World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


Featured arti_1107

Készült 2015. november 7. | írta Attila

8

“Treasure? XP? Artifaktánál szóljatok!”

A Legion egyik bomba újdonsága az Artifact fegyverek bevezetése lesz. A Legionban nem lesznek fegyver dropok! Ehelyett minden egyes class minden egyes specializációja kap egy hozzáillő fegyvert, amik együtt fejlődnek az őket birtokló karakterekkel. Minden egyes fegyver fejleszthető lesz, és speciális képességekkel fog rendelkezni, amit különböző kihívások teljesítésével érhetünk el. Egy pofás UI áll majd a rendelkezésünkre, hogy az Artifact fegyónkat pofozgathassuk. A Legion hivatalos weboldalára felkerült az összes Artifact, lassan kezdhetünk velük megismerkedni. A tegnapi előadáson nem nagyon beszéltek az Artifactokról, de itt van egy videó az augusztusi gamescomról.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • Saturas

  Még mindig nem vonz a dolog, hogy ugyanazzal a fegyverrel nyomuljak 2 éven keresztül.
  Főleg, ha netán még transmogolni se lehet.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  @Saturas: Transmogolni lehet őket.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Sentynel

  @Saturas:

  Engem pont hidegen hagy, hogy milyen fegyverem van. Nagyot üssek azt csók.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mohrtimer

  @Sentynel:
  Komolyan mondom, hogy elgondolkoznék azon, hogy visszamegyek játszani, ha mondjuk egy bosst elég lenne leverni egyszer, és nem kellene farmra venni... mindig utáltam ugyanazokat a raideket pörgetni különböző szinteken.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kesely

  Talán az egyetlen dolog, amit a kezdetektől fogva nem szerettem a WoW-ban, hogy a hangsúly a karakter helyett annak fölszerelésén van. Vedd le az überbrutál elitraiderről a cuccát, és kis túlzással az első útszéli trogg végez vele.

  Az artifact-rendszer ezt tovább erősíti. A fejlődési lehetőségek nem a karakterekhez kötődnek, hanem egy darab bádoghoz, ami ráadásul egyes esetekben (pl Ashbringer) minden variációban igen csúf, és kimondva ugyan nem lett, de minden napvilágot látott részlet azt sugallja, hogy nem lehet majd transmogolni.

  Nem tetszetős. Maga a rendszer jó, de én fegyverek helyett magához a karakterhez kötöttem volna. Fajtól függően: például egy trollnak a loák áldását kell kérnie egyenként, és úgy kap egyre újabb képességeket, a tauren a szellemekhez fordul, az ork az ősökhöz, stb.

  A championök jó irányba tett lépés, remélem jól sikerül megvalósítaniuk. A followerek tényleg túl mechanikusak voltak, nem vettek részt a történetben. Az osztálytársadalom viszont nem tetszik annyira. Miért kellene egy warriornak pont a többi warriorral összetartania, amikor az életképes bajtársi társaságok éppen különböző karakterekből állnak, egy csupa warrior sereg semmire se menne papok nélkül, például. Nem tetszetős.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cathfaern

  @Kesely:
  Felteszem azért kötötték fegyverhez és nem karakterhez, mert így ha a módosítani szeretnének a rendszeren (új képességek, stb.), akkor következő kiegben egyszerűen kapsz új fegyvert, ami már másként működik (vagy nem artifact fegyver ha egyáltalán nem jött be a rendszer). Ellenben ha karakterhez kötik, akkor örökre benneragadnak a rendszerbe és sok-sok év és playerek általi anyázás árán tudnak csak változtatni rajta / megszabadulni tőle.
  Másrészt lore szempontjából is jobban megállja a helyét, hogy egy szuper fegyvertől leszünk szuper erősek, nem csak hirtelen magunktól rájövünk, hogy tudunk még többet is, mint eddig 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adi

  @Cathfaern: Hmm, szerintem furcsa lenne ezeket a fegyvereket lecserélni... Gondolj bele, a világ legerősebb fegyverei elméletileg 😀 Egy kiegen át menedzseled aztán kidobod? Nem hiszem, hogy így lenne majd. Szerintem az sem véletlen, hogy 790-re lehet turbózni a Legendary ringet 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nios

  http://beta.wowdb.com/artifact-calculator

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑