World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2010. február 18. | írta Attila

16

Battleground változások

Egyelőre még nem indult el a PTR, de Zarhym adott egy kis ízelítőt a ránk váró változásokból. A postban még csak a Battlegroundokat érintő változásokra derül fény. Most kissé fáradt vagyok a fordításhoz, de holnap igyekszem majd magyarul is átadni a lényeget. Ez még nem a patch notes, de valószínűleg azt is meg fogjuk kapni az elkövetkezendő pár napban.

 • Firstly, say goodbye to Battleground Marks of Honor. We feel this currency system is a bit outdated and are getting rid of it. Any items which require these marks as currency will have their costs adjusted appropriately to remove this requirement. The quest NPCs will still be available to award players Honor for turning in leftover marks, but this is only to help players clear this expired currency.
 • Next, the Battleground holiday weekend will now be denoted as “Call to Arms” in the Battleground tab and Calendar. If you prefer a specific Battleground over all others, look for those words next to its name to determine whether or not you’ll receive bonus Honor. The bonus awards for Call to Arms Battlegrounds have been adjusted.
  • Winning a Call to Arms Battleground for the first time in a day will award players with 30 Honorable Kills worth of additional Honor currency.
  • Additional Call to Arms Battleground victories after the first win for a player that day will award them with 15 Honorable Kills worth of additional Honor currency.
  • Losing a Call to Arms Battleground will award players with 5 Honorable Kills worth of additional Honor currency.
 • To bring the rate at which players obtain PvP rewards with Honor more in-line with the rate at which players obtain PvE rewards via the Dungeon Finder, we’ll also be increasing the amount of Honor awarded for an Honorable Kill by 100%. In light of this, the amount of experience provided from an Honorable Kill, and the amount of Honor awarded for completing the Wintergrasp weekly quests, have been reduced by 50%.

  It’s important to note one thing about these 50% decreases. All Honor awarded for completing objectives in Battlegrounds and Wintergrasp is actually based on an Honorable Kill conversion rate. So if you destroy a tower in Alterac Valley for example, the Honor you’re awarded is actually based on a flat number of Honorable Kills. Since Honorable Kills will now award 100% more Honor, completing such objectives will also award more Honor. This is why experience gains based on completing Battleground objectives and Honor awarded from the Wintergrasp quests are being decreased by 50%.
 • Now that we hopefully have your attention, we’re pleased to announce the implementation of the Random Battleground system! This system will work virtually the same as the Random Dungeon option in the Dungeon Finder. Players can queue with a group of up to five players for a Random Battleground in the Battleground tab. As with the Random Dungeon option, the Battleground chosen will not be revealed until players zone into the Battleground for which they are selected. The bonus rewards for this system are identical to the updated Call to Arms bonuses.
  • Winning a Battleground using the Random Battleground option for the first time in a day will award players with 30 Honorable Kills worth of additional Honor currency.
  • Winning additional Battlegrounds using the Random Battleground option after the first random win will award players with 15 Honorable Kills worth of additional Honor currency.
  • Losing a Battleground using the Random Battleground option will award players with 5 Honorable Kills worth of additional Honor currency.
  • When using the Random Battleground option, players will not receive additional rewards if the Battleground chosen is under the effects of the Call to Arms bonuses. In other words, the bonuses do not stack. In addition, if a player has been rewarded 30 Honorable Kills worth of bonus Honor currency from either the Random Battleground system, or the Call to Arms Battleground, he or she will be rewarded 15 Honorable Kills worth of bonus Honor currency that day for each additional victory. This applies whether the Random Battleground system is used, or the Call to Arms Battleground is chosen specifically, as a player cannot be rewarded the full amount of bonus Honor more than once per day.
Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


 • Delebrien

  Azaz a WG questek mostantól majd 7000+ honort fognak adni egyesével? Az nagyon faja lenne...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Turalyon&n=Anuradha Eleanor

  Nem éppen...

  'In light of this, the amount of experience provided from an Honorable Kill, and the amount of Honor awarded for completing the Wintergrasp weekly quests, have been reduced by 50%'

  wg questrewardok feleződnek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Csülök

  nem feleződnek. a duplára emelt mennyiség feleződik, vagyis ugyanott marad. miért kell duplázni aztán felezni? azért mert minden 1 HK-ból van számolva, az az alapegység, és azt változtatják. erről eddig senki nem tudott, szal kavarják a szart feleslegesen

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Faraleth Faraleth

  tehát ha jól értem az első pontot, még gyorsabban lehet majd altot szintezni. wintergrasp boa honor tokent szépen elküldözgeted altnak, aki anélkül h látott volna bgt, simán kiszed még onnan is egy csomó kéket / magasabb szinten epicet.
  /drool

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=S%C3%B3her MooExpert

  Vééégre! Random BGt a népnek!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://blintdesign.hu Blint

  Remelem AV-vel ismet kezdenek valamit, mert ezektol a 6-8 perces rushoktol megint semmi ertelme az egesz BG-nek 🙁 Talan eleg lenne buffolni kicsit a bossokat, hogy ujra neki alljanak a jatekosok tornyokat, temetoket foglalni!

  A random BG es ezek a jutalom honorok szerintem jo huzas. Abban a battlegroupban amiben en vagyok, eleg keves BG fut, van hogy 15-20 percet kell varni. Az uj season elott AV pl honapokig nem volt, most fut 1-2 de minek... Szoval ezzel talan megoldjak a BG helyzetet is, mert neha ugy tunik az lenne a jo ha egesz europa egy battlegroup lennem hogy akkor talan folyamatosan mennenek a BG-k.

  Azert remelem uj revardok is jonnek, mert azert nehany wrathfull kiegeszito itemen kivul nem sok jot lehet venni. Amit lehet azt mar sokan megvettek/veszik a patchig.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gate

  @6 Annak, hogy senki nem BGzik elég vicces az oka, mindenki instázik, hogy miért? Emlékezzünk csak vissza BC-re, mikor valaki 70 lett a legkönyebb gear szerzés az volt ha BGt farmolt naphosszat és lett neki honorból S1/S2 set, aktuális seson kiegekkel. Ma már más idők járnak, a tier set van ingyen és nem a pvp set, ezért mindenki a random heroicokat tolja a freegearért, mert mindegy az emberne, hogy pvp vagy pve, a könnyű gearszerzés a legfontosabb szempont.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Assassin

  @7

  Hozzateve hogy fegyokert PvP-ben meg kell dolgozni szepen. Csak ha minimum 3v3 arenaban jatszol es jo a csapatod, van barmi esely hogy szerezz. Sokkal konnyebb a PvE-ben kiutni oket. Lv232 fegyokat Pug-al is lazan ki lehet utni 1-2 nap alatt, de a jobbakert sem kell megszakadni. Sok PvE cucchoz meg meg dropra sem kell varni, csak Forstot, meg Triumph-ot farmolni.

  Az S1-S2 idoszakbol a Blizz szandekosan akarta a jatekosokat visszaterelni a PvE-re, mert a konnyu PvP epic miatt a tobbseg lesz**ta az instakat. Ez sikerult is neki. Az uj szezonban a PvP itemeken is sok konnyitest tett, nagyobb valtozasok mer nem hiszem hogy leszek, csak kicsit gyosabban jon majd a honor.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Neyssa

  Szerintem remek jó kis változások ezek. Épp pár nappal ezelőtt beszélgettünk arról, hogy őrjítő a BG mark beváltási rendszer. Egyesével végigkattingatni a beváltós questet egy rémálom. Ráadásul van egy BG amit nagyon nem szeretek, így hiába van a másik ötből egy rakat mark-om, muszáj oda is menni. Isle of Conquestet valami hihetetlenül utálom, és ráadásul állandóan vesztünk rajta úgyhogy 1 markért végigszenvedni... A többit bármelyiket szívesen, Strand is jó szerintem, meg persze a régiek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://ini.intro.hu Telmak@EU-TVC

  Nekem csak az a bajom, hogy miert kell a HK-t eroltetni BGken? Field of strife, WSG middle, etc, etc.... nem poen, mikor mindenki leszarja, hogy mit kene igazabol csinalni a nyereshez, csak megy AoE-zni kozepre, mikozben en meg healerkent probalom az objectiveket teljesiteni, etc.

  Ki kene szedni a BGrol a HK-t ugy ahogy van, mert a HK farm a pug BGk rakfeneje. Siman az kene, hogy objective-ekert adni honort: flag cap, bazisfoglalas, EFC megolese, etc, etc.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://ini.intro.hu Telmak@EU-TVC

  WTB Edit: jah, es ha nem lesznek markok, meg inkabb a HK farmrol fog szolni az egesz, eddig is mindenki a markokert akart nyerni.......

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Faraleth Faraleth

  egyébként az egész bg honort megemelhetnék, mert atm 5 fős hct farmolni, amikor tiéd a wg buff, jobban megéri honorért, mint bgken lenni. stone keeper shard jobban adagolja :S

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • lazul

  lassan minden random lesz? belépek és nyomok egy random gombot, meglátjuk h BG, insta v raidbe hív be, tanknak, healernek v dpsnek? v már Battle.netes loginnál, miután beütöm a passwordömet lesz egy b@szott nagy random gomb, és véletlenszerűen berak vmelyik játékba (WoW, SC2 v Dio3 )?
  még az is lehet h élvezném 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ghostwolf

  Szvsz még csak annyi hiányzik, hogy a BG rewardok az adott BG-knél megakadtak lvl 60-on. Gondolok itt arra, hogy AV, WSG, AB bejáratánál csak 60-ig vannak a cuccok. Nekem pl hiányzik, hogy szintre legyenek hangolva, mert mekkora királyság lenne beöltözni azokba a cuccokba, nem pedig gladiátorként röfögni?
  Szerintem akkor megoldódna a probléma is, hogy a gladiátorok húzzák a szájukat, hogy BG-ről lehet szerezni set-et. Ugyanakkor a BG set-ek valami megbecsülésfélét mutatnának, mint régen volt.
  Ha meg neadjisten statokban is felvennék a versenyt a gladiátor-rucival...

  Amúgy a random BG-nek ideje volt, a többit meg úgy hiszem még javítani fogják, nem érzem kiforrotnak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Darnell

  #13 "...és véletlenszerűen berak vmelyik játékba (WoW, SC2 v Dio3 )"
  komoly lenne 😀 😀

  Remélem hamar live-re kerülnek ezek a változások, mert épp most kezdtem farmolgatni honort wrathfulra meg stb-re, így talán gyorsabb lesz.. És tényleg nagyon idegesítő, hogy mind a hat féle markból kell, amikor 9-10percet kell Blackout-on várni, hogy behívjon egy nem AV bgre (ott átlag 3 perc), ráadásul olyanba kell mennem amit nagyon nem szeretek, pl sota...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • James

  #10 Ott a pont!
  #13 lol 😀 XD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑