Diablo 2 Resurrected megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT no image

Készült 2013. július 23. | írta Attila

19

Tier 16-os és Season 14-es Rogue set

Ki ki eldöntheti, hogy melyik tetszik neki jobban.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


19 komment érkezett a(z) Tier 16-os és Season 14-es Rogue set poszthoz

 1. calamity mondja:

  Fasza, mer' jó.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Abrt mondja:

  sok mindenre hasonlítanak ezek a set-tek, csak rogue leather armorokra nem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. DeluksZ mondja:

  Borzasztoan fantaziatlanok. Erdekes, hogy az item dizajn valtozott a legkevesebbet azalatt a 8 ev alatt, amiota a WoW kijott, holott ez egy joreszt vizualitasra epulo jatek. Ugyanazok a testre simulo texturak, ugyanaz a 2-3 tipusu model slotonkent, ugyanazok a specialis effektek a vallasokon.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Torrit mondja:

  Oh gawd, a pve set jobban hasonlít egy nukleáris védőruhára, mint rogue armor-ra.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Enigmatica mondja:

  Az a rohadt nagy világító kulcslyuk meg vajon miért kellett szegény rugókra ágyéktájon? Vagy ez már az erényöv? Nem irigylem szerencsétleneket, ha ekkora kulcs kell a kinyitásához...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Enigmatica mondja:

  Teszem hozzá Hannibal Lecter stílusú szájkosár is jár az erényövhöz. Szokatlan a Blizz részéről ez a fajta, a prűdség határát súroló szexuális konzervativizmus, főleg ennyi szopóálarcról mintázott fejfedő után 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Laccaa mondja:

  Asszem maradok a jólbevált T2nél... Ezek nagyon gagyik!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. Kalandor mondja:

  Igazából most fogalmazódott meg bennem csak igazán a mondandóm, és ezt most ezt ide be is fogom karcolni.

  Egy barátom a napokban hívott játszani, mert hogy Ő is újra előfizet és így mehetnénk közösen ökörködni a világba. Szerény személyem soha nem wowozott komolyabban vagy huzamosabb ideig, a Cataclism éra alatt felhúztam egy karaktert lvl80-ra, de ott le is tettem a lantot. Most kijött a Panda, mondják sokan hogy "ez az-e!" meg hogy "tyűha" de valahogy már nem tudom rávenni magam a játékra.

  Most gyulladt ki bennem a 'húszas Tungsram, hogy ez bizony nagymértékben köszönhető a grafikának! Lelki szemeim előtt látom, ahogy a legtöbben már ragadják meg a billentyűzetet és gépelik hangos koppanások közepette, hogy "hülye vagy te hülye, hát ez egy 10 éves játék lesz lassan". Ez persze igaz, és ha valaki grafikaérzékeny ezen a világon, akkor az bizony én vagyok, de még ezeknek tudatában is azt mondtom, hogy a WoW csúnya!

  Kezdődött mindez azzal, amikor 2006-ban megláttam hogy a druida "szoknyája" futás közben szétnyúlik, és egy mosott textúra jelenik meg a lába között. Ezt akkoriban is nehezemre esett már lenyelni, de hogy a mai napig ez mit sem változott szerintem nevetséges. Az övek a legtöbb kaszton azóta is csak textúraként vannak jelen de a legrosszabb akkor is a poligonszám. Egy olyan karakter, akinek a hátát vagy kénytelen bámulni hosszú hetekig nem áll többől mint 260 poligon (hasra ütöttem, ne kövezzetek meg érte). Legalább a main karakter nézzen már ki jól nem?! A vicces az, hogy jobban is néz ki, mint az environment vagy akár az NPC-k.
  Hatalmas, pár tucat poligonból álló sziklák, kb. 256x256-os textúrákkal.

  Na de ne technológiai szempontból nézzük, hiszen ezt már egyszer megállapítottuk, hogy öreg a motor. Ha valamiről híres a Blizzard az biztos, hogy a világelső grafikusairól. Gyönyörű művészeti munkákat hagynak hátra akármerre járnak, igazán egységes és kiforrott gondolkodásmód alapján rajzolnak ámulatba ejtő koncepciós rajzokat és artwörköket. Akkor kérdezem mégis, hogy az új armorokkal mi a fene van? A Diablóban látott armorok között akad zseniális, de a zöme fejvakarásra adhat okot. DeluksZ kolléga fogalmazott a leg helyesebben: fantáziátlanok.

  Értem én, hogy manapság minden koreai MMO fakardal és trikóban kezd, aztán meg karácsonyfává változik. Ezt el kell kerülni, de nem úgy, hogy ugyanarra a modellre másik textúrát rajzolok... A fentebb látott Rouge Tier 16 set kézzel festett textúrái szépek, de nem elég sajnos. Ha meztelenre vetkőztetem a humán férfit, akkor is ezt a modellt kapom, csak nem lesznek rajta ezek a textúrák. Hajjaj...

  Már nem is tudom hogy mit akartam kihozni az egészből, így a komment végére már csak a rage-type megy... Mindegy, bocs a wall of textért.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. Updown mondja:

  Nekem is hasonló a véleményem, mint Abrt-nek. Ránézek, és nem az ugrik be, hogy "nahát, egy rogue", mert ha ezt adják a hunternek, vagy a shamannak, vagy akárkinek, semmi különbség. Szerintem pont ez a nagy baja az utóbbi közel 8 tier setnek, vagy még többnek is, hogy semmi classhoz illőt nem tartalmaz, csak "csini" és kész.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. MatteDupla mondja:

  Na, pontosan ezért jó, hogy kitalálták a transmogot... És nagy valószínűséggel pontosan ezért se erőltetik túl magukat... Hiszen úgy is lesz ennyi játékosból, akik azt mondják hogy azannyát de jól néz ki, és lesznek olyanok is, valszeg zömivel, akik azt mondják hogy ejj de ronda, mint az előzőek is voltak... Vegyük példának a warrior t14-t15öt, az például egy taurenen (szvsz), iszonyúan csúnyának mutat, pont ezért is farmoltam ki a t6ot, mert valljuk be, nem igen jött olyan szett azóta, ami überelhetné... Persze ez is ízlés kérdése, kinek mi tetszik, vagy jön be igazán, engem ezek az új pandás szettek nagyon nem ejtettek ámulatba, és már nincs az mint ami régen volt, hogy messziről megmondtad kijön feléd, ahogy kinézett a gearje... Pontosan nem is értem az okát, hogy miért kellett transmog a játékba, mert tényleg jó dolog, de most akkor jön a kérdés, hogy jobb lenne, ha nem lenne, és kicsit megerőltetné magát a blizzard, azt olyat találna ki, ami X % játékosnak tutira tetszeni fog, vagy mint jelenesetbe, hogy jobb hogy van, de helyette mindig kapunk valami fantáziátlan sz*rt... Mindenki döntse el magába, mindenesetre ez a szett se fog a legszebbek közé tartozni. Ámen.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. Enigmatica mondja:

  @MatteDupla: azért legalább 1-2 set erejéig megerőltethetnék magukat, mert transmog ide, transmog oda, azért necces, hogy lassan két kieg óta nem jött ki normális kinézetű tier cucc.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. Laccaa mondja:

  @Enigmatica: Rogue setnek a T2 és a Vanilla PVP set a best. Összes többi felejtős...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. Laccaa mondja:

  @Kalandor: A fákat kifelejtetted.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. Amaru mondja:

  Szanalom, nem jut semmi mas szo az eszembe, csak az hogy szanalom...
  Evek ota nem kepes a blizzard egy jo rugo setet kiadni, se pvp, se pve szinten, ossze basszak az egesz rugo setet, aztan majd lesz valami belole. BC ota nem igazan jut eszembe hogy csinaltak volna normalis setet a rugonak, ami megkozelitene a regi setteket. Rugot kb olyan gunyaban tudnam elkepzelni mint 1 spawn figura... bar lehet en latom rosszul... jo ott vannak az ulduaros random itemek fekete zold csapol a vallas meg minden, de azert ujithatnanak mar valamit ami rugos, nem pedig olyat amirol felismerhetetlen egy class.A telibefosott buvarruha stilus nem igazan meno, nem hogy rugonak de egy classnak sem szerintem. Bocs mindenkitol aki mashogy gondolja, de szerintem vannak akik egyetertenek velem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 15. Rertez mondja:

  Csak kulcsos pöcsvédővel szerelt szecessziós kazánt látok, nem rogue setet. :O Rossz videókat linkeltetek vagy Blizzard error van. Aki ezt nem transmogolja egy random akármilyen fehér/zöld/kék low level drop skinjére, az már bátor ember.

  Még régen azzal szórakoztam, hogy tudok-e olyan rogue transmogot csinálni low level resto druid és rogue cuccokból, amiben nem merek kimenni a játékosok közé. Ha akkoriban lett volna T16, gondolkodás nélkül azt vettem volna fel, és mindenhol szigorúan csak stealthben és csakis éjszaka. Ebben még a vendor se lásson meg, mert kiröhög!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 16. warruth mondja:

  A t16 valóban röhej, nem is akarom szaporítani a szót, csak az írnám le, amit az előttem lévők. De a s14 szerintem tökre rendben van. Van egy bizonyos fokú rugó hangulata, és tényleg leathernek néz ki a leather. De hát kinek mi tetszik,számomra elsősorban ezek a fontos tényezők egy set megítélésében. Bár ami azt illeti sisakot rég láttam jót bármilyen seten, az itt se az igazi.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 17. Puma mondja:

  t16 arcane resto és fire rugo :O

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 18. Petaki mondja:

  @Kalandor: A véleményedet megértem, de egy aprósággal azért kiegészíteném. No offense, de az említett lvl80 karakter a tőlem kapott Scroll of Resurrection ajándéka volt. Korábban emlékszem rá, hogy a kezdőterületeken túl ~20. szint nem igen barangoltál, így szerintem a játék igazi mélységét nem ismerted meg ennyi idő alatt. Annak idején, amikor 2007-ben megvettem a saját példányom már akkor sem a grafika miatt vettem meg, hanem a játékélményért, amit nyújtani tudott.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 19. Kalandor mondja:

  @Petaki: Azzal együtt van kettő darab 80-as karakter az accomon. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  34 User(s) Online Join Server
  • Sergeii_Molotov
  • szp3tr
  • Omi
 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • KOMMENTEK

  • Bermuda on LefújvaEz a lefújás szerintem legkevésbé a WoW miatt volt szükséges, az mostanra talán már az egyik leginkább egyenesben levő Blizzard
  • Adi91 on LefújvaMicsoda meglepetés. Valószínűleg nem tudnának mit mutatni a BlizzConline-on, illetve nem akarnak szembenézni a rajongókkal az elmúlt pár hónap atrocitásai
  • Adi91 on Jön a patch!A jelenlegi ütemben? A 9.1 8 hónap után jött ki, messze a leghosszabb idő volt egy release és az első
  • Adi91 on Legion TimewalkingHa nem élvezném nyilván nem játszanám. De az, hogy élvezem nem jelenti azt, hogy vakon tapsolok mindennek. Behoznak egy módot,
  • Hard3n3d on NévváltoztatásÉn az igazi McCree helyében bejátszanám hogy nevet váltok Cole Cassidy. -ra :D
  • Attila on Jön a patch!Nem tudhatjuk, hogy milyen volt a munkamorál nyáron az Activision tisztogatási hadművelete alatt, de azt gyanítom, hogy nem túl jó.
  • Darkpep on Jön a patch!Miért ne lenne 9.3? simán lesz még 9.3, idő van még bőven rá.
  • lelelio on Legion TimewalkingÉlvezed még egyáltalán ezt a játékot, vagy csak megszokásból játszod?
  • Adi91 on Jön a patch!Király! A legnagyobb baj, hogy ami most jön a 9.1.5-ben, annak a már a 9.0-ban így kellett volna jönnie. Hogy
  • Adi91 on Legion TimewalkingAzzal, hogy a Timewalking Mythic+-ban letiltják a régi geareket a FUN-t veszik ki az egészből. Semmivel sem lesz érdekesebb újra
  • Afthraste on A hűség jutalmaAzért szar ez, mert így nem csinálnak contentet. Ha előre megvan az x előfizető akkor nem kell lekötni őket tartalommal.
  • rapbandita on A hűség jutalma@Vordengo @Singulus Azért azt vágjátok hogy vannak akik még mindig játszanak a WoW-al, sőt a mythic progress kellős közepén járnak
  • Singulus on A hűség jutalmaPlusz mindezt azért, hogy az éves pénzügyi jelentésükben jól mutasson a bevétel. Igaz, cserébe nem kapsz semmit csak a 10200.
  • Vordengo on A hűség jutalmaIlyennel előállni akkor amikor már 3 hónapja pörög a 9.1 a következő 9.2 content patch meg még a látóhatáron sincs...
  • ben2 on Friss start"Gyorsabb szintezés, hasonlóan a Burning Crusade-hez." És innentől bukik a mutatvány. Már anno a TBC-nél is tönkretette a vanilla zónákban