WARCRAFT no image

Készült 2011. június 25. | írta Attila

15

Szombati hírbonbonok

 • A Blizzard készített egy gusztusos összefoglalót a hamarosan érkező 4.2-es patch-ről. Ezekről már mind volt szó, de érdemes még egyszer átnézni, hogy milyen újdonságok lesznek a Rage of the Firelands című content csomagban.
 • Megkért minket a WoWcgi csapata, hogy tegyük közzé a felhívásukat, amelyben pár szóban bemutatják a weboldalukat. Tessék!
 • Üdvözöl minden kedves képregény rajongót a wowcgi.hu!
  Az oldal célja hogy publikálja a World Of Warcraftról készült képregényeket legyen az angol vagy magyar nyelvű.
  (A WoW CG – WoW Comics Gallery megszűnése miatt készítettük)
  Mivel az oldal friss ezért kérünk titeket hogy küldjetek nekünk minden kategóriában képeket, vagy akár saját fordításokat.
  Előre is köszönjük ha az oldal elnyeri a tetszésedet és részt veszel valamilyen szinten az építésében vagy akár publikálásában.
  Feltöltési tippek: Rapdishare vagy Megaupload csomagolt fileban aminek a linkjét elküldheted pm-ben a fórumon.
  Az oldal folyamatosan frissülni fog és persze javulni.

 • Az Ask the Devs sorozat véget ért, de a jövőben is lesz lehetősége a játékosoknak arra, hogy információkhoz jussanak a játék fejlesztésével kapcsolatban. Kicsit változni fog a rendszer: a fejlesztők fognak kérdezni a játékosoktól. Ezekből a kérdésekből és a rájuk adott válaszokból fog összeállni egy-egy post. Elsőként az egyes karakterosztályokat fogják kivesézni.

We do have plans to request class-specific feedback from every class in the near future. This will be sort of a reverse Q&A format though. As we continue to map out the evolution of the game, we want to ask some general questions of the community about each class. Our response to this type of feedback likely won’t be immediate, but it will help us greatly while making decisions on how to improve or enhance the gameplay of each class in future content updates. 😉

 • Greg Street a Eurogamernek adott interjúban több teljesen érdektelen dologról is beszélt, de a végén mondott valami érdekeset is a játék nehézségi szintjeiről. Nem kizárt, hogy a következő kiegészítőben nem csupán normal és heroic lesz..

We have a very wide variety of player skill. I look at a lot of other games and see that they might offer five difficulty levels – but we really only offer two. That’s something we talk about a lot, do we need to offer more difficulty levels?

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Visc

  Lesz a normálnál is könnyebb. Jöhet a pezsgő.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Limrasson

  Nehézségi szintek:
  1. Vérpisti: A bossok minden szerdán öngyilkosak lesznek, és levélben elküldik neked a lootot (mert ugye, fogalmad sincs, hogy hol vanna kezek a raid izék). Biztos ami biztos, még beraknak vagy 18 postaládát SW/OG-be, hogy nehogy ne találj egyet se.

  2. A Kazuár: A bossoknak gyengébbek a megszokottnál, és hogy elejét vegyék a "wipeolok egy órán át, aztán feloszli ka raid"-nak, a bossok nem regenerálják vissza az életerejüket wipeok után, és nicns enrage timer!

  3. Normál: Mint most a normál. Azoknak, akik játszani akarnak.

  4. Heroic: Mint most a heroic. Azoknak, akik kihívásra vágynak.

  5. UBAR (olyan mnit az ÜBER csak keményebb): Reális AI, ami annyit tesz, hogyha az insta elején megtámadsz egy csoportot, jó esély van rá, hogy riadót fújnak és a fél insta kirohan hogy legyilkoljon. A bossoknak annyi HP-juk van, hogy logaritmikus skálával kell mérni, ütnek mint az atom, ja és raidenként legalább 3-szor újra kell verni az összes bosst (egyszer úgy, hogy mindegyiket egyszerre), és ha elwipeolsz, akkor meghaltál, mint Diabloban.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nimellos

  Hello Kitty mód , Normal mód és Heroic mód?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ranger

  Esetleg legyen 1 darab raid insta, 6 nehézség fokozaton, amik egyre jobb geat dobnak, és az új fokozathoz végig kell verni az előzőt, minden fokozaton a bossok több hp-t és új képességeket kapnak. Így egy instával ki lehet húzni a következő kiegészítőig xD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://elementalgankery.com/ Kaszti

  jobbnál jobb ötletek itt commentekben:P

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Saturas

  normál, heroic, és tökalsó mód
  ez a fordított q&a nagyon érdekes lesz, remélem értelmes dolgok sülnek majd ki belőle

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zhilo

  Normal, Nightmare, Hell

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Saturas

  De most tényleg, átgondoltam az egészet: ha bejön még egy nehézség, akkor ugye vagy a mostani normál lesz a legkönnyebb, az új viszont beszarás-nehéz, és tényleg nem sokan fogják kihasználni az új fokozatot, vagy pedig az új lesz a legkönnyebb, és akkor lesz egy faceroll-fokozat, vagy hasonló, ami valljuk be, nem előnyös, mert le lesznek nézve azok, akik ott játszanak + még a lootjuk is gyengébb lesz, és ez egy végtelen qq-forrás lesz a jövőben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Varbaro

  #2

  UBAR = a bossokat a paragon meg ensidia fogja irányítani (lulz)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • tmaster

  @2 Ezt küld el Blizznek, nem is kell gondolkodniuk rajta, kezdhetik a gyártást 😛

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pocc

  ->2 Limrasson pwn'd xD
  Made my day! 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Detto

  @2:

  Kieg az 1. ponthoz: Jön a postás és kikézbesíti a levelet 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ballasztik

  *hagyjuk ezt a buta vérpistikézést, köszi*

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/tibike/simple Reeee

  Miért gondolják az emberek hogy egyértelműen még gyengébb verziókat csinálnának?
  Ezt a több nehézségi fokot nem kell nekik feltétlen egy új verzióval létrehozni. Anno Ulduarban voltak olyanok a hc fightok hogy azt "valahogy" kellett megcsinálni hogy HC loot legyen a jutalom( csak hogy példát is említsek: kill order az Iron concilon).
  Szerintem ilyet könnyedén be tudnak iktatni az újonnan bekerülő bossokhoz, nem lenne nagy wasistdas...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mungdal

  Azért gondolják mert a fórumok tele vannak a sok sírással hogy még a normal is nehéz, és hogy csináljanak easy-módot. Pedig a normal is easy, minimális figyelem kell hozzá. Vagy talán pugolás miatt akarnak easy-t. lehetne a neve hogy pug mód 🙂
  Limrasson postja nekem is jó nevetést okozott, köszi 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑