WARCRAFT Én kicsi farmom

Készült 2012. július 29. | írta Attila

69

Én kicsi farmom

A legújabb béta buildben már felbukkant a Tillers frakció is, akiktől nem csupán egy rakás különböző napi questet fogunk kapni, de ők vezetnek majd be minket a farmerkodás titkos örömeibe is. A Mists of Pandaria egyik nagy újdonsága lesz, hogy saját farmot fogunk kapni, amin majd különböző takarmányzöldségeket termelhetünk. Nekem még egy kicsit nehéz elképzelni, hogy milyen lesz majd full epic-ben kimenni a telekre kapálni egy kicsit, meg dugványozni, de majd meglátjuk. Az alábbi két videóban az első küldetéseket nézhetjük meg és ízelítőt kapunk abból, hogy hogyan is fog ez a dolog működni. Napi questek, repu rewardok és további részletek itt.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • warruth

  http://www.index.hr/images/Collina7V.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Horcsogg

  Farmerama 2.0 !

  Full epicben dugványozni hahahaha

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Blasta

  már csak egy lépés a wow social...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • taningo

  Pokemon, Farmville... Lassan elfelejtünk raidelni és PvPzni 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bonelord

  Vanity pet combat: pipa
  Farmerkodás: pipa
  Automatikusan, a szinttel skálázódó insták: még a láthatáron sem

  Tesco gazdaságos MMO fejlesztés?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kobor

  @Bonelord:
  "Automatikusan, a szinttel skálázódó insták: még a láthatáron sem."

  Szívesen visszamegyek egy régi alacsonyabb színtű instába, kicsit farmolgatni reput plan-t, vagy akármit, ez szerintem része a fejlődésnek, ha már kinőtték őket.

  Ha ilyen akarsz ott lesz a challenge mode.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kesely

  Peteket nem fogok egymással gyilkolásztatni, az viszont tetszik.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  "Nekem még egy kicsit nehéz elképzelni, hogy milyen lesz majd full epic-ben kimenni a telekre kapálni egy kicsit, meg dugványozni, de majd meglátjuk"

  Pont ugy, ahogy full epicben allsz a kigyod mellett es nezed ahogy harapdalja a masik full epices struccanak a bokajat 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • branson

  Harvest Mooooon!!!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • JaceBeleren

  Ennek van ingyenes verziója is a Farmville 🙂 Ennél jobbat tényleg nem tudtak kitalálni?
  Nem is csodálkozom sosem volt erősségük.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • immortal9211

  @taningo: most azért mert néha kapálsz vagy pokézol mért felejtenél el pvpzni ? raidelni ? Meg még mindig nem kötelező csak egy plusz szolgáltatás.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Insect

  Alig várom hogy mutogathassam a legendary répámat...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fokahomlok

  10 és 25 fős heroic kertkapálás :O

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cyrus

  sose érdekelt a farmville,viszont harvest moonnal szórakoztam SNESen régen,igaz nemsokat mert nemsokkal utánna találtam rá a Chrono Trigger-re 😀

  http://en.wikipedia.org/wiki/Harvest_Moon_%28series%29

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Xer

  Inkább a sztorival törődne többet a Blizz a helyett, hogy ilyen hülyeségeket pakol bele... 1 questsorozatnak nem lenne rossz, amit 1x megcsinálsz... de most őszintén... ki fog rendszeresen odajárni kapálni? 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tech

  @Xer: A-Z- ig mindenki. Egészen addig míg exalted nem lesz.Utána senki.
  Szvsz még mindig jobb ez a kis farm ,mint az Ogrillás questek ahol még reward sincs.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bp

  @Xer
  én biztos 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tech

  @Insect:
  Párbeszéd Mop-ban:
  Player 1 : Csá mit csinálsz ?
  Player 2: Csá !Farmolok!
  Player 1: jó jó de mit?
  Player 2 : Répát !

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • hopp

  Hú, erről eddig lemaradtam, pedig MENNYIVEL jobbnak tűnik így már a MoP!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ARmES

  Farming, do it wrong... OH, wait!
  Ha lesznek farmer setek, tuti transolt kantaros nadragos 1st videok is lesznek. 🙂
  A szintezodo instakat en is remek otletnek tartom, de nem lesz opcionalitasnal tobb, mert veristanlegolas soha az eletben nem tudna annyi disznot megolni az erdoben, hogy otod magaval vegig autoattackolja azokat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Proxybug

  Szerintem zseniális ötlet.
  senki nem áll az ember mellett egy baltával, hogy:" gazoljál, vagy a fejedet veszem!!" 🙂

  ha rálépsz a füvemre meghalsz kcsög! 😛

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kopi

  @Tech: Tudod mi a poén? Hogy kis módosítással a párbeszéd akár vanilla wow-ban is elhangozhatott volna.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://cryel.uw.hu wildor

  @Xer: Törődnek a story-val is, olvasd végig a Velen novellát a draenei-okról meg Anduin-ről. Itt van 1 post-tal lejebb, zseniálisan jó történet.
  Azt meg nem vágom, hogy trillers repu miben másabb, mint ogrila, mikor a 3 mount kivételével a többi reward kuka...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • WoWerror

  @Xer: Mi a bajod a sztorival? Mellesleg nem lesz kötelező répát termelni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tech

  @wildor: Sikerült is megválaszolnod a saját kérdésed.Ja és van ott 2 recept is ami miatt erősen ajánlott(nem kötelező ofc) lesz az exalted.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Charmed

  A LotRO-ban kezdetektől fogva van farmer szakma, de ott nagyon fontos szerepe van, mert abból lehet főzni, amit megtermelsz. Ráadásul ott a főzés és a farmerkodás is elsődleges skill, vagyis nem mindenki tud főzni, nem mindenki tud növényt termeszteni. Bizonyos növényeket mondjuk meg lehet találni vadon termő formában is.

  Ott a szakmákhoz hasonlóan szükséges szerszám, mint a wowban a pick axe vagy a skinning knife, de ott ez kötelező, külön slotja van és különböző a szerszámok minősége. Gyakorlatilag ugyanolyan minőségi fokozatai vannak egy szerszámnak, mint bármilyen felszerelésnek, és minél jobb szerszámot használsz annál nagyobb esélyed van arra, hogy jobb minőségű legyen az elkészített, termesztett áru.

  Farmer esetén például ha igazán szép termést sikerül termeszteni, azzal jobb kajákat, lehet főzni, vagy például színes növények esetén azokkal át lehet színezni a felszerelést.

  A farmerkodás se nem unalmas, se nem fárasztó. Fontos hogy bizonyos földeken, csak bizonyos növények teremnek meg, így meg kell keresni a megfelelő földet. Vetőmagot és fertilizert venni kell, illetve a betakarításkor mindig marad meg saját vetőmag is. Lehet venni speciális tápszert drágábban, ami szintént megnöveli a szebb termés esélyét. Mivel rengeteg féle növény van egész szórakoztató a farmolás.

  A lényeg, hogy fontos és hasznos szakma.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zibuprofen

  Szerintem meg marha jo, ez is es a pokemon is, mar elore megvartam a kis kantaros kertész ruham, a vasvilla meg a bankban vàrja hogy ganalyozhassak vele.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Xer

  @wildor: Engem nem a külön könyvek/novellák érdekelnek, hanem az, ami a játékon belül van. Nem mondom, hogy véresen komoly sztori legyen, mint pl. Catában vagy WotLK-ban, de szerintem túlságosan is lightos lesz a mostani.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sunyika

  Nevetséges, hogy a haterek a két legjelentéktelenebb új featuren lovagolnak.
  @Xer: Nézz utánna egy kicsit, és meg fogsz elégedni azzal, amit találsz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Xer

  @sunyika: Az nagyon pozitív, hogy a Horde vs. Alliance alliance viszályt hozza előtérbe a sztori, de valahol olvastam, hogy az eddigi komoly sztori helyett egy sokkal funabbat szeretne a Blizzard. Ez nem igazán hangzik jól.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • WoWerror

  @Xer: Lightos? Olvasd el a Velen novellát és Velen próféciáját (ami már a Cataban is benne volt egy chainquest-ben). Tudod mi lesz a Sha vagy miért is lesz az eddigi legnagyobb ellenfelünk? Vagy mi lesz az a pont, ahol a Horda egészben és egy egységben Garrosh ellen fordul, méghozzá a Szövetség oldalán? És ez az egész miért is fontos a további sztorikhoz? De a legalapabb kérdés, amire már tudjuk a választ, hogy miért is kerültek most bele a pandák a játékba? Mit tudnak ők, amit a jelenlegi fajok nem? Sok minden lesz a MoP lore, de hogy light-os nem, az tuti 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  @Xer:
  "Az nagyon pozitív, hogy a Horde vs. Alliance alliance viszályt hozza előtérbe a sztori, de valahol olvastam, hogy az eddigi komoly sztori helyett egy sokkal funabbat szeretne a Blizzard. Ez nem igazán hangzik jól."
  A blizzard sose mondott ilyet, sőt, sokkal inkább az ellenkezőjét... Csak a játékosok meglátták a pandákat, és onnantól elkönyvelték magukban, hogy biztos hogy csak "fun" sztori kapcsolódhat hozzájuk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Xer

  @Cathfaern: Ha valóban nem mondott ilyet a Blizz, ez esetben elnézést kérek. Valszeg téves infót olvastam. 🙂
  Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a MoP. Egy ideje már nem WoW-ozok (Dio3 miatt követem az FS híreit). Nemrég vissza akartam térni, megvenni az új kiegeket, de akkor jöttek az első hírek MoP-ról, az tartott vissza a vásárlástól. Végül remélem, hogy pozitívan fogok csalódni benne. 🙂 Időm nagy részét más játékkal töltöm, de ha jó lenne a MoP, elképzelhető hogy beruháznék arra is. Fő a változatosság! 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Hokusai/simple evoken

  Amikor elolvastam a cikket egyből felháborodtam hogy mikkel nem tömik még tele ezt a szerencsétlen wowot... De megnéztem a videót és hát ez a zene, ez a környezet... Kilóra megvettek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • JaceBeleren

  @sunyika:
  Tudod mi a nagy baj? Hogy ezen kívül mást nem találok! Egyedüli újítás a challenge mód ami még érdekes lehet, de a gear növekedésével, ahogy a HC-k is elavulnak és a sok sok beígért jóból marad egy nagy új terület sok sok Q és Q hubbal ami gyors 90-re visz téged és marad a hitetlenül jó pvp és pve raidelés. Ja és emellé bónusz a farmkodás + dolog, nem napi küldizés farmolkodás. Jópofa nem mondom, de ezzel hirdetni egy kiegészítőt?! Pet battle, farmville és a sok hülyét még meg is veszik kilóra:) Ezért fizetsz ember, a sok szarért, na mind1 nem fikázom csak nehezen esik le hogy ilyen sok hülye ember van nem csoda hogy itt tart az ország is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://cryel.uw.hu wildor

  @Tech: "Ja és van ott 2 recept is ami miatt erősen ajánlott(nem kötelező ofc) lesz az exalted."
  -----------------------------------------------------
  2 egész recept?
  OMG, hogy oda ne rohanjak, meg vissza. Ez a kreativitás csúcsa -.-

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://cryel.uw.hu wildor

  @Xer: Hát amennyit eddig levágtam a story-ból - elég lazán követem a storyvonalat -, akkor a két legősibb ellenség, a Fény (draenei próféta story pl.) és Sötétség (Sha) csatájának a közepébe fogunk belepottyanni Pandaria felfedezésével.
  Ez ha jól sejtem, komolyabb eseményt fog előrejelezni, mint holmi szutyok kis ősistenek meg démonhordák által generált problémák.
  Aki olvasta az előző postban lévő novellát és még emlékszik Velen látomására, ahol Anduin a Sötétség seregei ellen vezeti a Fény által felvértezett halandók seregeit, az asszem' tudja, mire gondolok.

  Szal' ez szerintem minden lesz, csak nem light-os.
  Ha jól sejtem, a MoP intró megjelenésével sokak véleménye fog gyökeresen megváltozni a kiegészítő "light-osságával" kapcsolatosan...gyanítom, hogy olyan sötét story-ba fogunk bekapcsolódni, amihez képest a kataklizma csak egy könnyed kis délutáni gyerekcsínynek fog tűnni.

  De persze ez csak az én elméletem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tech

  @wildor: @wildor: Sajnálom,hogy neked ez nem tetszik . Biztosan a kaszába dőlnek emiatt a fejlesztők.De tudod mit ? Hamár itt osztod a véleményt ...miért nem írsz a Blizzardnak egy mailt ,benne az ötleteiddel.? Kíváncsian várom milyen jó kis rewardokat találnál ki....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://cryel.uw.hu wildor

  @JaceBeleren: Ha nem tetszik, nem veszed meg.
  Ennyi.
  Senki sem tart pisztolyt a fejedhez és kényszerít, hogy játsz.

  De nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy az elsők között leszel, aki szept. 24-én éjfélkor fellogol 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://cryel.uw.hu wildor

  @Tech: Hmm...nézzük, ha már farmerkodás.
  - valami epic kategóriás kapa/kasza/sarló/stb. ami lehetőleg qrvajó graf. design-nal rendelkezik
  - lovasszekér vagy ehhez hasonlatos mount
  - szintén valami rakodószekérhez hasonlatos cucc, aminek a működtetéséhez 2 személy kéne és úgy működne, hogy az egyik beleül a szekérbe, a másik ráugrik a végére és kilövi jó messzire - pöpecül lehetne pl. AB-n használni lumber mill-nél
  - eldobható trágya vagy biokomposzt cucc, ami 3 sec disorient-et okoz hányás effekttel egybekötve (arénában nem használható ofcoz, csak pve-ben, world pvp-ben, duel-ben és bg-n)
  - minipet, pl. egy murloc/törpe/varacskosnyúl/stb., aki ásóval a kezében rohangál és felássa a környezetét, majd beleugrik a gödörbe és onnan pislog kifelé.

  Na úgy 3-4 perc alatt csak ennyi dolog jutott eszembe 🙂
  Ez több, mint 2 recept, nemde? Gondolom a Blizz-nél is vannak ilyen ötletek, csak lusták megcsinálni.
  Összegezve ez a repu sem lesz másabb, mint Ogrila, egykutya.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • WoWerror

  @JaceBeleren: Nem kell a WoW-ot szeretni vagy magasztalni, de hogy nem a sok szarért fizetik be az emberek a havidíjat, az tuti. Egyébként nem értem, hogy miért is kéne csodát várnunk a MoP-tól, ami "csak" egy kieg. Upgrade-li a játékot, kiegészíti néhány funkcióval, de az alapjait nem változtatja meg. Mellesleg megjegyzem, szerintem marhára nincs oka a WoW fejlesztőinek szégyenkeznie azért, mert neked nem jön be a játék.

  @wildor: Csak kiegészítésnek: azt is tudjuk Velen próféciájából, hogy Pandaria-n mindenkinek a magában rejlő "gonoszt" kell legyőznie (ebben fognak segíteni a pandák, mivel ők ezt már 10ezer éve megtették). Ez kell ahhoz, hogy utána Anduin a Fény segítségével vezesse egész Azeroth-ot Kil'Jaeden, majd Sargeras ellen, egy egységként (nem pedig Horda és Szövetség frakciókként).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • JaceBeleren

  @wildor:
  Lehetséges lenne:) ha valóban értelmet nyerne a story és a story mellé kapnék egy olyan játékot amit élveznék. Én most nem vagyok semmi jó elrontója csak amiért fizetek, az legyen az én igényeimnek kielégítője. Egy roppant egyszerű példa te sem veszel szart a boltban. A MoP történetére én is rettentően kíváncsi vagyok, mivel a Warcraft világában nőttem fel, warcraft 2-3 laddereztem sokat, wowoztam rengeteget. És ha hisztek nekem és egy kicsit is rpg-sebb beállítottságúak vagytok, akkor ráeszméltek, hogy a történeten kívül ne fog sok újat nyújtani a mop, a sok kis mini extrákkal sem.Ezeket a pet battle-t meg challenge módot kiadhatták volna akár most is, csak vmivel el kell adni a játékot. Jó reklámfogás semmi több. Ugyan az lesz mint cataclysmben, hogy raidre vársz majd a városban afkolva. Ha talán sikerül megcsinálniuk, akkor különféle mozdító erőket raknak a játékba hogy kicsalogassák az embereket a világba, újra és újra területeket járjanak be, pvp zenek itt ott, együtt küldizzenek ne mindig csak soloba mert abban nincs semmi fun.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Abrt

  @Xer: Kicsit félreértettél valamit. Azt mondták, hogy az 5.0-ban mikor megérkezel pandariába érezni fogod, hogy ezen a helyen nyugi van és béke, hogy itt nem dúlt a Lich King, hogy egy őrült sárkány nem itt akart hamut csinálni a pálmafákból. Persze már az elején is látszani fog, hogy azért nincs 100%-ig minden rendben. Aztán 5.1-ben megérkezik az erősítés mind a két oldalról és beindul a nagybetűs háború. Majd az egész story OG ostromában fog kicsúcsosodni.

  Azért kell ez a 'nyugis' felvezető, hogy hangsúlyosabb legyen a különbség. Ez nekem elég cool storynak tűnik.

  egyébként farm. hm. Kipróbálom, ha nem tetszik megyek hordát vagy bosst írtani outdoor, vagy pokemonozni, vagy reput húzni, vagy szakmát, vagy chalenge módozni, vagy rated bgzni, vagy sima bgzni vagy arénázni, vagy raidelni, vagy 5 fős hczni, vagy raid finderezni, vagy hc radielni. öööö, basszus nincs mit csinálnia wowban.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sunyika

  @JaceBeleren: És arra nem gondoltál, hogy aki eddig játszott a játékkal, az szeretett vele játszani? És nem kell minden kiegészítővel kvázi új játékot csinálni, hanem valakinek az is elég, ha beraknak pár új raidet, vagy új bg-t? Annyira undorító, hogy folyamat csinálod ezt a lejáratóhadjáratot, ugyanazokat a mondatokat dobálva más sorrendben, csodálkozom hogy a GW2 istenítést még nem kezdted el itt is. Értette mindenki, hogy neked nem tetszik ez a játék (de azért játszottál vele pár évig, sebaj), de elég gáz, hogy ráadásul még fáj is neked, hogy másnak meg tetszik. Csak azt látod meg a kiegészítőből, amit tudsz fikázni, na ezért tart itt az ország.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Vikthor

  @JaceBeleren: Challenge módban hiába a jobb gear, az visszaskálázódik mindenkinek ugyanannyira.
  Te is ugyanolyan gearben fogsz menni az aranyért mint a Paragonosok.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tech

  @wildor: Epic Kapa. Tök jó lenne cserélgetni mindig mint a pecabotot...
  Lovasszekér? 3 mountot kapsz...
  Murlock pet ? Van vagy 5 fajta ingame már eleve minek még egy ? A többit amit írtál már nem is mondom mert azokat te se gondoltad végig szerintem. Dobálható trágya...uramisten.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Agitoo

  @Abrt: csak az a baj hogy sokan azt mondják hogy ez se az se tetszik azt nincs mit csinálni pedig töménytelen sok minden van itt csak mindenki lusta dög hogy hozzá is szagoljon a dolgokhoz mert ahoz szoktak h waoh új peccs üljünk OGba várjuk a findert azt ha letoltuk akkor már nincs is mit csinálni /sadface.
  Az meg hogy egyes emberek idejönnek azzal, hogy ez meg az mekkora szar meg hogy hülye aki játszik az csak magát járatja le azzal hogy idejön és papol. Ha nem tetszik el lehet menni máshova játszani senki nem kérte hogy az ilyen emberek jöjjenek ide legalább -1 esetleg 2 idióta aki csak azért jön be LFRbe/DF/BG-re be hogy a többinek felbassza az agyát mert akkora segg hogy 2 dolgot nem tud megjegyezni, vagy esetleg afkol azt jön a sírás mikor wipe van 1 bosson.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fehertigris

  NEm értem miért ez a nagy felháborodás.
  Azon sem vagytok kiakadva, hogy a régi féltégla mobiltelefonok helyett ultravékony, ultrakönbnyű, ultar ultra, mindenre jó, épp hogy csak wowozni nme tudsz róla mobilokat dobnak apiacra, holott még mindig csak telefonról beszélek.
  A világ fejlődik. Ha a wow nem hozna csavarokat, a történetben, miért játszannánk? Ha az endgame semmit tevés jellemezné az egészet, akkor nem venné meg senki.
  Hoztak valamit. Új? a wowban az, Azroth népe nem látott pandákat még, most szembejönnek veled Darnassuss utcáin. NAgy dolog.
  Változik a világ amiben élünk. IRL, és a WoWban úgyanugy.
  Aki síránkozik, az csak az átlag gamer, aki fél attól, hogy valami megváltozik.
  A kis történet, is épp úgy történet mint a nagy.
  A WoTLK, a Cata annyi játékost építettt le, hogy kell a vérfrissítés. Meg amugy is, miben nem kéne az utánpótlás? A munkában is vannak kiöregedők, akiket pótolni kell. Hát kínálnak neki olyat amit Ő igényel, nem az aki nyugdíba ment.

  A világ változik. Azeroth változik. Hogy pozítiv vagy negatív? lényegtelen. nekünk mindegy. a külömbség csak annyi, hogy wowban dönthetsz úgy, hogy kiszálsz, az életben meg csak úgy, hogy utána tényleg esélyed nem lesz már pozitívat megélni (mint ahogy negatívot se).

  Ha valami nem tetszik, nem kell attól még világvégét kiabálni. Átélni kell. Túlélni.
  Végül pedig az erdmény: MÁS. nem jobb vagy rosszabb. Fogjátok fel másképp.

  Igen lehetett volna több repu ajándék, lehetett volna funabb, lehetett volna hasznosabb. De senki nem kényszerít semmire: döntsd el neked kell e. Ha nem , akkor találsz ezer mást, amivel lekötöd az életedben feleslegessé vált perceket.
  Azt hogy az IG vagy IR teszed, szintén a te döntésed.

  MIelött valamit ócsárolsz, gondolj abba is bele, hogy hány ember, hány órányi munkája van abban. És gondolj bele, hogy mindezt kivitelezni is ki kell.

  A sajáűt farm egyébként olyasmi megoldású lesz, hogy egy helyen lesz mindenkinek, csak "nem látod ott a másikat" vagy mindenkik kap egy darabka földet, és lesz egy hatalmas kiterjedésű város? 😀 Ez utobbbit nem tudom elképzelni ugynis:D Ha valaki tud infót a kivitelezéséről, kiváncsi lennék. Bár ez utobbi szerintem sokkal jobb lenne 😀 De meglátjuk mit hoz a holnap 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fehertigris

  bocsi a helyesírásért munkaidőben vagyok és kb 5 szavanként írtam meg, alt-tabozva, hogy ne vegye észre a fönököm 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fehertigris

  bocsi a helyesírásért alt+tabozva fönöktől elrejtegetve írtam 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  @Fehertigris: Mindenkinek saját földje lesz, és phasinggel lesz megoldva.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kobor

  Lehet, hogy ezekből (is) lehet majd food buff-os kaját csinálni raid-hez, meglátjuk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  @Kobor: Nem lehet, hanem biztos.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tech

  @Attila: De gondolom ezek nem stackkelnek majd a feasttel. Pedig milyen jó lenne az a +300hit a 300 bármi mellé.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • H.Meredith

  Engem sem vonz különösebben ez a kertészkedés, de nem is zavar, hogy bent van.
  Biztos kipróbálom, megcsinálom a hozzá tartozó achievementeket, kifarmolom az exalted reput... Aztán ha lesz értelme és leköt, akkor folytatom.

  Btw, ha már epic kapánál tartunk: Engineerek csinálhatnának rotációs kapát 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Abrt

  @H.Meredith: nah ez lol 🙂 epic rotációs kapa 😀 vagy traktor 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fokahomlok

  Utólag átgondolva nem is olyan rosszak ezek a pirosruhás istállószagú pirospólos pandaparasztok:D Egy kérdésem lenne? Ha Exalted leszek a farmomon ( vagy csúcsra fejlesztem) azért jár valami title? Pl. Fókahomlok az Őstermelő 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  szinte hihetetlen, h 57 hsz van es senki nem jegyezte meg, h szarok a farmra bazze 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zake

  @Endyr:
  Én mondjuk szarok rá (tényleg nem értem hogy a raidek és pvp mellett kinek hiányzott a farmville... de remélem majd egyszer a Need For Speed-et is integrálják - vagy mondjuk Pandaren Kart...?), de nem is az ilyenek tartanak vissza a MoP-tól, hanem pl. az olyan balf*szkodások, mint ami a Brewfest és a MoP megjelenése körül is volt (közben már el is tolták az eventet). Azt hinné az ember, hogy már összefelé kapják magukat a D3 start után, de néha mintha egyik kéz nem tudná, mit csinál a másik...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zibuprofen

  "tényleg nem értem hogy a raidek és pvp mellett kinek hiányzott a farmville…"
  Mondjuk akiket ez a kettő már nem hoz lázba.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • JaceBeleren

  @sunyika:
  Az ország azért tart amiért, de ebbe inkább ne menjünk bele, de hasonlítani akartam hogy a mopot ahogy várják + áltatják magukat hogy jobb lesz, minden jó lesz, de ez megy itt is, és az emberek ezt csinálják, hogy hátha jó vagy jobb lesz ahelyett hogy cselekednének és legalább beismerjék a dolgokat, lehet hogy ez csak egy játék de pontosan ez a hozzáállás fog kialakulni az életetekben is ahogy msot ezekhez a dolgokhoz álltok. De ne is fillozzuk túl, mert nem érdemes. Csak elmondtam a véleményemet arról hogy miért írom ezeket én is szeretem a játékot, csak nem úgy ahogy van és ahova tart, és a fórumozókon lehet látni az utálatot sokszor, hogy csak írjanak vmit, hogy jobb színben tüntessék fel az adott dolgot, és ez ami ellen vagyok. Nem új játékot akartam, pandával hanem jobbat mint ami Cataclysm vagy wotlk volt. Több eseméynt bele, több lehetőséget nem mini petet meg challenge módot kell a frásznak az a sok hulladék, oké elmegy, belelehet rakni, hiányolom a régi aktivitást az egyes területeken. Ez az egész. Nem akarok rosszat, csak felnyitni a sok sok csukott szemet, amit itt látni olvasni lehet.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • omyy

  @Zibuprofen: Mert akit egy anno MMORPG játékban a raidelés meg a pvp nem hoz lázba, azt pont ez fogja....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • omyy

  @Abrt: Van mit csinálni, csak már unalmas ez a mértékű monotonitás mindenben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • panoz

  Paladinom Chargerét jobbára elő se veszem. Majd befogom az eke elé.
  Gnómoknak vagy goblinoknak stílusos lenne a gőzkombájn.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • TANK69

  "- minipet, pl. egy murloc/törpe/varacskosnyúl/stb., aki ásóval a kezében rohangál és felássa a környezetét, majd beleugrik a gödörbe és onnan pislog kifelé."

  Ilyet akarok!!!444 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Devio

  De sokat írtatok. 😀

  Jók ezek a (húzzuk le a WoW: MoP-t emberek) Ti ugyan így voltatok, mikor a legcsekélyebb hír volt a MoP-ról. Már akkor elkapáltátok (csak, hogy témánál maradjunk 😀 ). Viszont akkor sem hagytátok abba. Még most is hurrogtok. Valami csak van akkor, ha még mindig olvasgattok és foglalkoztok a témával.
  Gondolom ti ilyen World first killes emberkék vagytok akik űber kockák és csak a vér meg a dráma legyen és 15 raid minimum a kiegben.
  Persze nektek meg sem fordul a fejetekben, hogy 9 millió ember játszik vele világszerte. (elnézést ha pontatlan az adat) Valószínű, hogy vannak köztük olyan emberek is akik éppenséggel szarnak arra, hogy mekkora és milyen nehéz raidek meg HC jönnek. Sok embernek ez a móka. A szöszmötölés. Lehet, hogy te bent állsz OG-ban vagy SW-ben egész nap és raid meg HC finder, de más addig kint molyol és "hörcsögösködik", mert neki az a móka.
  Engem is leköt a Raid meg a HC runok. Élvezem is. Viszont az achik közül szinte csak a PVP meg a PVE achik hiányoznak. Ennek több oka is van nem sorolom. Szerintem sok ember van így, hogy szeretné ezeket az achikat, de nem jön össze neki. Ezért nálam a raidek hátrébb szorulnak. Kimegyek és farmolok egy kis növényt vagy szöszmötölök én is valamit. Petet keresek meg stb. stb.

  Ne legyen igazam, de kb a szerverek 80% fogja nyomni a farmot, mert birizgálja majd a fantáziájukat, hogy mi hogyan lesz. Ugyan az lesz mint a Petbattle. Mindeki szidta, hogy milyen szar. Aztán kipróbálták és már is fordult a vélemény.
  Ez a farmos dolog nekem nagyon bejön. Már említettem egyszer, hogy azt sem bánnám, ha lenne 1-2 olyan új herb ami csak is a farmon nevelhető fel. Szerintem jó móka lenne. Amúgy meg ezt is beszéltük, hogy valószínű, hogy ez valami teszt. Lehet (LEHET), hogy a Titan-ba lesz valami nagyon nagy szerepe ennek a rendszernek. Előttem van az életkép, ahogy a Tauren-el ott állok szalmakalapban, kék kantáros gatyában és ásóval a kezemben. :DD

  Akinek meg ez farmerama vagy mi a szösz. Az mennyen oda! Ossza ott az ész! Az amúgy is ingyenes. Jah és ott még jobban szarnak a fejedre. Ja meg vegyél szuper epret 5€-t. Tiszta ingyenes!

  Sunyika: Remélem eltaláltam a témával kapcsolatos dolgokat! 😛

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • A.H.R.

  Legalább hasznos lesz a paraszt-gear ('szalma'kalap, kockás ing, kantáros naci, stb.) amit összeszedtem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • JaceBeleren

  @Zake:

  Erre még nem is gondoltam és nagyon tetszik ez az ötleted. Egy ilyes fajta verseny nevezésel, fogadással, szépen kitalálnák igen jó kis elfoglaltság lenne, pl. lenne belőle tourok vagy akármik, persze külön instanszolt részeken. Vmi hasonló, de találják ki ők az ő feladatuk, de az öteleted nekem nagyon tetszik,

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Abrt

  @omyy: de ha megpróbálják valamivel megtörni a monotonitást akkor az nem jó. Nem jó a farm, nem jó a pokemon, semmi sem jó. Komolyan, mintha egy hisztis 3 éves kisgyereket látnék, aki épp lefekvés előtt van, semmi sem jó. Ha meg kiégtél, keress más játékot. Bár eddig, ahogy láttam MMO RPG berkein belül ezeken kívül nagy újdonságot nem tudtak kitalálni, max a mechanika változott kisebb nagyobb mértékben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑