neten keresztül küldi át a touch-omnak, majd azt használva beviteli eszközként.
  Ez létező megoldás, képes 3 FPS-sel futtatni azt, ami szerintem bőven elég egy kiadósabb AH-zásra, csak nem tudom menne-e távolról is:

  http://www.youtube.com/watch?v=zRiK0UltlYU

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • szukcinat

  Ó igen, ez az. Ha meg lesz fizetős változata az is tuti egyszer 1 vagy két euro, az meg belefér

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Delfi

  Belefér? Mibe fér bele?
  Eddig aki megvette ezt a játékot és fizette a havidíjat, az pontosan ugyanolyan lehetőségeket kapott a játékban, mint bárki más.
  Most pedig arról beszélünk, hogy egyesek egyenlőbbek lesznek az egyenlők között, mert fizetnek érte. Ez elfogadhatatlan!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Solisar

  @15 ha most veszel egy laptopot, amiben van 3G-s net, vagy meglévő laptopodhoz veszel 3G-s netet, akkor azzal is felmehetsz és AH-zhatsz akárhol (ahol van lefedettség). Ahol van ingyenes wifi, ott megoldhatod anélkül is.
  Ergo nem többet kapsz, csak kényelmesebb lesz. De mivel nem tudjuk még megmondani, hogyan is lesz megoldva illetve mennyibe kerül, így azt se tudjuk, hogy mennyiért, és mivel kap többet. Annyit látunk, hogy kényelmesebb lesz, de nem több. pont.
  Aki volt Blizzconon az is többet kap, aki megfelelő helyen él tud versenyezni, Recruitolni stb, aki fizet transferért az egy szar szerverről egy jóra kerülhet és így tovább. Tessék: ez is hátrány neked, aki nem fizet érte.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Delfi

  Már ne is haragudj, de az összehasonlításod erősen sántít!
  Mondjuk várakozol az OTP-ben, és közben matatsz a telefonodon a kutya sem figyel fel rád, de próbálj meg előhúzni egy laptopot és kezdj el wowozni, biztosan megkérnek rá, hogy ezt fejezd be.
  Iskolában óra alatt is megteheted ugyanezt, metrón, buszon, akárhol, ahol egy játék futtatása nem elfogadható, szóval ne mond azt, hogy ez egyforma.
  A másik pedig az, hogy a wow elfut az összes Windows és Mac platformon, de ez az alkalmazás nem fut el minden telefonon, tehát közvetve kényszerítve leszel arra, hogy vegyél magadnak ipodot, ha használni kivánod.
  Ez utóbbi már azt is felveti, hogy beperelhető-e a Blizzard megtévesztésért, hiszen a játék dobozán nem tüntették fel, hogy a játék összes funkciójának használatához szükséged van egy ipodra...
  Ne gyere esetlegesen az autentichatorral, mert az nem a játék része, hanem a saját biztonságodé.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hancu

  Szerintem simán pereld be őket. A szemetek, biztos Kennyt is ők nyírták ki!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • dzsefi

  nem egészen értem a problémátokat... az ingyenes ipod/iphone program és a webes Armory két különálló dolog, az Armoryt miért ne lehetne ugyanúgy elérni egy akármilyen netképes mobiltelefonnal? Az Apple-cuccokhoz kiadtak egy ingyenes programot, de szerintem azért, mert a Safari amúgy nem vitte volna az Armory oldalát (ld. Flash). Tény, hogy nem kicsit kényelmes zsebből kezelni a calendart, de az már hadd ne legyen baj 🙂
  Az egyetlen "unfair" előny az iphone-nál szerintem az ingyenes authenticator, bár az más telefonokra is csak 1 eurós tétel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Solisar

  Ha már felmerült az authenticator, lehet olyat csinálni, hogy be-ki kapcsolgatom a védelmet 1-2 naponta mindennemű bonyodalom nélkül?

  Nem védem én az egészet, de nem úgy kell ehhez hozzáállni, hogy mekkora kibaszás. Ha meg úgy tekinted ezt az appot, mint egy 3rd party szoftvert, ami legális, akkor nem igazán tudod azt mondani, hogy a wowon kívüli cuccal tudod csak kihasználni a dolgokat. Egyébként meg egy kedves gesztusnak tartom ezt a kiegészítést a készítőktől. Egy része ingyenes, más prémium, majd kiderül mit is takar a prémium. Lehet, hogy olyan, hogy limitált a napi adás-vétel v. vmi, úgy meg nem lesz az.

  @17 Nincs olyan hasonlat, ami nem sántít. A másik: nem megy minden telefonon, csak az Apple-én. Szerinted ők nem vették észre, hogy van egy nem kis számú közösség, akik valószínűleg nagyon örülnének ennek az okosságnak. Szólnak a Blizznek, hogy hé, adunk nektek ezt meg ezt, ti meg írjatok már egy Appot, ami máson nem megy... (igen, ez konteo, és nincs valóságalapja, ugyanakkor nem lehetetlen). És megértem, hogy ez nem tetszik neked Delfi.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑