World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


Featured legion_1106_feat

Készült 2015. november 6. | írta Attila

22

Közeleg a Légió

Az éjszaka folyamán véletlenül aktiválásra került a Legion Pre-purchase oldala, amin számos izgalmas információra bukkanhatott az élelmes játékos.

 • A sima digitális verzió ára 50 dodó, míg a deluxé 70 lesz. Ezek mai árfolyamon 14400, illetve 20200 Forintot jelentenek. A dobozos és a gyűjtői kiadásokról még nincs hír.
 • Az elővásárlók kapnak egy lvl100-as boostot és egy héttel a megjelenés előtt indíthatnak Demon Huntert.
 • A megjelenés legkésőbb 2016. szeptember 21-én lesz. Mielőtt pánikba esnénk, várjuk meg, hogy mikor indul el a Legion bétája. Ez ma valószínűleg ki fog derülni.

legion_1106

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • ZS

  Megint időutazós lesz?
  ("A megjelenés legkésőbb 2011. szeptember 21-én lesz.")
  😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • exqtor

  Ez komoly? Majdnem 1 év? Nem csoda, hogy nem közli többet a Blizzard az előfizetőinek számát. Addig nem tudom mit fognak csinálni ezzel a kiegészítővel. Persze maradnak így is még sokan játszani, de így nem vonz a visszatérés lehetősége. Az árakról inkább ne is essen szó. Forint árfolyamon ez rohadt sok pénz.Nagy kár :/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • hodobaj

  @exqtor:
  Logikus:

  - Warcraft Film 2016 June
  - HYPE,HYPE
  - Legion September

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Whysper

  Már megvehetem most is?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Whysper

  lvl 10-as boost mit takar mert nekem emgvan még a lvl 90-es boost aztán ,ha úg yműködik akkor lehet felhúzni egy lvl 1-es karakter boostal 90-re aztán meg az már mehetne skill boostal maxra 100-al skillekkel együtt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Shadowsun

  @exqtor: Ez a hivatalos blizzes ár, más honlapokon, vagy a hazai boltokban biztos megint 10k körül lesz majd a játék

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Derulo

  Milyen hosszú a beta átlagosan?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  @Whysper:
  Amint bekerül, ugyanúgy fog működni, mint a mostani 90-es, szóval igen, lvl1-es karakterből lvl100-as lesz.

  Viszont remélem kezdenek végre valamit a kiskarakter húzással, ha továbbra se akarnak fixen lvl100-as boostot adni...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • szukuro

  A csak előrendeléssel elérhető exkluzív tartalom az egyik legrosszabb dolog ami a mai játékokat sújtja, sajnálatos, hogy a Blizzard is beszáll ebbe. Még rosszabb, hogy ezzel azokat is "büntetik", aki fizikai CE-t akarnak venni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • bejgir gucu

  A Warcraft film előzetesét mikor mutatják be? Mert mára van időzítve, de az előző posztban erről nincs infó.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Silonec

  Arról van valami hír, hogy a WoDhoz hasonlóan a Legion is tartalmazza a korábbi kiegészítőket?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ZS

  http://www.mmo-champion.com/content/5194-BlizzCon-2015-Map-and-Schedule-It-s-All-About-Pepe-New-In-Game-Outfits-and-Plush
  Itt van Blizzcon időbeosztás amit már úgy mutat, hogy nálad mikor lesz (elvileg) és ha jól tudom akkor a nyitóceremónia alkalmával mutatják be este 8-9 között.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Green777

  @Derulo:

  Kiszemezgettem nagyjából, elnézést ha valahol pontatlan.

  Burning Crusade béta start ~ 2006 Szeptember - Indulás ~ 2007 Január ( ~ 4 hónap)
  Wrath of the L.K. béta start ~ 2008 Július - Indulás ~ 2008 Nov. ( ~ 4 hónap)
  Cataclysm béta start ~ 2010 Július - Indulás ~ 2010 Dec. ( ~ 5 hónap)
  Pandaria béta start ~ 2012 Március - Indulás ~ 2012 Szept. ( ~ 6 hónap)
  Warlord of Draenor ~ 2014 Július - indulás ~ 2014 Nov. ( ~ 4 hónap)

  Az alapjáték 26, a BC 22, a WotLK 25, a Cata. 22, a Panda 25 hónapig
  tartott. Ha igaz a 2016 szeptemberi Legion megjelenés akkor ez is 22
  hónapig tart majd, ami a kontent mennyiségét tekintve véleményem szerint
  ez az eddigi legborzalmasabb kiegészítő.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/turalyon/Sindrakis/advanced Khas Dylar

  @Whysper: Igen, megveheted már most is.

  @Derulo: Nagyjából fél év szokott lenni, plusz-mínusz 1-2 hónap.

  @szukuro: Erre mondja TotalBiscuit / Tutisüti, hogy "We do not preorder". Amúgy az elég könnyen belátható, hogy előre "ajándékokat" nem tudnak a fizikai CE-t vásárlóknak adni - mint amilyen én is vagyok. Mi annyival fogunk "kevesebbet" kapni, hogy nem egy héttel korábban indíthatunk majd DH-t, mert a lvl100-as boostot tuti meg fogjuk kapni, ugyanúgy, ahogy megkaptuk a lvl90-es boostot is (amit még nem használtam el, mert nemtom mire lenne érdemes). Büntetésként ezt felfogni elég rossz hozzáállás szerintem, mert igazából semmit nem veszítesz. Most lehet azt mondani, hogy elveszíted azt az egy hetet, de ha nem hajtasz a world firstre vagy nem akarsz utolsópillanatos béta-teszter lenni egy új class-hoz, akkor neked az az egy hét hosszú távon tökéletesen mindegy lesz. Azért száll be a Blizzard az előrendeléses business-be, mert megéri neki, majd ha az emberek seggel fognak szavazni és nem rendelnek elő, akkor a cégek majd nem adnak ilyen-olyan kedvezményeket az előrendelőknek. 'nuff said

  @bejgir gucu: A Warcraft film trailerét 97% eséllyel az Opening Ceremony alatt mutatják be, ami magyarországi idő szerint este 8-kor kezdődik ma és egy órás nagyjából.

  @Silonec: Eddig mindig úgy volt már jó ideje, hogy csak a legfrissebb kiegészítőt kell megvenni külön, ha új accountot akarsz, akkor a korábbi kiegészítők mind benne lesznek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Updown

  @Green777:
  Pontosan ezzel van a baj, amit az utolsó mondatodban írtál: azt ígérte a Blizzard, hogy azért lesz csak 1 content patch (selfi camot ne vegyük annak), mert 1 év és már jön is az új kieg. Na most pont ugyan ott tartanak, mint bármikor, csak cserébe kevesebb dologgal. Ezt mi Észak-Pesten úgy hívjuk, hogy hazudtak.
  Férreértés ne essék, semmi bajom nem lenne, ők tudják, milyen ütemben haladnak, de ez nyersen az előfizetők hülyének nézése. Nem csoda, hogy nem merik majd közölni az előfizetői számokat, ők is rájöttek, mekkora égés lenne, akárhogy is próbálják megmagyarázni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • szukuro

  @Green777: "eddigi legborzalmasabb kiegészítő"
  Hogy mondhatsz ilyet??? Végre vannak selfie-k, Twitter integráció, követők, hogy küldizhess miközben küldizel (!), ugyanez hajókkal(!!). És a legfontosabb, hogy van Pepe. Mert mi másról is szólna a WARcraft, mintsem aranyos kismadarakról !!!4!

  /s

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Derulo

  @Green777: Köszi

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pooka

  Amennyiben a Legion kiegészítő megjelenésének időpontja valóban szeptember 21, úgy sajnos megint borzalmasan hosszan lesz új tartalom / raid nélkül a játék. Tudom, nincs kőbe vésve semmi, mégsem őszinte a mosolyom.

  Dragon Soul 301 napig volt terítéken, Siege of Ogrimmar pedig 429 napig (ez annyi idő egy raid tierre, hogy gyakorlatilag már az is megcsinálta HC nehézségen őket, akinek még előfizetése sem volt). Hellfire Citadel 2015 Június 23-án debütált, ha nem tévedek, és ha velünk marad a fentebb említett időpontig, akkor bizony ez egy rekord hosszúságú 456 napos tiert jelent. Különösen visszatetsző ez a "gyorsabban, gyakrabban, többet" marketing mellett.

  Bárhogy is, ki fog derülni.

  A raid tier hosszák tekintetében a forrás: http://www.mmo-champion.com/threads/1589442-World-of-Warcraft-Raiding-Lengths-by-Expansion

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Nagyon remelem h nem kell meg majd egy evet varni a kiegre...

  Arra tud nekem valaki valaszolni, hogy a garrisom rendszerrel mi lesz a Legionban? DHt inditva 98as szinten pl teljesen kimarad a karakter eletebol, ha jol sejtem, valamint lvl100 boost utan sem talalkozik az ember Draenorral. Azert kerdem, mert engem abszolut nem zavar, ha nem kell foglalkoznom vele, csak erdekel, hogy igy lesz-e. Amilyen hulye psziches problemaim vannak, nekem.az is szinte fizikai fajdalmat okoz, ha veketlen leolok egy mobot, ami ad nekem egy uj reputation csikot, ami aztan ott ektelenkedik a listaban, szoval en nagyon szeretek mindent abszolut sterilen es letisztultan tartani es nem szuvesen szorakoznek egy "felig kesz" garrisonnal, mert rihadtul idegesitene. Szoval lesz ra mod, higy skippeljuk ezt az aspektusat a jateknak?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Elnezest az elgepelesekert, mobilrol potyogok, arrol igy megy :/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Vikthor

  @Pooka: Tudtommal lesz még egy patch, a Legion felvezetésére, amiben az Artifact fegyót is meg fogjuk szerezni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tegri

  @DeluksZ: én nagyon remélem, hogy azon a szent helyen, ahol most a garrison van, ott csak egy szep krater lesz legionre, szerettem az elején csinálni, de mikor 3(nem olyan sok az) karival érzem kötelezőnek farmolni, az annyira nem heppi már (persze hogy nem kötelező, de raid normal/hc/mythic cachek, garrison resource, crafting alapanyag stb...)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑