WARCRAFT no image

Készült 2011. június 15. | írta Attila

32

Shaman 4.2

 • Fire Nova damage has been increased by 15%.
 • Lightning Shield and Water Shield can no longer be dispelled.
 • Unleash Elements is now in the Nature school, and thus can no longer be used if a shaman’s Nature school has been locked out.
 • Water Shield has had its internal cooldown reduced to 3.5 seconds, once again matching other shields. The amount of mana restored when Water Shield procs has been reduced by 50%.
 • Talent Specializations
  • Elemental
   • Call of Flame now also causes Fire Nova to add 3/6 seconds to the duration of Flame Shock auras on targets that Fire Nova damages.
   • Lava Flows now grants a 30/60/90% haste buff when a Flame Shock effect is dispelled, up from 10/20/30%.
   • Thunderstorm now reduces the movement speed of players it knocks back by 40% for 5 seconds.
  • Restoration
   • Improved Water Shield has been redesigned and renamed Resurgence. When Water Shield is active, Resurgence causes critical direct heals to restore mana (Resurgence rank 2 is roughly equal to 150% of the old Improved Water Shield value when a Healing Wave or Greater Healing Wave critically hits, and scaled down accordingly for faster or multi-target spells).
   • Mana Tide now grants 200% of the caster’s Spirit, down from 400%.
 • Glyphs
  • Glyph of Unleashed Lightning (new Prime glyph) allows Lightning Bolt to be cast while moving.
 • Set Bonuses
  • The 4-piece Elemental shaman PvP set bonus (Gladiator’s Thunderfist set) has been redesigned. It now causes Lightning Shield to generate an extra charge, rather than consuming one, when it is triggered by receiving damage, up to a maximum of 3 (9 with the Rolling Thunder talent).
Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


32 komment érkezett a(z) Shaman 4.2 poszthoz

 1. martonapoo mondja:

  Most csak én Látok rosszul vagy kihagyták a cement sámánt? Nem lesz semmi buff se semmi? :S crycry

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Tremor mondja:

  Lava Flows now grants a 30/60/90% haste buff when a Flame Shock effect is dispelled, up from 10/20/30%.

  Biztos voltam benne, hogy ez így nem megy livere. Úgy tűnik, tévedtem...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Faraleth mondja:

  1: tökéletes minden, leszámítva, hogy gearből nem kapsz semmit 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. bithalver mondja:

  Jol latom, hogy a Resurgence nem "eszi meg" a Water shield tolteteket ?
  (vagy beneztem, es az Improved Water shield sem eszi meg ?)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. vazzeee mondja:

  Glyph of Unleashed Lightning (new Prime glyph) allows Lightning Bolt to be cast while moving.
  ez elemnek jó nem?

  Amúgy resto shamim van, és most jó a mana regen, de ez a tide nerf lehet nem fog jót tenni... :/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. 32karakter mondja:

  uh, nem lesznek könyntengerek a glyph miatt? most látom csak, hogy iylet kapnak, és elég OPnak tűnik elég sok tekintetben
  ("skilles" játékos kezében ez halálos fegyver...)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. csaken mondja:

  Nemrég kezdtem el resto shamanozni, és szeretnék kérdezni valamit. Nem érzitek úgy, hogy kevesebb hasznát veszik rshaminak mint bármelyik másik healer kasztnak?
  (olyanok válaszát várom, akik profi szinten resto shamiznak, és azért kérdezem mert úgy vettem észre, hogy ha megszakadok is, kevesebb healt tudok kitolni, mint mondjuk pl: egy resto dudu).

  A válaszokat előre is köszi.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. Eredar mondja:

  6: azért kell ez mert mozgásos harcoknál még mindig alulteljesít a sámán. Különben nem a Spiritwalker's Grace lenne a lvl 85 varázslat.

  Azért remélem a háttérben dolgoznak a cement AOE-n mert ez így most röhej. Bár ott legalább (csak?) a mechanizmussal van a baj, destro lockom valami iszonyat kevés dps-t csinál a RoF és SoC párossal, vagy csak én bénázok el valamit. Régebben a SoC spam egy csoportnál nagy számokat eredményezett, most meg alig sebez...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. Melondothir mondja:

  @6: most miért akarod elvenni a maradék túlélő elem sámli örömét? 🙂 sokmozgásos csatán ahol eddig kuka volt az elem, javít - majd a mérések eldöntik, hogy mennyit is ténylegesen a többi dps-hez viszonyítva

  Fire Nova változások: ehhez meg inkább nem írok semmit , teltek a hónapok egy szép új használhatatlan feature-el ...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. 32karakter mondja:

  #9 isten ments, hogy én el akarnám veni, látszatát is el akarom kerülni meg minden...

  kéréds: swing timert ugyanúgy reseteli, mint eddig?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. Zengi mondja:

  @7 A resto shaman jelenleg hps-ben egy heal szempontjából megszokottnak mondható fighton nem képes felvenni a versenyt hps-ben a többi kaszttal. DE ez nem jelenti, hogy nem töltené be a feladatát, vannak fightok melyeken rendkívüli előnyöket élvez a többekkel szemben, illetve elég rugalmasan választhatja meg a saját szerepét, mondjuk ehhez adott esetben érdemes reforge-olni vagy gemelni. Ez persze 4.2-vel megdőlni látszik, mivel úgy fest a jelenleg se túl rossz crit lesz az atom stat resto shamanoknál.

  Szóval nincs imba hps, de van interupt, telluric currents manareg, olcsó dispell ami healel is picit, normal raid gearben 65k-s heal critek EShieldes tankon stb. stb. És Mana Tide (ami kapott egy elég szép nerfet), de úgy néz ki hogy ez nem is fog megártani. Ami nagyon jó a resto shamanban (és egyben ez riasztja el a kezdőket a spectől), hogy nagyon jól skálázódik gearrel, jó neki a haste, a crit és a mastery is, spirit sose rossz, int meg még jobb, főleg ha proccol és nagyot. Viszont gyengébb gearrel nehezebben hozza azt amit a többiek.

  Lényeg a lényeg, hogy ha hps-t figyeled és ott szeretnél sikereket elérni, akkor a resto druid a te karaktered, semmi estre sem a csámány.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. vonos82 mondja:

  #7

  Tíz fős raideken veszek részt csak, tehát tapasztalataim is onnan származnak.

  A resto shaman a legjobb swing-, vagy spot healer a játékban, mindig is az volt. A pala a legjobb tankhealer, a dudu a legjobb raidhealer, a sámán van pont középen az öt kaszt alkotta vonalon. Neki semmi komoly spellcserébe, előbuffolásba nem kerül, hogy tankheal szerepről raidheal szerepre váltson, míg mondjuk egy holypriest vagy egy pala nem örül, ha ilyenre kérik. Ha valaki hirtelen kap egy spikeot, akkor a shaman tudja a leggyorsabban, a lehető legkevesebb overheallel max környékére rántani (HS-RT-GHW, és hopp 50k heal + 1 vagy 2 HoT). Innen a dudu/priest dolga.

  A másik szerep, amiben remek a sámán, az a melee group healelése. Chainheal, Healing rain, healing totem, szabadidőben lighting boltok.

  Nekem sem megy a recount toppolása, csak néhány fighton, de már nem is érdekel. Jók a healerek, ha senki nem hal meg. Mi igazi teamként dolgozunk, mint a tankok, az egyéni vigéckedést meghagyom a damage-dealereknek, akiknél ez - lássuk be - tényleg fontos szempont 😀

  (Minden véleményem személyes)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. vonos82 mondja:

  edit

  Természetesen négy kaszt van, ezeknek 5 specce által alkotott vonala ...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. CPL mondja:

  @7

  csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Valóban a középen állás miatt egy kicsit néha sutának érzi az ember; hps oldalról mindenképpen, de ha jól használod a dolgokat, akkor nagyon sokmindenre képes. Rengeteg rejtett healje van (Ancestral Healing, Ancestral Awakening, Earthliving, Cleansing Waters, Spirit Link Totem, tankheal support ).
  Arról nem is beszélve, hogy mellette irtó sok supportot tudsz csinálni totemekkel, purge-el, wind shearrel, hexxel, bind elementallal; esetleg fire elementallal, de például 5man-ekben earth elemental is mentett már meg party-t wipe-tól miután behasalt valamint a tank...
  Én úgy tapasztalom, hogy a sámlival megtanulni a legnehezebb egy fightot healing oldalról, de lehet, hogy én vagyok bénább a többieknél.
  Ellenben ha megvan mikor mire figyelj, arra hogyan reagálj onnantól facepalm tud lenni.

  Nem healeltem még más karakterrel, de szerintem a sámlinak pont a középen állása teszi az egyik legizgalmasabb healerre, kiegészítve azzal, hogy egy érdekes hibrid-et csináltak belőle Cata-ban ( Lightning Bolt nem opció, hanem must raideken, ha manádat rendben akarod tudni).

  Persze voltak idők amikor nem volt nehéz hps-ben, meg heal amountban toppolni bárkit. ICC-ben, már vállalható gearben 25man-en az ember ráhasalt a CH-re és agyatlanul nyomta. Senki nem ért utol pugban. De már más idők járnak...

  Valóban nehéz "penis-oldalról" elfogadni a resto sámlit, de ha az ember ráérez a titkára és a supportot tudja használni heal mellett akkor jó játékélményt nyújt.

  No és igen, a haste. Írták a többiek a critet is, de tapasztalatom szerint minden Int-re, haste-re és mastery-re a kulcs. 2000 körüli haste már csodákra képes, bár ebben a kiegben kétlem, hogy elérjük a hard-capet valaha is, amit valahol 5000 felett van...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 15. CPL mondja:

  @14 wtb edit: faceroll

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 16. Doki83 mondja:

  @14 Te hogy hozol össze 2000 haste-t úgy, hogy még masteryre is jusson? Igaz nem vagyok még full 359-ben, sajnos a vállas hiányzik, de akkoris. 😀 Mondjuk én 8-900 haste-n vagyok, totemből összehozom a 12,5%-ot, a többi mind ment mastery-re.

  Most van egy 83-as paladin healerem, hát mit mondjak, ennyire könnyen még nem healeltem karival, mint a palával. A sámánt rettentő nehéz volt megszoknom az új kiegben, pedig kezdetektől (BC) az a mainem, és csak resto voltam.
  HPS-ben, mint ahogy azt előttem már mondták, soha nem fogsz utolérni senkit. A priestek és duduk lenyomnak, a rosszabb gearben lévő palákat utolérheted. Viszont healing done-ban van esélyed, a rosszabb HPS ellenére is. 😀 Én 10-esben raidelek sámánnal, pala-sámán-priest, pala-sámán-dudu, sámán-2 dudu, sámán-2 priest a felállás, attól függően, ki van online épp. Mondhatom, hogy stabilan 2. vagyok, ha odafigyelek. Healing Done-ban. Viszont HPS-ben mindig utolsó.
  Ahol első tudok lenni HD-ben meg HPSben, az Nefarian, ahol az MT-t healelem phase1/phase2-ben, utána meg átmegyek raidhealbe.

  A sámán soha nem lesz csak raidhealer, csak tankhealer, mindig köztes szerepet fog betölteni raideken, azt viszont nagyon jól be tudja tölteni, ha valaki ért a karakterhez. És sajnos gearfüggő a resto shaman. De nagyon. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 17. raidergeza mondja:

  Ez a tipikus nesze semmi fogd meg jó változtatások. Elvagyok keseredve a sámán miatt. Nem értem, h a cementel megvannak elégedve?! Semmi durvítója nincs neki arénában CCje is harmat gyenge mert a 30sec hex (dispellezhető a legtöbb classal) + FS root (ami dispellezhető) Nerfelt WS ami kb minden 3. healt képes csak szakítani eléggé gyengusz.... Finishim moveja meg 1általán nincs neki. Én visszaemlékezve 2v2ben nem emlékszem, h mikor lett volna utoljára kiemelkedően jó csapat cement + akármi felállásban 3v3ban még csakcsak de mostanában már onnan is kopnak kifelé. /cry 5v5ben meg nem nézelődtem még.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 18. Nascar mondja:

  @12
  Hat akkor nalatok igen rossz priestek vannak. Olvass utana miert.

  @7
  Kb mindegyik fightnak van egy healerje ebben a tierben. Egyiknel a shaman, masiknal a pap, a harmadiknal meg a dudu vagy pala a jo. Perpill en ugy erzem a Dudu a legerosebb healer bar ez tipikus blizzardos hozzaallas, mert cata elejen kb raidbe befert 1, nem volt normalis CD-juk es a HPS-uk is keves volt. Kaptak 1-2 valtozast, azota utolerhetetlenek 1-2 fight-on.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 19. Magnitude mondja:

  #7

  Így igaz, raidben szopóágon van a resto shaman, minden tekintetben alul marad a többi healertől (druid pala priest is tud ugyanolyan normálisan tankot healeni, ha megvan az iq). Úgy néz ki, hogy ez 4.2-ben sem változik. Ha a guildedben felismerik, hogy skilled vagy és értelemes emberekből áll, akkor tudsz menni raidre így is, mert azt szerintem senki se állítja, hogy szar, csak nem olyan effektív mint a többi.

  Healing Surge 20% nerf meg mégse lesz?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 20. CPL mondja:

  @16: én kicsit másképp álltam hozzá, nekem totem nélkül 1750 körüli hastem van most mastery meg talán 12-es. Most forgeoltam át a 2000 haste-ről, mert tankot kell healelnem Neffy-n. Amúgy egyszerű a recept. Minden itemnél törekszem a haste+mastery combóra, minden gem int+haste-es; és crit chance-tól menekülök, ha nagyon nincsen jobb akkor reforge haste-re. És nekem sincsen még meg a full 359.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 21. Bergareth mondja:

  Hamár a sámánról vitatkozunk, nekem már hónapok óta van egy kérdésem, amit nem igen tudtam hol feltenni. A resto t11 chestről hol a spirit? Pár hónap kihagyás után kezdtem el nemrég megint játszani és ki szerettem volna venni, de elbizonytalanodtam amikor láttam, hogy gyakorlatilag hajszálra ugyanaz a statja (socketek is meg minden) mint az elemental t11 chestnek...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 22. CPL mondja:

  @21
  Jogos a felvetésed. Sajnos elvitte a cica. 🙁 A T11-es set sajnos szerintem nem lett jól kibalance-olva. Véleményem szerint az volt a koncepció, hogy majd a 4-es setbonus (ami valóban imba a konstans 540 spiritjével) megoldja a gondot, de addig sajnos szenvedős, különösen, hogy 3 itemnél jobb a "sima" 359, de néhány 346-os is. Amíg nincsen meg a 4 setitem nem nagyon éri meg hordani a set-et imo, de utána jó segítség lesz az.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 23. martonapoo mondja:

  Enhancement Aoe... vicc... inkább ne is csináld, Fire nova 3-4k crit... 357 item lv-vel ló..sz, főleg hogy van pár másodperc cd rajta... ne is törődj aoe-vel üsd a tank targetját azt jónapt

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 24. Shati mondja:

  Resto shammy FTW!
  Elolvastam a kommenteket és kellemeset mosolyogtam. Látom mindenki elakad a HD-nál recountban, az OHD-ig már nem jut el senki, pedig az is érdekes 🙂
  Tény, h. 10es réden 1-1 bossfájton míg dudu/pala/pap tol 4-4,5 milla hílt(~13k hps-el), mi 3,9-4,5 millát (11-12k hps-el), de míg az ő overheal-jük ilyen fájton 1,5-2,5 milla, mi jó ha 300-600k-t összehozunk, ergo efektív hílingben álmunkból felkeltve is lekörözünk mindenkit, az ő híljük nagy része kuka 😀 /de persze ezekből a low, kukás hílerekből is kell legalább 1-2 a fájtokra, anélkül mit sem érnénk 😉 /

  A manaregen nerfeket szomorúan olvastam viszont :S
  Normál réd kontent itemekkel mostanra jutott odáig a gírem - shammy csak alt, ennyire jut idő 🙂 - h. ha pár percig szpemelni kell GHW-t, nem leszek rögtöm oom.
  Bár a direkt crit hílre kapott manavisszatöltéssel talán megyünk vmire, úgyis HW-t és GHW-t szpemelünk sokat, de a nerf nagyon durvának hangzik perpill ahhoz képest.

  Jah, és ha Chimaeron fájton bárki leköröz akár HPS-ben, akár HD-ban ~azonos cuccban, akkor v. +haltál v. vmit nagyon rosszul csinálsz, mert mastery-nk ott mindent ver 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 25. Zengi mondja:

  Megjegyezném, hogy nem feltétlenül sok a druid-nak se az overhealje, ha többi healer nem veri fel neki raiden. Ha nem szükséges a tactic szempontjából, hogy 100%-on legyen mindenki, akkor 80%-nal raidheal stop van, és druid hotok megoldják, nincs overheal, többi healer kevesebbet healel, viszont laza a meló és jól álltok manával.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 26. Zengi mondja:

  Jah végigpróbáltam az összes statot és tapasztalatom szerint, ha a következőre gyúrsz:

  -haste: jó hps, legrosszabb manaregen, többi healernek gyártod az overhealt (5fősben jó)
  -mastery: túl szituáció függő, Chimareonon atom
  -crit: a kiegyensúlyozott stat., 4.2-vel szerintem egyértelműen ezt kell huzni, de jelenleg is nagyon jó, számoljátok bele azt is hogy nem csak a single target healek critelnek és telluric currents esetén nagyon jó manát tölt ha critelsz

  És ami szerintem Wotlk sőt BC óta szuper az az int proc., jelenleg raidbuffal van olyan 100k manám de ha minden (trinyo, engi kesztyu, power torrent... stb.) elsül akkor ez 140-150k, ilyenkor a combat manaregem megugrik 500-600-al valamint lightning bolt mana visszatöltés 5-6k-at hoz és persze brutális healek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 27. Magnitude mondja:

  #24
  Az egyéni probléma, ha overheal miatt lesz több healje a többi healernek, azért a valoságban az esetek többségében természetesen nem így van. Legkevesebb ovh valóban nekem szokott lenni, de ha értelmesebb paladin priest mellett kell nyomni, akik figyelnek, hogy ne csutthp-ba menjen a heal mint wotlk-ban (és van mindenkinek most már kis/nagyheal is), akkor kevés a különbség. Annyira sámán se marad le hps-ben, hogy azért bele lehessen kötni, úgyhogy az a lényeg, amit #12 mondott, ha nem hal meg senki, jó volt a heal, no vita.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 28. Doki83 mondja:

  @12 Ez igaz, hogy ha nem hal meg senki a fight alatt, akkor tökéletes a heal, viszont akad néhány recounthuszár raidleader, akinek a recount az atyaúristen. Személy szerint engem sámánként ezért nem vittek raidekre, mert anno content elején mindig uccsó voltam raideken healben. Ugye akkor még nagyon nagy különbség volt a healerek között teljesítményben, az elején a sámánok nagyon szenvedtek. Mostanra már javult a helyzet. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 29. Eredar mondja:

  1: attól hogy a cement ágon nem változtattak nem jelenti azt hogy teljesen kihagyták. ezt kifelejtetted:

  Call of Flame now also causes Fire Nova to add 3/6 seconds to the duration of Flame Shock auras on targets that Fire Nova damages.

  Ez érinti a cement AOE-t is

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 30. vonos82 mondja:

  #28 Magyarázd meg neki, hogy ha a raidet 23k damage éri secenként, ebből 10k/sec a tankokat, akkor a két nemtank-healer nem fog fejenként 10k-t kitolni, ha a tankhealer nem afkol.
  A fentmaradt 13k el fog oszolni a két healer között, ideálisan 6,5-6,5 - ez persze ritka.

  A healelés - ismétlem - nem a számokról szól. Ha csak 30k a kapott damage, akkor a 3 healer ha a feje tetején állva énekel is Zámbó Jimmyt sem tudnak kitolni 31k healt. Pont

  Az meg, hogy a HPS milyen arányban oszlik meg? 20%-on belül vannak a sámánok a top healerekhez képest, erre rájön a csillió utility. Ha ezek után is pampog, akkor ott a RL fejével van némi gond.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 31. raidergeza mondja:

  29. Szerintem ő arra gondolt, h számottevően nem változtattak a cementen. AOE-t semelyik cement nem használ jelenleg, mert nem éri meg és ez a kis buff sem tűmik valami dúrvának.
  Vagyis magyarán szinte semmit nem változtattak. Nem is látok rá sok reményt, hogy ez változzon. Cement alapvetően egy erős málé support karinak terveződött. Jelenleg a "bring the player not the class" filozófia miatt a buffok teljesmértékben lecsökkentek. Én legalábbis nem emlékszem olyan időszakára a wownak amikor valaha is ilyen kevés playerek által feltehető raidbuff ált volna a rendelkezésünkre mint most. A másik fail filozófia hogy a hibrid annak maradnia kell a középszerűen szar DPSek között. Magyarán szar a DPS nem ad olyan buffot amit más nem. Kihagyjuk a listából. A legtöbb cement már rég átment restóra, elemre vagy rerollolt másik classra. Aki meg maradt az meg azért teszi, mert fanatikusan szereti ezt a karaktert.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 32. Connected mondja:

  @24 Jól mondod, hogy Chimeronon a resto sámánok helyzeti előnyből indulnak, a masterynek köszönhetően. De van annak a fightnak egy szép sajátossága, ami miatt resto sámánnal facerollozok és tolom a 19-20k hps-t egész fight alatt. Úgye mindenkit 10k környékén kell tartani, ami tuti hogy minden player HPjának a 20% alatt van, az Earthliving ilyenkor 80%al nagyobb eséllyel proccol, ami egész fighton fenntvan szinte mindenkin ---> Itt mindig az Earthliving az 1. a recountomban (HC chimaeronról beszélek) Imádom healelni azt a fightot:)

  Amúgy hozzászolva ehhez a kis tide nerfhez is, ezt tuti hogy nemfogom megérezni. Ha nem kiabálnak ventrin a tideért lese raknám, mert nem érzem hogy kellene.....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  36 User(s) Online Join Server
  • nosferatx
  • SebiProton
  • Spellbreak
 • KOMMENTEK

  • Iblys on Dragonflight Collector’s EditionCsak feltételezés, de talán azért is egyre drágább (már a szar eur árfolyamot leszámítva) mert egyre kevesebbet csinálnak belőle. Minél
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionAlapvetően semmi baj nem lenne egyébként ezzel, de amíg látod, hogy mit adtak régen kevesebbért, és mellé teszed, hogy mit
  • Professor J on Dragonflight Collector’s EditionA Starcraft 2: Legacy of the Void CE volt az utolsó fizikai CE, amit 2015-ben még 22 ezerért vettem. Azóta
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionSőt, most megnéztem, szállítással együtt 147 euróra jönne ki. Mai árfolyamon: 59.000 Ft. (Szállítás nélkül 130 euró, 52.000 Ft) Tudom,
  • lelelio on Dragonflight: Még idénHisztit az r/hungary-n, kérlek
  • Professor J on Dragonflight: Még idénHasznál eurot a magyar is, ha külföldről EU-n belülről rendel, főleg ahol euro a fizetőeszköz. Vagy pl. Steam és társai,
  • Zibuprofen on Dragonflight: Még idénOrosz-Ukrán háború mi? A horváth kuna az euróval szemben 2010 óta 10%-os intervallumon belül van. A magyar aranytallér meg 260
  • Professor J on Dragonflight: Még idénArról, hogy többek közt az orosz-ukrán háború miatt közel 400 forint az euró, átlag halandók semmit nem tehetünk. Ami jóval
  • Darkpep on Dragonflight: Még idénNekem a pofam szakad le, hogy ennyit elkernek erte, egyre dragabb mint az ifos is. Grrrr
  • Zibuprofen on Dragonflight: Még idénNem, mert nem veszem meg :D.
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionTöbb lesz az annál. 129 euró, jelenlegi árfolyamon majdnem 51k. Egyébként rendkívül "kreatív" ajándék a kitűző, a SL után ismét
  • Hard3n3d on Dragonflight: Még idénAki a megjelenés óta játszik az már bele tolt kb 1 millió Ft ot szerintem ez már nem oszt :)
  • Teli on Dragonflight: Még idénTi az idei megjelenésen vagytok kiakadva, nem pedig azon, hogy egy X+1-ik küldetéspatchért 19 700 forintot kérnek el???
  • Attila on Dragonflight: Még idénMeg mertem volna rá esküdni, hogy nem fog megjelenni 23 nyaráig. Ilyen tempó mellett akár már a héten be kellene
  • csabe on Dragonflight: Még idénJó vicc :D Azt akarják beadni hogy 6 hónap alatt lezavarják a bétát és megjelenik idén a Dragonflight??? :D Ha