WARCRAFT no image

Készült 2011. szeptember 15. | írta Attila

45

Tier13-as Shaman set

Igazság szerint a Mage setre számítottam, de helyette a Shaman set érkezett meg. Hiába, a Blizzard még mindig tud meglepetéseket okozni. Katt a végre normális felbontású képért, ide pedig a régebbi setekért!

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


45 komment érkezett a(z) Tier13-as Shaman set poszthoz

 1. vizoo mondja:

  Hát ez nekem nagyon bejövős 🙂 Orkon legalábbis nagyon jól néz ki.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. victo mondja:

  Gyonyoru 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. hellscream mondja:

  Na ez már igen!Vagy tényleg elég annyi ,hogy ne human legyen a modell?:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Scorpion mondja:

  Ultragáz. Ez egy nagyon jó ötlet szarul kivitelezve. Szeretem az ilyen tribal cuccokat , de ez botrányosan ronda lett. Ennél sokkal jobb a frostwich.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. innokenti mondja:

  Ahoy
  Hát szerintem kitett magáért a blizzard ezzel a settel. Remélem a többi is ennyire fasza lesz nem úgy mint a gombás válú druida.
  A lock és druid nem illik bele a deathwing konsztektusba valszeg mert AMaw ba készültek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Vilendor mondja:

  Ez is csak orkon és taurenen fog jól mutatni azzal a két böszme nagy döglött lófejjel.

  De Scorpionnal értek egyet, jó az irány csak túl kevés. A vállason kívül minden más kidolgozatlan, 10 perc alatt csontokkal újraskinnelt cloth. Na nem mintha a vállassal is megerőltették volna magukat, 1000 helyen megtalálható az a koponya skin díszítő elemként.

  2/10

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Scorpion mondja:

  Szerintem a druida sett ezerszer kidolgozottabb. Több diszítő elemet is rárakhattak volna, a fejes meg idiótán néz ki.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. Saturas mondja:

  Frost Witch meg a Worldbreaker ugyan jobb, de a dobogóra simán odafér. Ez a szett most tényleg olyan sámános lett

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. trium91 mondja:

  A sámán szerény class, nem kell neki ennyi csili-vili maszlang. Szép bőrös-bundás ruházat, erősítőnek pár állati csontozat itt ott - bár a fejesbe nem kéne úgy oda az a 3 szálka.
  @Vilendor: Mióta van a lónak szemfoga?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. Cathfaern mondja:

  Mindenfajta csont egy elementálokkal barátkozó kaszton? :/ Lehet, hogy az IRL értelemben vett "sámánhoz" illik ez, de a wowoshoz szerintem nem. Menni is fog transzmogrira rögtön.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. Messyr mondja:

  Ne vicceljetek már, ez az eddigi legtökéletesebb sámán szett, amit a Blizzard csinált. Hibátlanul mutatja a sámán igazi mesterségét, a szellemi és anyagi világ közti mezsgyén munkálkodó törzsi gyógyítót/vezetőt.

  Kissé túlságosan merev lett az évek alatt a "sámán = négy elem" párhuzam, és feledésbe merült, hogy a sámánok (a wow-ban is), valójában a szellemvilággal is legalább ilyen erős kapcsolatban állnak.

  Az ízlés természetesen relatív, és megértem, hogy ez a szett pl nevetségesen fog hatni egy Draenei nőn, de ettől még közel tökéletes.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. Arnold mondja:

  @innokenti: A lock olyan szempontból beleillik, hogy az Old God-os téma passzol ahhoz, hogy DW-t egy Old God korrumpálta meg. És a lockok is szeretnek korrumpálni 🙂 A lock set fejese szerintem nagyon tuti, nekem a vállassal van gondom. Remélem mozognak rajta azok a csápok mert különben csak alig néz ki jobban mint egy kék vállas (a színösszeállítás is olyan amilyen, de azért még le tudják nyomni a torkomon).

  Na de ez a sámán set. Ős lockként, még nekem is tetszik. Nagyon eltalálták a hangulatát, a vállas valami nagyon fasza. Kedvem támadt gyorsan felhúzni egy drenai sámánt 🙂

  Kíváncsi vagyok amúgy a heroic színekre is. Gondolom ezek a normál set-ek amiket láthatunk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. Martinex mondja:

  @Messyr: Jól írtad. A sámánok nem csak az elemekhez fohászkodnak, hogy segítsék tetteit, hanem a szellei világban is nagyon otthon vannak. Míg a druidák meg tudják kérni a természet teremtményeit, hogy pl az ő szemükkel lássanak, addig a sámán eggyé tud válni velük. Ez persze bagyon veszélyes dolog, mert elfelejtheti az igazi lényét, és akkor örökre a másik szellemmel marad (mármint addig, míg a teste éhen nem hal vagy valaki ki nem nyírja közben). Nekem is tetszik a gear kinézete. És meg lehet érteni a Blizz-t, hogy a sámánok nekik az ork-ok és a troll-ok. A többi faj nagyon fiatal még sámánizmus teljes megismeréséhez.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. Cathfaern mondja:

  @Martinex:
  Ha nem tévedek nincs infónk arról, hogy az ork faj mennyivel lenne idősebb, mint mondjuk a törpék 🙂 Trollok (meg a taurenek, őket kihagytad) idősebbek a többi azerothi fajnál az biztos, de tudtommal az orcokról (illetve a draeneikről) nem tudni ezt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 15. Ensomhet mondja:

  Taurenen, orkon és trollon kívül másnak nem is kéne sámánnak lennie, annyira csak ezekhez illik. Ez a ruha teljesen passzol a kaszthoz, bár a sapka miatt van egy kis FrédiBénis hangulata, de azt ki lehet kapcsolni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 16. Belanna mondja:

  http://kepfeltoltes.hu/110915/tier13-_www.kepfeltoltes.hu_.png

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 17. Martinex mondja:

  @Cathfaern: Félreértelmezted, amit írtam. Nem konkrétan a fajok korára gondoltam, hanem arra, hogy mióta használják a sámánizmust és mennyire volt/van jelent a történelmükben.
  Az eradarok sokkal idősebb faj, mint az ork vagy a troll, de mégis az orkok tanítitták meg a sámánizmusra Velen követőit. A taurenek kb egyidősek a night elfekkel, úgyhogy ők is max pár 10ezer éves faj, míg a trollok, már a titánok eljövetele elött itt voltak. A törpöket a titánok teremtik, úgyhogy ők is fiatalbbak, mint a trollok. A tröpök ugyebár több nemzetségre bomlottak és a vadonban élő Wildhammer klán sajátította el a sámánizmust, mikor az orkok előszőr betörtek Azeroth-ra, úgyhogy ők is elég fiatalok a sámánizmus terén. A goblinokat meg se említem, mert az vicc, hogy egy gomblin sámán, szerintem ezzel mindenki egyetért, aki egy kicsit is ismeri a lore-t.
  Tehát ebben az értelemben az orkok és a trollok a legősibb sámánista beállítottságú vagy sámánizmust használó faj a játékban. Így gondoltam 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 18. Korcs mondja:

  * Köszi, Webmester, hogy nem offolsz! *

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 19. Uwa mondja:

  Hmm... Csontot köt a hajába hogy legalább a kutya jatszon vele? 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 20. CPL mondja:

  *Merre megyen az út Budára?*

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 21. csiky mondja:

  csak nekem tűnik fel, hogy ez olyan mint Thrall settje?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 22. trium91 mondja:

  @csiky: A csontokat leszámítva lehetne.
  @Belanna: Na bazd 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 23. Zengi mondja:

  Nem az esetem, de tényleg nem rossz. Mondjuk szerintem legjobban cement shamihoz T5 (Hyjal trash drop fistekkel), elementalhoz meg a T6 passzol. A T6 fejes különösen tetszik az arcot elfedő kendő miatt, a wc3-ban viseltek olyat a troll witchdokik. Ezt is kiegészítenék még egy tribal mintás arcot fedő kendővel sokat dobna rajta.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 24. Vilendor mondja:

  Nagyon látszik, hogy úgy csapja össze Blizzard ezt az instát, egyik sett Abysalos, másik Old Godos, harmadik Deathwinges, negyedik "nem jut eszünkbe semmi, legyen mondjuk tribal hangulata függetlenül az egész pacstől".

  Ha ez az új munkamódszerük, vissza fogjuk mi még sírni a "soon™" -t

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 25. Alopex mondja:

  @Vilendor:
  Annyira nem független. Thrall is ebben a szerkóban castolgat mostanában mindenféle jóságot...:)
  Mondjuk van rajta pár extra csont. De mint a föld erejének irányítója, a csont passzol hozzá. Ugyebár a csontok a földben vannak:) Illetve a csont előbb-utóbb porrá bomlik. A porból meg föld lesz, jó kis tápos talaj. Így ez is meg van magyarázva.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 26. Vilendor mondja:

  @Alopex:
  És a földben lévő csontoknak mi köze lesz az új instához?
  Azt írtam, hogy oda nem passzolnak össze a settek, oda nem illik bele a sámános, hisz eddig mindig volt egy téma és aköré tervezték mindet, most pedig 4 sett, 4 féle koncepció.

  Egy szót se ejtettem arról, hogy ez nem sámánszerű öltözet, mert nyilvánvalóan az.
  Ugyan úgy irreleváns, hogy a kiegben miben castolgat Thrall, hisz firelandsre se öltözött át.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 27. Eredar mondja:

  nagyon király!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 28. Feelnoob mondja:

  Az eddigi T13 setekkel igazán kitett magáért a Blizzard. Ez a sámános meg szvsz a legjobb.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 29. Seral mondja:

  Hűű.. ez nagyon bejövős 😀 Mage-é jöhetne már. Kíváncsi vagyok.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 30. Eredar mondja:

  azért pár embert nem értek.... ha minden T12 szett Deathwing témájú lenne, akkor egyrészt mind hasonlítanának egymásra (lásd T11) másrészt már a T11 is láva+égett föld színekből építkezett. Ha minden T12 olyan lenne mint a warrior az újfent elég unalmas lenne.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 31. Alopex mondja:

  @Eredar:
  Javítás:
  T13.
  T12 az Firelands
  T11 meg cata kezdő raid 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 32. Eredar mondja:

  @Alopex: mea maxima culpa 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 33. Ano mondja:

  Nekem tetszik. Bár sokan mondták és mindkét véleménnyel egyetértek, hogy egyrészt az hagyományos sámán kocepcióhoz tök jó, de a wowoshoz kevésbé. Vállas üt (először sárkinak néztem, de már itt lelovaztátok 🙂 ) sapi érdekes a csont "hajcsattokkal".

  Már látom is az egyik setbonus: Enrages you, damage and healing increased by 100% for X secs (because the bones get thrusted through your skull and eyes while casting too much), but you can get random blindness every Y sec for Z secs. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 34. KeKkSz mondja:

  Hát a lónak a fogazata kicsit nem ilyen, úgyhogy inkább valami őshüllő lesz ez. 🙂
  Egyébként eddig ez a legjobb T13-as set.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 35. hepol mondja:

  Most egyszerű leszek, de ami erről eszembe jut: wörk, wörk... 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 36. warruth mondja:

  Nekem is nagyon tetszik! Végre nem egy unalmas csili-vili karácsonyfa set, hanem valami hitelesebb. Bár erről is elég nehéz elképzelni, hogy fémből van. Inkább tűnik pamutnak vagy bőrnek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 37. etnye mondja:

  @Seral:

  Ne akard látni a maget.. fenn van mmo-n....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 38. Warlord mondja:

  Lehet már ti is észrevettétek, de azért belinkelem
  Tier 13 - mage: http://www.mmo-champion.com/content/2453-Mage-Tier-13-and-Visual-Retrospective 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 39. Coldflesh mondja:

  Legjobb

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 40. Charmed mondja:

  Én is csak ismételni tudom, amit mások írtak:
  Túl puritán. A T1 vagy T2 idejében abszolút befutó lett volna, de ma már csak átlagos.
  A Deathwing/Cataclysm témához nem igazán van köze.
  Orkon, Taurenen viszonylag jól fog kinézni, bár ebben szélesebbek lesznek, mint amilyen magasak.
  Ilyen állatkoponyák (ló, raptor?) inkább egy hunter szettre illenének. Az egész Cata az elementálokról szól, a sámánnak illene ehhez illeszkedő szettet adni.
  Kicsit vastagnak tűnik az a bunda, pedig már nem Northrenden vagyunk.
  A jövőben változtatni kellene a koncepción, hogy ne csak vállasból és sapkából álljon a szet...rossz szokásuk szerint a szett többi része eléggé elhanyagolt.
  Igazából nincs elrontva, nem csúnya, de elég semleges.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 41. csabe mondja:

  hm hogy fog ez kinézni a kecske draeneieken?:S Nemigazán illik hozzájuk...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 42. wildor mondja:

  @Messyr:

  Egyetértek, gecijól néz ki ez a set o.O

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 43. fromdeath mondja:

  egész nap ezt nézegettem *-* nekem nagoyn bejövős a fejes engem sose érdekelt... ki lehet kapcsolni, sőt én mindig fejes nélkül szaladgálok...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 44. Ranger mondja:

  Érdekelne hogy a kínai verzió hogy fog kinézni, mert a csontokat nem nagyon szeretik 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 45. FireVuk mondja:

  Nem ló: "This tier combines huge wolf-skull shoulder pads..." 🙂
  Nekem tetszik a koncepció. Sajnos a kidolgozottság tényleg a vállasban merül ki, de a druida - számomra jellegtelennek tűnő - setje után azért ennek megörültem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  33 User(s) Online Join Server
  • FloreszGump
  • holy (rilnen/aerlin)
  • bvbve
 • KOMMENTEK

  • Iblys on Dragonflight Collector’s EditionCsak feltételezés, de talán azért is egyre drágább (már a szar eur árfolyamot leszámítva) mert egyre kevesebbet csinálnak belőle. Minél
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionAlapvetően semmi baj nem lenne egyébként ezzel, de amíg látod, hogy mit adtak régen kevesebbért, és mellé teszed, hogy mit
  • Professor J on Dragonflight Collector’s EditionA Starcraft 2: Legacy of the Void CE volt az utolsó fizikai CE, amit 2015-ben még 22 ezerért vettem. Azóta
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionSőt, most megnéztem, szállítással együtt 147 euróra jönne ki. Mai árfolyamon: 59.000 Ft. (Szállítás nélkül 130 euró, 52.000 Ft) Tudom,
  • lelelio on Dragonflight: Még idénHisztit az r/hungary-n, kérlek
  • Professor J on Dragonflight: Még idénHasznál eurot a magyar is, ha külföldről EU-n belülről rendel, főleg ahol euro a fizetőeszköz. Vagy pl. Steam és társai,
  • Zibuprofen on Dragonflight: Még idénOrosz-Ukrán háború mi? A horváth kuna az euróval szemben 2010 óta 10%-os intervallumon belül van. A magyar aranytallér meg 260
  • Professor J on Dragonflight: Még idénArról, hogy többek közt az orosz-ukrán háború miatt közel 400 forint az euró, átlag halandók semmit nem tehetünk. Ami jóval
  • Darkpep on Dragonflight: Még idénNekem a pofam szakad le, hogy ennyit elkernek erte, egyre dragabb mint az ifos is. Grrrr
  • Zibuprofen on Dragonflight: Még idénNem, mert nem veszem meg :D.
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionTöbb lesz az annál. 129 euró, jelenlegi árfolyamon majdnem 51k. Egyébként rendkívül "kreatív" ajándék a kitűző, a SL után ismét
  • Hard3n3d on Dragonflight: Még idénAki a megjelenés óta játszik az már bele tolt kb 1 millió Ft ot szerintem ez már nem oszt :)
  • Teli on Dragonflight: Még idénTi az idei megjelenésen vagytok kiakadva, nem pedig azon, hogy egy X+1-ik küldetéspatchért 19 700 forintot kérnek el???
  • Attila on Dragonflight: Még idénMeg mertem volna rá esküdni, hogy nem fog megjelenni 23 nyaráig. Ilyen tempó mellett akár már a héten be kellene
  • csabe on Dragonflight: Még idénJó vicc :D Azt akarják beadni hogy 6 hónap alatt lezavarják a bétát és megjelenik idén a Dragonflight??? :D Ha