WARCRAFT no image

Készült 2012. március 20. | írta Hancu

58

Firelords

Egy kis tréfarépa a nagy pandaháború közepette: emlékszünk még, amikor Paragonék azt mondták, idővel, de még a Cata alatt szólóhealelhető lesz Ragnaros HC? Nos, úgy tűnik, a jó finnek alábecsülték Raegwynt, a dajcs szólóművész DK-t, és népi zenekarát (kilenc hasonlóan elborult kolléga, EU szerverekről összetoborozva). Tíz DK Ragna HC ellen, már maga az ötlet is bizarr, 3 blood tank, 6 blood dps, és egy frost hastebuffolni dual Souldrinkerrel, és nulla heal, mert minek az. Két nézőpontból is megmutatjuk, a második Teamspeakkel súlyosbítva. És egy Wol log.

És most indulhat az “omg wtf nerf DK” zokogókórus.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


58 komment érkezett a(z) Firelords poszthoz

 1. Charmed mondja:

  Akkor kezdem. Remélem a MoP-ban elveszik a selfhealt a DK-tól, és kap helyette mást.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. DeluksZ mondja:

  Szinte biztos vagyok benne, hogy volt már only DK ragnaros kill poszt. Akkor ezekszerint az normal modban történt? Nem emlékszem

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. WoWerror mondja:

  @Charmed: Persze, miután már a block is diminishing return-t kap majd, biztosan elveszik a self heal-t a DK-tól. Sokkal egyszerűbb dolgot mondok: húzzál fel egy DK-t szerezzél magad mellé még 9 DK-t és nyomjátok le Ragna HC-t. Fogadok, hogy 1000 try-ból sem menne le. Majd után sírjunk, hogy mekkora op a self-heal.
  És nem, nem DK-val játszom, csak kicsit unalmas azok sírása, akik nem is értnek a DK-hoz, de a sírás már egyből megy, ahelyett, hogy beírnák, hogy GZ Raegwyn, mert ez az ő érdeme.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. omyxpz mondja:

  @WoWerror: Senkit sem érdekel, hogy letolja-e 10 dk-val a Charmed, mellesleg mindenki tudja, hogy nem kis teljesítmény tőlük(attól még nem kell mosni Raegwyn f***át)....Ha pedig ez neked nem elég bizonyíték arra, hogy op a self-heal akkor csak gratulálni tudok...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. WoWerror mondja:

  @omyxpz: Szakértőknek hallottuk. Köszönjük szépen, ülj le, egyes.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Harlek mondja:

  Azért teljesen ne keverjük a szezont a fazonnal. Az egy dolog, hogy a DK-k rendelkeznek self-healel, de az önmagában nem lenne elég ehhez a fighthoz. A videó alapján nagyon fontos szerepet játszik az AMS, az Army of the Dead+Raise Dead+Death Pact, a T12 4-es tank bónusz, a Glyphelt Rune Tap, sőt, a Tauren Warstomp is. Nem lehet ezt a teljesítményt csupán a self-heal számlájára írni, de aláírom, hogy elég durva, hogy egy tank/dps hibridekből álló raid ilyesmire képes.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. InsolentD mondja:

  MAx respect, én béna vagyok, és állandóan meghalok a DK-mmal, ezek meg itt tízen lecsapják HC Ragnát. Full respect, meg hasonlók. Sajnálni tudom azokat, aki ebből azt olvassák ki, hogy a DK-t nerfelni kell, mert a világ DK-inak 0,001%-a képes egy ilyen mutatványra. Én tudom, hogy nem lennék rá képes, a guildünk szív FL HC bossokkal is, full DS cuccokban, mert annyira casualok vagyunk, de nekünk ez így jó, ettől még szeretjük ezt a játékot.

  Egyébként ne nerfeleljék a DK-t, hanem buffolják Ragnát! Ragnaros annyira noob, hogy 10 tank/dps agyon csapja, szóval ez inkább neki ciki. Vaaagy: legyen a DK raidboss a MoP-ban, és minden raidboss legyen DK!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. Ensomhet mondja:

  Morchokot is lehetne így, nem?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. WoWerror mondja:

  @Harlek: Ezt magyarázhatod olyanoknak, akik csak annyit bírnak egy ilyen videóra írni, hogy "nerf DK".

  @InsolentD: Látod, te azt mondod magadra, hogy casual vagy, mégis csak neked esett le, hogy nem a DK self-heal-lel van a baj, hanem Ragna fight mechanikájával.

  Egyébként a MoP-ban a paldin-nak újra lesz WoG-ja cd nélkül és instant Flash of Light-ja, továbbá nem lesznek manaproblémái még ha healelnie is kell magá. Lehet majd ott is sírni, mikor az összes paladin megy majd szólózni. De nyílván a Blizzard-nál csak hülyék dolgoznak és csak arra hajtanak, hogy a DK-val és a paladinnal mindent lehessen majd szólózni...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. sunyika mondja:

  omg wtf nerf DK 😀
  Most akkor szerezzenek még 15 dk-t és mehet 25 hc-ban!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. puretroll123 mondja:

  Hát van olyan 5 fős hc boss, amit lesolozok én is dk-val, de ehhez idegek kellenek :D. Gz-t felesleges irni, nem valószínű, hogy FS-t olvasnak a nagy nerd dk-k, akkor meg tulajdonképpen kinek írnám?

  Amúgy DS blood shield+healje igenis op, akárki akármit mond.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. Abrt mondja:

  azért lehet hogy 4p set bonus meg glyph nélkül nem ment volna le, szóval azért az itemizáció is ad egy plusz löketet. pl ha a pala 4p-vel nem azt kapják meg a palák, amint a cata elején elvettek tőlük, hanem vmi hasonló heal cuccot, talán palával is menne. persze nagy gz a srácoknak, nekem nem lenne türelmem ehhez 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. Charmed mondja:

  @WoWerror:
  Azt nem mondtam, hogy könnyű leszolózni egy bosst, vagy könnyű megölni egy bosst 10 egyforma classal, csak azt állítom, hogy ezt az erősen eltúlzott self heal skillek teszik lehetővé. Érdekes, hogy nem 10 hunterrel, magel, vagy warriorral próbálkoznak.
  Az biztos nagyobb kihívás, nagyobb teljesítmény lenne.

  Ha egy karakter képes leszólózni egy olyan bosst, amihez pár hónapja még raid kellett, vagy healer nélkül megölni egy raidbosst HC módban, ott hibás a class felépítése, súlyos skálázási problémák vannak. Olyan mint anno a rogue, aki össze tudott szedni annyi agilityt, hogy a végén Illidan szinte nem tudta eltalálni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. Cathfaern mondja:

  Azért azt csak csendben megjegyzem az olyan kommentelőknek, akik látványosan közelébe se kerültek még Ragna HC-nak, de azért osztják az észt, hogy Ragna HC heal igénye "minimális" (nehézségéhez képest). Nem véletlenül tolta Paragorn is 3 healerrel 25-ösben... És a fight nehézségét kicsit se a heal adja.

  Amúgy tessék hozzá szokni az ilyen mértékű selfhealhez, mert ez a jövő, nem csak tankoknál (lásd gw2)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 15. Varbaro mondja:

  itt nem az a lényeg, hogy a világ DK-inak 0.001%a tudja csak ezt, hanem az, hogy bármely más kaszt 0%a tudná ezt, ergo a dk op.

  Ha 100 warlock is menne be erre, akkor is elhasalnának, ha maga az isteni Raegwyn játszana velük.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 16. Delfi mondja:

  @Charmed: Megelőztél, mert pont ezt akartam írni. Nem az a lényeg, hogy mennyire skilles ez a 10 ember, mert biztos vagyok benne, hogy lehetne találni ugyanilyen embereket más kasztokkal is, de azoknak akkor sem lenne esélyük, mert ezt csak és kizárólag DK-val lehet megcsinálni. Ez nem hit, vagy magyarázkodás kérdése, mert épp elég elborult embert láttunk itt az évek során, most mégis mindig csak a dk-k vannak a videókon.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 17. Nightstalker mondja:

  Amit nem ertek (nem jatszok mar eleg regota es akkor is f.szlama casualkodtam): miert nem csinal ilyet full druida vagy full pala csapat? Nem trollkodas, tenyleg erdekelne.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 18. Vilendor mondja:

  @InsolentD:
  @WoWerror:

  Igen, nerf DK.
  Nem, nem azért, mert a 0,001%-uk megtudja ezt csinálni, hanem mert a többi classnak a 0,00000000000000%-a tudja ezt megcsinálni.

  Persze az "ülj le, egyes" típusú szuper érvekkel nehéz vitatkozni, de biztos csak véletlen, hogy DK-k szólózzák az aktuális kontentet és hetente nézhetünk meg egy érdekfeszítő videót az aktuális sikerükről, miközben a többi class sokszor még egy kiegészítővel később sem képes rá.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 19. sunyika mondja:

  Egy kérdés felmerült bennem: Miért fáj az mindenkinek, hogy a dk classal jobban lehet solozni mint akármelyik másik classal? Engem az se érdekelne, hogy ha a monknak lenne majd egy olyan gombja, amivel instant ölné az egy kieggel ezelőtti bossokat. Vagy ha jól veszem ki, akkor ez a "dögöljön meg a szomszéd lova is" című jómagyar hozzáállás?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 20. NagyQ mondja:

  Lehet, hogy OP a dk self healje, de itt azon kellene elgondolkoznia pár embernek, hogy miért 9 blood dk-t visznek. Önmagában nem hiszem, hogy annyira imba lenne a blood dk, itt viszont halmozódnak a dolgok. (a tier szettbonuszok azaz szinte állandó vampiric blood, egy rakat bloodworm, glyphelt partyt healelő rune tap, stb... 9 blood dk-val ez elég jelentős, akárhogy is nézzük.)
  Egyszerűen ilyen a class mechanizmusa, ez ellen nem nagyon tudtok mit tenni, a blizzard meg nem hiszem hogy gyökeresen megváltoztatná az egész talentágat.
  Nerfelni meg akkor lenne értelme, ha bemenne 10 random dk, és ugyanezt meg tudná csinálni..
  Bár az Omnotros solo után megértem, ha nem tetszik az embereknek a selfhealje. 😀 (nem tudom, nem csak a dw souldrinkernek köszönhető?)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 21. Charmed mondja:

  @NagyQ:
  Pedig a selfhealt bármikor lecserélhetné a designer egy tank esetén több dodge-ra, parryre, armorra, vagy a fizikai és/vagy mágikus sebzések direkt csökkentésére, és ettől még jobb tank is lenne. Nem lenne többé egyszemélyes hadsereg és ugyanúgy a healerekre kellene támaszkodnia, ahogy az összes többi tanknak és dps-nek kell. Sőt meg is maradhatna az összes selfheal képessége, csak be kellene lőni a megfelelő mértéket.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 22. NagyQ mondja:

  Talán pwnwear-en láttam egy ehhez kapcsolódó ötletet valakitől, pl elvenni a dk (vagy drasztikusan csökkenteni) self-healjét, a bone shieldet átalakítani, hogy rendes blockot adjon, a mastery meg ugyanúgy block, mint warrinak vagy palának. 😀 Ezzel lehet, hogy még jobban is járna, annyi hátránya lenne, hogy nem lehetne visszajárni szolozgatni. 😛
  Érdekes kis topic volt, majd lehet megkeresem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 23. Charmed mondja:

  @sunyika:
  Azért mert a játék mind PvP, mind PvE oldalról akkor lesz működőképes és élvezhető, ha a classok ki vannak egyensúlyozva annyira, amennyire csak lehet.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 24. Pete mondja:

  Nem azt mondom, hogy a Blood DK erős, de ha az lenne a MoP főbossa, akkor nem lenne vége a kiegészítőnek 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 25. sunyika mondja:

  @Charmed: Ja, mert a blood dk vengeance nélkül kurva erős pvp-ben pve-ben meg aztán főleg. Jaj ne nevettesd már ki magad.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 26. Wulfgar mondja:

  Jajj, hagyjuk már ezt a "10DK meg tudja csinálni, akkor 10X-Y kaszttal miért nem lehet" dolgot. Shamannal miért nem lehet tankolni? Warriorral miért nem lehet healelni? DK-val miért nem lehet ranged dpselni? Anno Naxx 25-ben Razuviost 3 v 4hunti misdirecttel + feign deathel tudta "tankolni", ezt miért nem lehet megtenni 3-4 warlockkal? Akkora hülyeség ez a hozzáállás, hogy ihaj, miért nem akartok akkor már rögtön 10teljesen ugyanolyan kasztot, ugyanazokkal a skillekkel, csak más névvel? Szedjetek össze 10DKt és csináljátok meg, hisz a DK annyira OP, akkor simán menni is fog, bugolnotok sem kell, szóval még a ban veszélye sem jöhet képbe. Meglátjuk kinek sikerül, hajrá.
  (mielőtt valaki elkezdené, TBC alatt warrior tank voltam, wotlk-tól kezdve pedig cement shaman, szóval nem DK-zom)
  Persze menjen csak a puffogás meg a "0MGZ N3RF DK 0P!!!44NÉGY!!NÉGY!!444 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 27. kw mondja:

  "miért nem akartok akkor már rögtön 10teljesen ugyanolyan kasztot, ugyanazokkal a skillekkel, csak más névvel?"

  most nem az van?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 28. sunyika mondja:

  @kw: De az van, azért sírnak hogy a dk op.

  Szerintem ezt itt most fejezzük be, mert ez a legalja most már.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 29. puretroll123 mondja:

  Az a szar rész, hogy a tank kihealeli magát, miközben a HC boss csapkodja, többi az nem abszurd :D. Így egy normális raidben se kellene heal a dk tankba... OP szagot érzek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 30. NagyQ mondja:

  @puretroll123:

  Az előbb írtam:
  "(a tier szettbonuszok azaz szinte állandó vampiric blood, egy rakat bloodworm, glyphelt partyt healelő rune tap, stb… 9 blood dk-val ez elég jelentős, akárhogy is nézzük.)"

  Egyedül úgy elvérezne mint a huzat. (mondjuk még így is eléggé nyögvenyelős)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 31. Galleoth mondja:

  @Charmed:
  Szerintem vegyék el a huntertől a petet, volt már aki felment nélküle 85re. Túl OP, hogy neki van egy ugató kutyája, nekem meg csak világít a totemem. NINCS IGAZSÁG AZEROTHBAN! :S

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 32. Yorg mondja:

  Szerintem ti már nem vágjátok, hogy ez itt csak egy JÁTÉK!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 33. Verminaard mondja:

  @Yorg: és még 2 dologról megfeledkeztek. 1: Bird is the word! , 2: haldoklik a wow

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 34. Insect mondja:

  Omg buff Ragna.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 35. Ensomhet mondja:

  Druidák meg paladinok is ugyanígy meg tudnák csinálni, csak ez érdekesebb. Most tökmindegy, hogy DK-nak hívjuk, van képessége, amivel tud healelni és ennyi. Meg ha most kapna több armort / dodge / parryt / akármit, akkor ugyanolyan tank lenne, mint a többi. Így is elég hasonló már minden, miért legyen még ugyanolyanabb.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 36. WoWerror mondja:

  @Charmed: Csinálhatsz avoidance DK-t, sőt WotLK-ben volt is ilyen próbálkozása a Blizzard-nak. Eredmény nulla volt, mert block nélkül nincs értelme, mert sok dmg-t kapott. Jelenleg a te választásod, hogy avoidance-es vagy mastery-s DK tankok csinálsz magadnak, raid-be viszont mastery kell... op vagy nem op, mindenki maga döntse el. Egyébként ne felejtsd el, hogy annó a szólózhatatlan Yogg-Saron-t előszőr hunter gyűrte te egyedül, sőt a boss-ok bő 80%-át hunter, paladin és druida szólózta le előszőr. Azok után, hogy a block is diminishing return-t kap, így lesznek kb. egy szinten a DK-val (aki kimagaslóan a leggyengébb tank jelenleg a játékban, self-heal ide vagy oda, amíg a rúnarendszer továbbra is béta). A DK egyszerűen nagyobb hype-ot kap, ha kikerül egy ilyen videó, és sokan nem gondolnak bele, hogy akár más kaszttal is meg lehet csinálni.

  @Vilendor: "a többi class sokszor még egy kiegészítővel később sem képes rá" - azért remélem érzed, hogy ez elég gyatra indok. TBC-ben paladinok és druidák voltak ilyenek, de még WotLK-ben is, huntik meg mai napig. Ott miért nem ment a sírás, rívás? Tessék DK-val játszani 1 évet és akkor rájösz, hogy nem akkora op, mint a videóban. PvP-ben sem Reckful-hoz vagy Mes-hez, vagy PvE-ben pedig nem a Paragon-hoz hasonlítod magadat, mert nem belőlük kell kiindulni. Szólózásnál se Raegwyn-ből induljál ki, mert ő kb. jobban érti a DK mechanikáját, mint maguk a fejlesztők.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 37. InsolentD mondja:

  Könyörgöm: nem 5v5-öt nyer soloban a csávó vagy egyedül tartja BS Arathin, hanem 10 beteg idióta, valószínűleg sokadik try-ra megcsinált egy ilyen teljesen irreális dolgot. Nem ez a játék lényege, és ez nem cseszi el a játékot, szvsz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 38. Puma mondja:

  @WoWerror:
  Jelenleg DS-ben most dk a leg opabb tank a mackó mellett 🙂
  @puretroll123:
  ha megfigyelnéd nem 1 dk tankol végig mindent hanem 3-man ügyködnek...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 39. Puma mondja:

  Mellesleg linkelve van a log is, meg lehet nézni mindent.
  @Vilendor:
  Ottvannak a paladinok és druidák, akik röhögve leverik ragna hc-t...
  és 1 class!!!
  és most akkor NERF druida és pally? O.o
  ilyen felfogással menny farmeramázni ember

  @NagyQ:
  akkor a macinak is vegyék el az absordot kapjon ő is blockot mi? és akkor mind1 mivel tankolsz ugyan olyan op tank leszel mint mással. vagy egyenesen faragják át a dps classokat úgy hogy azonos ilvl-ben ugyan annyit lehessen kihozni bábura.
  Hát jó is lenne az de meghalna a wáw

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 40. WoWerror mondja:

  @Puma: Hagarra-n max., mindenhol máshol dudu és pala. Vagy nálatok fakír healerek vannak és élvezik, ha a heréjüket satuba teszik 🙂 Egyébként, ha az lenne, amit írtál, akkor az összes top guild, akik nerf elött mentek végig a world first-ért, DK-t vittek volna. Ők csak arra mennek, hogy az adott fight-ra a legoptimálisabb class-okat viszik.
  Update: látom, azért te is helyesen látod a dolgokat, de ettől függetlenül (healerként) nem értek veled egyet abban, hogy a DK akkora jó tank lenne.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 41. Puma mondja:

  @WoWerror:
  Azzal a palával nagyon mellényúltál. most az a class a legalja szinte minden bosson.
  Miért is csak hagarára? O.o

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 42. Puma mondja:

  @WoWerror:
  Szerintem te még nem láttál egy 400 körüli értelmes blood dk-t 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 43. Rahim mondja:

  @Puma:

  Azért az elég túlzás hogy a legalja.

  Az egyetlen fight eddig(5/8 hc-ig) ahol gyenge az Yor'sahj.
  Az sem megoldhatatlan csak kicsit trükkös.
  És szerintem ez az egyetlen boss ahol a dk messze jobb a többi tanknál.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 44. Puma mondja:

  @WoWerror:
  Egyébként resto druid a mainem és nerf előtt még pala tankunk volt 10 esen és hc unsleepingen sehogyse tudtuk megoldani a healt robbantás nélkül, váltottunk druidra, hát utána nagy vicc volt az a fight

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 45. Ensomhet mondja:

  Nálunk DK main tank van, warrior offtank (5/8HC), és nem tűnik úgy, hogy bármi gond lenne vele. Tudni kell használni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 46. WoWerror mondja:

  @Puma: Ebben van valami, nagyon kevés jó DK játékossal találkoztam... blood-dal talán tényleg eggyel sem, akit szívesen healeltem volna (holy pala és resto sámli a main-jeim). Sokan azt hiszik, hogy a DK hero class, ezért egyszerű és op, pedig a fostalicska rúnarendszere miatt egy kalap szar, ha nem jókor nyomod a DS-eket. Raegwyn ezért is csodálatos, mert iszonyatosan jól tud időzíteni és nem kapkod.
  Pala nálunk és szerinte mindenhol remekelt, persze így is magasan dudu a legjobb. Lehet nektek a pala tankotok nem nyerő, mint nálunk a DK 🙂
  Ettől függetlenül én nem nagyon beszéltem még olyan healerrrel, aki szerette volna a DK-t healelni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 47. Puma mondja:

  @WoWerror:
  Szerintem azért mert rossz képet alkottak róla lfr- vagy df-en ahol is a dk-k 70-80% a mint a palte dps úgy kapja a sebzést az 500 as masteryével parryra stamra hit-exp capra gemmelve, és stb.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 48. Puma mondja:

  @WoWerror:
  A ds-el az első bekapott sebzésig kell várni utána spamra mehet bone shield miatt, illetve nagyobb várható sebzés előtt lehet várni vele, de oda is rune tap az első

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 49. Ensomhet mondja:

  Heal szempontból azért stresszesebb, mert könnyen azt hiheti az ember, hogy namostmeghal, de amikor más tank jó eséllyel tényleg elpusztulna a DK marad, és még bírja. Ezt meg kell szokni 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 50. Puma mondja:

  @Ensomhet:
  Csináltam olyat multkor lfr-en a 380-as dk-mal hogy mindenki hulla volt warlordnál mert ganaj volt a heal és eltankolgattam cd-kel még vagy fél percig 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 51. Abrt mondja:

  @Puma: nálunk pala tank van (warrior off) 5/8 hc és semmi probléma nincs vele. nem nehezebb healelni, mint bármely más tankot.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 52. Puma mondja:

  @Abrt: unsleeping vidre kiváncsi lennék 😀 milyen heal setuppal toljátok? persze mondjuk mi nerf óta nem voltunk lent pala tankal, pala sámám vagy pala priest healel el tudom képzelni hogy nincs baj unsleepingel mivel csomo healjük nem stackal meg ugye beacon

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 53. Abrt mondja:

  @Puma: pala druid. de nerf előtt sem volt gond. nyilván azon is múlik a pala mennyire siklles és mennyire tudja hatékonyan használni a cdit, amiből van egy rakat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 54. Cathfaern mondja:

  @WoWerror:
  Jelenleg a DK a legerősebb tank. A rúna rendszer meg tökéletesen működik, csak tudni kell használni...
  Amúgy a top guildek tankoknál csak akkor visznek direkt adott kasztot, ha nagyon muszáj. Amúgy jobban szeretik a bevált tankokat használni, kaszttól függetlenül (lásd annó Kungen warrior main tank volt WotLK elején is, ahol pedig a DK egyértelműen OP volt).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 55. Abrt mondja:

  @Cathfaern: azt hiszem a Paragon is a jól bevált druid tankját használta az egész kieg alatt, függetlenül attól, hogy a kieg elején elég gyenge volt és mostanra hozták szintbe.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 56. WoWerror mondja:

  @Cathfaern: Szóval összefoglalom: DK a legjobb tank, lehet vele szólózni, PvP-ben is jó, hiszen a mind a világbajnok, mind az európai bajnok 3vs3 csapatban van DK és továbbá még nagyon, de nagyon op, mert sok magyar azt mondja, jah, és nem utolsó sorban jó a rúnarendszere...
  Ghostcrawler meg hülyeségeket beszél, hogy nem tudnak mit kezdeni a rúnarednszerrel, mert hát nem ért hozzá, hisz ő csak fejlesztő
  Gyerünk gyerekek, mindenki játszon csak DK-val, mert itt azt modnják, hogy mekkora op!

  "Amúgy a top guildek tankoknál csak akkor visznek direkt adott kasztot, ha nagyon muszáj." - Ezt te sem gondolod komolyan, hogy a Paragonnál vagy a Method-nál az számít, hogy mennyire bevált... Ezek a legmagasabb skill-lel rendelkező emberek PvE-ben. Azzal a kaszttal mennek, ami kell az adott fight-hoz és ott a legjobbat tudja teljesíteni roll-jának megfelelően.

  Mivel Sunyika már leírta egyszer, így most őt idézném: "Szerintem ezt itt most fejezzük be, mert ez a legalja most már."

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 57. Puma mondja:

  @WoWerror:
  hogy most op a dk tank akkor mi van? bwd-be meg más volt op. Dk-val solozható pár insta? Kit izgat? Csinálj dk-t, nézd meg a videóját 100 szor és probálkozzál... ha nagyjából olyan gearben leszel mint ő akkor talán még sikerül is a 30. try-ra, és akkor mivan? A sok világvége/"haldoklikawow" rajongó enragel hogy ő arcan mage-el miért nem tudja azt megcsinálni. Szard le, ők a 10 milióból a legalja playerek...
  🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 58. Puma mondja:

  egyébként 3 dk-tankal kifejezetten "könnyű" maga a boss tankolása, mivel amíg az egyik tankol pár másodpercig kicsit cd-zget rajta a másik kettő meg felstackel 200-300k psychical absordot

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑