WARCRAFT no image

Készült 2012. szeptember 8. | írta Attila

29

17 nap Pandariáig

 • Greg “Ghostcrawler” Street közönségtalálkozót tartott a Twitteren, aminek a keretein belül a játékosok kérdéseket tehettek fel GC-nek. Sok konkrétum nem hangzott el, de azt érdemes megemlíteni, hogy a Warriorok újra használhatnak majd polearmot, és nem kell majd raidben lenni ahhoz, hogy bemehessünk egy raid instance-be. A többi csak ködös ígéret és mese.

 • Kezdődik a rajzás! Egy újabb ingame mozi, ezúttal a Valley of the Four Winds és a Dread Wastes közötti falról.

 • Holnap éjjel, a Packers-49ers NFL meccs alatt lesz az új Mists of Pandaria reklám első sugárzása. Én ugyan fel nem maradok 11-ig, de hétfő reggel már kint lesz a post.

 • Szeptember 25-én, magyar idő szerint reggel 6-tól élő stream lesz a Machinima.comon Irvine-ból, a Mists of Pandaria premierjéről. Mókás lesz majd nézni, ahogy az amerikai sporttársak örülnek a játék átvételének, amikor mi már rég toljuk. 🙂

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • Afthraste

  londoni nyutóbulin nem lesz ott valaki? 😀
  sulival megyünk 23-27 között és 24-én vagyunk Londonba, csak tudni kéne h nyitás után hogy lehet elzúzni még az éjjel olyan Bridgewater környékére XD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • westward

  "Szeptember 25-én, magyar idő szerint reggel 6-tól élő stream lesz a Machinima.comon Irvine-ból, a Mists of Pandaria premierjéről. Mókás lesz majd nézni, ahogy az amerikai sporttársak örülnek a játék átvételének, amikor mi már rég toljuk"

  Ugy erted, hogy teli torokbol, frocsogve szidjuk a Blizzardot 2 FPS-el SW/OG kozepen a trade chaten, mert bugos-laggos a szerver es ha megprobalsz atmenni a pandakhoz akkor a karid beragad a tolto kepre? 😀

  Najo, nem leszek negativ, ezuttal tuti fel van keszulve a developer csapat es egy teljesen kesz, csak nagy apro, szinte eszrevehetetlen bugokkal megaldott, de rendesen funkcionalo kieget kapunk a kezunkbe mar ejfelkor. 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  @westward: Ha hiszed, ha nem, nem ez lesz első WoW kiegészítő, amit megveszünk. 😮 Fel vagyunk készülve arra, hogy bugos lesz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  "de azt érdemes megemlíteni, hogy a Warriorok újra használhatnak majd polearmot, és nem kell majd raidben lenni ahhoz, hogy bemehessünk egy raid instance-be. A többi csak ködös ígéret és mese."
  Izé, ez a kettő is csak ködös igéret és mese 🙂
  Raidnél pedig úgy van az eredeti, hogy kérdezik tőle, hogy "van-e esély arra, hogy ne kelljen raid groupban lenni raidbe belépéshez", és erre jön a válasz, hogy "igen (értsd: van rá esély).
  Warrioroknál meg annyit írnak csak, hogy "meg akarják csinálni". De mint tudjuk, pl. a kaszt felújítást is meg akarják csinálni, és tudjuk hol tart... 🙂 (ennél szerintem akkor már érdekesebb, hogy jelenleg a titan grip miatt nem használhatnak, mert bénák a jelenlegi polearm animációk dual wieldben. Amúgy épp emiatt tippre majd ha meglesznek az új modellek, akkor lesznek újra str-es polearmok)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sunyika

  @Cathfaern: "De mint tudjuk, pl. a kaszt felújítást is meg akarják csinálni, és tudjuk hol tart… " Tényleg? Te tudod, hogy hol tart? Mikor jártál Irvineban utoljára, és ki mutatta meg neked?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  @sunyika: Pár hónapja azt ígérték MoP-ra kész lesz a törpe, és talán az ork. Jelenleg ott tartunk, hogy első patchre talán kész lesz a törpe. Azért szvsz ez elég erős utalás arra, hogy hol tart 🙂 Illetve ha azt nézzük, hogy talán még WotLK-nál merült fel először az ötlet (de legkésőbb Cataclysm környékén), akkor meg végképp sejteni lehet, hogy mit jelent Blizznél a "szeretnénk megcsinálni" kifejezés (hiszen már akkor is ezt mondták rá)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • pewpew

  igaz ami igaz, csak fél éves a jelenlegi gépem, de én már előre aggódom a 0 fpses emberkékért, meg a megolvadt procikért

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Plevi

  @Cathfaern:
  a gond csak az h az faj model rewamp és nem kaszt

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  @Plevi:
  Tény, elírtam. De ugyebár az animációk úgyis a fajokhoz kötődnek, szóval a faji animációk meg a kaszt animációk úgyis egybetartoznak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Ha már csinálnak új animációkat, igazán megcsinálhatnák azt is, hogy a casterek Gandalf módra botjukat lengetve varázsoljanak. Elég ciki szerintem, hogy szerencsétlen mágus bot csak ott unatkozik a hátamon egész pályafutásom alatt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Proxybug

  A weapon helye a történetben, mágussal -a vásárban a céllövő bodegánál, végig a hátán volt a puska, és amikor lőtt, akkor a föld felé sült el...:)
  és hol van még a panda?:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/zakarias/simple Verminaard

  Nem vagyok nagyon lore obsessed, de azért többé kevésbé képben vagyok a dolgokkal. A Q&A session következő tweetjen viszont megakadt a szemem:
  https://twitter.com/ghostcrawler/status/245007178019258368
  Itten azt írja GC, hogy a LK halott, akár csak Bolvar. Ezzel viszont ellentmond a WotLK teljes endingjének, ami pontosan arról szól, ahogy Uther is elmondja "There must always be a Lich King..."
  Akkor ezzel most mivan?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nilufar

  @Verminaard: Ez valóban érdekes. Pedig én vártam, hogy valamikor előkerül, mint pozitív szereplő. Izgalmas szituáció lenne ha egy katasztrófa elhárításán az új Lich Kinggel és Scourge-el vállvetve kéne harcolnunk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sunyika

  @Verminaard: Egyszerű a magyarázat: Félreértetted. Azért mondja így, mert ahogy Arthast úgy Bolvart is megszállta Nerzhul, tehát úgy értette, hogy Bolvar meghalt, mert Nerzhul tartja az uralma alatt a tudatát.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/zakarias/simple Verminaard

  @sunyika: ha megnézed, hogy milyen kérdésre reagál akkor abból kiderül, hogy itt nem Arthasról van szó, vagyis nem ezért fogalmaz így, hanem a Lich Kingről (ami kvázi Ner'zhul és Arthas közös tudata volt). Az én értelmezésemben viszont (ami akár téves is lehet) a WotLK végén Ner'zhul eltávozik, Arthas ezért is változik vissza emberi formba, Bolvar pedig átveszi a helyét. És mivel Bolvart a Lifebinder tüze megmelengette így kvázi sem nem élő sem nem holt, így ha maradt is az korrumpálódott ork sámán tudatából valami az ellen védve van.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • WoWerror

  @Verminaard: Nem Uther mondja ezt (hiszen ő már rég halott), hanem Tirion Fordring, Bolvar testvére. Eredetileg Tirion akar a Lich King lenni, de mivel Bolvar már meghalt egyszer, így ő veszi át a Lich King szerepét, hiszen egy Lich King-nek mindig lennie kell. Hogy Ner'zhul tudatával mi történt, nem tudjuk. A lényeg, hogy amíg egy scourge is van Azeroth-on, addig kell egy Lich King, után ki lehet nyírni és ezt tudja Tirion és az egész Argent Crusade is.
  Nekem tetszik az öteleted, hogy Alexstrasza lángja miatt immunis lenne a rossz behatásokra, de kétlen, hogy így lenne. Ner'zhul konkrétan jóval erősebb lett Kil'Jaeden-nél (akitől a hatalmát, vagyis átkát kapta), még az is előfordulhat, hogy útközben halhatalan lett (természetesen csak a lelke).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/zakarias/simple Verminaard

  @WoWerror: Először Uther szellemétől lehet hallani a mondatot, amikor Sylvanassal beszélget az elnyomhatatlan scriptelt eventben Halls of Reflection elején. Amúgy meg a kérdésem pont erre vonatkozott amit te is leírtál, hogy ha egyszer az van ,hogy kell lennie LK-nak (amely szerepet most Bolvar tölt be)...akkor miért csiripelte (sic!) GC, hogy kész vége mindenkimeghalt nincs tovább.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • WoWerror

  @Verminaard: Igen, rájöttem út közben (csak addigra már nem volt edit gomb), hogy te melyik lore eseményre gondoltál. Bevallom őszintén, a Sylvanas-os event nem ugrott be elsőre, hogy Uther volt 🙂
  Lore eseményekben nem adnék GC szavára. Lehet, hogy a "klasszikus" Lich King halott, de kétlen, hogy Ner'zhul leleke/szelleme halott lenne. Valaki elvitte a kardot is, pedig mi hősök végig ott voltunk, még Tirion is. Azóta senki se tudja, hogy hol vannak a Frostmourne darabjai. Lehet ennek semmi köze nem lesz semmihez, de sok kiskaput nyitvahagytak magunak a lore írók. Én személy szerint kinyírnám Bolvardot, ha az Argent Crusade és a DK-k kinyírtak már Azeroth-on minden scourge-öt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Babosbab

  Verminaard:
  http://www.youtube.com/watch?v=6znru0baUSo 3:28

  Ezért írta GC, amit írt.:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/zakarias/simple Verminaard

  @Babosbab: I see, I see 🙂 ez már tényleg megmagyarázza. (Amúgy meg Bolvar felhevült teste bizonyosan kioltotta, a LK lelkének fagyosságát és gőz formájában távoztak a világ folyamából:) )

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/zakarias/simple Verminaard

  @WoWerror: @WoWerror: Így tovább gondolva, a GC által is idézett mondat ügy Bolvar száját hagyja el miután átszellemült LK-é. Vagyis lehet ez akár ilyen szentimentális feláldozommagam blabla is, szóval ahogy te is írtad, jó szokásához híven, a Blizzard ezt a vonalat is nyitva hagyta 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • WoWerror

  @Verminaard: Ezért is írtam, hogy én simán vevő lennék a te elméletedre, miszerint a Alextrasa lángja immunissá teszi a Bolvardot a mentális támadásoktól. Bevallom őszintén, nekem ez tetszene a legjobban, ha így lenne. Sőt (ez már nagyon extrém lenne, de én bírnám), azt is el tudnám képzelni, hogy amikor Anduin vezetné Azeroth seregeit Kil'Jaeden és a Burning Legion ellen (ezt tudjuk, hogy így lesz a Velen novellából), akkor Bolvar is valahogy beszállna ebbe a küzdelembe. Az indok pedig lehetne az, hogy ugyebár Ner’zhul nem ajándék formájában kapta a Lich King szerepet Kil'Jaedentől, hanem sok kínzás árán (a lelkét tépte szét Kil'Jaeden), így a megmaradt lelke most bosszút állhatna és ebben segíteni is neki Bolvar. Csak képzeljünk el egy epikus harcot Velen és Kil'Jaeden között. Kil'Jaeden persze sokkal erősebb, így térdre készerítené egykori legjobb barátját és a készülne megadni neki a végső döfést. Ekkor megjelenne Bolvar (vagyis Ner’zhul-lal közösen), mint Lich King és Kil'Jaeden ellen fordítani saját erejét, majd Velen is betársulna mellé a holy light erejével és így le tudnák győzni Kil'Jaeden-t. Persze megelőzné ezt jó kis raid, ahol jól segbe lehetne rugni a Burning Legion démonjait.
  Nah jó, befejezetem a regényírást és meghagyom a Blizzardnak 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/zakarias/simple Verminaard

  @WoWerror: Háhh:) Elég élénk a fantáziád 🙂 És még lehetne fokozni, mert Sargerast kifelejtetted a buliból. Márpedig róla ügye tudjuk h "Sargeras is still kicking around.You can’t put him down. He’s out there somewhere." 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sunyika

  @Verminaard: Az a baj, hogy mivel Kil'jaeden csinálta magát a Lich Kinget (leánykori nevén Ner'zhult), ezért az ő lelke van benne a koronában. Az hogy most először Arthas majd most Bolvar vette fel az ne zavarjon meg, a koronában ugyanúgy ott van Ner'zhul akárki veszi fel, a különbség ugye ott leledzik, hogy az éveken át tartó harcot feladva Arthas teljesen átadta magát a Lich Kingnek, Bolvar pedig (még) tudja tartani magában a lelket, de ezt el is mondják a játékban. Alextrasa tüze meg szerintem szimplán újra életet adott neki, egyéb jelentősége nem volt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tiborc

  @sunyika: Nem. A Ner'zhul és arthas harcolt a testért amíg a lich king aludt és a wotlk úgy kezdődött hogy a lich king felébredt mert Arthas lezúzta ner'zhult

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • exqtor

  @Tiborc: Ez tényleg igaz, nem tudom már idézni, de elvileg Arthas teljesen legyőzte Ner'zhult szóval nem is tudom hogy van ez. Mindenesetre kétlem, hogy Bolvart kéne legyőzni, mert ugyebár "There must always be a Lich King", szóval ha megölnék akkor ugyanott tartanánk. De az nem számít, hogy legyőzte Ner'zhult, mert gondolom ez ilyen mentális harc volt, tehát csak háttérbe szorította Arthas, egy lelket kétlem, hogy végérvényesen le lehet győzni. Bolvar viszont szinte biztos vagyok benne, hogy előkerül valamelyik kiegészítőbe.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • WoWerror

  @Tiborc: @exqtor: Nem, nem harcoltak a testért. Arthas és Ner'zhul egyek lettek, amikor Arthas felveszi a sisakot (ezt is jelképezi az egész). Ner'zhul nem tud elpusztúlni, mert ő egy szellem, egy lélekdarab (értsd Kil'Jaeden már rég epusztította őt, amikor széttépte a testét). Neki Arthas teste csak egy "test" volt. Ugyanakkor Bolvar simán kinyírható, ha már nincs egy scourge sem Azeroth-on, márpedig az Argent Crusade és a Knights of the Ebon Blade tagjai ezen fáradoznak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • geoff

  @Afthraste: En valoszinuleg ott leszek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tiborc

  Az arthasban másképp volt.....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑