Diablo 2 Resurrected megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2011. június 15. | írta Attila

24

Rogue 4.2

 • Cloak of Shadows cooldown is now 2 minutes, up from 90 seconds. In addition, Cloak of Shadows is no longer on the global cooldown.
 • Combat Readiness and Cloak of Shadows now share a cooldown.
 • Blind duration against enemy NPCs is now 1 minute, while the duration against players remains 8 seconds.
 • Stealth now once again begins its cooldown once the rogue leaves Stealth.
 • Talent Specializations
  • Assassination
   • Assassin’s Resolve damage bonus has been increased to 20%, up from 15%.
   • Vile Poisons now increases poison damage by 12/24/36%, up from 7/14/20%.
  • Combat
   • Savage Combat now increases attack power by 3/6%, up from 2/4%.
   • Vitality now increases attack power by 30%, up from 25%.
  • Subtlety
   • Elusiveness now reduces the cooldown of Cloak of Shadows by 15/30 seconds, up from 10/20, and now also reduces the cooldown of Combat Readiness by 15/30 seconds.
   • Hemorrhage base damage has been increased by 40%.
   • Sanguinary Vein damage to bleeding targets has been increased to 8/16%, from 5/10%.
Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


24 komment érkezett a(z) Rogue 4.2 poszthoz

 1. Rumil mondja:

  Nini, buff !

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. norbi1001 mondja:

  A rugókra már tényleg ráfért egy kis buff PvE terén.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Jimmyhoffa mondja:

  A cos meg cr shared cd-nek kevésbé örülök,viszont a blind change tetszetős.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Messyr mondja:

  A CoS és CR nerf valami hihetetlen nagymértékű ostobaság sajnos. Szívesen illetném ezt más szóval, de legjobb szándékom ellenére sem tudom.
  Ezáltal egészen pontosan kiiktatják a Cr-t arénából, egy jóérzésű rogue sem fogja ezzel feláldozni a Cloakját.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. jetcoke mondja:

  tapasztalatból: yes!!!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Rumil mondja:

  Hamár közös CD-re rakják akkor lehetne kevesebb a CD rajta, mondjuk 1 perc...mert így valóban használhatatlan...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. InsolentD mondja:

  @4 igen, ez így van. ezen sírt eleget a külföldi fórumok arénázóinak nagy része is... annyira nem értem az okát, bár sokat gondolkodtam rajta, és bár nem hiszem, hogy ezzel agyonvágták a rogue túlélését, de minden bizonnyal ártottak neki... viszont a GCD eltávolítás hasznos, nagyon is!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. Messyr mondja:

  @7: hasznos, de ilyen áron?

  A CR egy lvl 80+ skill. A maga nemében jó és hasznos képesség. Ráadásul használatában teljesen másra jó, mint a Cloak. Konkrétan semmi közös nincs a kettőben, hacsak azt nem vesszük annak, hogy mindkettő jó defensive CD-nek is. Azért is, mert ugye a Cloak-ot az esetek jelentős százalékában az ember inkább offenzív módon használja pvp-ben.

  Jelen pillanatban nincs egyetlen érv sem amellett, hogy használja bárki is a CR-t egy aréna meccsen (hacsak nem full melee cleave az ellenfél és warriort kiteolsz), feláldozni egy meglehetősen magas CD-jű cloakot őrültség.

  Az korrekt megoldás lenne, hogy amíg az egyik aktív, ne lehessen használni a másikat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. InsolentD mondja:

  @8 "Az korrekt megoldás lenne, hogy amíg az egyik aktív, ne lehessen használni a másikat."

  először én úgy is értettem, amikor olvastam az első patch notest, és át is lendültem a kérdésem, csak amikor olvastam a kinti sírást, akkor néztem meg, mert annyira hihetetlennek tűnt... teljesen logikus megoldás ez lett volna, és teljesen úgy gondoltam, hogy ez is lesz...

  igazad van, az ár-érték arány tényleg, finoman szólva is gyenge...

  ettől függetlenül szerintem a rogue-t általánosságban buffolták...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. zyix mondja:

  Esetleg lehet valamit tudni arról, hogy a 4.2-es módosítások után Combat vagy Assa specializáció lesz e a nyerő PvE-ben?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. Messyr mondja:

  @10: a legfrissebb becslések szerint single targeten Assa ~8% overall damage buffot kap, míg ugyanez combatnál ~5%.
  Minden azon dől el igazán, hogy melyik raid talent skálázódik jobban 378+ gear mellett. 372-es szinten a combat kezdett nemcsak feljönni, de több téren el is húzni az assa mellett, a kérdés tehát nyitott.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. KennyMc mondja:

  Nem annyira mobilis kaszt a rogue, mint amilyennek a blizzard hiszi, gondolom azért nerfelik, mert 1on1ben csukott szemmel megeszik egy frost dk-t :\ Most a cloak 1,17 min helyett 1,5 perc lesz, cr-t nem is nagyon fogja használni ha csak nem valami keményebb melee cleave jön. Roguenál most kötelező lesz az agyonnerfelt cheat death 😀
  Pedig highrateen hunter után rogue van a legkevesebb 🙁
  Lehet áttérek az unalmas PvEre

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. havoc mondja:

  @11 Van benne igazság, viszont amit írsz eseti jellegű. Értem ezt úgy, hogy 1+1 target fightokon combat erősebb, mass aoe fighton és single targeten meg sokkal gyengébb az assanál. Szimsziticraft szerint single targeten még a sub is erősebb lesz a combatnál. A combatnál én úgy gondolom, mármint egy combat rogue csak akkor lehet bitang erős ha van mellette egy olyan társ aki 30% bandit guilenál tricksel ( erre rájon még esetleg, hogy Ks-el kapod a jóságot vagy 5 cps eviscratel tüntetnek ki ) téged és fordítva.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. Messyr mondja:

  @14: érdekes. A jelen tier content normal szintjén teljesen egyetértek veled, de a heroic módokban (és gearben) sok log szerint a combat single targeten egyáltalán nincs az assa alatt - vagy ha alatta is van, messze nem olyan látható módon, mint normal contentben.

  Mass aoe-ben természetesen sehol nincs a combat at assához képest, a mechanikából kiindulva nem is lesz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 15. Messyr mondja:

  Jellemző, hogy amilyen látványorientált bolond vagyok, az összes buffnál/nerfnél jobban izgat (és keserít el), hogy végül sem a normal, sem a heroic verzióban nem kapjuk meg az eddigi (egyik) legszebb geart, amit rogue-nak terveztek:
  http://www.wowheadnews.com/blog&tag=3d-models#modelviewer:4:1;99700;3;99702;10;99699;5;99698;6;99695;7;99701;8;99696:10+0

  Őszinte sajnálattal tölt el, hogy csak az ennél sokkal gyengébbre sikerült barna és lila verziók lesznek elérhetőek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 16. DeS mondja:

  #12
  A világért sem szeretnék belekötni a mondandód azon részébe ahol a rugó és a frost dk viszonyát boncolgatod, de őszintén remélem hogy ez irónia volt a részedről, mert ha te csukott szemmel vered a frost dk-kat rugóként, akkor vagy te vagy Isten maga, vagy életedben nem találkoztál dk-val aki tudta legalább hallomásból mi az a pvp. A mobilitásról alkotott véleményeddel maximálisan egyetértek, nem véletlen a sub az egyetlen ág ami pvp kompatibilis (shadowstep, hello?) és ezzel eggyütt is érzek kihívást mobilisság terén.
  Damage buffok tetszetősek mellesleg, de aréna meccsek kevésbé fognak ezen a minimális sebzés növelésen múlni azon sokkal inkább amikor használnod kellene a Cos-t de nincs mert mert pillanatokkal azelőtt CR-re volt szükséged, hogy ne baszkodjon a warrior, - tetszés szerint említhetek dk-t is - 3 másodperc alatt agyon, és vica versa. A cd növelése pedig agyrém, elég az anti magic shellre gondolni ami 45 sec, és bár nem vesz le harmful effektet, de ilyen rövid cd mellett is 7 sec, ha felajánlanák, nem mondom hogy nem fontolnám meg hogy lecseréljem a CoS-t egy anti magic shellre.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 17. KennyMc mondja:

  @16
  Nem sok Frost DK tud sokat csinálni rogue ellen. 1v1ben nem sok minden képes legyűrni egy rogueot a mageen kívűl.. Nem kell ahoz istennek lenni, vagy retardált dk ellen játszani, hogy nyerjen a pornép roguegal. Természetesen nem tartom csukva a szememet egy dk ellen, de nem is kell annyira odafigyelni, mint egy mage ellen :>
  AMS-re meg Én is lecserélném a cloakot, de hát ez van..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 18. Gangsta mondja:

  ez a patch gyak annyit jelent, hogy CR kikerül hot barbol, kuka az egész.
  pve-re nagyon kellett buff, bár lehet még ez is kevés lesz oda.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 19. DeS mondja:

  #17
  Nekünk a végletekig eltérő tapasztalataink vannak a rugó vs frost dk felállásról. Mielőtt azonban részrehajlással vádolsz meg, mindkettőt játszom pvp-ben, és az ég világon semmi esélye nincs a rugónak, a szükség esetén permanens death strike-ot használó dk ellen, köszönhetően az állandó death rune-oknak, amely ability a jelenlegi hp pool-ok mellett 17-18000 ezreket healel, ezt szorozd meg hárommal, és ez csak az első rúna kör volt. Nem passzióból rombolják a földig a dark succoror glyph-et 4.2-vel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 20. KennyMc mondja:

  @19
  DS-t a 2x 10 seces disarm mellett aligha tudná belémütni. Ha meg disarmot trinketeli, lichbornja nem lesz, emellett 5 seces disarm is a farában fog tevékenykedni, míg a DR-ek le nem járnak icebound után.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 21. DeS mondja:

  Ha jól értelmezem, te elnyomod a preparationt ami egy 5 perces cd, csak azért hogy kétszer 10 sec disarmot rakj a az ellenfeledre...ami egy pvp orientált dk esetén aki chaint vagy swordshatteringet használ, már az első nekifutásra is 4 sec lesz, másodikra meg gyakorlatban semmi, (diminishing return, hello?) Arra meg nem tudok rájönni milyen párhuzamot vontál a trinket és a lichborne között, semmi közük egymáshoz, nem is értem az érvelésed. NEM tudsz kontrollálni egy értő dk játékost 3500 resilience magasságában 120 ezres hp poolok mellett annyi időre hogy lebombázd a hp-ját és ne tudjon hozzád nyúlni, evasion szart sem ér +50% dodge-tól még el fog találni úgyis, ha szerencséd van és nem fölfelé megy a hp-ja akkor is szinten tartja magát, te kifogysz a cd-kből, miközben ő nem használt igazából semmi semmit. aztán vagy halott vagy, vagy elvaniselhetsz egy Cos-al kombinálva, és akkor ott állsz ellőtt evasionnel, cos-al, preaprationnel, dismantleval, és gondolkozhatsz mennyi esélyed van így második nekifutásra ezek nélkül nekiszaladni újra. Én komolyan nem tudom hogy te milyen játékot látszol, de soha senkitől nem hallottam ezt a "félvállról veszem a dk-t rugóval" dolgot. Bucira ver egyenlő feltételek mellett.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 22. geryke mondja:

  Azért sajnálom a rugókat mert elég rendesen meg lehet szivatni, nagyjából akármelyik karival 😀
  @21 Mert nem 1v1 balanced game, arénába egy tsg-t könnyűszerrel lebombáztok rmpvel. Amúgy meg dkval nem éri meg swordshatteringet használni akárhogyis nézzük (legalábbis unholyba) mert az -15% strengh bukást jelentene. 3 class tud disarmolni, abból egy talenthez kötött ... 10másodperc miatt hülyeség 15% strenghtet veszteni...Addig tolja a death coilt azt cs.. Mellesleg a rugót , warrit végig tudod ütni, míg egy maget, huntert nem 100%ba mert elugrál stb 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 23. geryke mondja:

  wtb edit, -könnyűszerrel 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 24. KennyMc mondja:

  @21
  Megkérdezhetem, mennyin vagy roguegal, dk-val 3sben?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  33 User(s) Online Join Server
  • Nesquik
  • Lina_Inverse
  • pirosbicikli
 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • KOMMENTEK

  • Bermuda on LefújvaEz a lefújás szerintem legkevésbé a WoW miatt volt szükséges, az mostanra talán már az egyik leginkább egyenesben levő Blizzard
  • Adi91 on LefújvaMicsoda meglepetés. Valószínűleg nem tudnának mit mutatni a BlizzConline-on, illetve nem akarnak szembenézni a rajongókkal az elmúlt pár hónap atrocitásai
  • Adi91 on Jön a patch!A jelenlegi ütemben? A 9.1 8 hónap után jött ki, messze a leghosszabb idő volt egy release és az első
  • Adi91 on Legion TimewalkingHa nem élvezném nyilván nem játszanám. De az, hogy élvezem nem jelenti azt, hogy vakon tapsolok mindennek. Behoznak egy módot,
  • Hard3n3d on NévváltoztatásÉn az igazi McCree helyében bejátszanám hogy nevet váltok Cole Cassidy. -ra :D
  • Attila on Jön a patch!Nem tudhatjuk, hogy milyen volt a munkamorál nyáron az Activision tisztogatási hadművelete alatt, de azt gyanítom, hogy nem túl jó.
  • Darkpep on Jön a patch!Miért ne lenne 9.3? simán lesz még 9.3, idő van még bőven rá.
  • lelelio on Legion TimewalkingÉlvezed még egyáltalán ezt a játékot, vagy csak megszokásból játszod?
  • Adi91 on Jön a patch!Király! A legnagyobb baj, hogy ami most jön a 9.1.5-ben, annak a már a 9.0-ban így kellett volna jönnie. Hogy
  • Adi91 on Legion TimewalkingAzzal, hogy a Timewalking Mythic+-ban letiltják a régi geareket a FUN-t veszik ki az egészből. Semmivel sem lesz érdekesebb újra
  • Afthraste on A hűség jutalmaAzért szar ez, mert így nem csinálnak contentet. Ha előre megvan az x előfizető akkor nem kell lekötni őket tartalommal.
  • rapbandita on A hűség jutalma@Vordengo @Singulus Azért azt vágjátok hogy vannak akik még mindig játszanak a WoW-al, sőt a mythic progress kellős közepén járnak
  • Singulus on A hűség jutalmaPlusz mindezt azért, hogy az éves pénzügyi jelentésükben jól mutasson a bevétel. Igaz, cserébe nem kapsz semmit csak a 10200.
  • Vordengo on A hűség jutalmaIlyennel előállni akkor amikor már 3 hónapja pörög a 9.1 a következő 9.2 content patch meg még a látóhatáron sincs...
  • ben2 on Friss start"Gyorsabb szintezés, hasonlóan a Burning Crusade-hez." És innentől bukik a mutatvány. Már anno a TBC-nél is tönkretette a vanilla zónákban