WARCRAFT no image

Készült 2011. július 8. | írta Attila

48

Hőségriadó

 • Pörög a progress Firelands-ben! Úgy tűnik, hogy a top-top guildek minden tőlük tehetőt megtesznek azért, hogy még a hétvége előtt kipucolják a tier12-es heroic contentet. Az éjjel elsőként a DREAM Paragonnak, nem sokkal később a Methodnak is meglett Majordomo Staghelm, ezzel 6/7-en állnak. Vajon Ragnaros-ba bele törik a bicskájuk? Ma éjjel kiderül!

 • A Recruit-A-Friend program keretein belül a patch megjelenése óta már lvl80-ig lehet felpörgetni a szintezést a cimbivel. Ez mind nagyon szép, de sajnos magyar accounttal még mindig nem lehet hozzáférni ehhez a szolgáltatáshoz. /sadface
 • Megújult az európai support oldal. A legfontosabb újítás talán az, hogy ezentúl nem csupán a játékon belül, de a support oldal webes felületén is követhetjük a beküldött ticketeket, sőt arra is van lehetőség, hogy e-mailes értesítést kérjünk.
 • A Blizzard a jövőben jobban fog ügyelni arra, hogy ne lehessen manipulálni a ladder rendszert. Hamarosan változások várhatók a matchmaking rendszerben, hogy kevesebb lehetőség legyen a turpiskodásra.

With Season 9 recently passed, new PvP rewards distributed, and Season 10 now underway, we’d like to remind everyone about the importance of fair play. To be clear, cheating is not tolerated in World of Warcraft, and exploitation of ranked PvP play is no exception. Before distributing rewards to the top performers in Season 9, we conducted a thorough sweep looking for any players or teams that were clearly attempting to manipulate the ladder system. These players were dealt with accordingly and did not receive any undue rewards. It’s important to note, however, that there are many cases where it may appear that players have manipulated the system, when they in fact were legitimately competing like most everyone else. We not only want to make sure our actions are comprehensive – we must make sure they’re accurate.

That said, we’ll continue to ensure fair play is taking place going forward, and will be implementing changes to our matchmaking rating system soon to resolve this type of ladder system manipulation.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


 • zolik

  az szép! kemény 1,5 hétig fog tartani az új content? remélem hamarosan jön az új ptr.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mks

  Én kevesebbre számítottam! xD

  @ A Recruit-A-Friend program keretein belül a patch megjelenése óta már lvl80-ig lehet felpörgetni a szintezést a cimbivel. Ez mind nagyon szép, de sajnos magyar accounttal még mindig nem lehet hozzáférni ehhez a szolgáltatáshoz. ---> Az országot battle.net-en átállítod és habzsi-dőzsi van!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • IdealDarkness

  Egyrészt rohadjon meg a szaros nyár, másrészt meg a ticket követés az nagyon jó ötlet:))

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Blasta

  nem egyszerű a blizzard feladata amikor contentet kell rakni az ilyen guildek és a casualok elé is egyben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://omnislash.hu Chardonnay

  Fogadjunk, hogy még a hétvégén lemegy Raggi és a wow fórumok tele lesznek (na mondjuk már most is tele vannak) a még a normált se kipucoló faszjánosok "túúú ízii" sírásával 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  Ticket: Én már körülbelül 2-3 hete írt ticketre én már kaptam e-mailt értesítést, meg meg tudtam nézni weboldalon is, hogy hogyan áll.

  Másrészt lassan már ott tartunk, hogy ahhoz, hogy értelmes módon le lehessen kötni a HC-kat, meg a nem HC-kat is, ahhoz külön contentet kell nekik gyártani... lehet mégse volt olyan rossz dolog a külön 25 fős meg 10 fős raidek? 🙂 Mert lássuk be, a HC-k hiába rohannak ezeken át, a guildek nagy része 1-2 bosst ölt összesen firelandsen normálban, tehát nekik teljesen megfelelő nehézségű.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  @1 te melyik guildben jatszol, a paragonban vagy a methodban? ha a valasz egyikben sem, akkor meg mit beszelsz hulyesegeket, neked sokkal tovabb tart 🙂

  ok ilyen fajta emberek, ha duplaennyi boss van azt is lerendezik masfel het alatt. plul casual pistinek ez a content masfel hetig sem tartott, mert ha nem raidel akkor lofaszt sem kap ujat (a kismillio dailyt nem igazan neveznem contentnek)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://omnislash.hu Chardonnay

  6: van max 100 guild akiknek a content szinte soha semmi nehézséget nem jelent. A maradék 10000nek viszont ez így kurvára megfelel. Szóval ez így jó.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Kullancs/advanced TCs

  @1 Ezt így egy normál Shannox killel beírni több volt, mint erős 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • horgaszb

  Ahogy Nasi barátomat kommentjét idézzem az előző Methodos postban: "Bar en kivarom Ragna-t, Paragon mindig a semmibol jon elo."
  és trádám 😀
  Szombat este, esetleg vasárnapra feküdni fog Ragna.
  Gogo

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Proxybug

  #9 az már kettő Shannox! 🙂

  Megnéznék szivesen egy videoösszefoglalót, hogy mi megy ilyenkor az abszolut élmezőny játékosinak otthonában..:)
  "Kisfiam vidd le a szemetet" - feaureok nyilván nincsenek:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gundles

  A top guildek progressét csak egyféleképpen lehetne korrektül lassítani, ha nagyobb ugrások lennének ilvlben contentek között. Ha csak 6 ilvlel jobb az új content normal lootja az előző content bis itemeinél, akkor jó hogy végigrobognak mindenen, mert nincs szükség gearelődésre. Ha nagyobb lenne az ugrás, akkor rá lennének kényszerítve arra, hogy előbb normalbol és a könyebb hckból öltözzenek. Persze ilyenkor meg jönne a sírás, hogy véristván normalbol jobb lootot szerez, mint aki "megszenvedett" az előző hcval, de még mindig jobb megoldás lenne, mint a kapus rendszerek voltak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Proxybug

  De miért kéne lassítani? Feltehetően ösztönzi a céget ujabb tartalmak kihozására..:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • InsolentD

  #13 +1, teljesen egyetértek!

  egyébként is, tú ízi, már wipe nélkül farmoljuk a trasht normálon, akár puggal is... pfff haldoklik a wow...

  nem tök mind1, hogy a Method mennyi idő alatt söpri ki a contentet? vagy van aki azt élvezi, hogy nekik szurkol? pont leszarom, hogy mit tudnak ezek a guildek, én még egy bosst sem láttam firelandsen, és nagyon boldog vagyok így is... az én féle casualoknak találták ki a napi questelést, ami belefér a napi 1-2 órába, amit játszani tudok, és tök feelingesnek találom az egészet...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • DiamondKigma

  Go go Para!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lacu

  Szerintem az lenne a jobb megoldás (nem a legjobb) hogy nincs hc mód, csak normal, PTR-en ne lehessen a bossnak mind a 30 képességét tesztelni, hanem csak 4-5öt, és érje meglepetésként az összes guildet, hogy mivel is állnak szemben. Nem kellene kiadni a taxot, hogy kisfiaim, így öljétek, mert akkor biztosan sikerül majd megölni.. Blizz várjon 2-3 hetet a content kiadását követően, és akkor tenné közzé a taxokat. Ennek az lenne az előnye, hogy nem lehetne előre begyakorolni azokat a képességek, amiket a bossok csinálnak, improvizálnia kellene mindenkinek. Vagy a PTR legyen zárt, ne legyenek nyilvánosak a tesztek, így (is) mindenki ugyan akkora sanszal állhatna a boss elött, mint bárki más… így nem lenne sírás, hogy túl ízi, vagy túl nehéz, és nerfet neki.. (vagyis biztosan lenne, de az mindenkit creativitásra ösztönözne..)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/zakarias/simple Verminaard

  @8 Chardonnay megfogalmazta a lényeget. Nem a HC guildeket kell alapul venni.

  Nem beszélve arról h. egy semi casual guild mondjuk raidel heti 10-12 órát, amit egy ilyen szintű HC guild 1 nap alatt letol (sőt). Szóval az raid instákban eltöltött idő függvényében annyira nem is áll messze egymástól egy HC és egy jó progressü casual guild egyszerűen a top guildek 1-2 hétbe sűritik be azt a raid idő, amit egy átlagos (offline élettel is rendelkező 😉 nonoffens) guild 2-3 hónapba.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Harlek

  De most komolyan. Kit érdekel, hogy a HC guildek beütik X nap alatt? Max a szintén hasonló HC guildek tagjait, illetve a rajongókat. A nagyközönség (cirka 12 milla ember) úgyis más tempóval halad.

  Ez olyan, mintha az F1-et valaki a városban való kocsikázáshoz próbálná hasonlítani. Persze, aszfalt, sok autó, mindenki idegeskedik, de azért olyan sok hasonlóság mégsincs.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • horgaszb

  #18 jó hasonlat

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/zakarias/simple Verminaard

  és akkor ebbe nem számolom bele a HC guildek PTRen eltöltött idejét 🙂
  Nem azt mondom, hogy nincs látványos különbség skillben a top klánok és az átlagosak között, de ehhez az is hozzájárul h. egy top guild X-szer több időt tölt raid instákban és ügye több gyakorlás=jobb skill.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Trixy

  Miért nem csinálja a Blizz azt, hogy felvesz 2-300 embert 2-3 hónapra(vagy állandó tesztelőket), és napi 8-10 órában tesztelik az adott kiegészítőt? Kihagyva a top guildeket ebből. Sőt! Nem is engedném, hogy WoW előfizető tesztelgessen!
  Van elég pénze a Blizznek, hogy ezt megtudja lépni.
  Sírás off.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Kullancs/advanced TCs

  @21 Miért tenné, ha van sok sok ember, aki boldogan megteszi ezt nekik ingyen?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Matyivagyok

  Kérdés, ez a DREAM Paragon ez ugyebár a jó régi Paragon akik szinte teljesen csöndbe voltak a normál killekkel de most HCban a régi formájukat hozzák? Illetőleg, miért ez a nevük?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila1234

  @21

  Jó kérdés, és már a Blizzardnak is az eszébe jutott. Lesz ilyen.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • tmaster

  PTR acc nem úgy ját mint a Béta acc, hogy csak véletlen szerint kapják az meberek? Ha igen akkor hogy tud egy HC guild olyan szerencsés kenni, hogy mindenki bekerül PTR-re? (Ha meg nem úgy jár a PTR acc, akkor ignore a kérdésem)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/zakarias/simple Verminaard

  @21,24: gondolom azért, amit TCs is írt. Azért ne felejtsük el, hogy a Blizzard is, mint minden mamut egy jól működő kapitalista szervezet. Miért adjon ki pénzt (2-3-X száz ember foglalkoztatása nem kevés pénz még egy olyan aranybányában sem mint a blizz) olyasmire, amit a játékosok örömmel, sőt hálásan megtesznek. Azért, hogy az előfizetők 1% (a top guildek tagjai) 2-3 héttel tovább élvezzék a contentet?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/nesrine/simple Nesrine

  @ 23
  Nem olvasol FS-t elég figyelmesen Matyi ^^
  http://139.162.145.242/2011/07/03/dream-a-little-dream-of-me/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • DirtySanchez

  @21
  Lehet az is benne van hogy a fizetett teszterek egyszerű sofőrök lennének az autós példára visszatérve, nem pedig Sennák, így ha ők tesztelnének, ugyanide jutnánk.
  Meg perszea 26-o komment által ismertetett okok is közrejátszanak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mrzax

  Gratula! Pedig ahogy néztem Mohójojo sem egyszerű fight!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Proxybug

  #21 Hozzá nem értőkre szeretnéd bízni a tesztelést?? 🙂 Öngól.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Proxybug

  Ha nem olyan nehéz a jelenlegi content az azt fogja jelenteni (nagyon helyesen) hogy valamelyest "könyebb" ebből adódóan nem csak a kiválasztott kevesek fogják látni a pályavégi szuperbosszt, hanem az "átlag player "is. (az előfizetők 95% ka:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pj0tr

  Ha randomba engednék a PTR-re az embereket, akkor a raidek nem lennének kitesztelve. Ha nem mindent mutatnak meg PTRen ugyanaz. Akkor azért tartana olyan sokáig a kontent, mert sok hibát kellene javítani. Pl ha x kaszt egy adott talentre 1et tett és egy másik y kaszt 2t egy másik bizonyos talentre akkor összeakadnak és pl soft reset van.
  Viszont ha 1000+ ember tesztel akkor sokkal kisebb az esélye ennek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sunyika

  31# gondolom itt is úgy lesz mint előző contentben, hogy köv. contentnél lenerfelik a normal módokat, és akkor aztán tényleg mindenki láthatja az összes bosst. (bár szerintem most is rettentő egyszerű az első 6, de ez csak az én véleményem.)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/zakarias/simple Verminaard

  @31 ezt a részt véleményem szerint jól oldották meg. Az átlag player számára ott van (az immáron nerfelt) nomral mód, ha f*sza gyerekekenek meg a HC. Aki a nerf után sem tudja kitakarítani a bwd-bot-tot4w triót annak meg tényleg nem való a raidelés és ne is akarja látni a szuperbosszt 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Szolo

  Nehézségben Sunwell volt jó, azt kéne visszahozni szerintem valamilyen formában.
  Legjobb vagy? Levered full radiance mellett is prenerf.
  Közép-HC vagy? Levered első könnyítés után, de még valamennyi radiance esetén.
  Casual vagy, de azért még raidelsz? Levered gyengítve, radiance nélkül.
  Csak érdekel a hely? Levered 80-on egy könnyed 2 óra alatt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • HeiNeKKeN

  Ragnaros HC kill nem lesz; meglátják a lábas jószágot, aztán inkább fut ki merre lát. 🙂

  Utolsó phase:
  NOW FEEL THE POWER OF THE C A LEGS!
  P S
  LO CK

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • erdoszellem

  A napiküldik rémesek viszont legalább hamar legyűrhetőek. A raid egyelőre rendben van, de azért kíváncsi vagyok, mennyire fogjuk utálni ezeket a trasheket, amikor már meglesz a repu.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nouse

  @25 PTR-re mindenki felmehet, akinek aktív volt az acca a PTR indítása előtt bizonyos idővel. Nem úgy működik mint a meghívásos beta.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  @16
  Egy félreértést javítanék: A blizzard sose adott ki taktikát, se PTR-en, se Live-on, se top guildeknek, senkinek. Amiket megtalálsz taktikákat, azokat (általában a top) guildek rakják össze.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://s1.gladiatus.hu/game/c.php?uid=21963 Khas Dylar

  @39 A tájékozatlan kolléga szerintem a Dungeon Journalra gondolt, ami miatt elég sokat sírtak a HC guildek (főleg persze az Ensidia).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hancu

  40 - Ebben az esetben kivételesen teljes joggal, a hc módok trükkjeit felesleges Dungeon Journalban elspoilerezni a hc guildek elől, akiknek a játékélmény egy részét ezeknek a feltérképezése adja. Asszem volt is blue post, hogy megfontolják, hogy a Journal a későbbiekben csak a normál módokat tartalmazza..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • dklol

  Inner Sanctum Baleroc logja. Csak etetés a 33k++ dps követelmény 🙂

  1 tank 4 healer, 2 pala 2 holypap 🙂

  kifinomult mage rota ownz 😀

  http://www.worldoflogs.com/reports/rt-hkxevfqp0lt8rtpa/sum/damageDone/?s=13571&e=13980

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zsaciku

  @42 Az egyik hatarozottan disc 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zsaciku

  EDIT: ez alapjan a log alapjan 2holy pala 2disc pap de ez logikus is mert raidsebzes kb 0 (normalt alapul véve)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hancu

  10es HC Baleroc kill logja (noxa, német guild):

  http://worldoflogs.com/reports/rt-v8e3po8hp82si5zc/?s=2655&e=3010

  Két healer (resto druid, holy pala), és a raidben egy... MEGLEPETÉS! ...elementál sámán. Bring the player, not the class.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • koxy

  Recrit a friendet lehet magyar accountal is tolni.

  Annyi az egész hogy contact infoba átirod az egészet úgy, hogy Londonba lakjál, UK ami meg ilyen spéci adat h irányitószám v mi a rák azt simán googleböl kinézed vagy wikipediáról. Utcanévhet kitalálsz valami olyat ami létezhet londonba pl Highway street, Summer street szal ilyeneket. Ha ezek megvannak leokézed, és ha jó az irányitószám és a város akkor engedni fog RAF-olni.

  Haverodnak nem kell megcsinálni ezt, mert magyar accountot lehet hivni, csak vele nem lehet. Ha ez megváltozott akkor neki is ugyanez.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Vikthor

  #46:
  Túlbonyolítod, én csak a Hungary-t állítottam át UK-re. Cím, irányítószám, utca, minden más maradt. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gangsta

  RAF: simán át lehet állitani országot. AMikor még elöször csináltam RAF-ot zebráért, akkor még blizzart kért tölem csekket vagy valamit külföldi cimröl, mivel ausztriában laktam és jártam akkor egyetemre, nem volt nehéz osztrák meldezettel másolatot küldeni nekik, mostmár csak 1 klikk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑