World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


DIABLO no image

Készült 2011. szeptember 29. | írta Attila

33

Authenticatort tessék

Vajkvezér hozta a jó hírt, amely szerint hamarosan a magyar boltok polcain is elérhető lesz a Battle.net Authenticator. A forgalmazó szűkszavú termékleíró oldalán még nincs pontos dátum, de az ár már kint van. Nagyjából 3000 Forintba fog kerülni a kicsike. Éljen!

 

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Vilendor

  Van még olyan, aki akart venni de eddig nem vett?
  Azért sok sikert nekik 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Delfi

  Időszerű volt már, kicsit kényelmesebb így, mint közösen rendelgetni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • rapbandita

  MUST HAVE!

  majd kidobnátok egy postot ha már elérhető a boltokban?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • -Varesz-

  Nekem még van egy, ha valakinek kell. 😛

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Alopex

  1000 éves őstelefonomon van egy BMA, szinte ingyé volt (saccra kb 100 Ft-ot kértek érte).
  Akinek nem jó a telefonja, vehet ilyet. Jó cucc és jó, hogy idehaza is lehet majd venni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  Hmm lehet veszek majd ha elérhető lesz. Jelenleg telefonom fut, de valahogy nyugisabb egy külön kütyü, mint a telefonom ami lemerülhet, lefagyhat, kellhet neki egy restore, stb...
  Amúgy miért diablo-s aldomain alatt van ez a hír? 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zolik

  @Cathfaern:
  Nekem több mint 2 éve van mobil authenticatorom és még soha 1x se fagyott le (authenticatorozás közbe), és restore se kellett neki. Pontom 100Ft-ért lehet letölteni, nem hiszem el hogy 2012 hajnalán valakinek ne lenne olyan telója amin nem fut a BNMA.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  @Cathfaern: Talán azért, mert a Diablóhoz is jó lesz? 🙂 Egyébként a WoW alatt is ott van. 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • laacaa

  Aki a mobil változatnál amiatt aggódik, hogy: elveszik a telefonja/factory reset/stb. miatt elveszik a program és emiatt a blizz supporttal kell kapcsolatba lépnie, annak jó hír, hogy egy ideje minden BMAnak van egy egyedi két darabból álló visszaállító kódja. Csak azt kell felírni egy biztos helyre és aztán bármikor bármelyik telefonra egyszerűen visszaállíthatjuk a saját authenticatorunkat. 🙂 Működik, már ki kellett próbálnom egyszer! 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • laacaa

  Legalábbis androidon az 1.1.0 verzió már tudja ezt. Ami mellékesen ingyenes is! 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rayne

  Nyertem 1 ingyen authenticatort, hala a multkori postnak, amiben volt a twitter jatek, viszont gondba utkoztem: a shipping and payment resznel kiirja nekem,h. "We currently cannot ship to this address.", pedig Magyarorszag ott van a listan, ahova szallitanak.
  Mit kene tennem?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • SZUPERhun

  OFF
  Twitteres nyereményjátékon nyertem 1 authenticatort. Magyar címre el se küldik? Mert Blizzard Storeról meg kell rendelni és állítólag ingyen meghozzák, de nem fogadja el a címemet.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pupak

  Kint van a dátum: Megjelenés dátuma: 2011.10.14
  Jajdekénemár!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Warador

  @SZUPERhun:
  Címnél a line 1 hez ne írj házszámot, azt a line 2be írd külön és úgy jó lesz, ha minden igaz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ninjja

  Ennek az A.key-nek kicsit olyan "szaga" van számomra mint amikor a kedves emberek kedvesen felkínálják magukat hogy megvédik a boltodat mindenféle atrocitástól bizonyos anyagi ellenszolgáltatás fejében:P

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  Azt lehet tudni, hogy ez csak Mo-ra jött be így, szóval helyi megmozdulásról van szó, vagy más országokban is elérhető lett?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • SZUPERhun

  @Warador:
  Nem működik, de mindegy, mert vannak rokonaim Angliában és télen úgyis kimegyek hozzájuk, addig meg a Diablo 3 nem jön ki 😛

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rayne

  @Warador:
  Nem működik nekem sem! 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nouse

  @Delfi: Már rég nem közösen megy a rendelgetés, nincs is értelme, mert az authentikátor most fixen, szállítással együtt, bármilyen címre, 10 euró darabonként. Cserébe nincs csomagolási/szállítási kedvezmény több authentikátor rendelésénél, és lassan jön ki (három hét, és ez nyugaton is annyi).

  Tehát ha 3000 huf lesz akkor neten rendelni még mindig olcsóbb (ha kihozzák Magyarországra).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Lynet UP

  Ismét gratulálok, hogy ebben az országban megint minimum kétszer annyiért adnak valamit mint bárhol máshol!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sientech

  @UP:
  hol lehet 1500 ft ért kapni?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&cn=Skaven skaven

  @Nouse: ahogy most all az euro, sok kulonbseg mar nincs. cserebe nem kell varnod. es mivel baromi hulyen lehet megrendelni (gyk. trukkozni kell a szallitasi cimnel, a fenti hozzaszolasoknal is lehetett ezt a problemat latni), ezert akkor mar egyszerubb bemenni vmi boltba es hazavinni a cuccot.
  bar teny, hogy en ebbe a boltba el nem mennek, megha kellene a token, akkor sem. 😀 a honlapjuk meg egy ujabb temat is megerne, de hat ez van, attol meg a + szolgáltatás mindig udvozlendo.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rayne

  na jó, elegem volt abból, hogy mindenki tesz rám magasról, beleértve a blizzard supportot is. Android Marketen INGYEN fent van a Mobil Authenticator, most fogom beüzemelni. És ez tényleg ingyen van, még 150 Ft-ba sem kerül.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gehy

  Ez tényleg nagyon aranyos, annyi a bibi hogy tegnap nyertem 1-et a twitter contest-en és nem tudják ide postázni, mert a blizz store még mindig képtelen erre és másik cuccal együtt kb 10000 forintba kerülne. De legalább most már Magyarországon megvehetem, amit már amúgy megnyertem csak b*sznak elküldeni. (Elnézést a hangvételért.) Bravó!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Lynet UP

  @sientech:
  Bármelyik más országban 6 euro az ára, ami a mai euro árfolyam mellett sincs 1500 HUF. És még hozzáveszed, hogy egy magyar fizetéshez képest mennyi a 6 euro meg mondjuk egy német/francia/jenki fizetéshez képest akkor meg még siralmasabb a helyzet. És ez sokminden másra is igaz. Pl ha ruhát, cipőt ilyesmit akarok venni meg sem fordul a fejemben, hogy ezt magyarországon tegyem. Inkább nézek egy külföldi webshopot és megrendelem onnét. És általában ha kiszállítási kültséget is hozzáveszem akkor sem érem el a magyar ár 2/3-át. És annyiért házhoz hozzák. A magyar árra meg még ugye rájön az is, hogy beülök az autóba és elmegyek mondjuk egy plázába/random üzletbe.

  De félreértés ne essék, tök jó, hogy kapni lehet, csak a lehúzás része bosszant fel...
  Amúgy van nekem is a blizzard store-ból, még akkorról amikor megjelent.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sientech

  @UP:

  mikor nem sokkal az authenticator megjelenését követően megrendeltük a guilddal a tokeneket, 4000 ft körülire jött ki mindenestől egy darab. és nem tudom hány éve volt. azóta biztos nem lett jobb a forint/euró arány.

  egyébként a blizzard store-ban 10€ a token. lehet hogy van ahol 6€, de nem találtam sehol ilyen áron.

  szeretnélek kérni még egyszer, hol lehet 6€ ért kapni tokent? most már kifejezetten kíváncsi vagyok. remélem nem a fonttal keverted össze, mert abból találtam akciós 8 font-ért, de az se 6, és nem is 2,8 cal szorozzuk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tornad

  Nekem annak idején így múködött a kiszállítás a blizzstore megrendelő oldalon:
  A lap alján van valahol egy opció, ahol a profilokat lehet állítani. Ott kell kitölteni a szállítási címet, bankkártyát, ilyesmit... Nem szabad hagyni, hogy az alapértelmezettet használja, mert mindig azt az üzit kapod, hogy nem szállítanak a te országodba. Ha ott kitöltöttem, ment símán. Lehet még most is így működik, nem tudom.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Lynet UP

  @sientech: @sientech:

  Amikor kijött akkor rendeltem én is guildesen 60 darabot. És akkor 6 euro volt az ára. 10-et lehetett egy megrendelésbe tenni és 3 megrendelésed lehetett egyszerre, szóval két körben jött ki. És akkor cakk-pakk 2000HUF volt / fő.

  Ezt utána levették 3 darab / rendelésre, szóval aki később jött annak már fail volt.

  Utána hozták be, hogy nincs postaköltség csak a token ára.

  A mai napi rendszert pont nem néztem meg, de ha felvitték 10 eurora úgy, hogy manapság 0 forintért lehet venni bármilyen okostelefonra akkor végképp nem értem a logikát.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sientech

  @UP:
  Nincs mindenkinek okostelefonja, vagy ha van attól függetlenül szeretne egy megbízható szerkezetet, ami ritkábban romlik el mint egy telefon, és lehet állandóan a gép mellett trartani. És ilyenek.

  Tehát ha jól értem több éves információk alapján, utánaolvasás nélkül tartottad lehúzónak a forgalmazót.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • FireVuk

  Nem látom be, miért megbízhatóbb egy kütyü, ami kb. előrejelzés nélkül merül le végleg, mint egy telefon, amit lehet tölteni. Nekem androidos authenticatorom van. Eddig egyszer volt "gond" a telefonnal, kapott új oprendszert. Aznap kb 4 órányi időtartamra levettem az authenticatort az accountomról, majd hazaérve hozzárendeltem az újat. (Se több napos/hetes várakozás, se újabb költség.)
  Persze random meghibásodás bármikor jöhet, ahogy a tokennel is történhetnek balesetek. Mégsem került egy forint plusz költségembe se.
  Annak idején, amikor okostelefonom még nem volt, egy gagyi, de java futtatásra alkalmas alsó kategóriás telefonnal (azt hiszem kemény 10 eurocentért) is meg tudtam oldani ugyanezt.
  Jó hogy jönnek a tokenek Magyarországra is, de ez csak talán annak tudható be, hogy a store nem képes/hajlandó hozzánk szállítani belőlük. Biztos hatalmas veszteség lenne rajta, ha megtennék 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  @UP:
  Azért vitték fel 10 eurora, mert így viszont mindenhova postaköltség nélkül küldik ki. Tehát régen 6 euro + postaköltség volt, most csak 10 euro.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Lynet UP

  @sientech:

  Annyira nem megbízható. Az enyém mondjuk a mai napig hibátlan de 6-7 darab elromlott az első egy hónapban.
  Annyira nem régi az info mert egy hármas pakkot rendeltem max egy éve és akkor még 6 euroba került.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sientech

  @UP:
  Be ne ismerd hogy hibáztál.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑