World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


Featured teas_0831

Készült 2015. augusztus 31. | írta Attila

10

Warcraft teaser

Egy új teaser szivárgott ki a netre a készülő Warcraft filmből. A minőség csapnivaló, de a film ígéretesnek tűnik.. Novemberben érkezik az első hivatalos trailer, addig ezekkel kell beérnünk.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • Derulo

  Egy orosz kiszivárogtatást mindig fenntartásokkal kezelek........

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  edes istenem de hulyen nez ki a warcraft cirill betukkel kiirva 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • DS

  @Derulo: Igen, szerintem is csináltak egy fake cgi videót ilyen minőségben - ami közel egy az egyben megegyezik design és kinézet alapján a comic conról kihozott videóhoz - csak hogy trollkodjanak egy jót

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://sevensins.nephilim.hu/ nadjp

  Az ilyen alja minoseget nem is szabadna terjeszteni meg a torrent oldalak is leszoktak a camos felvetelekrol csak az elmenyt romboljak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sata150

  @DS: Azt elfelejtetted, hogy még a szereplőket is megkérték a poén kedvéért 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adi

  SZVSZ. kurvanagy szégyen az, hogy csak ilyen kalóz minőségű videókat láthatunk, amik csak egy szűk közönségnek lettek bemutatva. Nem hiszem el, hogy néhány nap/hét elteltével ne lehetne ezeket közzétenni. Ha már valaki úgyis látta, valszeg úgysem olyan kurva nagy titok, de akkor miért nem érhet el mindenkihez???

  Szerintem ez így nettó parasztság a szeretett kiadónk részéről. Ennyi idővel azután a Con után, ahol bemutatták egy szűk szerencsés körnek a teasert, meg ezeket legalább az lenne a minimum, hogy 1080p-ben legyen közzétéve a teaser. De nem....

  Meg sem lepődök...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jonny_1985

  @Adi: Én valahogy fordítva látom a dolgot. Szerintem az a szégyen, hogy valaki kicsempészi a kamerás felvételt a zárt körű bemutatóról, aki AZOKNAK szólt, akik vették a jegyet és a fáradtságot, hogy elutazanak egy expo-ra, ahol ezt bemutatták annak a pár szerencsésnek. A Blizzard a Blizzcon-on akarja bemutatni az intrót, de valaki beleköp a levesükbe. Gondolom, mennyire örülhetnek ilyenkor. Aztán meg megy a felháborodás, hogy a mozifilm is 1-2 héttel a premier után kerül bemutatásra nálunk, csak mert kicsempészik a kamerásat a moziból. Nem értem, hogy miért kell ennyire türelmetlennek lenni. Vagy ha már valaki az, akkor tegye otthon a 4 fal között, és ne járassa le magát ezzel a hülye hozzáállással.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adi

  @Jonny_1985: Persze, abban igazad van, hogy az is szégyen, hogy valaki így kicsempészi a bemutatott videót.

  Továbbra sem értem, hogy ha van egy kész anyag, akkor miért kell vele megvárni a Blizzconnt? Lásd pl. Star Wars, ahol a konferencia után rögtön fellőtték az anyagot. De értem, sokkal jobb kirekeszteni az érdeklődő tömeget, és fél évig várni egy olyan anyaggal, ami amúgy már kész van.

  Off: Mondjuk manapság divatos ezt csinálni,pl. a 3 részes könyvfeldolgozásokkal is szeretik azt játszani, hogy eltolják az utolsó rész második felét, holott már rég kész van...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jonny_1985

  @Adi: A Blizz jó fej volt, és elvitt egy kocka partyra egy kis ízelítőt, hogy felfokozza az érdeklődést. Van neki egy saját rendezvénye, amin be szokott jelenteni nagyobb dolgokat. Új kieg, új játék, bármi, ami kicsit nagyobb horderejű. Új wow kieg intró, stb...
  A film trailer is nagyobb cucc, amivel a saját rendezvényét akarja fényezni. Ha mindig azonnal ellőne mindent, akkor miért várnák az emberek a blizzcont? Leszámítva azt, akinek jegye van.

  A filmeknél meg ha leadná a 2 részt egybe, akkor a következő évi költségvetésből hiányozna, márpedig nem mindegy ,hogy mikor folyik be a pénz. Meg kellenek a nagy számok negyed/fél/egész éves jelentésekbe.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • PreSeto

  https://www.reddit.com/r/wow/comments/3izbc7/warcraft_trailer_leak_from_the_russians/

  Welcome

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑