WARCRAFT no image

Készült 2012. január 6. | írta Attila

15

Gurthalak fix

A retri Paladinok egyik kedvenc fegyvere mostanában a Gurthalak, ami nem is csoda hiszen azok a palák, akik ilyen fegyver birtokában voltak, meglepően magas DSP-re tehettek szert. Egészen mostanáig. Ugyanis kiderült, hogy nem egészen úgy működött ez a drága fegyver, mint ahogy eltervezték, ezért egy picit gyakrabban ütöttek be a paladin proccok az egészségesnél. A hiba javítása megtörtént, a retri DPS visszakerült a helyére.

 • We noticed Retribution DPS was higher than we expected. We investigated and realized Gurthalak was the cause. We further realized (and several players independently discovered) that the weapon proc was activating twice as often for Retribution as intended.
 • Retribution was getting more than twice as many proc chances than we intended. This was caused by the application of Censure, not the dot itself ticking.
 • This was not an accidental bug fix of some sort. The proc was happening more often than we expected and desired, leading to damage higher than we expected and desired, so we took steps to fix it.
 • We changed the duration of Gurthalak’s proc some time ago. The 4.3.2 tooltip change simply acknowledges this fix. The weapon’s damage should not change in 4.3.2.
 • Gurthalak is still a fantastic weapon for Retribution paladins and any other two-handed DPS plate-wearers. The average DPS reduction is lower than the 10% figure some have quoted. The sword’s damage can be quite variable, and there are isolated cases where it may have briefly contributed 20% or more of someone’s damage, but those are statistical outliers.
 • Being nerfed is never fun. We get that. The increased proc chance was our mistake, as always, and we apologize for not catching it sooner. Retribution paladin damage for players without Gurthalak is where we intended it to be. We expect Retribution damage with this change to also end up where we intend it to be. If damage falls unacceptably low for some reason, we will certainly consider taking additional measures.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


15 komment érkezett a(z) Gurthalak fix poszthoz

 1. Ragle mondja:

  Pedig mekkora jó volt, amikor 3 csáp is volt mellettem, én nekem meg elég volt hátradőlni, a dps akkor is megvolt 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Sorbo mondja:

  a Blizz el mehetne már komolyan a pics.-ba.... Miért mindig a palákat szopatják? az a bajuk, hogy egy paladin végre értelmes dps-t tol? Vicc az egész

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Solyomszem mondja:

  ez a 2 comment egymás után elég vicces 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Sandwraith mondja:

  Én úgy vettem észre, hogy képes vagyok anélkül a fegyver nélkül értelmes dps-t kitolni. Jók vagyunk mi ilyesmik nélkül is 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Ragle mondja:

  Szóval a fő probléma a fegyverrel, hogy passzívan tol jelentős damaget. Ezt a mechanikát a Blizzard sosem szerette. Azaz nekik nem az a bajuk, hogy a Retriknek a kelleténél nagyobb a recountcsíkjuk, hanem az, ahogyan.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Attila mondja:

  @Sorbo:

  http://troll.me/images/conspiracy-keanu/what-if-im-not-sure-if-serious-or-trolling.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Zibuprofen mondja:

  *utoljára kérem, hogy ezt ne csináld*

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. KeKkSz mondja:

  Mostmár legalább tudom, hogy mik azok a csápok, amik múltkor megszexuáltak arénában. Először azt hittem, hogy valami új dk ability. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. Connected mondja:

  @Sorbo:

  Mindjárt hullajtok pár könnyet a kis problémádért, igen már megint a tiszteletre méltó rózsaszín classt "nerfelték?". Egy nagy lóf*szt, csak kijavították, ezért nem kell pityeregni kedves paladinok.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. DeluksZ mondja:

  @Sorbo: There there. I got your back. We'll nerf fear again...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. TCs mondja:

  Még mindig elég táp az a fegyver. Warrinak is a dmg kb 10%át adja kb 700 secondary statért cserébe. Fegyók nélkül 5000 környéki secondary statod ad a gear, fegyókkal mondjuk 6000-t. Ennek tükrében a 10% dps boost nagyon táp 10% környéki secondary stat vesztésért.
  Mondjuk arányaiban így a hunter bow is táp, mert az meg olyan 2.5% körüli DPS-t ad, 200 secondary statért cserébe.
  Na de akkoris, 10% BOOOOOOOOOOOO 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. Hontika mondja:

  Fury warrioromat is kicsit megdobta amikor elvittem 2 Gurthalakot ugyan abból a lootból 😀 lehet anyáztak utánnam xDD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. Sheza mondja:

  Bezzeg regi szep idok mikor kinevettek mikor elvittem a Bryntrollt palaval pedig a dpsem 7-8%a volt ha Tiny Abomination In a Jar is volt melle.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. Ragle mondja:

  @Sheza:
  Miért nevettek volna ki? Legendary, és HC LK fegyverek előtt az volt az volt a BiS.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 15. Sheza mondja:

  @Ragle:

  Na igen, de a sok verpisti azt a lifesteales procbol nem nezte ki 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑