World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2011. március 11. | írta Attila

31

Reggeli krónika

Három rövid kis hír reggeli bemelegítés gyanánt.

 • Az MMO-Championre felkerültek a Zul’Aman és a Zul’Gurub dropok. Szerény véleményem szerint lehetnének egy kicsit átgondoltabbak is ezek a drop táblák, hisz nem sok értelme van például a lvl353-as epic chesteknek, hiszen már rég lehet craftolni lvl359-eseket is.
 • Sokan felnevettek, amikor először pillantották meg Ragnaros új, lábas modelljét. Nos, a “valóságban” nem sokan fognak kacarászni az öreg fiún, mivel Raggy teljes pompájában csak heroic módban fog megjelenni a kedves játékosok előtt.

Knowing that he will only come out of his lava pool to reveal his full figure in a Heroic-only phase of the fight will give you a bit more context.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , , ,


 • Frozenstein

  Ahogy elnézem a loot táblát, egyelőre lemondhatok az epic off-hand-ről. Mivel nem nagyon járok raidre, bíztam benne, hogy a mágusomnak lesz esetleg epic off-hand-je zg-ből vagy za-ból. Természetesen spirites esik egy, ami egyébként is van world drop. Remek...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Frozenstein

  Viszont lesz maci mount 🙂 Nyilván jó alacsony drop rate-el.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Baci

  Akkor is idiótán néz ki lábakkal, ezen nincs mit magyarázni...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Makk

  @3 Igencsak, MC állati Ragnaros után csalódás...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • jeree

  Az hogy az összes tárgynál ott van hogy "Cannot be disenchanted" remélem csak PTR-re vonatkozik. Pedig reméltem hogy kicsit lenyomja a Maelstrom Crystal árát. De ha így marad akkor nem igen fogja

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mr Gibs

  Hmmhm én személy szerint nem hoztam volna vissza War Bear -t, semmilyen formában sem, valami más mount még ok, de ez megmaradhatott volna BC s " Good old times" relikviának.
  // Nem, nincs meg //

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gumbo

  @6

  Elmondták, hogy nem ugyanúgy fog kinézni mint a régi. Meg lehet majd különböztetni a kettőt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/chromaggus/gow/simple Reeee

  @1
  Javítson ki valaki ha rosszul tudom de ZG és ZA 5fős heroic instance lesz és nem raid.
  Ez azt jelenti hogy epicbe lehet öltözni raidelés nélkül.
  @5
  fura lenne he boss drop tárgyakt nem lehetne DE-zni, ha idáig ilyen előfordult valahol azt később fixelték.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lien

  "hisz nem sok értelme van például a lvl353-as epic chesteknek"
  Arra mindenképpen jó lesz szerintem, hogy az altokat picit jobban gatyába rázzam, de nem akarok nekik craftolt cuccért fizetni, elég finanszírozni ezeket a main kari 2 speccének. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Proxybug

  Kimondottan orulok az egész cuccnak.
  (a maci megvan:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila1234

  @10

  Ja, ez tök jogos, csak akkor is gáz kicsit, ha kiesik az új dungeon tierben egy zsír új tárgy, ami nem kell, mert már hónapok óta van jobb craftolt. -.-

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kylearan

  12: gondolom az az elgondolás hogy mégsem lehet olyan ilvl, mint ami adott raidcontentben esik (lásd 219 ilvl kontra 232 még TOC idején) de segit picit azoknak, akik csak most kezdenének raidelni, hisz az a 9 ilvl tárgyanként elég jelentős buff.
  Solo játékosoknak nagy segitség, tán több pug raid is alakul igy (és ver le bossokat) mint eddig...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila1234

  Amit én igazán hiányolok, azok az új receptek. OK, hogy lesznek új craftolható PVP setek a 4.2-ben, de azért ide is betolhattak volna egyet-kettőt. Persze nem vészes, hogy nincs.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jimmyhoffa

  @8 Persze, lehet, azonban raidből még ígyis jobb cuccok esnek. Mint már mondták egyrészt friss 85ösként nem fog beengedni lfd az ilvl req miatt. Ez altoknak jó lesz illetve feltölteni azokat a slotokat, amiket eddig nem sikerült (pl warrinak/rógnak ranged amiből nemsok van). Mivel 353 ilvl-esek az epic achievhez nem számítanak szal az epeenesek is megnyugodhatnak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mykee

  Én egyetlen egy dolognak azért örülök, lesz egy wand aminek a megszerzése elérhető közelségben lesz, mert a BWD-s trash-es vlmi vicc. Lehet nincs mákunk de mióta ütjük kb 5-6 epic esett onnan, wand persze sosem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ceemeeir

  Nem tudom, mennyien olvastak bele a linkelt topikba, de Zarhym ott is kifejtette, hogy az egyik oka annak, hogy ragnarosnak ilyen csökevényes lába van, hogy amikor a 2M20 centis tauren a 300Mes ragnaros mellett áll, akkor a nézőpontból adódón normálisan fog kinézni. Ezt beleszámolva alkották meg a lábát.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • rapbandita

  wohohoho! free epix caster rings

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://s1.gladiatus.hu/game/c.php?uid=21963 Khas Dylar

  Nem tudom megállni, hogy ne idézzem be amit a GamebreakerTV egyik videójában mondott a kommentátor: "Two shoes, Executus! Two shoes!" 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Messyr

  @ 13: ez a probléma szerintem már elég régóta gyűrűzik a játékban. Ami a craftrendszert illeti, feénykorát szerintem utoljára TBC-ben élte. Anno az igen drága, sok utánajárást és insta/raidfarmot igénylő gear egy remek alternatív fejlődési irányt adott a karaktereknek, amihez ettől még ugyanúgy sok munka (és pénz, illetve társaság a raidek miatt) kellett, de mégis színesebbé tette a játékot.
  Én személy szerint nagyon-nagyon hiányolom a specializált szakmák eltűnését. Nagyon jó kezdeményezésnek tartottam pl. BS-nél a fegyverkovácsok specializációját egyes fegyvertípusokra, melyekkel aztán egyedi, kizárólag onnan elérhető, sok esetben egyenesen BiS tárgyakat készíthettél magadnak.
  Ezt az irányt nagyon jó lett volna továbbvinni, és minden új raidcontentben új, ritka(!!) receptekkel bővíteni. Ezek lehettek volna alacsony % boss dropok, vagy netán world drop. Sőt, az archeology megjelenésével a lehetőségeket csak még színesebbé lehetett volna tenni a Vial of the Sands-hez hasonló szakma-specifikus receptek "előásásával"...

  Őszintén sajnálom, hogy ezt a területét ennyire elhanyagolták - vagy inkább leegyszerűsítették - a játéknak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jargen

  @ 19 Nem elhanyagolták stb. hanem megmondták, hogy ez így nem jó azoknak akiknek nincs idejük/kedvük/goldjuk whatever min/maxolni, ezért tették a proffokat univerzálissá, erősen túlozva teljesen mindegy milyen proffod van, ezt direkt csinálták

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Messyr

  @ 20: Igen, tudom. Annak idején is szomorú voltam, hogy azért, mert a játék egyes rétegeinek nincs ideje, energiája, vagy csak szimplán nevezzük nevén, kitartása és akaratereje valamit végigcsinálni, inkább kivesznek egy lényegesen színes és hasznos feature-t.
  Számomra mindig egy talány marad, hogyan lehetséges, hogy az, akinek nincs kedve "dolgozni" az eredményért, ugyanazt a jutalmat várja el az életben bármitől (legyen az a munkája, vagy épp egy játék), mint az az illető, aki szívét-lelkét beleteszi, és keményen gürizik az eredményért.

  De persze tudom, a pénz beszél, a lusták meg könnyeznek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Radiator

  @ 16: Azért, ha az ember jobban belegondol, tök mindegy mekkora a lába. Mert így is maximum a derekáig látod majd, de ha még nagyobb, mint Al'Akir, akkor konkrétan csak a lábujját.

  Ó a jó öreg raidek, ahol tankként csak két poligont láttál a bossból, mert akkora volt, hogy a feje kijött a monitorod tetején, és rád köszönt. Erre ráfejelt a framerate, ha szar volt a géped, és úgy be kellett zoomolnod, hogy szó szerint csak a boss lábának alapszínét láttad. Régi Ragninál ez sárga volt, és néha bevillant a fehér. Higyjetek nekem, First Person módban kurva szar tankolni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Abe

  Nekem tetszenek az új lábak, szerintem yogginak és c'thun-nak is kellene lábat adni ha egyszer visszahozzák. /trollface

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Blackrock

  Nálunk a craftolt lvl359-es szintű cuccok átlag 8-15K környékén mozognak az AH-ban...tehát nekem jó lesz az a 353-as is.:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.ragnaros.org Kaszti

  @23
  egyedi ötlet, majd rajzolj róla egy képet milyen lenne...

  Az első kép amit kiadtak ragnáról lábakkal tényleg vicces volt, de jobban megnézve a modelt lászik hogy jól megvan csinalva, csak a kép beállítása volt nagyon béna.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Blackrock

  @21:

  Egy játék és a való élet közt óriási a különbség...meg tudod, kinek mi a fontos. Amúgy meg ha egy játékot "gürizésként" fogsz fel, akkor az régen rossz. De persze ez szubjektív vélemény.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mr Gibs

  26#
  Én pl a játékban is hajlandó vagyok "megdolgozni" azért, amit el akarok érni, imádtam a repukat húzni például, de pl Ravenholdtba nem kezdtem bele, mert abban nem leltem örömet.
  PVP achievmentekért is képes voltam "szenvedni" és igen, nekem sokkal nagyobb örömet jelentett egy olyan dolgot elérnem / mind a játékban, mind jelenleg IRL / amibe belefeccöltem.
  A játékon belül én tudtam "örömmel feccölni" is 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • BlaZe

  Én nem értem ezt a 353-as ilvlvt... Szarabb mint a raid dropp, ami már altrunos, első 2-3 boss pugos - normal mode - de jobb mint a hc-s kék. De ez is sima 5fős hcs. Most akkor minek?:))

  Hogy a 3. - 4. altnak ne kelljen szintén kifizetni pár ezer goldot a jobb, craftolt cuccért?? Fura logika...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mr Gibs

  Tehát akkor most nem ugyanazt a raidet tudom kipugolni alttal, hogy felöltöztessem a cuncust, hanem egy gyengébbet, végülis.. legalább nem ugyanazt kell néznem tank, healer és hunter szemszögből, mint WOTLK végén + nekem bejönnek a trollos setek, anno a ZA -s cuccok tetszettek legjobban a draenei bigémen, főleg az a tank fejes volt dekoratív 😀
  http://www.wowhead.com/item=33421
  7#
  Nekem mindegy, hogy a medvén Hello Zul'Jin ül mint dekoráció, az akkoris ZA -s medve mount, amit csak a drop rate miatt lesz esetleg nehéz "kiszedni" 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jimmyhoffa

  @28 Is, de például arra is jó, hogy az unlucky raiderek lecserélhessék az esetlegesen megmaradt rare cuccaikat (pl wand, ami ugye nem sok esik). Meg az olyan casual nooboknak is mint én, akiknek nincs kedve/ideje pugolni.:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mongooseasd

  Casual logika.. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑