World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2010. december 15. | írta Attila

25

Indul a szezon

Ma indul a 9. aréna szezon és a várva-várt rated battlegroundok is. Az új cuccokért katt a WoWHead linkjére!

The first PvP season of World of Warcraft: Cataclysm is underway! Players are now able to compete in level-85 Rated Arenas for top gear, items, and titles — and for the first time ever, they can enter level-85 Rated Battlegrounds to fight for the same rewards available through Arenas, along with the original World of Warcraft PvP titles. Players can also participate in unranked War Games, skirmishes that allow Battleground and Arena teams to hone their skills against opponents of their choosing — even if they’re in the same faction. So prepare yourselves, aspiring Grand Marshals and High Warlords, as the struggle between the Horde and the Alliance is about to get bloodier.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


 • starkx

  Ez a játék rossz irányba halad. Ha minden random bg-t megnyernék átlagosan 100 plusz honorral akkor is 250 bg kellene ahhoz, hogy kiüssem a kezdő kék geart ami 20+ perces várakozási idővel horda oldalon elég poénos.

  Azt nem értem, a rated bg miért nem adhat honort is. Első héten 5 darab 2v2 meccsel conquest cappelt lesz az ember és akkor sem kell majd túl sokkal több ha a magasabb rating miatt nő a heti cap.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://deathwish.integra.hu/aion/joomla Rumil

  1#
  Ritkán PvPzek de ez elég brutálisan hangzik, ennyi idő alatt végigmegyek az új contenten rédestül mindenestül 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Natasha 32karakter

  #1
  egyszerűen csak szarul lőtték be a honor menyniséget - legalábbis szerintem, szóval nem kell túldramatizálni

  kicsit kell qq-zni a fórumokon, hogy észrevegyék, és javítják

  (BTW, tényleg így van? még be se tettem BGre a lábam kieg óta - nem volt rá idő 🙂 )

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Vandor

  1#
  Még kieg elött az új patchel tényleg így volt. Egy jó meccsel 100-120 honort tudtál szerezni (az első random +még 45 erre). De ahogy mondták minden 85 re lett belőve. Kis szinten se kaptál rendesen honort, ahogy akkor a lvl 80 is annak számított. Nem bg-ztem 85-őn még de szerintem nem lesz olyan elkeserítő a helyzet ahogy te itt felvázoltad nekünk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Csoti77

  #4 De ennyire szar a helyzet tegnap 3 BG voltam, keményen 240 honor jutott szóval ezt kell szeretni 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Golfear

  reszemrol semmi gond nincs ezzel.
  napi 2 k honor kiszedheto bar teny az en realm-em en a kissebb letszamu frakcioba tartozom
  emiatt konnyebben hiv be az osszes pvp battleground.
  ezert van az peldaul hogy bs en Hordaban bg re akar 30 percet is var az ember (mostanra lehet valtozott) , meg Alli-ba legtobszor 3 perc.
  Ha valaki komolyabban szereti a pvp-t uzni akkor lepjen be olyan guildbe ami azt tartja elsodlegesnek.
  egy jo premade group par perc alatt megnyerheti a bg-t.
  aki pedig pve guildbe van az termeszetesen nehezebben jusson hozza a pvp itemekhez.
  Persze ott van meg az arena is oda barki mehet egyenlo eselyekkel.
  Ja es a kedvencem 1 raid ahol pvp itemek esnek, bar en ahogy van eltorolnem vagy atalakitanam, kovetelmenyt tenek ra ami pvp vel teljesitheto csak.
  a honor meg 1 heten belul elveszti ertelmet kb ha kivetted az uj session kek itemeit.

  (elnezest a hianyzo ekezetekert, nem lustasagbol nem hasznalok)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Distan

  #5 Van benne valami amit mondasz, de erre ellenpélda 80on, season8 elején körülbelül 2 erős nap kellett hogy valaki kivegye a pvp kiegészítőket. Valahol a két véglet között kéne találni egy olyat helyzetet, amivel ezt meglehetne oldani. Bár ha egyszer megszerezted a geart akkor már lényegtelen. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Golfear

  ehez hozzafuznem regen kiegek elott mennyi idobe telt elerni a kivant pvp itemeket.
  nem napokrol lehetett ott beszelni hetek kellettek, valamit minel nagyobb megszerezni annal nagyobb erteket kepvisel.
  En aztse bannam ha 1 item 4k honor lenne, de akkor legyen meg erossebb az item pvp re.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mmslayer

  Bővebb tájékoztatásról nem tudni semmit? Az eddigi összes season-él szépen le volt írva, hogy mi hol mennyibe kerül, milyen rating szinten vehető ki. Most semmi... Vagy csak én vagyok vak? :/ Pls help!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • slug

  az "arakra" enis kivancsi vagyok, wowheaden meg nincs rola semmi hogy mennyibe fajnak

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • swayzee

  Bizony, szep es jo, hogy latni, mi mit tud, csak jo lenne tudni mennyibe kerul 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • BaluC

  SW-ben a "Champion's Hall"-ban Lehet kapni a 365-es Ilvl cuccokat 700-3400 Conquest Pontért

  A 372-eseket ugyanot csak token + ugyan az az ár mint a 365-ös "kistestvéré"

  gondolom a Horda oldalon ugyanez csak Ogri-ban

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • BaluC

  Szerk: a 372-esekhez 2200-as rating IS kell !!!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Djuice

  Én is teljesen meg vagyok elégedve a mostani rendszerrel, a cuccoknak újra értéke lesz, és újra lesz az a bizonyos feeling ha elmegy melletted egy fullepic Gladiator vagy High Warlord. Szerintem pont az nem volt normális hogy az 50. altomat 2 nap alatt fullra felcuccoltam. Nekem már csak pve részből az attunementek hiányoznának és akkor jó lenne minden.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • swayzee

  @14: az attunement-tel teljesen egyetertek. Megvolt annak a feelingje, mikor egy egyszeru karazhan-hoz is tolni kellett a preq-kat. Nem az hogy beesek egybol. Mindegy, igazabol szerintem osszessegeben nincs ok a panaszra, eddig messze a legjobb kieg minden szempontbol.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mmslayer

  @14: Két nap alatt kiszedted a wrathful setet? Az elég imba lenne. 😀 Ne a 2 tierrel ezelőtti furious meg relentlessből indulj ki! 2200 ratinges volt a vállas ott is. Most a komplett ilvl 259 kiszedhető rating mentesen, conquest pontból. Ez pont hogy visszatérés a csak pontból kiszedhető BC-s PvP-hez, ami nem baj. Minek is van értéke? Ponthogy a wotlkban volt nehéz kiszedni a gladi vállasokat, fegyókat, előtte adták simán rating nélkül. Fordítva gondolkodsz szerintem. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Dytimelol Slyoli

  #16 A honor mennyiségéről van szó és nem a ratingről.Szerintem te BC-ről csak a hírekben olvashattál vanilláról nem is beszélve."előtte adták simán rating nélkül" - Wotlk-ban mindenki aki megtudott nyomni 3 gombot kiszedte a vállast.BC-ben akinek volt arról tudták, hogy ő bizony tud valamit.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zska26

  Bocs srácok akik most itt hőbörögnek hogy mekkora jó hogy megint kiszámolam és kb 200órát kell grindelni a full kékért és mekkora jó hogy attument,meg hogy milyen feelinges lesz a grandmarshal aki elmegy melletted...A 200óra honorgrindhez nem fog semmi más se kelleni,csak türelem vagy jóféle honorbot,és eddig se a 0ratinges kiegekért tiszteltéál valakit.Én aki aktívan PVEzem és PVPzem nekem ez egy korrekt kibaszás hiszen ennyi időt nem tudok szabaddá tenni...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Majin

  Azt számoljátok bele, hogy nem kell kivenni a full kék szetet. Lehet epiccel is kezdeni amilyen gyorsan jön a conquest. Ha vegyesen gyűjtöd pár hét alatt fel vagy gearelve. Nem érzem olyan vészesnek, hogy nem leszek az első héten máris lilában. Sőt ilyen jó magas hp mellett (és főleg hogy a pve is ugyanannyi staminát ad) még pár hc instás vagy netalántán raides cucc is kerül a felszerelésbe. Ha kell is hozzá 200 óra azt nem egy héten kell össze gurigázni. Talán most az egyszer lesz olyan, hogy még 1 hónappal ezután is van mit csinálni. Nem csak teljesen beöltözve lehet játszani. Már most 4 napja pvp-zek pedig még csak 335 az átlag ilvl. Élvezzétek már most a játékot és ne arra várjatok, hogy majd csak akkor lesz jó ha mindened lila...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • balazzs

  #1
  A rated BGn jön honor.
  #14
  Tehát full epic jobb, mint a Gladiator vagy a High Warlord. Ok...
  Kérlek áruld el, hogy lehetett egy altot felgearelni 2 nap alatt, nekem nem sikerült 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • jakalmekara

  csak anynit hogy kemény ÖT darab meccs után meglett az 1343 conquest, és pl a vicious vállas kerül 1600ba. a heti max 1343 rating által növelhető.
  ez már aztán hardrkór grind-

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zleg

  200 óra, aki azt hiszi meg is érdemli h kifarmolja : ) ajánlom figyelmetekbe a craftolt pvp geart . igy 2-3 nap alatt meg is vagy.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Doomy

  @20 A rated BGn NEM jön honor.

  @18 Pontosan. Gusztustalan mennyiségű farmolás kell a full pvp gearhez. Blizz nagyon rosszul lőtte be. Én személy szerint teljesen kihagyom a honorgeart és csak conquestből fogok öltözni. Heti 1 set item legalább kifér, hamarabb leszel conquestből full geares mint honorból.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mmslayer

  @17: Visszajutottunk ugyanoda, sebaj. Wotlkben sokkal hc-bb volt az aréna, mert tizedannyi player nyomta, mint pl. bcben, ahol a vállast kivéve minden rating nélkül ment. De te még aréna be nem tetted a lábad, az fix.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mmslayer

  folyt. Wotlk felvirágoztatta a raidelést, és nagyon sokan abbahagyták az arénát, de megnőtt a farmoló honorpistikék száma, akik pont olyanok, mint te.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑