World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


DIABLO no image

Készült 2011. szeptember 14. | írta Roodie

6

Paypal a Battle.net rendszerében

Halad a Blizzard a korral – a friss bejelentés szerint a Diablo 3 aukciós házat a Paypal rendszerének segítségével is lehet majd használni. A tervek szerint a Paypal accounton keresztül lehet konvertálni a valós és a játékon belüli pénzmagok között. Mellékhatása, hogy bár a Diablo 3 apropóján egyeztek meg a céggel, de az új fizetési mód hamarosan általánosan is a használható lesz a Battle.net rendszerében.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Svindler

  Javítsatok ki ha tévedek.. de PayPalon keresztül Magyarországra is lehet tranzakciókat lebonyolítani. Eladni..venni ilyesmi. Gondolom akkor a PayPal jogi háttere, jogi előírásai lesznek érvényesek a Dio3 adás-vételeire is.

  Örülünk Vincent?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://inkvizitor.hu Roodie

  Én azért aggódom a bejelentésben lévő "in most regions" miatt picit 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ohhub13

  jaj ne. paypal itt is :(((
  remélem nem csak ez az egyetlen lehetőség lesz. én mindig szívok vele, megcsináltam az acc.ot, de regnél nem adtam meg a második keresztnevem, aztán a rendszer nem fogadta el, mert a kártyán megegyező névnek kell lennie, módosítani már nem enged, csak egy-két (szó szerint) betűt, az esetleges elgépelések miatt. teljes név változtatáshoz, meg már fényképes igazolvány faxolás meg egyéb csacskaságok kellenek. másik acc-ot meg már nem enged csinálni mert a kártyához már tartozik egy. szal jó nagy szopás az egész. (persze lehet mondani hogy én vagyok a béna) de akkor is, ilyen böszmeséget.
  remélem nem ezen múlik a real money-s ah-zásom mert akkor morci leszek

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zibuprofen

  A paypal a legegyszerűbb fizetési rendszer, attól hogy te nem tudod a saját neved normálisan leírni az már nem az ő hibájuk...
  Én nagyon szeretem, egyszerű és gyors azt hiszem ettől jobbat nem is használhatnának.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Vilendor

  Blizzard hoz pár millió új felhasználót PayPallnak

  Pl engem 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pingback: Paypal fizetés a D3 RMAH-ban és a B.net 2.0-ban | Diablo III Hungary()

Back to Top ↑